-
[b]קווין[/b]
אכן
אני ממש מצטערת פשוט מרגיש לי נכון לתקוע את זה כאן
-_________________________---
אתה מתחיל לעקוב אחרי הקרבות של הפוקימונים שלך
נראה שהם מתקדמים היטב, כרגע נראה כי קומבסקין מוביל על ריאלו וסוואבלו על הונדור אבל רק בגלל שהיא הרדימה אותו.
לפתע אתה שם לב שעבר המון זמן מאז טליה וריאלו הלכו, אתה מביט מודאג מן החלון, שלפתע אתה שומע קול ''מחפש משהו?'' אתה מסתובב ורואה כחמישה חיילי צוות הרס!
אחד מהם מחזיק בטליה, היא לא בהכרה ואתה רואה חץ קטן תקועה בעורפה, איש אחר מחזיק בריאלו ואתה רואה חץ דומה בכתף שלה
[b]ריי[/b]
אתם מתמקמים לקרב.
סקווירטל יוצא במגן מים, אבל פוצ'אינה מפגינה זריזות מדהימה וחומקת הצידה, סקווירטל משתמש בבועות ופוצ'אינה מגיבה בכדור צל, הבועות מתעטפות סביב כדור הצל ומחזקות אותו, הוא פוגע ישירות בסקווירטל
סקווירטל תוקף שוב בבועות ופוגע
-
[QUOTE=ttrrtte;1355406][b]
[b]ריי[/b]
אתם מתמקמים לקרב.
סקווירטל יוצא במגן מים, אבל פוצ'אינה מפגינה זריזות מדהימה וחומקת הצידה, סקווירטל משתמש בבועות ופוצ'אינה מגיבה בכדור צל, הבועות מתעטפות סביב כדור הצל ומחזקות אותו, הוא פוגע ישירות בסקווירטל
סקווירטל תוקף שוב בבועות ופוגע[/QUOTE]
אקדח בועות זה שילוב של אקדח מים ובועות , בועות מסביב לאקדח המים ומחזקות אותו .
תעזרי לי עם סקפטייל בבקשה , אני אעזור לך עם איזה פוקימון שאת רוצה .
----------------------------------------------------------------
"תשתמש באקדח בועות ולאחר מכן במגן מים (שאמור להיות גם התקפה וגם הגנה)." אומר , "וואו , אתה טובה." אומר לה .
-
[quote=ttrrtte;1355406][B]קווין[/B]
אכן
אני ממש מצטערת פשוט מרגיש לי נכון לתקוע את זה כאן
-_________________________---
אתה מתחיל לעקוב אחרי הקרבות של הפוקימונים שלך
נראה שהם מתקדמים היטב, כרגע נראה כי קומבסקין מוביל על ריאלו וסוואבלו על הונדור אבל רק בגלל שהיא הרדימה אותו.
לפתע אתה שם לב שעבר המון זמן מאז טליה וריאלו הלכו, אתה מביט מודאג מן החלון, שלפתע אתה שומע קול ''מחפש משהו?'' אתה מסתובב ורואה כחמישה חיילי צוות הרס!
אחד מהם מחזיק בטליה, היא לא בהכרה ואתה רואה חץ קטן תקועה בעורפה, איש אחר מחזיק בריאלו ואתה רואה חץ דומה בכתף שלה
[B]ריי[/B]
אתם מתמקמים לקרב.
סקווירטל תוקף שוב בבועות ופוגע[/quote]
סבבה לא נורא בטח בשביל המתח לא?:):wink:
רק אל תשכחי לעדכן. לילה טוב!
אני מרגיש את כל הדם עולה לי לראש כשאני רואה את טליה במצב הזה "הרגע שבו חשבת לגעת באחותי הוא הרגע שבו עשית את הטעות של החיים שלך!" אני מסנן לו וקורא לפוקימונים שלי"הי! תעצרו הכל! ותתקיפו אותם! סוואבלו! תנסה להרדים אותם! הונדור! תקיף אותם באש כדי שלא יוכלו לברוח! קומבסקן וריאלו תעשו מה שנראה לכם נכון אבל אל תרחמו על אף אחד!"
-
[b]ריי[/b]
''תודה'' היא אומר
"תשתמש באקדח בועות ולאחר מכן במגן מים " אתה אומר לסקווירטל
סקווירטל תוקף באקדח בועות בפוגע אבל היא עדיין על הרגליים!
סקווירטל יוצא במגן מים ופוצ'אינה מבצעת התחמקות מושלמת בעזרת סלטה לאחור!
היא תוקפת בעוד כדור צל וסקווירטל עומד בקושי על הרגליים!
[b]קווין[/b]
יש לי משהו מעצבן לעשות לך בתגובה הזאת^^
_______________________________________-
סוואבלו מנסה לשיר אך זה לא מצליח נראה כי יש להם אטמים או משהו באזניים
הונדור מקיף אותם באש אך יש לכך תופעת לוואי!
האש נפרשת לשני עיגולי אש, בעיגול השמאלי שני חיילים עם טליה ובימני שלושה עם ריאלו
אתה שם לב שהאש מתחילה להיצטמצם ועומדת לפגוע באנשים שבתוכה!
קומבסקין מנסה להתקרב אל האש אבל למרות שהוא פוקימון אש זה גם יותר מידי! ריאלו עומד אבוד עצות
-
[QUOTE=ttrrtte;1355416][b]ריי[/b]
''תודה'' היא אומר
"תשתמש באקדח בועות ולאחר מכן במגן מים " אתה אומר לסקווירטל
סקווירטל תוקף באקדח בועות בפוגע אבל היא עדיין על הרגליים!
סקווירטל יוצא במגן מים ופוצ'אינה מבצעת התחמקות מושלמת בעזרת סלטה לאחור!
היא תוקפת בעוד כדור צל וסקווירטל עומד בקושי על הרגליים!
[/QUOTE]
"סקווירטל , תשתמש בנהמה ולאחר מכן בסחרור מהיר , ותוך כדי סחרור מהיר תשתמש באקדח מים ככה שיצאו תותחי מים מכל החורים , נקרא לזה סחרור מים."אומר , 'אני מקווה שזה יצליח.' אחשוב בדאגה.
-
את לא רצינית...
"קומבסקן והונדור!"אני קורא "קומבסקן תעלה על הגב של הונדור והונדור אתה תתן את הזינוק הכי גבוה שעשית אי פעם מעל העיגול הימני ואז אתה קומבסקן תקח את ריאלו עליך ותחזרו עם הזינוק עוד פעם" אני אומר מהר ומתנצל "סליחה שאני גורם לך לעשות את זה הונדור אבל זה הדרך הכי יעילה שנראתה לי שאפשר להציל את ריאלו" וכשאני מסיים אני מזנק אל תוך האש של העיגול השמאלי ומרים את טליה וסחב אותה סחיבת פצוע (זוכרת?) ואם מישהו מפריע לי אז אני פשוט נותן לו מכות!
-
[b]ריי[/b]
"סקווירטל , תשתמש בנהמה ולאחר מכן בסחרור מהיר , ותוך כדי סחרור מהיר תשתמש באקדח מים ככה שיצאו תותחי מים מכל החורים , נקרא לזה סחרור מים." אתה מורה לו
סקווירטל משתמש בנהמה ואז בסחרור מהיר, תוך כדי הסחרור משתמש סקווירטל מאקדי מים, וכך יוצא מסחרור מים, פוצ'יאינה נפגעת במלוא העוצמה, היא פצוע מאוד ועומדת בקושי, כמוצא אחרון היא משגרת כדור צל גדול ועוצמתי שמעלף את סקווירטל!
[b]קווין[/b]
א.תצוטט
ב.ראיתי סרט קיטצ'י היום^^
_________________________-
האנודר מנסה לקפוץ אל מעל הלהבות
הוא נכווה בבטנו אך ממשיך בקפיצה, קומבסקין חוטף את ריאלו מידי החיילים שמבועתים מכדי להילחם הונדור קופץ חזרה.
אתה רץ וקופץ גםכן מעל הלהבות ולוקח את טליה
אתם כולכם (לא הרס) יוצאים מן הבניין באנחת רווחה
-
[QUOTE=ttrrtte;1355425][b]ריי[/b]
"סקווירטל , תשתמש בנהמה ולאחר מכן בסחרור מהיר , ותוך כדי סחרור מהיר תשתמש באקדח מים ככה שיצאו תותחי מים מכל החורים , נקרא לזה סחרור מים." אתה מורה לו
סקווירטל משתמש בנהמה ואז בסחרור מהיר, תוך כדי הסחרור משתמש סקווירטל מאקדי מים, וכך יוצא מסחרור מים, פוצ'יאינה נפגעת במלוא העוצמה, היא פצוע מאוד ועומדת בקושי, כמוצא אחרון היא משגרת כדור צל גדול ועוצמתי שמעלף את סקווירטל!
[/QUOTE]
שמתי לב שפתחתי את עמ" 30
"סקווירטל , תחזור!" אומר ואחזיר את סקווירטל , "זה היה קרב די טוב , אני שמח שנלחמתי נגדך." אומר , "אז מה נעשה עכשיו?" אשאל אותה .
-
[quote]אריאל
אתה הולך לזירת האימונים ומקבל כרטיס עם הכיתוב ''זירה ע6'' ועוד אחד עם הכיתוב ''זירה ע7'' ''אלה זירות צמודות, 6 היא זירה בלי קירות כולם יכולים לראות אותך נלחם, ו7 בתוך בניין ל יכולים לראות אתכם'' מסבירה המזכירה.
אתה הולך ונתקל בפיצול בין שתי הזירות לאיזה תלך?[/quote]
סליחה על חוסר ההשקעה פשוט לא היה לי מה לכתוב
'אני רוצה שיראו אותי נלחם.' אחשוב לעצמי בזמן שאלך לזירת ע6
-
[QUOTE=ttrrtte;1355214][B]ריי[/B]
אתה ממשיך ללכת ומחליט לעצור לאימונים
" אוקיי סקווירטל : תיכנס לשיריון שלך ותתחיל להסתובב במהירות , לאחר מכן תפגע בעץ עד שתלמד סחרור מהיר , פוניטה : תיצור הרבה אש בפיך ואז תנשוף את כולה על העץ עד שתלמד להביור , יאנמה : תנענע את שני כנפיך ותיצור מערבולות ותנסה שיפגעו בעץ עד שתלמד רוח , סאנדייל : תנסה ליצור כדור של אנרגיית אופל ואז תשלח אותו על העץ עד שתלמד כדור אפל (shadow ball)." אתה אומר ובודק מה עם הביצה, אתה חש שהיא זזה, הרבה דבר שאומר שהיא תבקע עוד יום או שניים!
אתה שם לב שבנוסף פוצ'יאנה הולכת לצד ומתחילה לזרוק את עבר העצים כדורי אופל כאימון.
סקווירטל מצליח ללמוד סחרור מהיר!(אני יעדכן הכל בלילה)
פוינטה מחזק מאוד את הגחלת שלא אבל לא ברמה של להביור
יאנמה מצליח ללמוד רוח!
סאנדייל מנסה ליצור כדורים, אך הוא לא מצליח
[B]קווין[/B]
''למה רמאות?'' שואלת ריאלו בסקרנות וך כדי התחמקות בסלטה משולשת מהלהביור 'ואי היא גמישה-_-' אתה חושב לעצמך, היא נפגעת מסחרור האש אבל היא עדיין עומדת על הרגליים ''למה אמרת קודם שניצחת אותי בקרב? זה לא נכון'' שואלת ריאלו ותוקפת בכדור הילה, הונדור מתעלף!
טליה מכריזה על ניצחונה של ריאלו!
[B]דן[/B]
אתה לא מוצא פוקימונים מיוחדים ללכידה
אתה מחליט ללכת לסייר מעט ביער שלפתע אתה שומע צרחות! הקול שצורח נשמע לך מוכר
אתה מביט לצדדים ולא יודע מה לעשות,
ללכת לעזור למי שמשמיע את הצרחות האלה או להתעלם?
[B]אריאל[/B]
אתה הולך לזירת האימונים ומקבל כרטיס עם הכיתוב ''זירה ע6'' ועוד אחד עם הכיתוב ''זירה ע7'' ''אלה זירות צמודות, 6 היא זירה בלי קירות כולם יכולים לראות אותך נלחם, ו7 בתוך בניין ל יכולים לראות אתכם'' מסבירה המזכירה.
אתה הולך ונתקל בפיצול בין שתי הזירות לאיזה תלך?
[B]נתן[/B]
אתה נבהל מהפגיעה באלקיד וחושב לעצמך 'המאמן מכון הזה מאוד חכם. אני חייב להשתוות לכוח שלו ולאסטרטגיה שלו'. לאחר מכן אתה אומר לאלקיד "אלקיד, תשתמש במכת ברק מסביבו! אחר כך כך תשתמש במכת וולט לכל אורך מעגל החשמל שיצרת, תשאב את החשמל ולאחר מכן תשמש בהנגשות וולט שוב! ואם הוא מתחמק תשתמש במכת ברק ואז התנגשות וולט, ותתחמק מכל התקפה שמתקרבת אליך!" '
אלקיד מנסה לעקוב אחריי ההוראות שלך, הוא משתמש במכת ברק סביב ניינטלס ואז בהתנגשות וולט, מכת הברק יוצרת סוג של מחסום חשמלי שלא נותן לניינטלס לצא, מנהיג המכון מחייך ואומר ''יפה מאוד אבל ידעת שאדמה לא מוליכה חשמל? ניינטלס חפירה!'' מנהיג המכון צועק, יינטלס מתחיל לחפור במהירות, אלקיד מגיעה בדיוק בזמן לפגוע בזנבו של ניינטלס עם התנגשות הוולט, ניינטלס נעלם מתחת לאדמה[/QUOTE]
אני אחשוב לעצמי ׳מה זה לעזאזל ׳ ואז אלך לכיוון הצרחות לראות מה קורה שם.
-
[QUOTE=ttrrtte;1355370]
[B]נתן[/B]
אלקיד מסתובב במכת וולט בכל רחבי הזירה, ניינטלס יוצא מן האדמה ומפספס את אלקיד בסנטימר או שניים!
אלקיד מחשמל את ניינטלס שמתעלף
מזל טוב זכית בתג! [IMG]http://www.pokemons.co.il/files/meda/img/Volcano.gif[/IMG]
[/QUOTE]
"מעולה אלקיד!" אשבח אותו, ואז אשאל את איווי "תגידי, פעם חשבת על להתפתח? כי יש לי פה את האבן אש מהתחרות אני לא יודע מה זה יגרום לך כשאת במצב [B]כזה,[/B] אבח כשנחזיר אותך למצב הרגיל אני אתן לך את אבן האש כדי שתתפתחי לפלריון. מה את אומרת?"
-
[b]ריי[/b]
לא מקבלים על 30 אלה על 35
''מה זה תחרות סרט?'' שואלת פוצ'אינה, אתה רואה שהיא קראה את השם מאחת הכרזות
[b]אריאל[/b]
אתה מחליט ללכת ליזירת ע6, אתה מתמקם בזירת הקרב ורואה מסביב קצת קהל שמאסף סביב הזירה.
אתה מוציא את הפוקימונים שלך שיתכוננו לאימון.
פוצ'אינה מתמקמת בצד ומביטה באימון
[b]דן[/b]
אני לא יעזוב אותך ממנה עד שתצרף אותה אלייך זה חלק חשוב מהעלילהxddd
אתה מגיעה לכיוון הצרחות ודי מופתע, אתה רואה המוני פוקימוני חשמל בתוך כלובים (אלקדים, פיקאצ'ו, פיצ'ו, ראיצ'ו,ג'ולטיאון ועוד), ובאמצע כל הכלובים האלה, עומדת אתה נערת-פיקאצ'ו מוזרה, שמשגרת כדורי חשמל אל עבר צוות הרס, אתה רואה אותה פצועה ומבין שהצרחות הגיעו ממנה כאשר היא נפגעה
[b]נתן[/b]
''אני לא יודעת, להתפתח זה לא דבר כזה פשוט, תמיד רציתי להיות ליפיאון או אמבריאון או אולי אפילו אספיאון, כמו ההורים שלי.
איווי מביטה באבן האש, ''מעולם לא חשבתי על פלריאון''.
אתם יוצאים מן המכון ואיווי משבכת אותך בחיוך
''אז ממשיכים לעיר הבאה? או שנשארים פה?'' שואלת איווי
-
[QUOTE=ttrrtte;1355534]
[b]נתן[/b]
''אני לא יודעת, להתפתח זה לא דבר כזה פשוט, תמיד רציתי להיות ליפיאון או אמבריאון או אולי אפילו אספיאון, כמו ההורים שלי.
''אז ממשיכים לעיר הבאה? או שנשארים פה?'' שואלת איווי[/QUOTE]
"אני רוצה ללמד את אלקיד מגן אור, אז אני חושב שאני אשאר כאן קצת ואלחם שוב, עד שאלקיד יהיה מאומן מאוד וילמד בדרך מתקפות. את רוצה להילחם שוב בזירת הזוגות? ראיתי שאת מאוד אוהבת להילחם עם בלבזור. אז מה את אומרת?" אשאל אותה.
-
[QUOTE=ttrrtte;1355534][b]ריי[/b]
לא מקבלים על 30 אלה על 35
''מה זה תחרות סרט?'' שואלת פוצ'אינה, אתה רואה שהיא קראה את השם מאחת הכרזות
[b]אריאל[/b]
אתה מחליט ללכת ליזירת ע6, אתה מתמקם בזירת הקרב ורואה מסביב קצת קהל שמאסף סביב הזירה.
אתה מוציא את הפוקימונים שלך שיתכוננו לאימון.
פוצ'אינה מתמקמת בצד ומביטה באימון
[b]דן[/b]
אני לא יעזוב אותך ממנה עד שתצרף אותה אלייך זה חלק חשוב מהעלילהxddd
אתה מגיעה לכיוון הצרחות ודי מופתע, אתה רואה המוני פוקימוני חשמל בתוך כלובים (אלקדים, פיקאצ'ו, פיצ'ו, ראיצ'ו,ג'ולטיאון ועוד), ובאמצע כל הכלובים האלה, עומדת אתה נערת-פיקאצ'ו מוזרה, שמשגרת כדורי חשמל אל עבר צוות הרס, אתה רואה אותה פצועה ומבין שהצרחות הגיעו ממנה כאשר היא נפגעה
[b]נתן[/b]
''אז ממשיכים לעיר הבאה? או שנשארים פה?'' שואלת איווי[/QUOTE]
״טורצ׳יק וולפיקס תשתמשו בגחלת על הכלובים ונידורינה תשתמשי בחצי רעל על צוות הרס ומיסברדיוס תשתמשי בקרן בלבול על צוות הרס!״ אני אגיד.
-
[b]נתן[/b]
''יש לי רעיון אחר'' אומרת איווי ומחייכת
אתם הולכים לזירת האימונים ואיווי מבקשת זירה פרטית (מוקםת קירות ותקרה לא רואים אתכם) שאתם מגיעים לזירה איווי מורידה את הכובע כך שרואים את האוזניים שלה ''אתה תילחם בי'' אומרת איווי ומחייכת אלייך
[b]דן[/b]
״טורצ׳יק וולפיקס תשתמשו בגחלת על הכלובים ונידורינה תשתמשי בחצי רעל על צוות הרס ומיסברדיוס תשתמשי בקרן בלבול על צוות הרס!״ אתה מורה להם.
טורצ'יק ווולפיקס תוקפים בגחלת את הכלובים ומשחררים את הפוקימונים. נידורינה משתמשת בחצי רעל על החיילים ומיסטריווס בקרן בלבול, החיילים נופלים ארצה מבולבלים, ''אמ..תודה?'' אומרת הנערה באנחת רווחה, היא משגרת כדור חשמל אל החיילים המבולבלים, ואלהנופלים מעולפים