הגעתי למסקנה שהדרך היחידה להשקיע בלי לרצות לפרוש היא להיות אביזי.
כפי שאתם רואים מכמות ההודעות שלי שמסיקות מסקנות על המין האנושי, אני מתקרב ל98% מהמטרה הזאת, שכן שום דבר לא מושלם ואי אפשר לחקות לגמרי בנאדם אחר.
Printable View
הגעתי למסקנה שהדרך היחידה להשקיע בלי לרצות לפרוש היא להיות אביזי.
כפי שאתם רואים מכמות ההודעות שלי שמסיקות מסקנות על המין האנושי, אני מתקרב ל98% מהמטרה הזאת, שכן שום דבר לא מושלם ואי אפשר לחקות לגמרי בנאדם אחר.
בוקר... חחח בסוף לא הצלחתי להתעורר ב7:00 אז דחיתי אתזה ל11:00...
[QUOTE=Joey Tribbiani;1399723]בוקר... חחח בסוף לא הצלחתי להתעורר ב7:00 אז דחיתי אתזה ל11:00...[/QUOTE]
משו כזה?
"אני רוצה להתעורר בשעה מגניבה, עכשיו 7:01? יותר מידע חרא נתעורר ב11"
אוף משעמם לי....
[QUOTE=scrapi;1399724]משו כזה?
"אני רוצה להתעורר בשעה מגניבה, עכשיו 7:01? יותר מידע חרא נתעורר ב11"[/QUOTE]
חחח לא.. יותר בסגנון של:
"פאק, זה מוקדם מידיי. נדחה ל11" LOL
אני לא יכול להתנהל אחרי 6 שעות שינה.. ):
[QUOTE=Joey Tribbiani;1399727]חחח לא.. יותר בסגנון של:
"פאק, זה מוקדם מידיי. נדחה ל11" LOL
אני לא יכול להתנהל אחרי 6 שעות שינה.. ):[/QUOTE]
אני קמתי היום ב9. אני אתמול כזה "אמא תארגני לי להסתפר אני לא יכול לסדר עכשיו, ושלא יהיה מוקדם"
שמה לי ל10:30 :(
אז איך קמת ב9 אם היא כוונה ל10:30? Lol
צריך לקום, להתארגן, להוציא את הכלב שבגללו אבא שלי כמעט ריסק לי את המחשב, לאכול ועוד
אה...
חחח הכלב אצלי - כשהוא רוצה לטייל הוא יעשה מה שבא לו שכולל: טיפוס על השיש במטבח, אכילת עציצים, קריעת ספרים, נביחות ו(אם אפשרי) בריחה מהיציאה האחורית..
[QUOTE=Joey Tribbiani;1399737]אה...
חחח הכלב אצלי - כשהוא רוצה לטייל הוא יעשה מה שבא לו שכולל: טיפוס על השיש במטבח, אכילת עציצים, קריעת ספרים, נביחות ו(אם אפשרי) בריחה מהיציאה האחורית..[/QUOTE]
אצלי, הייתי צריך להוציא אותו אתמול אבל אמרו לי שבסוף אני לא צריך כי אבא שלי יוציא אותו, אז הוא צעק עלי שלא הוצאתי אותו , לא קיבל "אמרו לי שאתה מוציא אותו" בתור תשובה והאשים את המחשב
חחח נחמד להאשים חפצים..
[QUOTE=Joey Tribbiani;1399740]חחח נחמד להאשים חפצים..[/QUOTE]
להאשים חפצים זה הכי אחי
נכון?
כל פעם אני מגיע הבייתה רואה את הכלב שלי ישן, אני מתחיל לפוצץ את המנורה מכות על זה שנתנה לכלב סם הרדמה :o
[QUOTE=Joey Tribbiani;1399742]נכון?
כל פעם אני מגיע הבייתה רואה את הכלב שלי ישן, אני מתחיל לפוצץ את המנורה מכות על זה שנתנה לכלב סם הרדמה :o[/QUOTE]
כל פעם שאני מגיע הביתה ורואה את אחותי ישנה אני הולך למנורה ומודה לה שהיא נתנה לאחותי סם הרדמה 0:
כל פעם שאני מגיע הבייתה והוא ריק אני יורה בוילון אבטיה כי הוא אולי רצח את המשפחה שלי