לילה טוב טלי ולילה טוב לכולם
Printable View
לילה טוב טלי ולילה טוב לכולם
Omg אי אפשר לשחק בlol עם לאגים... אני חייב להתחנן לאח שלי שיוריד את הטורנט המעפן שלו זה הכל בגללו.. הפסדתי שוב נגד בוטים!!!!!!!!!!!! עם דמות שאני דווקא ממש טוב איתה-וייגאר אין אי אפשר להישתמש לא בq לא בw ולא בe כמו שצריך בלי שזה יהיה בדילאי.. הדילאי גדול יותר מזמן השיתוק אז זה לא עובד..
[QUOTE=Ilan;1417655]Omg אי אפשר לשחק בlol עם לאגים... אני חייב להתחנן לאח שלי שיוריד את הטורנט המעפן שלו זה הכל בגללו.. הפסדתי שוב נגד בוטים!!!!!!!!!!!! עם דמות שאני דווקא ממש טוב איתה-וייגאר אין אי אפשר להישתמש לא בq לא בw ולא בe כמו שצריך בלי שזה יהיה בדילאי.. הדילאי גדול יותר מזמן השיתוק אז זה לא עובד..[/QUOTE]
חחחח הפסדת נגד בוטים
מעכשיו אני אזכיר לך את זה כל יום
[QUOTE=Tasha Godspell;1417656]חחחח הפסדת נגד בוטים
מעכשיו אני אזכיר לך את זה כל יום[/QUOTE]
שיחקתי עם וייגאר .. עם לאגים + 2 נובים גמורים שעשו לבוטים פיד + נפל לי האינטרנט למה אתה מצפה?
כמו שכתבתי אי אפשר לשחק וייגאר עם לאגים למרות שהוא הצ'אמפיון המועדף עליי..
[QUOTE=Ilan;1417657]שיחקתי עם וייגאר .. עם לאגים + 2 נובים גמורים שעשו לבוטים פיד + נפל לי האינטרנט למה אתה מצפה?
כמו שכתבתי אי אפשר לשחק וייגאר עם לאגים למרות שהוא הצ'אמפיון המועדף עליי..[/QUOTE]
מצפה שתנצח, זה פאקינג בוטים
אפס ):
[QUOTE=Tasha Godspell;1417658]מצפה שתנצח, זה פאקינג בוטים
אפס ):[/QUOTE]
אני אומר לך שזה בלתי אפשרי לשחק וייגר עם לאגים חוץ מזה הייתי עם 2 נובים רצח שעשו להם פיד!! ואז האינטרנט שלי נפל!
בוקר
בוקר
יאללה זזתי לטיול שלך ביי אנשים
[QUOTE=Tasha Godspell;1417656]חחחח הפסדת נגד בוטים
מעכשיו אני אזכיר לך את זה כל יום[/QUOTE]
גם אלון הפסיד לבוטים
להלה אני בספרייה
אני עושה עבודה שלא עשיתי
אני שונאת את המורה שלי
הפורום חזר!
הפורום חזרררררררררררררררר קולולולולוולולולו
ושמח טוב ומזל טוב ומזל טוב ושמח טוב ושמח טוב ומזל טוב יהיה לנו, יהיה לנוץ