-
[QUOTE=Alice;1485601][SIZE=5]
[SIZE=4]~מייק~[/SIZE]
חח סורי על הסקווירטל, קפצה לי העין לתגובה של מישו אחר
~~~~~
אתה סורק את הזירה (אז נקווה שהפעם התיאור לא יעלם בצורה מסתורית). אתה רואה שהרצפה היא בעצם אדמה ועליה אבנים גדולות, קטנות ובינוניות. אתה שם אתכף היד שלך על הרצפה ומרגיש שהיא די חמה.
טרטוויג קופץ הצידה בזריזות במטרה להתחמק בקיובון. הוא טוען עלי תער, הפעם מנסה לגרום להם לפגוע בקיובון מכל הכיוונים-קיובון מנסה להתחמק אבל העלים מקיפים אותו ולכן הוא מתחמק רק מחלק. הוא רץ אל עבר טרטוויג במהירות אדירה ומעיף אותו. טריטוגה מנסה לחוש במקומו של אוניקס, אתה רואה לפי המבט שלו שהוא עלה על משו. אתה גם מצליח לשמוע עם האוזניים שלך רחשים קטנים ומוזרם מתחת לאדמה. לפתע טריטוגה קופץ ימינה, הוא מפספס בסנטימטר את הקפיצה שלו ולכן נפגע חלקית שראשו של אוניקס פורץ מהאדמה. הוא טוען זנב אקווה סביב הזנב שלו ותוקף שוב את אוניקס שלא מצפה להתקפה.
[/QUOTE]
"טרטוויג, קפוץ על אחת האבנים הגדולות! שלח משם עלים קסומים לעבר קיובון! נסה לחשוב על כיוונים שהוא לא יצפה להם! טירטוגה, שלח אקדח מים על אוניקס! נסה לפגוע בו בתחתית האבן של הראש שלו" אומר, אנסה לרקוח אסטרטגיה חדשנית.
-
[SIZE=5]~לוקאס~[/SIZE]
סקווירטל והנודר מהנהנים, אתה חש שהם באמת קצת חזקים יותר משהיו.
"לאן נלך עכשיו?" שואל סקווירטל בסקרנות
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
טרטוויג קופץ על אבן גדולה קרובה, אך במקום ליצור עלים קסומים הוא מתחיל לזהור באור לבן! לאט לאט טרטוויג גדל וגדל ולפתע עומד מולך פוקימון חדש-"אני...אני לא מאמין! התפתחתי!" צועק הוקימון בשמחה. אתה לפתע קולט שאתה מזהה את הקול הזה-זה טרטוויג, הוא התפתח!. אתה סורק את הפוקימון בזריזות ומגלה שקוראים לו גרוטל-הצורה המפותחת של טרטוויג. גרוטל יוצר המוני עלים סביבו ולפתע אתה קולט גם רוח שמתחילה להיווצר על ידו-העלים נסחפים אל תוך הסערה הקטנה שנוצרה על ידו, והוא משלח אותה במהירות אל עבר קיובון! גרוטל למד סופת עלים-leaf storm!.
טריטוגה משתמש באקדח מים, אך אוניקס מצליח להתחמק חלקית. אוניקס זוחל במהירות אל עבר טריטוגה ומתקיל אותו!
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/388.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Alice;1485613][SIZE=5]
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
טרטוויג קופץ על אבן גדולה קרובה, אך במקום ליצור עלים קסומים הוא מתחיל לזהור באור לבן! לאט לאט טרטוויג גדל וגדל ולפתע עומד מולך פוקימון חדש-"אני...אני לא מאמין! התפתחתי!" צועק הוקימון בשמחה. אתה לפתע קולט שאתה מזהה את הקול הזה-זה טרטוויג, הוא התפתח!. אתה סורק את הפוקימון בזריזות ומגלה שקוראים לו גרוטל-הצורה המפותחת של טרטוויג. גרוטל יוצר המוני עלים סביבו ולפתע אתה קולט גם רוח שמתחילה להיווצר על ידו-העלים נסחפים אל תוך הסערה הקטנה שנוצרה על ידו, והוא משלח אותה במהירות אל עבר קיובון! גרוטל למד סופת עלים-leaf storm!.
טריטוגה משתמש באקדח מים, אך אוניקס מצליח להתחמק חלקית. אוניקס זוחל במהירות אל עבר טריטוגה ומתקיל אותו!
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/388.gif[/IMG][/QUOTE]
OMAGAD :0. אפשר לא למצוא את המאמן שלו? :nose_pick:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אגיד לעברו:" כל הכבוד טרטוויג, התפתחת! הישאר על האבן ושלח סופת עלים נוספת אל קיובון! טירטוגה, תנסה לנוע מהר יותר מאוניקס! השתמש בזנב אקווה!" אומר לעברו. אשמח מאוד שטרטוויג התפתח לגרוטל
-
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אממ נחשוב עלייך (לא)
~~
" כל הכבוד טרטוויג, התפתחת!" אתה משבח אותו. הוא נשאר על האבן ויוצר סופת עלים נוספת-שמעיפה את קיובון בחוזקה, מונעת ממנו להתקרב. טריטורגה טוען זנב אקווה נוסף על זנבו ומנסה לנוע מהר יותר, הוא מצליח בקצת (הוא צב בכל זאת) ופוגע בראשו שלאוניקס!. אתה רואה מזווית העין שלך אדם צעיר קצת יותר מג'וקס שיוצא מאחד החדרים שבצד הזירה ומסתכל בקרב במבט מלא קנאה. אתה שם לב שיש לו אוזני וזנב פוקימון. בזמן שדעתך מוסחת לרגע אוניקס זורק אבנים על טריטוגה שמתחמק מרובם חוץ מאחת. אתה בוחן את הקרב ומבין שהוא קרוב להכרעה-אוניקס נראה די מותש ממתקפות המים וקיובון נראה מתחיל להתעייף. מצד שני גוטל נראה נאבק קצת עם הצורה החדשה שלו וטריטוגה פצוע
המעורב (רק מבוגר יותר):
[SPOILER][IMG]http://i334.photobucket.com/albums/m415/cele-chann/Pokemon%20Gijinka/112_Rhydon.jpg[/IMG][/SPOILER]
-
[QUOTE][SIZE=5][RIGHT][COLOR=#333333]~בל~[/COLOR][/RIGHT][/SIZE]
[RIGHT][COLOR=#333333]דיינו משתמש בפעימת דרקון שמעיפה את סניזל לאחור, הוא קם ומגחכך. "אתה חזק, אני אוהב את זה" הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=#333333]הוא מרים את ידיו לפנים ויוצר גדור שחור מולו, הוא משגר את הכדור, המהיר כמו צל אל דיינו שסופג פגיעה ישירה.[/COLOR]
[COLOR=#333333]"בל, מה עכשיו?" שואל דיינו[/COLOR][/RIGHT][/QUOTE]
"אל תדאג" ארגיע אותו "צא לנשיכה ובזמן שאתה נושך נסה להוציע פעימת דרקון!" אגיד לו "נקרא לזה נשיכת דרקון" אלחש לעצמי
-
[QUOTE=Alice;1485627][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אממ נחשוב עלייך (לא)
~~
" כל הכבוד טרטוויג, התפתחת!" אתה משבח אותו. הוא נשאר על האבן ויוצר סופת עלים נוספת-שמעיפה את קיובון בחוזקה, מונעת ממנו להתקרב. טריטורגה טוען זנב אקווה נוסף על זנבו ומנסה לנוע מהר יותר, הוא מצליח בקצת (הוא צב בכל זאת) ופוגע בראשו שלאוניקס!. אתה רואה מזווית העין שלך אדם צעיר קצת יותר מג'וקס שיוצא מאחד החדרים שבצד הזירה ומסתכל בקרב במבט מלא קנאה. אתה שם לב שיש לו אוזני וזנב פוקימון. בזמן שדעתך מוסחת לרגע אוניקס זורק אבנים על טריטוגה שמתחמק מרובם חוץ מאחת. אתה בוחן את הקרב ומבין שהוא קרוב להכרעה-אוניקס נראה די מותש ממתקפות המים וקיובון נראה מתחיל להתעייף. מצד שני גוטל נראה נאבק קצת עם הצורה החדשה שלו וטריטוגה פצוע
המעורב (רק מבוגר יותר):
[SPOILER][IMG]http://i334.photobucket.com/albums/m415/cele-chann/Pokemon%20Gijinka/112_Rhydon.jpg[/IMG][/SPOILER][/QUOTE]
באסה. בכוונה פיתחת אותו כדי להוציא לי את העיניים נכון?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אגיד להם:" כל הכבוד! עוד קצת ואנחנו מסיימים! תחליפו תפקידים! טירטוגה, זנב אקווה על קיובון! גרוטל, עלים קסומים על אוניקס! נסה לוודא שהוא לא יתחמק בשום מצב!" אנסה לחקור במבטי את המעורב ריידון.
-
[QUOTE][SIZE=5]~זינק~
[/SIZE] "פידג'י, אתה מוכן להלחם מולו, אני מרגיש שזה לא הולך להיות קרב קל. אבל יש לנו משימות חשובות מזה ואנחנו נצטרך להתמודד מול הכל. אתה מוכן להלחם למעני?" אתה שואל את הפוקימון. פידג'י מהנהן ועף לידך. האיש הזקן שהוביל אותך למקום נעמד בצד הזירה וצועק "היכון, הכן, הילחמו!". ליף מיד מתחיל לרוץ לכיוונך, שעלים הזוהרים בכל צבעי הקשת נוצרים סביבו תוך כדי ריצה-אלה אומנם עלים אך הם נראים די חדים. ליפיאון פוער את פיו וכדור אנרגיה ירוק נוצר מולו-הוא משגר את הכדור אל עבר פידג'י. פיג'י נפגע מהכדור מופתע. אתה מביט קדימה ורואה שעוד שנייה ליף יגיע אלייך![/QUOTE]
אני לא מבין אם עליי לסמוך על פידג'י או לפקוד עליו בו זמנית שאני נלחם בליף...
-
[SIZE=5]~בל~[/SIZE]
אתה מרגיע את דיינו ואומר לו להשתמש בנשיכה עם פעימת דרוקן. דיינו נושך את סניזל ואתה רואה אותו מתאמץ לנסות ליצור פעימת דרקון, נראה שהדבר קשה לדיינו אך לבסוף אתה רואה את הכדור הסגלגל המוכר-לכדור אין לאן לצאת, מפני שדיינו נושך את סניזל. לפתע, הכדור נספג בניבים של דיינו והם מתחילים לזהור באור סגלגל. מזלט, דיינו למד נשיכת דרקון! (ניב דרקון יותר מתאים פה האמת חח). סינזל צווח בכאב ונופלף מובס. לאחר כמה דקות של מנוחה הוא קם "אתה חזק. אני רוצה להצטרף אלייך" הוא אומר לך
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]
אבלאבלאבל חשבתי שזה נחמד לפתח אותו כי בינתיים הוא כן אתך
~~~
" כל הכבוד! עוד קצת ואנחנו מסיימים! תחליפו תפקידים! טירטוגה, זנב אקווה על קיובון! גרוטל, עלים קסומים על אוניקס! נסה לוודא שהוא לא יתחמק בשום מצב!" אתה צועק. טריטוגה רץ אל עבר קיובון בזנב אקווה ופוגע בו, נראה שמתקפת המים היא הקש האחרון בשבילו והוא מתעלף!. גוטל יוצר סביב עצמו עלים קסומים ומשגר אותם אל עבר אוניקס-אוניקס כבר מותש מהקרב אך נראה כי הוא עדיין מסוגל להילחם עוד קצת. הוא מעיף את גוטל עם הזנב שלו על אחת האבנים הקרובות.
אתה בוחן את המעורב ורואה שהוא מעט דומה לג'וקס. הוא מביט בקרב בסקרנות
[SIZE=5]~זינק~[/SIZE]
הבחירה שלך. אתה יכול לבחור לסמוך עליו להילחם לבד אבל זה לא בהכרח יצליח לו. ואתה יכול לתת לו הוראות תוך כדי אבל אתה קצת מסתכן שזה יפגע לך בקרב. יש שחקנים שמעדיפים לתת הוראות ויש כאלה שמעדיפים לא
-
[QUOTE][SIZE=5][RIGHT][COLOR=#333333]~בל~[/COLOR][/RIGHT][/SIZE]
[RIGHT][COLOR=#333333]אתה מרגיע את דיינו ואומר לו להשתמש בנשיכה עם פעימת דרוקן. דיינו נושך את סניזל ואתה רואה אותו מתאמץ לנסות ליצור פעימת דרקון, נראה שהדבר קשה לדיינו אך לבסוף אתה רואה את הכדור הסגלגל המוכר-לכדור אין לאן לצאת, מפני שדיינו נושך את סניזל. לפתע, הכדור נספג בניבים של דיינו והם מתחילים לזהור באור סגלגל. מזלט, דיינו למד נשיכת דרקון! (ניב דרקון יותר מתאים פה האמת חח). סינזל צווח בכאב ונופלף מובס. לאחר כמה דקות של מנוחה הוא קם "אתה חזק. אני רוצה להצטרף אלייך" הוא אומר לך[/COLOR][/RIGHT][/QUOTE]
חחח לא חשבתי על זה
--------
"ברוך הבא" אסנן בנחמדות "אנכנו צרכים למצוא מעורבים, בוא נזוז" אגיד לו
-
[QUOTE=Alice;1485637][SIZE=5]
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]
אבלאבלאבל חשבתי שזה נחמד לפתח אותו כי בינתיים הוא כן אתך
~~~
" כל הכבוד! עוד קצת ואנחנו מסיימים! תחליפו תפקידים! טירטוגה, זנב אקווה על קיובון! גרוטל, עלים קסומים על אוניקס! נסה לוודא שהוא לא יתחמק בשום מצב!" אתה צועק. טריטוגה רץ אל עבר קיובון בזנב אקווה ופוגע בו, נראה שמתקפת המים היא הקש האחרון בשבילו והוא מתעלף!. גוטל יוצר סביב עצמו עלים קסומים ומשגר אותם אל עבר אוניקס-אוניקס כבר מותש מהקרב אך נראה כי הוא עדיין מסוגל להילחם עוד קצת. הוא מעיף את גוטל עם הזנב שלו על אחת האבנים הקרובות.
אתה בוחן את המעורב ורואה שהוא מעט דומה לג'וקס. הוא מביט בקרב בסקרנות
[/QUOTE]
זה מצוין. אני שמח שהוא התפתח כי מן הסתם אני יעביר לא מעט זמן עם גרוטל (עד דרך 49- לא?)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אומר:"גרוטל, תשתלט על עצמך! סופת עלים אל עבר אוניקס! שלא יצליח להתקרב אליך! טירטוגה, כל הכבוד! שלח לעבר אוניקס אקדח מים!" אומר. אנסה לבדוק אם ג'וקס והמעורב באמת דומים או שאני מדמיין.
-
[QUOTE][SIZE=5]~זינק~
[/SIZE]הבחירה שלך. אתה יכול לבחור לסמוך עליו להילחם לבד אבל זה לא בהכרח יצליח לו. ואתה יכול לתת לו הוראות תוך כדי אבל אתה קצת מסתכן שזה יפגע לך בקרב. יש שחקנים שמעדיפים לתת הוראות ויש כאלה שמעדיפים לא[/QUOTE]
"פידג'י, בוא נתחיל את הקרב, תשתמש ברוח כסופה ואז תנצל את זה כהסחה ותשתמש בהתקלה (דחיפה גם טוב? חח)" אפקוד את פידג'י בזמן שליף מתקרב אלי. בנתיים אאגור חשמל בזנב הברזל שלי וכשהוא יגיע אלי אקפוץ בכל הכח ואכוון אל פניו!
-
[SIZE=5]~בל~[/SIZE]
"ברוך הבא" אתה מסנן בנחמדות "אנחנו צרכים למצוא מעורבים, בוא נזוז" אתה אומר לו. לפתע השעון שעל ידך מצפצף-אתה מסתכל על היד שלך ורואה על מסך השעון כיתוב "הודעה חדשה". אתה לוחץ על האייקון של ההודעה ונפתח לך חלון שחור עם כיתוב לבן. "בל, אותר מעורב על יד המכון להתפחויות פוקימונים. אני סומך עלייך שתלכוד אותו" כתוב.
המשימה הראשונה שלך!.
אתה לא צריך אפילו להשתגר למקום המשימה-אתה רואה את המכון כבר באופק. תוך כ10 דקות הליכה אתה מגיע למכון-אתה רואה שזה מבנה מרובע, עם שלט "ברוכים הבאים למכון לחקר התפתחויות פוקימונים!". נראה שהמקום עבר שיפוץ לא מזמן.
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]אולי כן
אולי לא
~~~
"גרוטל, תשתלט על עצמך! סופת עלים אל עבר אוניקס! שלא יצליח להתקרב אליך! טירטוגה, כל הכבוד! שלח לעבר אוניקס אקדח מים!" אתה אומר. אתה מנסה להסתכל שוב אל המעורב ורואה שלא דמיינת את הקשר-יש להם מבנה פנים ממש דומה.
גרוטל מתנער ומשלח סופת עלים אל עבר אוניקס, אקדח המים של טריטוגה חודר לסופת העלים ומתערבב איתה-המתקפה המאוחדת פוגעת באוניקס ומעלפת אותו!. "כל הכבוד! זה היה קרב מעולה" מחמיא לך ג'וקס תוך כדי שהוא מחזיר את הפוקימונים שלו לפוקדור. הוא קולט מזווית עינו את המעורב. "היי סטון. קרה משהו?" הוא שואל את המעורב, שנראה ששמו הוא סטון. הוא רואה את המבט התמוהה שלך ומספר לך זה האח שלו, זה שמנהל איתו את המכון.
[SIZE=5]~זינק~
[/SIZE]
זורם דחיפה
פידג'י לא יודע רוח כסופה 0:
~~
פידג'י משתמש בכנף ברזל על ליפיאון, ליפיאון מנסה להתחמק אבל לא מספיק ונופל ארצה. פידג'י מנצל את הנפילה הזמנית של ליפיאון ומתקיל אותו במהירות. בזמן שליף מתקרב אלייך אתה אוגר במהירות חשמל בזנב שלך, שליף קרוב מספיק אתה קופץ ומכוון זנב ברזל טעון בחשמל אל עבר לפנים שלו!. ליף מתחמק רק בקושי, אך עדיין נפגע חלקית בכתף שלו. ליפיאון מתאושש בינתיים ויוצר עלים קסומים סביב עצמו-הוא משגר אותם אל עבר פידג'י שמצליח להתחמק רק מחלק.
-
עווופס
[QUOTE][SIZE=5]~זינק~
[/SIZE]זורם דחיפה
~~
פידג'י משתמש בכנף ברזל על ליפיאון, ליפיאון מנסה להתחמק אבל לא מספיק ונופל ארצה. פידג'י מנצל את הנפילה הזמנית של ליפיאון ומתקיל אותו במהירות. בזמן שליף מתקרב אלייך אתה אוגר במהירות חשמל בזנב שלך, שליף קרוב מספיק אתה קופץ ומכוון זנב ברזל טעון בחשמל אל עבר לפנים שלו!. ליף מתחמק רק בקושי, אך עדיין נפגע חלקית בכתף שלו. ליפיאון מתאושש בינתיים ויוצר עלים קסומים סביב עצמו-הוא משגר אותם אל עבר פידג'י שמצליח להתחמק רק מחלק.[/QUOTE]
"כל הכבוד פידג'י, איך אתה מסתדר?" אשאל אותו ישירות. הוא חזק, אני מאמין ביכולות שלו. "תשתדל ליצור מערבולת רוח! אני יודע שאתה לא מכיר את המתקפה אבל נסה לנפף חזק בכנפיך לשני כיוונים מנוגדים! אם אתה מתקשה תקוף שוב בכנף ברזל!" אפקוד אותו. אביט בליף, הוא מהיר וקל לו לחמוק בזכות הרגלים שלו, הגיע הזמן לתקוף לו אותם. אשלח ניצוץ לעבר הרגליים שלו ואם פגע אתקוף אותו ישירות בזנב ברזל מהיר בפניו!
-
[QUOTE=Alice;1485647][SIZE=5]~בל~[/SIZE]
"ברוך הבא" אתה מסנן בנחמדות "אנחנו צרכים למצוא מעורבים, בוא נזוז" אתה אומר לו. לפתע השעון שעל ידך מצפצף-אתה מסתכל על היד שלך ורואה על מסך השעון כיתוב "הודעה חדשה". אתה לוחץ על האייקון של ההודעה ונפתח לך חלון שחור עם כיתוב לבן. "בל, אותר מעורב על יד המכון להתפחויות פוקימונים. אני סומך עלייך שתלכוד אותו" כתוב.
המשימה הראשונה שלך!.
אתה לא צריך אפילו להשתגר למקום המשימה-אתה רואה את המכון כבר באופק. תוך כ10 דקות הליכה אתה מגיע למכון-אתה רואה שזה מבנה מרובע, עם שלט "ברוכים הבאים למכון לחקר התפתחויות פוקימונים!". נראה שהמקום עבר שיפוץ לא מזמן.
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]אולי כן
אולי לא
~~~
"גרוטל, תשתלט על עצמך! סופת עלים אל עבר אוניקס! שלא יצליח להתקרב אליך! טירטוגה, כל הכבוד! שלח לעבר אוניקס אקדח מים!" אתה אומר. אתה מנסה להסתכל שוב אל המעורב ורואה שלא דמיינת את הקשר-יש להם מבנה פנים ממש דומה.
גרוטל מתנער ומשלח סופת עלים אל עבר אוניקס, אקדח המים של טריטוגה חודר לסופת העלים ומתערבב איתה-המתקפה המאוחדת פוגעת באוניקס ומעלפת אותו!. "כל הכבוד! זה היה קרב מעולה" מחמיא לך ג'וקס תוך כדי שהוא מחזיר את הפוקימונים שלו לפוקדור. הוא קולט מזווית עינו את המעורב. "היי סטון. קרה משהו?" הוא שואל את המעורב, שנראה ששמו הוא סטון. הוא רואה את המבט התמוהה שלך ומספר לך זה האח שלו, זה שמנהל איתו את המכון.
[SIZE=5]~זינק~
[/SIZE]
זורם דחיפה
~~
פידג'י משתמש בכנף ברזל על ליפיאון, ליפיאון מנסה להתחמק אבל לא מספיק ונופל ארצה. פידג'י מנצל את הנפילה הזמנית של ליפיאון ומתקיל אותו במהירות. בזמן שליף מתקרב אלייך אתה אוגר במהירות חשמל בזנב שלך, שליף קרוב מספיק אתה קופץ ומכוון זנב ברזל טעון בחשמל אל עבר לפנים שלו!. ליף מתחמק רק בקושי, אך עדיין נפגע חלקית בכתף שלו. ליפיאון מתאושש בינתיים ויוצר עלים קסומים סביב עצמו-הוא משגר אותם אל עבר פידג'י שמצליח להתחמק רק מחלק.[/QUOTE]
אבדוק מה יש ברשותי על מנת ללכוד מעורב ואחפש עוד דברים בסביבה 'עלי להיות מוכן' אחשוב "חפשו כל דבר שיכול לעזור לנו, לקשור, לעלף, להזיז, הכל!" אצווה על השותפים
-
[QUOTE=Alice;1485647][SIZE=5]
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]אולי כן
אולי לא
~~~
[/QUOTE]
אומר לו:"שלום לך סטון". "אני מאמין שמגיע לי תג, לא?" אשאל את ג'וקס.