נירא לכם שאש ינצח בליגת שינו?
Printable View
נירא לכם שאש ינצח בליגת שינו?
[quote][i]Originally posted by פיפלף[/i]@Jul 9 2009, 06:23 PM
[b] נירא לכם שאש ינצח בליגת שינו? [/b][/quote]
אם זאת העונה האחרונה והסאגה ואין יותר פוקימונים(דורות) אז כן. אם לא אז לא
[quote][i]Originally posted by פיפלף[/i]@Jul 9 2009, 06:23 PM
[b] נירא לכם שאש ינצח בליגת שינו? [/b][/quote]
זה אפשרי אבל אי אפשר לדעת מה יקרה (לפחות בינתיים)
[quote][i]Originally posted by Grotle[/i]@Jul 9 2009, 03:30 PM
[b] זה די ברור למה קורפיש לא התפתח~
ההתפתחות של קורפיש היא גם אפלה, וסוג אפ בשישיה של אש לא יהיה אף פעם.
פעם אחת קרה שלאש היה פוקימון רוח/אפל אבל הוא שוחרר ויותר לאש אין פוקימונים אפלים/רוח.
זה להציג שאש הוא מאמן טוב עם פוקימונים שהם לא אפלים/רעים.
זה דעתי. ולגבי שאר הפוקימונים פשוט לא רוצים/יכולים [/b][/quote]
הפוקימון שאתה מדבר אליו הוא הנטר כנראה
והנטר הוא פוקימון רוח ורעל
עריכה:על תתייחסו להודעה הזאת
הגבתי בגלל שלא ראיתי שהגיבו להודעה שרציתי להגיב עליה
אז מנהלים בבקשה למחוק את ההודעה הזאת
תגידו חבר'ה, זה לא נראה לכם ממש מוזר שכבר יצא הסרט ה-12 ועוד אין אף פוקימון מהדור ה-5?
זו הפעם הראשונה שסאגה נמשכת כ"כ הרבה זמן בלי לחשוף פוקימון של הדור הבא.
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 9 2009, 08:02 PM
[b] תגידו חבר'ה, זה לא נראה לכם ממש מוזר שכבר יצא הסרט ה-12 ועוד אין אף פוקימון מהדור ה-5?
זו הפעם הראשונה שסאגה נמשכת כ"כ הרבה זמן בלי לחשוף פוקימון של הדור הבא. [/b][/quote]
יכול להיות שלא יהיה דור 5 ושיפסיקו את הסדרה.. אתה לא יכול להיות בטוח שימשיכו ושיהיה הדור ה-5..
חוץ מזה, מה שכתבת באמת נכון.. זה נמשך יותר מדי זמן ולא חשפו כלום, שום זכר לדור 5, בעונות הקודמות חשפו את הפוקימונים מהדור הבא ועכשיו (למרות שהסדרה מתקדמת) לא חושפים.
יש לי תחושה שבמהלך הליגה יהיה איזה רמז לדור 5
[quote][i]Originally posted by Zapdos[/i]@Jul 9 2009, 08:06 PM
[b] יכול להיות שלא יהיה דור 5 ושיפסיקו את הסדרה.. אתה לא יכול להיות בטוח שימשיכו ושיהיה הדור ה-5..
חוץ מזה, מה שכתבת באמת נכון.. זה נמשך יותר מדי זמן ולא חשפו כלום, שום זכר לדור 5, בעונות הקודמות חשפו את הפוקימונים מהדור הבא ועכשיו (למרות שהסדרה מתקדמת) לא חושפים. [/b][/quote]
אבל זה מפחיד - הרעיון הסדרה תיפסק בדור הרביעי...
אבל בעצם - אנחנו יודעים (בערך) שתהיה סאגה של לב-זהב/נשמת-כסף שתתמקד בחזית הקרב של ג'וטו, אולי בסאגה הזאת יחשפו כבר את הדור ה-5.
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 9 2009, 08:13 PM
[b] אבל זה מפחיד - הרעיון הסדרה תיפסק בדור הרביעי...
אבל בעצם - אנחנו יודעים (בערך) שתהיה סאגה של לב-זהב/נשמת-כסף שתתמקד בחזית הקרב של ג'וטו, אולי בסאגה הזאת יחשפו כבר את הדור ה-5. [/b][/quote]
לך תדע אם לא יהיה דור 5.. :XD:
תהיה סאגה של לב זהב ונשמת כסף? לא הבנתי מה יהיה שם..
ובאמת יכול להיות ששם יחשפו..
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 9 2009, 09:02 PM
[b] תגידו חבר'ה, זה לא נראה לכם ממש מוזר שכבר יצא הסרט ה-12 ועוד אין אף פוקימון מהדור ה-5?
זו הפעם הראשונה שסאגה נמשכת כ"כ הרבה זמן בלי לחשוף פוקימון של הדור הבא. [/b][/quote]
לא חייב, רק בסאגת הוואן נחשפו הפוקימונים כל כך מהר, בסאגת קנטו לא זכור שנחשף, וגם אם כן אז זה היה בסוף.
זכור שיש את גרי, סית'יה ופול.
גרי-מדען פוקימונים, אולי פתאום יגלה לנו שיש לו עוד פוקימון
פול-יש תחושה נורא חזקה שייחשף אצלו איזה היתפתחות, הוא תמיד מפתיע
סינת'יה-מכל הסדרה התמקדו בה הכי הרבה יותר מכל אחד מרביעיית האליט, עבר המון זמן ונראה אצלה רק גרמצ'ומפ וגסאטרודון, אולי היא תפתיע אותנו באיזה דור 5
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 10 2009, 07:28 AM
[b] לא חייב, רק בסאגת הוואן נחשפו הפוקימונים כל כך מהר, בסאגת קנטו לא זכור שנחשף, וגם אם כן אז זה היה בסוף.
[/b][/quote]
הו-או היה בפרק הראשון, לפי דעתי זה לא כזה בסוף :huh:
ושלא נדבר על טוגפי ובסרט הראשון על מריל, סנובול ודונפאן.
אבל אני מסכים בנוגע לגרי ולסינת'יה, אבל אני לא חושב שלפול יהיה פוקימון מהדור החמישי.
רק או-הו בא כזה מוקדם, זה היה חד פעמי בשביל לספר לנו שהסדרה הזאת לא תיגמר כל כך מהר.
ולדעתי נורא הגיוני שיהיה לפול דור 5, הוא כמו גרי כל הזמן עם פוקימונים חדשים-אז מאוד אפשרי שיפתיע אותנו בדור 5.
האם לדעתכם יהיה קרב בין גרי לפול?
לדעתי כן, השניים נורא דומים ואם הקרב הזה יתרחש אני מאמין שגרי ינצח-הוא בטח יחשוף חולשה של פול
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 10 2009, 08:04 AM
[b] רק או-הו בא כזה מוקדם, זה היה חד פעמי בשביל לספר לנו שהסדרה הזאת לא תיגמר כל כך מהר.
ולדעתי נורא הגיוני שיהיה לפול דור 5, הוא כמו גרי כל הזמן עם פוקימונים חדשים-אז מאוד אפשרי שיפתיע אותנו בדור 5.
האם לדעתכם יהיה קרב בין גרי לפול?
לדעתי כן, השניים נורא דומים ואם הקרב הזה יתרחש אני מאמין שגרי ינצח-הוא בטח יחשוף חולשה של פול [/b][/quote]
הם לא יכלו לספר לנו שהסדרה לא תגמר בסיום של ליגת קאנטו באינגידו פלאטו? טוגפי כבר הראה לי בסביבות אמצע העונה הראשונה שיש המשך, בסרט הראשוןן אש נלחם נגד דונפאן ובמערכון של פיקאצ'ו עם החופשה הם פוגשים סנוובול ומריל, זאת חשיפה די מהירה כי כבר על העונה הראשונה הם חושפים דור חדש, ביהלום ובפנינה לא נחשף שום דבר בנוגע לזה וזה כבר עומד ("עומד", יש לזה עוד עונה בנוסף למה שמשדרים ביפן בטח "><)להסתיים.
ולא יתרחש קרב בין פול לגרי לדעתי, זה יהיה מטופש, למה לתת להם להלחם? כאילו, גרי עוסק יותר במחקר מאשר באימונים, זה יהיה טיפשי לתת לו להלחם נגד פול.
ויש מצב שיעשו לאורסארינג התפתחות, או לוויביל ואז הוא יתפתח לפול אם חושבים על זה...
אני עדיין מאמין שגרי יביא את הדור החמישי לפוקימון.
בטח אש יפגוש במסעו את גרי, ואז יבוא גם פול. פול יאמר דברים על טכניקת הקרב שלו וגרי ייתנגד לזה ויידרוש מולו קרב שיוכיח זאת.
שאני חושב על ליגת סינו היא תיהיה נורא קשה:
יש את בארי, פול וננדו-שלושה יריבים זה המון.
לדעתי אש יילחם קודם כל בבארי-ינצח
אחר כך פול-ינצח
ננדו-יפסיד
או:
בבארי-ינצח
ננדו-ינצח
אחר כך פול-ינצח
ריצ'י-???
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 10 2009, 08:14 AM
[b] בטח אש יפגוש במסעו את גרי, ואז יבוא גם פול. פול יאמר דברים על טכניקת הקרב שלו וגרי ייתנגד לזה ויידרוש מולו קרב שיוכיח זאת.
שאני חושב על ליגת סינו היא תיהיה נורא קשה:
יש את בארי, פול וננדו-שלושה יריבים זה המון.
לדעתי אש יילחם קודם כל בבארי-ינצח
אחר כך פול-ינצח
ננדו-יפסיד
או:
בבארי-ינצח
ננדו-ינצח
אחר כך פול-ינצח
ריצ'י-??? [/b][/quote]
לא אמרתי שהוא לא יפגוש את גרי, אמרתי שגרי לא ילחם נגד פול.
ויהיה מגניב אם סי.ג'יי, הדמות שהופיעה לפרק אחד (זה עם הסאנדשרוו וה-100 נצחונות) תופיע בליגה, כי אחרי הכל - אש הבטיח לפגוש אותו בעתיד (וכשחושבים על זה, הוא הבטיח להרבה אנשים) אבל הם עוד לא נפגשו, והוא ניצח את אש, ולפי שיטות האימון שלו הוא בטח ממש התחזק, אז הוא בטח יהווה אתגר לאש.
ושוב - אני לא חושב שאש ינצח את פול בליגה, המקסימום שיקרה זה תיקו.