-
[COLOR=#0000cd][B]דרו-[/B]
אתה מחייך לאור הניצחון של ריולו ומשבח אותו על כך. אתה בוחן את הרדיאר, עמידתו איתנה והוא מביט בריולו בעיניים עוקבות. אתה מסיק שזאת ההתפתחות של ליליפאפ ואתה מביט בגור הקטן בחיוך. [RIGHT]״קדימה ריולו מוכן לעוד סיבוב? צא והשתמש באגרוף קליע״ אתה אומר מיד. ידו של ריולו זוהרת והוא נע במהירות לכיוון הרדיאר. "הרדיאר תשתמש בהפלה! (take down)" "הרדיאר!" הרדיאר קורא והוא מתחיל לעוט לכיוון ריולו כשכל גופו מוקף אנרגיה לבנה ובבום אחד הוא מתנגש בריולו שמתגלגל על הקרקע. מעולף לחלוטין. "הרדי הרדי הרדיאר!" הרדיאר נובח ולנורה מוחאת לו כפיים, וכך גם הקהל. אתה מבין שהקרב לא יהיה קל בכלל. מה תעשה?
[B]גרייס-
חחחח עצלנית! והגלגל המהיר זה כאילו לגרום לגלגל הלהבה לצבור יותר מהירות עם מתקפה מהירה. ולמקרה שתהית, מיסדריווס יודעת את המתקפה איסור, שהיא אומרת שאם היריב של מיסדריווס יודע מתקפה שגם מיסדריווס יודעת (נגיד גם דראוזי יודע קרן בילבול) אז בעצם היא גורמת לכך שהוא לא יוכל להשתמש במתקפה הזאת. תראי מה עשיתי בסוף. [/B]
"קווליבה, מתקפה מהירה, ובאמצע תעבור לגלגל להבה כך שהגלגל יהיה מהיר יותר (אני אקרא לזה גלגל מהירר). ישר אחר כך תתרחק ולהביור. פורט, כדור צל וגל ניצוץ-אם אקנס מנסה לתקוף תתחמקי בחפירה. איווי, מהירות ונשיכה ופנאפי גלגול וחבטה-איווי ופאנאפי, תחליפו אוייבים אחרי זה והשתמשו באותם התקפות על ההוונדור החדש שמולכם. מיסדריוס, קרן בלבול ואז רוח רעה!" את פוקדת מהר על הפוקימונים שלך אחרי שאת נעזרת בלארביטר בלחזור לעמוד. קווילבה יוצא במתקפה מהירה וצובר מהירות, מהר מאוד מקיף את עצמו בלהבות חזקות ומתנגש בעוצמתיות בווינפינבל שפוגע בוויפינבל בעוצמה רבה, קווילבה קופץ לאוויר ומשחרר להביור רותח שמעלף את וויפינבל במקום. פורט טוענת כדור צל גדול ומשגרת אותו על אקנס שמתחמק מהמתקפה ומשיב לה בניב רעל עוצמתי שמרעיל את פורט וגורם לה להתנדנד. פורט לא מוותרת וגל הניצוץ שהיא משחררת מרחיק ממנה את אקנס שחוטף מכך נזק. זנבו של איווי זוהר בלבן ומטח של כוכבים צהובים יוצאים מתוכו ופוגעים שני ההונדורים. איווי נושך את האונדור שמשיב לו בגז רעיל שמרעיל את איווי וגורם לו להתנדנד. פאנפי מתגלגל ומעיף את האונדור על האונדור השני על גזע עץ. פאנפי לא מבזבז זמן ורץ במהירות ומתנש בחבטה עוצמתית במיוחד בשני האונדורים שמתעלפים. מיסדריווס יורה קרן בילבול על דראוזי שמתבלבל ומתחיל לחבוט את ראשו בקרקע, עיניה נהפכות סגולות ורוח רעה נוספת תוקפת את דראוזי. "זה לא ייאמן שהיא תנצח אותנו ככה!" צועקים שני החיילים הנותרים שמגיעים לתקוף אותך. את סופגת את הגעיטה הצדדית של אחד מהם ודוחפת אותו איתך לעבר החיילת השניה וזורקת אותם אחד על השני. את לא מפסיקה ושולחת אגרופים לפרצופיהם המדממים שמתעלפים במקום. מכל הפוקימונים נשארו עומדים אקנס ודראוזי המבולבל. איווי מביט על קווילבה ונראה ששניהם חשבו על משהו. גם פורט ופאנפי מצטרפים. כולם משתמשים במתקפה מהירה (פרט לפאפני שמתגלגל) קווילבה חובט בעוצמתיות בדראוזי ואיווי מתנגש בו אחריו, פורט תוקפת במתקפה מהירה את אקנס ומוסיפה שריטות זעם, לפינאלה פאנפי מעיף את אקנס על גזע העץ. קווילבה מסיים בלהביור חזק ואיווי מוסיף מהירות, פאנפי משתמש ברסיסי קרח ופורט בכדור צל שמעלפים סופית את כל הפוקימונים. את שומעת אנשים מתקרבים. "הם שם!" קולה המרושע של שאם נשמע ממרחק. שני פוקימונים שלך מורעלים. ואת מחזיקה את סלבי שמצביע בחולשה לכיוון הביתן הסודי שלו. שאליו יש לך מפתח. סכנה מתקרבת אליכם ואין לכם הרבה זמן! מה תעשי?
[/RIGHT][/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1500778][COLOR=#0000cd][B]דרו-[/B]
אתה מחייך לאור הניצחון של ריולו ומשבח אותו על כך. אתה בוחן את הרדיאר, עמידתו איתנה והוא מביט בריולו בעיניים עוקבות. אתה מסיק שזאת ההתפתחות של ליליפאפ ואתה מביט בגור הקטן בחיוך. [RIGHT]״קדימה ריולו מוכן לעוד סיבוב? צא והשתמש באגרוף קליע״ אתה אומר מיד. ידו של ריולו זוהרת והוא נע במהירות לכיוון הרדיאר. "הרדיאר תשתמש בהפלה! (take down)" "הרדיאר!" הרדיאר קורא והוא מתחיל לעוט לכיוון ריולו כשכל גופו מוקף אנרגיה לבנה ובבום אחד הוא מתנגש בריולו שמתגלגל על הקרקע. מעולף לחלוטין. "הרדי הרדי הרדיאר!" הרדיאר נובח ולנורה מוחאת לו כפיים, וכך גם הקהל. אתה מבין שהקרב לא יהיה קל בכלל. מה תעשה?
[/RIGHT][/COLOR][/QUOTE]
מה?! ככה במכה אחת? כולה הרדיאר מה עשית ממנו סלאמנס חחח...
~~~
״ריולו!״ אקרא מופתע עד מאוד מן המהירות בה זה קרה. ׳כלבלב קשוח אה...׳ אהרהר לעצמי מעוצבן מעט ואחזיר לפוקדור את ריולו באמירת תודה.
ואז אחשוב מעט ואומיא החוצה את אושאווט. ״אושאווט סילון אקווה, טוס אליו ולפני שאתה פוגע התחל להסתחרר סביבו בעקביות ובמהירות וצור כמו טבעת מים שתלך ותתהדק כאשר לא משנה לאן ינסה להתחרק יפגע ממכת הסילון ואז כשהוא מהוסס ולא מוכן השתמש בבלימה!
-
דרו-
חחחחח מה סלאמנס הרדיאר זה פוקימון מסיבי, תקרא עליו!
אתה מופתע מהמהירות שבה זה קרה ומחזיר את ריולו למנוחה ארוכה. הקהל מריע לריולו ושואג עוד יותר כשאושוואוט נעמד מול הרדיאר. לבקשתך אושוואוט משתמש בסילון אקווה ומתחיל להקיף את הרדיאר. אושואווט מתחיל להדק את הטבעת על הרדיאר שלבקשת לנורה משתמש בחפירה ומתחמק ממתקפת הבלימה של אושואוט. "כדור צל" לנורה אומרת וכדור צל נאגר בפיו של הפוקימון ועושה את דרכו לכיוון אוושואוט. מה תעשה?
-
[QUOTE=Sharpedo;1500767][COLOR=#0000cd][B]
[/COLOR][COLOR=#006400][B]פטריק-[/B]
אתה מביט בפרח בתמיהה, ואתה נזכר בסיפורי ילדות של אמך. סיפורים על פוקימון מיוחד ואדיב שנקרא שיימין. [RIGHT]"הוא קשור לשיימין אולי, איכשהו? לאדיבות?" אתה שואל את גארדניה שמהנהנת באישור. "זה הפרח שגורם לשיימין לשנות את צורתנו לצורת השמיים שלו.." גארדניה מוסיפה בלחישה. "איכשהוא התגלה להם שהפרח הזה אצלי..כנראה מרגל ששלחו. אבל.." גארדניה אומרת ולכמה רגעים מביטה בך בהבחנה, מנסה לראות אם כדאי לסמוך עליך. "יש לי את שיימין..אני מסתירה אותו. רציתי בבוקר לשחרר אותו עם הפרח אבל אז הם בדיוק תפסו אותי..הוא נמצא במכון שלי. מאחורי דלת סודית. אין לו הרבה אור שם..הוא בטח מפחד. חייבים ללכ-" גארדניה אומרת אך נופלת על המיטה, אתה קורא לאחות ג'וי שבוחנת את המדדים שלה. האחות ג'וי מבחינה בפרח אך אתה לוקח אותו מהר. "היא חייבת לישון. אתן לה עוד מורפיום" האחות ג'וי אומרת בחשש ומבקשת ממך לצאת. אתה מכניס את הפרח לכיס שלך ויוצא מן החדר לכיוון הלובי של מרכז הפוקימונים. קיי שולח לך הודעה ומבקש ממך להיפגש איתו בחוץ. אתה יוצא החוצה ושניכם מוצאים פארק קטן ונחמד לשבת בו על ספסל, ליד פסל גדול של אחד מהפוקימונים האגדיים של המחוז. שניכם משקיפים בהנאה על העיר נטולת החיילים, אתה מוציא את הפרח וקיי מכניס אותו לכיס שלך במהירות. "שלא תעז להראות אותו למישהו. לאף אחד." קיי אומר לך בקול רציני. אתה מספר לו את מה שגארדיניה סיפרה לך וקיי חושב ומשיב לך בשיקול דעת "אנחנו חייבים לשחרר את שיימין. נוכחותו בעיר גורמת לצוות גלאקטיק להישאר כאן. אני לא יודע מתי הם יחזרו. אני בטוח שבצורת השמיים שלו שיימין יוכל להסתתר ולהגן על עצמו כמו שצריך.". "זה המשימה שלך. לך למכון. תשחרר אותו. לימדתי אותך שבנות במכונים דלתות סודיות להתחמק ממתקפות של צוות גלאקטיק בתוך המכונים. הוא בטח נמצא שם" מה תעשה? [/RIGHT]
[/COLOR][/QUOTE]
"אין בעיה" אומר לקיי ומעין אצדיע לו. ארוץ אל תוך המכון. 'עכשיו, אם הייתי דלת סודית, איפה הייתי מסתתר?' אחשוב. אסתכל על המכון, על כל חלקיו, ואנסה לפענח חלקים חשודים בו, בעודי מתקדם לעבר זירת הקרב והחלק של גרדניה. 'אם הוא להגנה מצות גלקטיק, הדלת בטח ליד החלק שבו מנהיגת המכון שוהה' אחשוב.
-
[QUOTE=Sharpedo;1500786]דרו-
חחחחח מה סלאמנס הרדיאר זה פוקימון מסיבי, תקרא עליו!
אתה מופתע מהמהירות שבה זה קרה ומחזיר את ריולו למנוחה ארוכה. הקהל מריע לריולו ושואג עוד יותר כשאושוואוט נעמד מול הרדיאר. לבקשתך אושוואוט משתמש בסילון אקווה ומתחיל להקיף את הרדיאר. אושואווט מתחיל להדק את הטבעת על הרדיאר שלבקשת לנורה משתמש בחפירה ומתחמק ממתקפת הבלימה של אושואוט. "כדור צל" לנורה אומרת וכדור צל נאגר בפיו של הפוקימון ועושה את דרכו לכיוון אוושואוט. מה תעשה?[/QUOTE]
״שלח אקדח מים אושאווט לעקב ולהאט את כדור הצל ונצל את המרווח לחמוק ממנו״ אדריך אותו ואז אומר לבסוף ״השתמש במיקודאנרגיה ואז בצדף תער!״
-
[url]https://www.youtube.com/watch?v=Ij0jsUNqZ7s[/url] תראה את זה, אושוואוט של אש נלחם בהרדיאר, תראה פה את ההפלה של הרדיאר ותבין למה היא חזקה כל כך.
[RIGHT]לבקשתך אושוואוט משתמש באקדח מים ומפוצץ את כדור הצל של הרדיאר. ״השתמש במיקוד אנרגיה ואז בצדף תער!״ אושוואוט לוקח מספר רגעים כדי להתרכז ואז שולף את הצדף מבטנו ורץ במהירות לכיוון הרדיאר בכדי לפגוע בו, "הרדיאר הגן על עצמיך" לנורה קוראת והרדיאר מסתובב על צדו, ככה שאושואווט פוגע בחלקו הפרוותי של הרדיאר. נראה שהמתקפה עשתה נזק לא קטן, אך חלק ממנה נבלם. "פרוותו של הרדיאר משמשת אותו כדי לספוג מתקפות פיזיות. שימושי מאוד" לנורה אומרת וליליפאפ נובח בהתרגשות. "הרדיאר הגיע הזמן לעבור מהגנה להתקפה. תשתמש בניב חשמל!" לנורה קוראת ופיו של הרדיאר מתחיל להתמלא בחשמל והוא רץ במהירות איתנה לכיוון אושוואוט. מה תעשה?
[/RIGHT][/COLOR][COLOR=#006400][RIGHT][B]פטריק-
חחחח אצדיע לו, יצעיר [/B]
"אין בעיה" אתה משיב לקיי שמהנהן בחיוב. אתה מעין מרים את היד כדי להראות לו את רצינותך והוא מחייך מעט, "תעשה את זה מהר. אני בינתיים אנסה לברר למה צוות גלאקטיק צריכים את שיימין. תנסה לחשוב על זה גם אתה" קיי אומר ונשאר לשבת בספסל. אתה מתחיל לרוץ וקיי אומר לך, "אל תרוץ יותר מדי!". אתה מבין שקיי לא רוצה שתמשוך תשומת לב מיותרת. אתה ממשיך בקצב מהיר לכיוון המכון שלמרבה הפלא פתוח. אתה מסיק שגארדיניה השאירה אותו כך במכוון או לא במכוון. אתה מגלה שרוב האורות כבויים, אתה מצליח לזהות את העצים והצמחייה הרבה שנמצאת בתוך המכון. במרץ אתה מתחיל לחפש אחר דלת מילוט מיוחדת, משהו סודי. אתה מתחיל להיזכר בשיטות שקיי לימד אותך כדי למצוא דלתות סודיות. לאחר רבע שעה של ניסיונות אתה מצליח למצוא משהו דומה למה שדמיינת כשלפתע קולות אנשים נשמעים בתוך המכון. "איפה אמרת שאת ראית את המאמן ההוא?" אתה מזהה קול של חיילי צוות גלאקטיק. "אני ראיתי אותו הולך לכאן.." קול נינוח ונחמד שמשום מה נשמע יותר לחוץ. "ואת בטוחה שראית אותו לוקח את הפרח?" הקול שואל בעצבים. "כן..הוא לקח אותו מגארדניה" הקול משיב וכמעט מתחיל לבכות. אתה מבין שמדובר באחות ג'וי שטיפלה בגארדניה. מסיבה כלשהיא היא הלשינה עליך לצוות גלאקטיק. אתה בוחר לשמור על קור רוח ופותח את הדלת בשקט מוחלט. אתה מגיע לגינה מוארת עם מנורה גדולה, המנורה מאירה על הצמחים הגדלים בתוך המקום כשלפתע פוקימון קטן וירוק נראה מולך [/RIGHT][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/492.gif[/IMG] "שיי מיין.." הפוקימון ממלמל בפחד, הוא לא מכיר אותך. אתה לא יודע כל כך מה לעשות כשלפתע אתה שומע קול בוקע מתיקך "טוגפריי" ולפתע אתה מבחין שטוגפי התעורר והוא יוצא מהתיק שלך, ניגש לשיימין ומלטף את הדשא שלגופו, נראה שהוא גורם לשיימין להרגיש הרבה יותר טוב. אתה שומע קולות של יותר ויותר אנשים באזור המכון המרכזי, כשצעקה של האחות ג'וי נשמעת מפעם לפעם. מה תעשה?[/COLOR][COLOR=#0000cd][RIGHT]
[/RIGHT][/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1500799][COLOR=#333399][U][B]דרו-[/B][/U]
[/COLOR][URL="https://www.youtube.com/watch?v=Ij0jsUNqZ7s"][COLOR=#333399]https://www.youtube.com/watch?v=Ij0jsUNqZ7s[/COLOR][/URL][COLOR=#333399] תראה את זה, אושוואוט של אש נלחם בהרדיאר, תראה פה את ההפלה של הרדיאר ותבין למה היא חזקה כל כך.
[/COLOR][RIGHT][COLOR=#333399]- - - - - - -
לבקשתך אושוואוט משתמש באקדח מים ומפוצץ את כדור הצל של הרדיאר. ״השתמש במיקוד אנרגיה ואז בצדף תער!״ אושוואוט לוקח מספר רגעים כדי להתרכז ואז שולף את הצדף מבטנו ורץ במהירות לכיוון הרדיאר בכדי לפגוע בו, "הרדיאר הגן על עצמיך" לנורה קוראת והרדיאר מסתובב על צדו, ככה שאושואווט פוגע בחלקו הפרוותי של הרדיאר. נראה שהמתקפה עשתה נזק לא קטן, אך חלק ממנה נבלם. "פרוותו של הרדיאר משמשת אותו כדי לספוג מתקפות פיזיות. שימושי מאוד" לנורה אומרת וליליפאפ נובח בהתרגשות. "הרדיאר הגיע הזמן לעבור מהגנה להתקפה. תשתמש בניב חשמל!" לנורה קוראת ופיו של הרדיאר מתחיל להתמלא בחשמל והוא רץ במהירות איתנה לכיוון אושוואוט.
[B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR][/RIGHT]
[/QUOTE]
"אושאווט שגר את עצמך מעלה עם אקדח מים לקרקע וחמוק מעלה!" הורה לו מיד. "המשך עוד מעט עם אקדח המים כדי ליצור שלולית בוץ קטנה במקום הזה... ואז רד למטה ועם נענוע זנב השפרץ בוץ הישר לפניו! ואז סילון אקווה!"
-
אושוואוט מצליח להתחמק מהרדיאר ומוצא את עצמו באוויר. אושוואוט ממשיך לירות אקדח מים לכיוון הקרקע והופך אותה לבוץ סמיך. "הרדיאר הישאר מוכן!" לנורה קוראת. אושוואוט נוחת על הקרקע ומתחיל באמצעות זנבו להעיף בוץ על הרדיאר שמתחמק בכך פעם מעוד ועוד בוץ ובסוף אף משתמש בהגנה כדי להגן על עצמו מהבוץ. "יופי. עכשיו תקפוץ מעל הבריכה ותתקיף אותו בני בחשמלי!" לנורה קוראת והרדיאר עוצר וקופץ בקפיצה אתלטית במיוחד, תופס את אושוואוט בפיו ומתחיל לחשמל אותו בעוצמה. "אושוואוט!" אושוואוט קורא כשהוא מוטל על הקרקע. אתה חושב שאושוואוט התעלף. הרדיאר מתקרב אליו אך לפתע אושוואוט פורץ בסילון אקווה. "הרדיאר הפלה!" לנורה קוראת ושני הפוקימונים מתנגשים בעוצמה אימתנית. לאחר הסיום שני הפוקימונים עומדים במרחק מה אחד מהשני, שניהם מתנשמים ומתנשפים. "קרב נהדר..אני מרוצה! אבל הרדיאר ואני לא נוותר בקלות! הרדיאר חפירה!" לנורה קוראת והרדיאר מתחיל לחפור את דרכו מתחת לאדמה ונעלם. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Sharpedo;1500805][COLOR=#333399][U][B]דרו-[/B][/U]
אושוואוט מצליח להתחמק מהרדיאר ומוצא את עצמו באוויר. אושוואוט ממשיך לירות אקדח מים לכיוון הקרקע והופך אותה לבוץ סמיך. "הרדיאר הישאר מוכן!" לנורה קוראת. אושוואוט נוחת על הקרקע ומתחיל באמצעות זנבו להעיף בוץ על הרדיאר שמתחמק בכך פעם מעוד ועוד בוץ ובסוף אף משתמש בהגנה כדי להגן על עצמו מהבוץ. "יופי. עכשיו תקפוץ מעל הבריכה ותתקיף אותו בני בחשמלי!" לנורה קוראת והרדיאר עוצר וקופץ בקפיצה אתלטית במיוחד, תופס את אושוואוט בפיו ומתחיל לחשמל אותו בעוצמה. "אושוואוט!" אושוואוט קורא כשהוא מוטל על הקרקע. אתה חושב שאושוואוט התעלף. הרדיאר מתקרב אליו אך לפתע אושוואוט פורץ בסילון אקווה. "הרדיאר הפלה!" לנורה קוראת ושני הפוקימונים מתנגשים בעוצמה אימתנית. לאחר הסיום שני הפוקימונים עומדים במרחק מה אחד מהשני, שניהם מתנשמים ומתנשפים. "קרב נהדר..אני מרוצה! אבל הרדיאר ואני לא נוותר בקלות! הרדיאר חפירה!" לנורה קוראת והרדיאר מתחיל לחפור את דרכו מתחת לאדמה ונעלם.[B]
מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
"כל הכבוד אושאווט, קדימה בוא נעשה אתזה!" אומר ואז הורה לו למהלך ההפתעה שלי "אושאווט סילון אקווה היישר לתוך הבור שפתח, כנס פנימה אחריו והפתיע אותו בגבו והעף אותו מן האדמה! ואז סיים זאת בצדף תער!" ואביט במתרחש בפוקר פייס מלא ביטחון כשבתוכי המון תקווה וציפיה
-
[RIGHT]"כל הכבוד אושאווט, קדימה בוא נעשה אתזה!" אתה אומר נחוש בדעתך. לבקשתך המיוחדת אושוואוט מתעופף באוויר עם סילון אקווה ישר לתוך החור באדמה של הרדיאר. "הרדיאר לא!" לנורה קוראת ולפתע הרדיאר מועף מהאדמה כשהוא נפגע מסילון האקווה. "הרדיאר כדור צל!!" לנורה קוראת מיד והרדיאר טוען כדור צל שפוגע באושוואוט ומפיל אותו לקרקע. אושוואוט נעמד ומתעצבן, "אוש אושאווט!" אושוואוט קורא ומתחיל לרוץ לעבר הרדיאר עם צדף תער, "תתחמק! הרדיאר קדימה ניב חשמל!" לנורה קוראת והרדיאר מתחיל לרוץ אך ריצתו נעשית איטית יותר ממה שהוא באמת מסוגל. כנראה המים מסילון האקווה נספגו בפרוותו והם מאיטים אותו. "אושווואט!" אושוואוט קורא ופוגע בהרדיאר בחוזקה, מגלגל אותו לקרקע. הרדיאר אינו מוותר ומתאמץ בעזרת רגליו לעמוד ישר. "הרדיאר.." פוקימון הכלב ממלמל. שני הפוקימונים עומדים ומתנשמים, אתה חושש לרגע שאושוואוט עומד ליפול אך פתאום רגליו של הרדיאר לא מצליחות להחזיק והרדיאר נופל על הקרקע. "הרדיאר לא יכול להמשיך להילחם. אושוואוט הוא המנצח!" השופט קורא והקהל קם מהרגליים ומוחא כפיים לקהל. אתה מביט על הקהל בהתרגשות ולפתע מבחין בליסה ובפוקימונים שלה שנכחו בקהל כל הזמן הזה, רק עכשיו שמת לב אליהם. אושוואוט מסתכל עליך מותש. "אושוואוט" אושוואוט מחייך אליך ומרים את אצבעו כמו שריולו עשה. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR]
-
[QUOTE]
מאט-
כן הבנתי את הדמות שלך, רק אמרתי ספציפית על טריקו שזה יהיה כמעט הפסד בטוח. ומתקפת אס אווירי היא מתקפה כמו כל המתקפות, אפשר להתחמק ממנה.
אתה מביט בסוובלו ומקשר בין המקרה עם ראלטס כשלפתע עולה לך רעיון יפה מאוד."סוואבלו! השתמשי בערפל סמיך ככל שתוכלי רק כדי שתוכלי להפחית מעט את השליטה מספיק בכדי לשיר! אחרי שתשירי השתמשי באייס אווירי!"אתה ממהר לפקוד על סוובלו שלמרות שנפגעה אינה מבזבזת זמן ומשחררת ערפל קריר וסמיך שמערפל את כלל הזירה. "מדיטייט! תישאר ממוקד!" בראולי אומר לפוקימון שלו. קשר העין שלו עם סוובלו אבד ולכן סוובלו משוחררת לעוף. מדיטייט המבולבל מסתכל ימינה ושמאלה בלחץ לזהות את סוובלו שמפתיעה אותו ופוגעת בו פגיעה ישירה בגבו עם אס אווירי. "מדיטייט לא מוותרים! תשתמש בכוח סודי! ואז בבעיטת קפיצה!" בראולי קורא. מה תעשה?
[/QUOTE]
אנחנו לא מוותרים. "תמשיך לייצר ערפל סמיך עד כמה שתוכל! חמוק מהמתקפות האלו ואז השתמש בכנף ברזל!"
-
[QUOTE=Sharpedo;1500828][COLOR=#333399][U][B]דרו-[/B][/U]
[/COLOR][RIGHT][COLOR=#333399]"כל הכבוד אושאווט, קדימה בוא נעשה אתזה!" אתה אומר נחוש בדעתך. לבקשתך המיוחדת אושוואוט מתעופף באוויר עם סילון אקווה ישר לתוך החור באדמה של הרדיאר. "הרדיאר לא!" לנורה קוראת ולפתע הרדיאר מועף מהאדמה כשהוא נפגע מסילון האקווה. "הרדיאר כדור צל!!" לנורה קוראת מיד והרדיאר טוען כדור צל שפוגע באושוואוט ומפיל אותו לקרקע. אושוואוט נעמד ומתעצבן, "אוש אושאווט!" אושוואוט קורא ומתחיל לרוץ לעבר הרדיאר עם צדף תער, "תתחמק! הרדיאר קדימה ניב חשמל!" לנורה קוראת והרדיאר מתחיל לרוץ אך ריצתו נעשית איטית יותר ממה שהוא באמת מסוגל. כנראה המים מסילון האקווה נספגו בפרוותו והם מאיטים אותו. "אושווואט!" אושוואוט קורא ופוגע בהרדיאר בחוזקה, מגלגל אותו לקרקע. הרדיאר אינו מוותר ומתאמץ בעזרת רגליו לעמוד ישר. "הרדיאר.." פוקימון הכלב ממלמל. שני הפוקימונים עומדים ומתנשמים, אתה חושש לרגע שאושוואוט עומד ליפול אך פתאום רגליו של הרדיאר לא מצליחות להחזיק והרדיאר נופל על הקרקע. "הרדיאר לא יכול להמשיך להילחם. אושוואוט הוא המנצח!" השופט קורא והקהל קם מהרגליים ומוחא כפיים לקהל. אתה מביט על הקהל בהתרגשות ולפתע מבחין בליסה ובפוקימונים שלה שנכחו בקהל כל הזמן הזה, רק עכשיו שמת לב אליהם. אושוואוט מסתכל עליך מותש. "אושוואוט" אושוואוט מחייך אליך ומרים את אצבעו כמו שריולו עשה.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/RIGHT]
[/QUOTE]
תן שם פסיק ועדכן לי תאג בבקשה... :wink:
~~~
"הווו כן!!!" אריע. "כל הכבוד אושאווט כמה חזק אתה, איך השתפרת... אני מאוד גאה אתה יודע?" אומר ואלטף אותו בחיוך רחב. לאחר מכן אלך אל לנורה, אלחץ את ידה ואף אתכופף ללטף את ליליפאפ ואלחש לו "אני בטוח שכשאהייה מוכן ואקבל אותך אליי? אתה תיהיה אפילו הרבה יותר חזק מה-הרדיאר הזה". אודה לה נמרצות על הקרב ואקח את התאג שלי.
אחזיר את אושאווט וכולם ואלך אל מרכז הפוקימונים, קורץ לליסה במבט חטוף בדרכי.
אסרוק עוד פעם זריזה את המקומות בעיר בדרך (תרמוז לי עם יש עוד משהו לעשות פה, אם אין אז אין חח) בדרכי למרפאה.
-
[COLOR=#0000cd][B]דרו-
חחחח יואוו יחופררר אין עוד מה לראות בעיר הזאת! חחחחח תמשיך כבר הלאה[/B]
[RIGHT]"הווו כן!!!" אתה קורא באושר וקופץ משמחה ורץ לאושוואוט ומרים אותו אותו בשמחה עילאית. "כל הכבוד אושאווט כמה חזק אתה, איך השתפרת... אני מאוד גאה אתה יודע?" אתה אומר לאושוואוט שמסמיק ומחבק אותך בגופו הקטן. "או אושוואוט!" אושוואוט קורא. אושוואוט יורד ממך ושניכם מתקדמים לכיוון לנורה, ליליפאפ הקטן רץ לכיוון אושוואוט ומלקק אותו בחוזקה, כנראה משבח אותו על הקרב הקשה מול הרדיאר. אתה לוחץ את ידה החזקה של לנורה ומבחין כמה כוח יש לה. "זה היה קרב מצוין. מאוד הרשמת אותי. אתה מאמן חזק ביותר" לנורה אומרת לך בקול הבס הידוע שלה (כמו של זמרות בלוז שחורות מאמריקה) אתה מתכופף לליליפאפ ולוחש לו באוזן אני בטוח שכשאהייה מוכן ואקבל אותך אליי? אתה תיהיה אפילו הרבה יותר חזק מה-הרדיאר הזה". "לי לי לי לי פאפ!" ליליפאפ נובח וקופץ עליך ומלקק לך את הפרצוף. מעין הבטחה שכך יעשה. אתה קם ללנורה מתרגש ומלא בצמרמורת כשהיא מגישה לך את תג המכון השני [/RIGHT][IMG]http://www.interload.co.il/upload/5743130.png[/IMG]"תג הבסיס. כולו שלך." לנורה אומרת בחיוך. "ליליפאפ עוד גור אבל אני מזהה פוטנציאל גדול. הוא יישאר איתי ויתאמן איתי ועם שאר הפוקימונים במכון, יהיה צמוד להרדיאר. כשתרצה לקחת אותו רק תתקשר" לנורה אומרת ושומרת בפוקידע שלך את המספר שלך, ליום בו תרצה לקרוא לליליפאפ. אתה מחזיר את אושוואוט לפוכדור ומודה לקהל הרחב שהגיע לצפות בך, אתה נפרד בפעם האחרונה מלנורה וליליפאפ, קורץ לליסה שמחייכת ואפילו צוחקת ושולחת לך נשיקה באוויר וניגש למרכז הפוקימונים ומרפא את אושוואוט. אתה מחליט לסרוק את העיר עוד קצת אך הכל רגיל כמו שהיה לפני, חוץ מהמכון המעט הרוס, ואתה מחליט להמשיך בדרכיך. אתה נכנס ליער פינוויל! היער שנפרש בפניך יפייפה וענקי, אתה נושם אוויר צח ומרגיש מאושר מעל הגג. רק עוד שישה מכונים... אתה מגיע לאגם קטן ביער ומצליח להבחין במספר פוקימונים סביבו [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/585.gif[/IMG] שותה ממי האגם הנקיים [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/629.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/627.gif[/IMG] משחקים סביב האגם [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/520.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/546.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/590.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/527.gif[/IMG] אתה יודע שזו רק תחילת היער, וסביר מאוד שתפגוש עוד פוקימונים. מה תעשה?
[/COLOR][COLOR=#800080][B]מאט-[/B]
[RIGHT]"תמשיך לייצר ערפל סמיך עד כמה שתוכל! חמוק מהמתקפות האלו ואז השתמש בכנף ברזל!" קריאתך מחדדת את חושיה של סוובלו. סוובלו יורה ערפל נוסף שמטשטש את הזירה ומכשילה את מדיטייט. משום מקום סוובלו מגיחה ופוגעת במדיטייט בכנף ברזל. מעלפת את מדיטייט. "כל הכבוד חבר" בראולי קורא ומחזיר את מדיטייט לפוכדור כשהערפל מתפזר. "עם הפוקימון הזה לא יהיה לך כזה מזל. צא מקוהיטה!" בראולי קורא ומשחרר פוקימון שמנמן וצהוב [/RIGHT][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/296.gif[/IMG][RIGHT] הנראה קשוח מאוד. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR]
-
[QUOTE]
מאט-
"תמשיך לייצר ערפל סמיך עד כמה שתוכל! חמוק מהמתקפות האלו ואז השתמש בכנף ברזל!" קריאתך מחדדת את חושיה של סוובלו. סוובלו יורה ערפל נוסף שמטשטש את הזירה ומכשילה את מדיטייט. משום מקום סוובלו מגיחה ופוגעת במדיטייט בכנף ברזל. מעלפת את מדיטייט. "כל הכבוד חבר" בראולי קורא ומחזיר את מדיטייט לפוכדור כשהערפל מתפזר. "עם הפוקימון הזה לא יהיה לך כזה מזל. צא מקוהיטה!" בראולי קורא ומשחרר פוקימון שמנמן וצהוב
הנראה קשוח מאוד. מה תעשה?
[/QUOTE]
"אנחנו ממשיכים הלאה סוואבלו! קדימה, מלאי את הזירה בערפל וחוגי סביב סביב ואז מכיוון שהוא לא יוכל לראות תקפי אותו באייס אווירי!"
סוואבלו המתוקה. היא עושה כל כך הרבה מאמץ עבורי, אני רושם את זה לעצמי ואני מאוד מעריך אותה על כך.
-
[COLOR=#800080][B]מאט-[/B]
[RIGHT]אנחנו ממשיכים הלאה סוואבלו! קדימה, מלאי את הזירה בערפל וחוגי סביב סביב ואז מכיוון שהוא לא יוכל לראות תקפי אותו באייס אווירי!" אתה פוקד על סוובלו שניגשת לעבודה. הזירה מתמלאת בשנית בערפל סמיך שמקשה על כל הסובבים את הראייה. סוובלו נכנסת לערפל ומתכוננת לתקוף. בראולי מחייך. "לא יהיה לך כזה מזל גם הפעם. מקוהיטה! תשתמש בקבר אבן!" בראולי קורא ומקוהיטה מתחיל ליצור אבן ענקית בידו ומגלגל אותה ברחבי הזירה ומפזר את העשן וחושף את סוובלו שברגע האחרון מצליחה לפגוע בו. מקוהיטה נדחק אחורנית ונפגע מהמתקפה האפקטיבית, לא לפני שהוא ממוטט על סוובלו את הסעל העצום ומעלף אותה לחלוטין. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR]