-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 5 2009, 04:59 PM
[b]
[b]נדב[/b]
לומיניאון וויקטריבל
~~~~~~~~~~
וויבל וגרווידור תוקפים אך הריידון והרייהורן אומרים להם משהו בפוקימונית שגורם להם להפסיק
ואז קלי אומרת לך:"אולי הם סתם מתאמנים למה שאנחנו נפריע להם??"
מה תעשה??
[/b][/quote]
"ברור, הרי האימונים כוללים גם ניפוצי סטיליקסים ואוניקסים לחתיכות, נכון?" אשאל ואז אגיד לגארדוואיר שתגיד לי בטלפתיה מה הם עושים.
-
[b] [b]דודי[/b]
אני יתקן אותך כבר להבד
~~~~~~~
אתה קם מהאדמה ורואה שאתה עדיין על האי ואתה נמצא מתחת להר כל הגוף של פצעים חלקם הייתיבשו וחלק עדיין מדממים.אתה עולה על סיזור ועף למעלה.
אתה רואה שההר מתחיל ליזהור ואז מפסיק פתאום אתה רואה סטיליקס מפורק לחתיכות~הוא מת ופירקו אותו לכל האבנים שמהן הוא מורכב~ נזרק לשמיים באוויר ממקום כל שהו על האדמה מה תעשה??? [/b][/quote]
אני יורד לשם בזהירות .
-
[b]נדב[/b]
גרווידור אומרת לך בטלפתייה:"הם מאמנים את האוניקסים והסטיליקס הנבחר כי הם זוהרים" מה תעשה??
[b]דודי[/b]
אתה מגיעה לשם ורואה את הרפריאור הזוהר ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsb/464.png[/img]~מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 5 2009, 05:06 PM
[b] [b]דודי[/b]
אתה מגיעה לשם ורואה את הרפריאור הזוהר ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsb/464.png[/img]~מה תעשה?? [/b][/quote]
אני מוציא את כול הפוקימונים של ההיא שאנסנו
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 5 2009, 05:06 PM
[b] [b]נדב[/b]
גרווידור אומרת לך בטלפתייה:"הם מאמנים את האוניקסים והסטיליקס הנבחר כי הם זוהרים" מה תעשה??
[/b][/quote]
"אה, אופסי... תשאלי אותם אם הם יודעים איפה יש פה ריפריהור זוהר"
-
[b]נדב[/b]
גרווידור מדברת עם הרייהורן הזוהר שמתגלה כהבן של הרפריאור ואז היא אומרת לך בטלפטייה:"הוא בחוץ מסדר מביריבות בין משפחות הסטיליקסים והרפריאורים" מה תעשה??
[b]דודי[/b]
אל תגיד את זה יותר יש לה שם =יופיטר
~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את מגמורטר,גלייד,דאסקנואיר ודרפיון. אך הרפריאור אומר להם משהו בפוקימונית והם ולא מתקיפים אותו מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 5 2009, 05:28 PM
[b] [b]נדב[/b]
גרווידור מדברת עם הרייהורן הזוהר שמתגלה כהבן של הרפריאור ואז היא אומרת לך בטלפטייה:"הוא בחוץ מסדר מביריבות בין משפחות הסטיליקסים והרפריאורים" מה תעשה??
[/b][/quote]
"אה... בסדר תוכלו לקחת אותנו אילו?" אשאל ואגיד לגארדוואיר לתרגם.
-
[b]נדב[/b]
גרווידור מפרשת להם את זה ומסרבים מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 5 2009, 05:33 PM
[b] [b]נדב[/b]
גרווידור מפרשת להם את זה ומסרבים מה תעשה?? [/b][/quote]
"תקשיבו, נמאס לי להיות נחמד. קחו אותי אל הריפריאור עכשיו!" אני צועק ואומר לוויקטריבל, לוויביל וללומיניאון להתכונן לקרב.
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 5 2009, 05:59 PM
[b] [b]טייגר[/b]
בחפץ היכוונתי לחפצים כמו אופניים וכו' לא חפצים כאלה
פיצ'ו אוזניים מחודדות אי אפשר
~~~~~~~~~~~~~~
אתה נכנס למעבדה ורואה את הפרופסור ריד ~[img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/133.png[/img]~ מדבר בטלפון,ולידו 6 פוכדורים,פוקידע ומפה.
מה תעשה?? [/b][/quote]
ווטאבר...
אז שיהיה אופניים,וכמובן כל החפצים הדרושים להליכה ולינה בשטח...
ואם אי אפשר פיצ'ו,שיהיה בויזל...
--
"היי פרופסור,אני ראין" אני ניגש אליו בחביבות
"באתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי"
-
[b]טייגר[/b]
אופנים קיבלת ואת שאר החפצים יש לך מהתחלה אני לא רושם כי לא ממש חיוניים כי רוב האנשים יושנים במרכז הפוקימונים או שבכלל לא יושנים
~~~~~~~~~~~~~
הפרופסור מסיים לדבר בטלפון ואומר לך:"הראין חיכיתי לך הינה הפוכדור של ריאולו,5פוכדורים,פוקידע ומפה." הוא מביא לך הכל ואתה שם לב שסוג הפוכדור של ריאולו הוא יוקרתי =] הפרופסור נפרד ממך ואתה יוצא ממהמעבדה מה תעשה עכשיו??
[b]נדב[/b]
הגרווידור מפרשת להם את מה שאמרת והם אומרים לה משהו והיא מפרשת לך אותו בטלפטייה :"הם אומרים שהם ל יודעים איפו הוא בידיוק על האי הם רק יודעים שאם תראה אוניקסים וסטיליקסים נלחמים בראפריאורים,ריידונים ורייהורנים אז תדע שהוא שם באזור" מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 5 2009, 05:50 PM
[b]
[b]נדב[/b]
הגרווידור מפרשת להם את מה שאמרת והם אומרים לה משהו והיא מפרשת לך אותו בטלפטייה :"הם אומרים שהם ל יודעים איפו הוא בידיוק על האי הם רק יודעים שאם תראה אוניקסים וסטיליקסים נלחמים בראפריאורים,ריידונים ורייהורנים אז תדע שהוא שם באזור" מה תעשה? [/b][/quote]
"טוב, בואו נלך לחפש אותם" אגיד ואבדוק אם יש פוקימונים נלחמים בסביבה.
-
[b]נדב[/b]
אתם יוצאים מהמערה והלכים להיסתובב שאי אתם מחפשים פוקימונים שנלחמים ורואים על הרצפה סלעים שמזכירים לך חלקים שגוף של אוניקס וסטיליקס~מוחעחע~ אתה ממשיך ללכת ורואה אזור שכולו גופות מפורקות של רוודונים ורייהורנים פיתאום אתה רואה רגל כתומה ענקית דורכת לידך מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 5 2009, 06:22 PM
[b] [b]נדב[/b]
אתם יוצאים מהמערה והלכים להיסתובב שאי אתם מחפשים פוקימונים שנלחמים ורואים על הרצפה סלעים שמזכירים לך חלקים שגוף של אוניקס וסטיליקס~מוחעחע~ אתה ממשיך ללכת ורואה אזור שכולו גופות מפורקות של רוודונים ורייהורנים פיתאום אתה רואה רגל כתומה ענקית דורכת לידך מה תעשה?? [/b][/quote]
"מה לעזאז...." אגיד ורביט למעלה בשביל לראות מה זה היצור עם הרגל הכתומה.
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 5 2009, 05:28 PM
[b] [b]דודי[/b]
אל תגיד את זה יותר יש לה שם =יופיטר
~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את מגמורטר,גלייד,דאסקנואיר ודרפיון. אך הרפריאור אומר להם משהו בפוקימונית והם ולא מתקיפים אותו מה תעשה?? [/b][/quote]
" מה הולך פה ?! " אני אומר
-
[b]נדב[/b]
אתה מביט למעלה ורואה שזה דרגונייט אתה כולך בתדהמה מהדרגונייט האמיתי הראשון שראית בחייך ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/149.png[/img]~ מה תעשה??
[b]דודי[/b]
מיקי אומר כניראה הוא אמר להם משהו שגרם להם לא לתקוף אותו רגע יש לי רעיון אני הוציא את האברה שלי והוא יגיד לי בטלפטייה מה הולך פע צא אברה" אחרי כמה רגעים מיקי אומר:"הרפריאור אמר ש2 אנשים שתפסו את 3 פוקימוני התחושה מחפשים אותו כדי לזמן את ריקואזה והם שלחו את אחד העוזרים שלהם שיעשה את זה"~הכוונה לסיירוס וג'יין~ מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 5 2009, 06:31 PM
[b] [b]נדב[/b]
אתה מביט למעלה ורואה שזה דרגונייט אתה כולך בתדהמה מהדרגונייט האמיתי הראשון שראית בחייך ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/149.png[/img]~ מה תעשה??
[/b][/quote]
הוא הולך למות @:
--
"היי דרגונייט!" אגיד ואנופף לו שישים אלי לב.
"אתה ראית במקרה ריפריהור?"
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 5 2009, 06:31 PM
[b] [b]דודי[/b]
מיקי אומר כניראה הוא אמר להם משהו שגרם להם לא לתקוף אותו רגע יש לי רעיון אני הוציא את האברה שלי והוא יגיד לי בטלפטייה מה הולך פע צא אברה" אחרי כמה רגעים מיקי אומר:"הרפריאור אמר ש2 אנשים שתפסו את 3 פוקימוני התחושה מחפשים אותו כדי לזמן את ריקואזה והם שלחו את אחד העוזרים שלהם שיעשה את זה"~הכוונה לסיירוס וג'יין~ מה תעשה?? [/b][/quote]
" מה ! , חייבים להציל את שלושתם ! " אני אומר בבעלה .
-
[b]נדב[/b]
כניראה =]
~~~~~~
אתה מנופף ופיתאום כדור צל,כדור אנרגייה ופעימת מים פוגעים בו בעוצמה כו רבה שהוא עף לאוויר ונופל לים,
אתה מסתכל לכיוון שממנו הגיעו המתקפות ורואה את ראש ההר ו3 נקודות זוהרות בפיסגה שלו מה תעשה??
[b]דודי[/b]
אתה כבר ראית אותם ורק עכשיו נזכרת מתי שעלית על ההר בהם היו עם ג'יין וסיירוס
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתם מנסים לחשוב איך תצליחו לחסל את פוקימוני התחושה כשפיתאום אתם שומעים שמשהו ענק נופל למים וזה יוצר גל גדול שמיתנפץ על הסלעים של החוף פיתאום מיקי אומר בבהלה:"אני ראיתי הרגע דרגונייט עובר מעלינו וממשיך כניראה הוא נפל לים אבל איך זה קרה?" מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 5 2009, 07:06 PM
[b] [b]נדב[/b]
כניראה =]
~~~~~~
אתה מנופף ופיתאום כדור צל,כדור אנרגייה ופעימת מים פוגעים בו בעוצמה כו רבה שהוא עף לאוויר ונופל לים,
אתה מסתכל לכיוון שממנו הגיעו המתקפות ורואה את ראש ההר ו3 נקודות זוהרות בפיסגה שלו מה תעשה??
[/b][/quote]
"מה זה היה?!" אצעק וארוץ אל ההר.
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 5 2009, 07:06 PM
[b] [b]דודי[/b]
אתה כבר ראית אותם ורק עכשיו נזכרת מתי שעלית על ההר בהם היו עם ג'יין וסיירוס
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתם מנסים לחשוב איך תצליחו לחסל את פוקימוני התחושה כשפיתאום אתם שומעים שמשהו ענק נופל למים וזה יוצר גל גדול שמיתנפץ על הסלעים של החוף פיתאום מיקי אומר בבהלה:"אני ראיתי הרגע דרגונייט עובר מעלינו וממשיך כניראה הוא נפל לים אבל איך זה קרה?" מה תעשה?? [/b][/quote]
" תישאר כאן ! , זה בטח סיירוס ! , צא סיזור ! , כך אותי אל דרגונייט ! "
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 5 2009, 06:50 PM
[b] [b]טייגר[/b]
אופנים קיבלת ואת שאר החפצים יש לך מהתחלה אני לא רושם כי לא ממש חיוניים כי רוב האנשים יושנים במרכז הפוקימונים או שבכלל לא יושנים
~~~~~~~~~~~~~
הפרופסור מסיים לדבר בטלפון ואומר לך:"הראין חיכיתי לך הינה הפוכדור של ריאולו,5פוכדורים,פוקידע ומפה." הוא מביא לך הכל ואתה שם לב שסוג הפוכדור של ריאולו הוא יוקרתי =] הפרופסור נפרד ממך ואתה יוצא ממהמעבדה מה תעשה עכשיו??
[/b][/quote]
"צא ריולו!" אני קורא ומוציא אותו מהכדור שלו אחרי שאני יוצא מהמעבדה ובודק עליו מידע בפוקידע שלי
-
[b]דודי[/b]
הוא נפל לים ומת אין מה לעשות איתו תגיב עוד פעם
[b]נדב[/b]
אתה מתחיל לרוץ וקלי עוצרץ אותך ואומרת:"לא אל תרוץ לשם אני לא רוצה לאבד גם אותך,ואני כמעט בטוחה שזה שנשק הסודי שעליו אחותי דיברה אלו הם אוקסי אזלף ומספיריט אל תלך לשם אנחנו חייבים לימצוא את הרפריאור הזה קודם ואז הוא יוכל לעזור לנו" מה תענה לה??
[b]טייגר[/b]
אתה זורק את הפוכדור לאוויר וממנו יוצאת ריאולו נקבה חמודה ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/447.png[/img]~ היא מסתכלת סביב והיא נראת מאושרת שהיא לא בפוכדור.אתה סורק אותה בעזרת הפוקידע ושומר את המידע אתה שם לב שהיא מתפתחת כשהיא אוהבת מאד את המאמן מה תעשה עכשיו??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 5 2009, 07:40 PM
[b]
[b]נדב[/b]
אתה מתחיל לרוץ וקלי עוצרץ אותך ואומרת:"לא אל תרוץ לשם אני לא רוצה לאבד גם אותך,ואני כמעט בטוחה שזה שנשק הסודי שעליו אחותי דיברה אלו הם אוקסי אזלף ומספיריט אל תלך לשם אנחנו חייבים לימצוא את הרפריאור הזה קודם ואז הוא יוכל לעזור לנו" מה תענה לה??
[/b][/quote]
"בסדר" אגיד ומשיך לחפש את הריפריהור הזה.
-
[b]נדב[/b]
אתם מתחילים לחפש ומגיעים לאזור שבו לא הייתם קודם אתם רואים חלקי סטיליקס מכוסים בדם,אתם ממשיכים ללכת ופוגשים את דודי =]ואיתו הראפריאור הזוהר~תזכור אתם באותו צד אז תשתפו פעולה
[b]דודי[/b]
אתה עומד במקום מההלם בגלל מה שקרה לדרגונייט ופיתאום רואה את נדב~אתם באותו צד אז תשתפו פעולה =]~ ואיתו את קלי ועוד כמה פוקימונים מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 5 2009, 07:48 PM
[b] [b]נדב[/b]
אתם מתחילים לחפש ומגיעים לאזור שבו לא הייתם קודם אתם רואים חלקי סטיליקס מכוסים בדם,אתם ממשיכים ללכת ופוגשים את דודי =]ואיתו הראפריאור הזוהר~תזכור אתם באותו צד אז תשתפו פעולה
[/b][/quote]
"גארדוואיר, וויביל וויטריבל והדג שאני לא זוכר איך קוראים לו, תקפו את הריפריהור הזה במתקפות הכי חזקות!" אצעק בזמן שאסמן לילד שממול לבוא אלי.
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 5 2009, 07:48 PM
[b] [b]נדב[/b]
[b]דודי[/b]
אתה עומד במקום מההלם בגלל מה שקרה לדרגונייט ופיתאום רואה את נדב~אתם באותו צד אז תשתפו פעולה =]~ ואיתו את קלי ועוד כמה פוקימונים מה תעשה?? [/b][/quote]
" היי אתה ! " אני צואק אליו
" יש לך מוסג מה קורה פה ?!"
-
תגיבו אחד לשני על התגובות והפוקימונים שלך מסרבים ליתקוף בגלל שהפוקימונים שעם דודי אומרים להם פירוש של הגרווידור שלך בטלפטייה:"שסיירוס רוצה ת רפריאור כדי לזמן בעזרתו את רקואזה "
-
[quote][i]Originally posted by The Dudi[/i]@Oct 5 2009, 07:50 PM
[b] " היי אתה ! " אני צואק אליו
" יש לך מוסג מה קורה פה ?!" [/b][/quote]
"לא, אין לי, אבל אני צריך ללכוד את הריפריהור הזה, ואני לא אוכל לעשות זאת בלי להחליש אותו! תתקפו אותו כבר!"
-
[quote][i]Originally posted by איש האבטיח[/i]@Oct 5 2009, 07:56 PM
[b] "לא, אין לי, אבל אני צריך ללכוד את הריפריהור הזה, ואני לא אוכל לעשות זאת בלי להחליש אותו! תתקפו אותו כבר!" [/b][/quote]
" מאגמטאור דופק צל ! "
-
[b]
[b]מאט[/b]
כולם יוצאים ומשלבים את ההתקפות הכי חזקות שלהם ומחסלים אותו~ ובמילה מחסלים אני מכתוון לזה שהם הרגו אותו~ וכל הפוקימונים האחרים שצפו בקרב בוחרים משם מה תעשה??
[/b][/quote]
"יפה,עכשיו בואו נמשיך"אני אומר להם וממשיך לחפש
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 5 2009, 08:40 PM
[b] [b]טייגר[/b]
אתה זורק את הפוכדור לאוויר וממנו יוצאת ריאולו נקבה חמודה ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/447.png[/img]~ היא מסתכלת סביב והיא נראת מאושרת שהיא לא בפוכדור.אתה סורק אותה בעזרת הפוקידע ושומר את המידע אתה שם לב שהיא מתפתחת כשהיא אוהבת מאד את המאמן מה תעשה עכשיו?? [/b][/quote]
נתת לי נקבה???
--
"הי ריולו,אני המאמן החדש שלך" אני מכריז בחגיגיות ומרים אותה,ואז מתקדם לכיוון העיר הבאה/השדה
--
:ph34r:
-
[b]טייגר[/b]
כן למה זה מפריע לך?
~~~~~~~
ריאולו נראת שמחה מאד שיש לה סוף סוף מאמן,אתה וריאולו שלך מתחילים ללכת ורואים ג'יאודוד קטן שמתקשה לזוז נראה שהוא לא צריך ליהיות פה מה תעשה??
[b]נדב ודודי[/b]
הפוקימונים שלכם מסרבים ליתקוף אותו,הפוקימונים מדברים בינהם ואז שניכם את גוווידור שאומרת לכם בטלפטייה:"אנחנו צריכים להגן אליו או שסיירוס יצליח לזמן את ריקואזה" מה תעשו??
[b]מאט[/b]
אתה ממשיך לחפש ומוצא מערה גדולה מה תעשה.??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 5 2009, 11:07 PM
[b]
[b]נדב ודודי[/b]
הפוקימונים שלכם מסרבים ליתקוף אותו,הפוקימונים מדברים בינהם ואז שניכם את גוווידור שאומרת לכם בטלפטייה:"אנחנו צריכים להגן אליו או שסיירוס יצליח לזמן את ריקואזה" מה תעשו??
[/b][/quote]
"אבל אנחנו לא אמורים לתת אותו לסיירוס? הרי זאת הייתה המשימה של מארס, לא?" אשאל מבולבל ואנסה להבין מה הולך פה.
"טוב, לא משנה! תהיו בכוננות מלאה, נגן על ריפריהור בכל מכיר!"
-
[b]
[b]ירין[/b]
אבל למה ליהיות יהיר אתה באמת חושב שיש לך סיכוי נגדו??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני נותן לך היזדמנות לתקן =] [/b][/quote]
לא קראתי טוב..חשבתי שכתבת רק גיין..
-----
אני יסתתר ויסכל מה הם עושים
-
[b]ירין[/b]
אתהמסתר במשך שעה ורואה שהם מחכים למישהו כשפיתאום סיירוס צועק :"3 תקפו את הדרגונייט הזה שמתקרב לפה" ואתה רואה איך אזלף,אוקסי ומספיריט מחסלים את הדרגונייט הענק שהופיע מאיפו על האי מה תעשה??
[b]נדב[/b]
קלי מתקרבת אלייך ואומרת לך:"תלוי עם אתה רוצה שסיירוס ישתלט על העולם תביא לו את רפריאור" מה תענה לה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 5 2009, 11:33 PM
[b] [b]נדב[/b]
קלי מתקרבת אלייך ואומרת לך:"תלוי עם אתה רוצה שסיירוס ישתלט על העולם תביא לו את רפריאור" מה תענה לה?? [/b][/quote]
'כמובן שלא' אחשוב ואז אענה "אני לא רוצה, אבל זאת הייתה המשימה של מארס. תחליטי מה את רוצה שנעשה~"
-
[b]נדב[/b]
קלי מסתכלת אלייך ואומרת:"לא אני לא רוצה ליהיות כמו אחותי שהאמינה לדפוק הזה סיירוס אני מעדיפה למות ולא לעזור לסיירוס החולה שליטה הזה חבל שהוא לא נשאר במימד של ג'רטינה" מה תענה לה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 5 2009, 11:37 PM
[b] [b]נדב[/b]
קלי מסתכלת אלייך ואומרת:"לא אני לא רוצה ליהיות כמו אחותי שהאמינה לדפוק הזה סיירוס אני מעדיפה למות ולא לעזור לסיירוס החולה שליטה הזה חבל שהוא לא נשאר במימד של ג'רטינה" מה תענה לה?? [/b][/quote]
"טוב, אז מגינים עליו" אגיד ואוציא את הפוקימונים שלי ואגיד להם "תגנו על הריפריהור הזה בכל מכיר!"
-
[b]נדב[/b]
אתה מוציא את הפוקימונים שלך והם עומדים שם ומחכים שמהשו יקרה אך אף אחד לא מתקרב אליכם,קלי מתקרבת אלייך אומרת לך:"אולי כדי להביא אותו למערה ההיא שהיינו בא קודם .??" מה תענה לה??