-
[QUOTE=roi857;643548][CENTER][COLOR=Sienna]
[COLOR=Teal]סם:
טראפינצ' הוא אתגר גדול והוכיח זאת, האקדח מים פעל מצוין אבל כשטוטודייל עמד לצאת למתקפת סילון אקווה טראפינצ' תקף בקבר חול, החול כיסה את גופו של טוטודייל, רק ראשו נראה
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"סילון אקווה בשביל להוציא את החול ממך ואחר כך אקדח מים" אומר לו
-
[quote=roi857;643377] [CENTER][COLOR=teal][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=teal][/CENTER]
[CENTER][COLOR=teal]אינפרנייפ הכין אגרופי מאך, צ'אריזארד העלה לאוויר ואינפרנייפ קפץ לשם במהירות, גורדון קרא: "אס אווירי!", אינפרנייפ שרגיל למתקפות תעופה מאוד נפגע מזה[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=teal][COLOR=teal][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"אינפרייפ תתכונן לחמיקה מהמתקפות שלו ושהוא יהיה קרוב אליך תשתמש בקרב צמוד!"אני אומר.
-
[quote=roi857;643548][CENTER][COLOR=Sienna]
[COLOR=Navy]אדם:
העלי טער לא ממש פעלו, טרטוויג נתן קפיצה גדולה ונשך את גלייסיון, הוא העיף אותה לאוויר, באוויר גלייסיון הקפיאה את טרטוויג, אבל היא נפלה והובסה גם היא, הקרח נשבר וגם טרטוויג הובס
[COLOR=Teal]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"חזור"אומר ואחזיר את טרטוויג לאחר מכן אלך משם היישר למרכז הפוקימונים ואתן את טרטוויגמ לאחות ג'ואי ...
-
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
טוטודייל קבור בחול קשה בגלל זה הוא לא יכול לעשות סילון אקווה
[COLOR=Blue]סמיט:
גורדון קרא: "צ'אריזארד נשימת דרקון!", צ'אריזארד ירה מן קרן לבנה כזאת, אינפרנייפ קפץ אל צ'אריזארד והתקיף בקרב צמוד, הוא ניסה לתקוף במתקפות פיזיות אבל לא הצליח להישאר באוויר הרבה ונחת באדמה
[COLOR=Navy]אדם:
אתה מגיע לעיר ג'ורמידו ולמרכז פוקימונים שלהם, כשאתה יוצא אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/354.png[/IMG] שעולה מהאדמה ומנסה להפחיד אותך, היא די חזקה כי היא מפתחת למה שהיא עכשיו רק ברמה 37
-
[quote=roi857;643637][CENTER][COLOR=teal][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=teal][/CENTER]
[CENTER][COLOR=teal]גורדון קרא: "צ'אריזארד נשימת דרקון!", צ'אריזארד ירה מן קרן לבנה כזאת, אינפרנייפ קפץ אל צ'אריזארד והתקיף בקרב צמוד, הוא ניסה לתקוף במתקפות פיזיות אבל לא הצליח להישאר באוויר הרבה ונחת באדמה[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=teal][/COLOR][/COLOR][/quote]
"לא טוב...תנסה מקפה לא פיזית אבל לא מאש..."אני אומר ויודע שאין לו מתקפה מתאימה.
-
[quote=roi857;643637][CENTER][COLOR=Teal][COLOR=Blue]
[COLOR=Navy]אדם:
אתה מגיע לעיר ג'ורמידו ולמרכז פוקימונים שלהם, כשאתה יוצא אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/354.png[/IMG] שעולה מהאדמה ומנסה להפחיד אותך, היא די חזקה כי היא מפתחת למה שהיא עכשיו רק ברמה 37
[/quote]
"איכס איזה מכוער" אחשוב לעצמי ואז אומר לה:"למה את מנסה להפחיד אותי?"...
-
[CENTER][COLOR=Navy]אדם:
באנט לא עונה
[COLOR=Blue]סמיט:
צ'אריזארד יורד למטה שוב עם אס אווירי, ברגעים האחרונים לפני הפגיעה אינפרנייפ קפץ מעל ותקף בסריטה את כנפיו של צ'אריזארד, הכנף הימנית מאוד נפגעה, אינפרנייפ אחז בצ'אריזארד חזק וצ'אריזארד עלה לאוויר, אינפרנייפ לא יחזיק שם הרבה
[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;643675][CENTER][COLOR=Navy]אדם:
באנט לא עונה
[COLOR=Blue]
[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"לחשוב חיובי" אומר לעצמי ואז אקח פוכדור והראה אותו לבאנט..
-
[quote=roi857;643675][CENTER][COLOR=navy][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=navy][/CENTER]
[CENTER][COLOR=navy]צ'אריזארד יורד למטה שוב עם אס אווירי, ברגעים האחרונים לפני הפגיעה אינפרנייפ קפץ מעל ותקף בסריטה את כנפיו של צ'אריזארד, הכנף הימנית מאוד נפגעה, אינפרנייפ אחז בצ'אריזארד חזק וצ'אריזארד עלה לאוויר, אינפרנייפ לא יחזיק שם הרבה[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/quote]
תשתמש באגורףי מאך שאתה עליו ואז אחרי התתקפה תקפוץ למטה!"אני אומר.
-
[QUOTE=roi857;643548][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
גילברט אמר: "פלוטזל תתכונן לקרב", הקרב התחיל והמהלך הראשון שלך
אני אומר לדסקל" זאת הזדמנות שלך להוכיח לי. דסקל תשתמש בצל לילה והשבטה על פלוטזל"
-
[QUOTE=roi857;643637][CENTER][COLOR=Teal]סם:
טוטודייל קבור בחול קשה בגלל זה הוא לא יכול לעשות סילון אקווה
[COLOR=Blue]
"תשתמש באקדח מים לאוויר בשביל שהמים יפלו עליך ויורידו ממך את החול" אומר לו
-
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
החול היה קשה מאוד בגלל זה לא עבר הרבה זמן והוא הפך לבוץ וטוטודייל השתחרר
[COLOR=Sienna]ליאור:
פלוטזל ירה כנגד הצל לילה אקדח מים, שתי המתקפות פגעו זה בזאת ואחרי כמה שניות של האבקות נוצר פיצוץ, דאסקל תקף בהשבטה ופלוטזל לא יכול לזוז עד שיפגעו בו
[COLOR=Blue]סמיט:
האגרופי מאך לא כל כך פעלו, אינפרנייפ קפץ מצ'אריזארד לאוויר, לפתע צ'אריזארד עף חצי מעגל והשליך את אינפרנייפ באדמה בעזרת הטלה ססמית, אינפרנייפ הובס
[COLOR=Navy]אדם:
באנט הסתקרן מאוד מהפוקדור, הוא לחץ על הכפתור האמצעי ונכנס כדי לראות מה קורה שם בלי שהוא ידע שהוא לכוד
[/COLOR]
-
[quote=roi857;643874]
[COLOR=teal][CENTER][COLOR=teal][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=teal][/CENTER]
[CENTER][COLOR=teal]האגרופי מאך לא כל כך פעלו, אינפרנייפ קפץ מצ'אריזארד לאוויר, לפתע צ'אריזארד עף חצי מעגל והשליך את אינפרנייפ באדמה בעזרת הטלה ססמית, אינפרנייפ הובס[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=teal][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"קרב טוב...אינפרנייפ עד יכול ללכת להתרפאות או שאחזיר אותך בנתיים?"אני שואל ומבין שהצטרך לנסות את שמירת הפוקימונים שבמכשיר.
-
[QUOTE=roi857;643874][CENTER][COLOR=Teal]
[COLOR=Sienna]ליאור:
פלוטזל ירה כנגד הצל לילה אקדח מים, שתי המתקפות פגעו זה בזאת ואחרי כמה שניות של האבקות נוצר פיצוץ, דאסקל תקף בהשבטה ופלוטזל לא יכול לזוז עד שיפגעו בו
אני אומר לדסקל" תשתמש בצל לילה ואז השבטה על פלוטזל"
-
[QUOTE=roi857;643874][CENTER][COLOR=Teal]סם:
החול היה קשה מאוד בגלל זה לא עבר הרבה זמן והוא הפך לבוץ וטוטודייל השתחרר
[COLOR=Sienna]
[/COLOR]
"קדימה סילון אקווה וישר נשיכה!" אומר לו
-
[quote=roi857;643874][CENTER][COLOR=Teal][COLOR=Sienna][COLOR=Blue]
[COLOR=Navy]אדם:
באנט הסתקרן מאוד מהפוקדור, הוא לחץ על הכפתור האמצעי ונכנס כדי לראות מה קורה שם בלי שהוא ידע שהוא לכוד
[/COLOR]
[/quote]
"חח ידעתי , טוב עכשיו באנט בצוות שלי כדי שאראה למה הוא מסוגל" אומר בעודי מוציא את באנט אחוצה מהפוכדור וסורק אותו בפוקידע..
-
[CENTER][COLOR=Navy]אדם:
הפוקידע אומר: "באנטה פוקימון בובת החוטים, הפוקימון הזה התפתח לבובה נטושה כי צבר טינה, הוא נראה בסמתאות כהות" לאחר מכן: "מתקפות שימושיות: הפלה, צווחה, צל לילה, קללה, זוהר רפאים, מתקפת זעם, כדור צל, מכה נמוכה"
[COLOR=Teal]סם:
טראפינצ' התחמק בחפירה
[COLOR=Sienna]ליאור:
פלוטזל נפגע מהצל לילה אבל התחמק מההשבטה, הוא ירה לעבר דאסקל משאבת הידרו חזקה
[COLOR=Blue]סמיט:
אינפרנייפ נכנס בפנים, גורדון קרא: "אל תדאג הוא לא פצוע או משהו כזה, הוא פשוט צריך לנוח קצת"
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;644102]
[COLOR=navy][COLOR=navy][CENTER][COLOR=navy][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=navy][/CENTER]
[CENTER][COLOR=navy]אינפרנייפ נכנס בפנים, גורדון קרא: "אל תדאג הוא לא פצוע או משהו כזה, הוא פשוט צריך לנוח קצת"[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"אוקי אז ננוח!"אני אומר ומתיישב למנוחה עם הפקימונים שלי.
-
[QUOTE=roi857;644102][CENTER][COLOR=Navy]
[COLOR=Teal]סם:
טראפינצ' התחמק בחפירה
[COLOR=Sienna]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"קדימה טוטודייל אקדח מים לתוך הבור!" אומר לו
-
[quote=roi857;644102][CENTER][COLOR=Navy]אדם:
הפוקידע אומר: "באנטה פוקימון בובת החוטים, הפוקימון הזה התפתח לבובה נטושה כי צבר טינה, הוא נראה בסמתאות כהות" לאחר מכן: "מתקפות שימושיות: הפלה, צווחה, צל לילה, קללה, זוהר רפאים, מתקפת זעם, כדור צל, מכה נמוכה"
[COLOR=Teal][COLOR=Sienna][COLOR=Blue]
[/quote]
"יופי יש לך הרבה מתקפות טובות " אומר לבאנטה ואחייך אליו ולאחר מכן הוסיף:"אתה רוצה שנמצא לך פוקימון להילחם בו כדי ליראות עד כמה אתה חזק?"
-
[QUOTE=roi857;644102][CENTER][COLOR=Navy]
[COLOR=Teal]ס
[COLOR=Sienna]ליאור:
פלוטזל נפגע מהצל לילה אבל התחמק מההשבטה, הוא ירה לעבר דאסקל משאבת הידרו חזקה
אני אומר לדסקל" תעוף הכי גבוה שאתה יכול ואז השבטה וצל לילה על פלוטזל"
-
[CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
דאסקל התחמק בקלות ותקף בהשבטה, אבל השבטה לא עובדת פעמיים, הוא תקף את דאסקול במפתיע במשאבת הידרו קטלנית
[COLOR=Navy]אדם:
באנטה מאוד התעצבן שעבדת עליו ולא הקשיב לך
[COLOR=Teal]סם:
טראפינץ' יצא רטוב ונשך חזק את הרגל של טוטודייל מאחור, טוטודייל היה תקוע לאדמה ורגלו התחילה להיפגע
[COLOR=Blue]סמיט:
אתה יושב עם הפוקימונים ושומע קול של הרמקול: "סמיט בבקשה להגיע לתא הבקרה"
-
[QUOTE=roi857;644236][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
דאסקל התחמק בקלות ותקף בהשבטה, אבל השבטה לא עובדת פעמיים, הוא תקף את דאסקול במפתיע במשאבת הידרו קטלנית
אני אומר לדסקל" נסה להתחמק מן משאבת הידרו ואז צל לילה וריאת נולד על פלוטזל"
-
[quote=roi857;644236]
[COLOR=sienna][COLOR=sienna][CENTER][COLOR=sienna][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=sienna][/CENTER]
[CENTER][COLOR=sienna]אתה יושב עם הפוקימונים ושומע קול של הרמקול: "סמיט בבקשה להגיע לתא הבקרה"[/COLOR][/CENTER]
"אוקי...מה קרה?"אני אומר ומתקדם לתא הבקרה.
-
[quote=roi857;644236][CENTER][COLOR=Sienna]
[COLOR=Navy]אדם:
באנטה מאוד התעצבן שעבדת עליו ולא הקשיב לך[COLOR=Teal][COLOR=Blue]
[/quote]
"איך עבדתי עליו*
~~~~~~~~~~~
"באנט על תתעצבן אנחנו ניהיה שותפים טובים , אומר לו ואנסה להרגיע אותו..
-
[QUOTE=roi857;644236][CENTER][COLOR=Sienna]
[COLOR=Teal]סם:
טראפינץ' יצא רטוב ונשך חזק את הרגל של טוטודייל מאחור, טוטודייל היה תקוע לאדמה ורגלו התחילה להיפגע
[COLOR=Blue]
"קדימה תתקיף באקדח מים ואחר כך סילון אקווה" אומר לו
-
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
טוטודייל לא יכל להסתובב, טראפינצ' אחז ברגלו הנשוכה חזק מאוד
[COLOR=Navy]אדם:
באנטה התעצבן עליך ולא כל כך רצה לדבר איתך ברגע זה, הוא נכנס לתוך הפוקדור
[COLOR=Blue]סמיט:
אתה רואה שם את שיון מחכה לך
[COLOR=Sienna]ליאור:
דאסקל מתחמק אבל נפגע מאט, הוא יורה בצל לילה, ואז משתמש בראיית הנולד, באותו רגע הוא זז הצידה, פלוטזל ירה לעברו משאבת הידרו והוא ראה את זה בראיית הנולד, דאסקל ירה צל לילה ופלוטזל נפל על ברכיו כשהוא מחזיק את עצמו עם היד באדמה
[/COLOR]
-
[QUOTE=roi857;644376][CENTER][COLOR=Teal]
[COLOR=Sienna]ליאור:
דאסקל מתחמק אבל נפגע מאט, הוא יורה בצל לילה, ואז משתמש בראיית הנולד, באותו רגע הוא זז הצידה, פלוטזל ירה לעברו משאבת הידרו והוא ראה את זה בראיית הנולד, דאסקל ירה צל לילה ופלוטזל נפל על ברכיו כשהוא מחזיק את עצמו עם היד באדמה
[/COLOR]
אני אומר לדסקל" כל הכבוד תגמור אותו עם צל לילה"
-
[quote=roi857;644376]
[COLOR=teal][CENTER][COLOR=teal][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=teal][/CENTER]
[CENTER][COLOR=teal]אתה רואה שם את שיון מחכה לך[/COLOR][COLOR=teal][/CENTER]
אני מתקדם עם ראש מושפל וחושב על אי הקשבה לחוקים בנוגע לאיינפרייפ וטורטה.
-
[quote=roi857;644376]
[CENTER][COLOR=Teal] [COLOR=Navy]אדם:
באנטה התעצבן עליך ולא כל כך רצה לדבר איתך ברגע זה, הוא נכנס לתוך הפוקדור
[COLOR=Blue][COLOR=Sienna]
[/COLOR]
[/quote]
"טוב הוא יכעס קצת ואז ירגע " אומר לעצמני בזמן שאתחיל ללכת לכיוון השדה הקרוב כדי לנילחם באיזה שהוא פוקימון..
-
[QUOTE=roi857;644376][CENTER][COLOR=Teal]סם:
טוטודייל לא יכל להסתובב, טראפינצ' אחז ברגלו הנשוכה חזק מאוד
[COLOR=Navy]
[/COLOR]
טרפינץ' היה אמור לעוף כי הוא משתמש באקדח מים,טרפינץ' לא כזה חזק הוא לא יכול לתפוס פוקימון ולא לעזוב אותו
"קדימה טוטודייל תתקיף באקדח מים את טרפינץ" אומר לו
-
[CENTER][COLOR=Teal][COLOR=Navy]אדם:
אתה מוצא שדה ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/127.png[/IMG][/COLOR]
סם:
מה אתה אומר, לטראפיצ' יש 100 בהתקפה ולטוטודייל 65
------------------------------------------------------------------
טוטודייל היה תקוע, את ראשו הוא היה יכול להפנות רק לאדמה
[COLOR=Blue]סמיט:
שיון אמר: "אין דבר, אני אמרתי לך שאתה בינתיים יכול לצאת למסע אז זה ממש נחמד שלקחת איתך חברים חדשים, אני מאוד גאה שיצאת ללמוד במקדש ארטיקונו, יש לנו משימה גדולה שם ואתה מוזמן להצטרף אלינו"
[COLOR=Sienna]ליאור:
דאסקל חיסל לגמרי את פלוטזל
-
[quote=roi857;644486][CENTER][COLOR=Teal][COLOR=Navy]אדם:
אתה מוצא שדה ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/127.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=Blue][COLOR=Sienna]
[/quote]
"צא באנט " אומר בזמן שהוציא אצ באנט ואז הוסיף ואומר:"באנט אני יודע שאתה כועס עליי אבל זהו נתקענו ביחד אז תועיל בתובך ותשפד לפינסיר הזה תצורה".
-
[QUOTE=roi857;644486][CENTER][COLOR=Teal][COLOR=Navy]
[COLOR=Sienna]ליאור:
דאסקל חיסל לגמרי את פלוטזל
אני אומר לדסקל" כל הכבוד ניצחת בקרב הפוקימונים ה1 שלך אתה נשאר אצלי"
-
[CENTER][COLOR=Navy]אדם:
באנט שילב ידיים ולא רצה להקשיב, לפתע פינסיר קפץ כדי לפגוע בו בצבטות, באנט התחמק בקלילות וירה לעבר פינסיר כדור צל, פינסיר הובס
[COLOR=Sienna]ליאור:
תגיד לי מה יש לך? אין לך אף פוקימון ברמה כזאת הוא הכי חזק אצלך
---------------------------------------------------------------------------------
דאסקל שמח מאוד
[/COLOR] [/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;644486][CENTER][COLOR=Teal][COLOR=Navy]
סם:
מה אתה אומר, לטראפיצ' יש 100 בהתקפה ולטוטודייל 65
------------------------------------------------------------------
טוטודייל היה תקוע, את ראשו הוא היה יכול להפנות רק לאדמה
[COLOR=Blue]
ווואו אתה ממש לא מובן, אמרת שהוא נושך את רגלו אז הוא מפנה את הראש ומתקיף? מה הבעיה אתה צריך לתאר לי איך המצב שלו בדיוק ולא לסכם את זה במשפט
"קדימה תנסה להעיף את טרפינץ' בכך שתשתמש בסילון אקווה שיעוף ממך ואחר כך תנשך אותו!" אומר לו
-
[QUOTE=roi857;644508][CENTER][COLOR=Navy]
[COLOR=Sienna]ליאור:
תגיד לי מה יש לך? אין לך אף פוקימון ברמה כזאת הוא הכי חזק אצלך
---------------------------------------------------------------------------------
דאסקל שמח מאוד
[/COLOR] [/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני מעדיף פוקימונים עם 2 סוגים
אני שואל את המאמן" רוצה להמשיך ביניו את קרב יש לי עוד 4 פוקימונים"
-
[quote=roi857;644508][CENTER][COLOR=Navy]אדם:
באנט שילב ידיים ולא רצה להקשיב, לפתע פינסיר קפץ כדי לפגוע בו בצבטות, באנט התחמק בקלילות וירה לעבר פינסיר כדור צל, פינסיר הובס
[COLOR=Sienna]
[/COLOR] [/COLOR][/CENTER]
[/quote]
"ווואו באנט חיסלת אותו במכה " אני אומר לו וזורק לעברו חטיף פוקימונים ..
-
[CENTER][COLOR=Navy][COLOR=Teal]אדם:
טראפינצ' נושך לטוטודייל את הרגל מאחור ולא נותן לו לזוז כשהוא משאיר אותו על הקרקע
----------------------------------------------------------------------------
טוטודייל יצא בסילון אקווה, הכוח של טוטודייל לא עזר אבל המים השפיעו על טראפינץ' שנזהר ועף לאחור, טוטודייל כבקשתך יצא למתקפת נשיכה אבל טראפינץ' שחיכה לו מוכן לנגיחה[/COLOR]
[COLOR=Sienna]ליאור:
לדאסקל יש מתקפה שהוא לומד שהוא מתחזק שקוראים לה זוהר רפאים, אחת ממתקפות האש החזקות ביותר, והוא יכול ללמוד כמעט כל מתקפה בעזרת TM
-------------------------------------------------------------------
המאמן אמר: "בשמחה, עכשיו אני רוצה שתראה פוקימון רוח שלי, צא!", [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/94.png[/IMG] יצא
[COLOR=Navy]אדם:
באנט שרף את החטיף עם זוהר הרפאים שלו
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;644525][CENTER][COLOR=Navy][COLOR=Teal]אדם:
טראפינצ' נושך לטוטודייל את הרגל מאחור ולא נותן לו לזוז כשהוא משאיר אותו על הקרקע
----------------------------------------------------------------------------
טוטודייל יצא בסילון אקווה, הכוח של טוטודייל לא עזר אבל המים השפיעו על טראפינץ' שנזהר ועף לאחור, טוטודייל כבקשתך יצא למתקפת נשיכה אבל טראפינץ' שחיכה לו מוכן לנגיחה[/COLOR]
[COLOR=Sienna]
[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"קדימה סילון אקווה ואז אקדח מים" אומר לו