[quote=DarK LuGiA;661830]אה באסה אני מיבנה[/quote]
כמו שאמרתי לך
כל אחד בא ממקום אחר
זה ידוע...
Printable View
[quote=DarK LuGiA;661830]אה באסה אני מיבנה[/quote]
כמו שאמרתי לך
כל אחד בא ממקום אחר
זה ידוע...
[quote=אלמוגסי;661832]כמו שאמרתי לך
כל אחד בא ממקום אחר
זה ידוע...[/quote]
כן זה מבאס
[quote=DarK LuGiA;661835]כן זה מבאס[/quote]
כן
אבל בכל זאת צריך להתנתק מהסיבה בפורום
ולהכיר אנשים אחרים סביבות שונות וכו'...
[quote=אלמוגסי;661838]כן
אבל בכל זאת צריך להתנתק מהסיבה בפורום
ולהכיר אנשים אחרים סביבות שונות וכו'...[/quote]
נכון
טוב אני חוזר לישון חח להתראות בינתיים
[QUOTE=אלמוגסי;661829]אני מראשון לציון...[/QUOTE]
חחחח אלמוג אז זה ת''א והכיוון הזה XD
ואלמוג אם תעצבן אותי אתה תקבל סנוקרת(אם זה יעזור לך,סנוקרת באנגלית זה sucker punch)
ומזה אי אפשר להתחמק.
[quote=DarK LuGiA;661839]נכון
טוב אני חוזר לישון חח להתראות בינתיים[/quote]
להתראות
לישון?
אני אחרי שהתעוררתי לא מצליח להרדם
כנראה שאני היחודי בזה...
תודה מור
וכן רותם צדק בלילה
הכן אנחנו ילדים קטנים-כל הפורוםXD
כל יום רבים...
[quote=אלמוגסי;661826]
ותודה המכה עוזרת לכאב הגוף ותרגול
ובכך המכה הבא תהיה פחות כואבה...
תודה ושוב תודה:)[/quote]
הייתכן ומצאתי עוד בן אדם המתרגל את אומנויות העינוי העצמי? בני האדם הם מחלה של כדור הארץ, ועינוי עצמי זה התרופה, האם גם אתה מאמין בזה?
[quote=LordAbizi;661844]הייתכן ומצאתי עוד בן אדם המתרגל את אומנויות העינוי העצמי? בני האדם הם מחלה של כדור הארץ, ועינוי עצמי זה התרופה, האם גם אתה מאמין בזה?[/quote]
בזה לא אבל יש לי הסבר לדברי...
כדי להקל על כאב
עדיף לתרגל אותו
ובכך הגוף לאט לאט מתרגל
ומכך שבאמת חוטפים מכה רצינית היא נהיית פחות כואבת
[QUOTE=LordAbizi;661844]הייתכן ומצאתי עוד בן אדם המתרגל את אומנויות העינוי העצמי? בני האדם הם מחלה של כדור הארץ, ועינוי עצמי זה התרופה, האם גם אתה מאמין בזה?[/QUOTE]
איך עינוי עצמי אם אני מכה אותו? XD
[quote=Captain_Charisma;661848]איך עינוי עצמי אם אני מכה אותו? XD[/quote]
אני כל יום קצת מכה את עצמי בסטירות
אך כל מכה יכולה לעזורXD
[quote=אלמוגסי;661400]לילה טוב
אחרי ההסבר אתמול מהי תגובה בונה
הבנת מהי תגובה בונה?
השקעתי מאמץ בלהסביר[/quote]
אני יודע שזה די מאוחר.
אבל [size="7"]אני יודע מהי תגובה בונה!!!!!!!!!!!![/size]
[quote=Captain_Charisma;661848]איך עינוי עצמי אם אני מכה אותו? XD[/quote]
לעינוי העצמי דרכים חמקמקות ומתוחכמות, העובדה שהוא רצה במכה שלך הופכת את זה לעינוי עצמי.
@אלמוגסי:
זה בדיוק הרעיון השטחי שמאחורי עינוי עצמי. אך עם הזמן כשמתרגלים אותו, מבינים את הרעיון האמיתי שמאחוריו, והוא ריפוי החוצפה האנושית, והפיכה הדרגתית של האדם, ליצור מואר!
[quote=darkon10000;661850]אני יודע שזה די מאוחר.
אבל [SIZE=7]אני יודע מהי תגובה בונה!!!!!!!!!!!![/SIZE][/quote]
לפי מה שראיתי לא
כנראה שאתה לא חושב שבחתימות צריך לתת תגובה בונה...
דרך אגב איך מצאת את ההודעה?
זה לפני המון עמודיםXD
לורביז נשמע מעניין הרמה היותר גובהה שבזה
אנסה לבחון את זה על עצמי
נראה עם זה יעזורXD
[QUOTE=LordAbizi;661851]לעינוי העצמי דרכים חמקמקות ומתוחכמות, העובדה שהוא רצה במכה שלך הופכת את זה לעינוי עצמי.
@אלמוגסי:
זה בדיוק הרעיון השטחי שמאחורי עינוי עצמי. אך עם הזמן כשמתרגלים אותו, מבינים את הרעיון האמיתי שמאחוריו, והוא ריפוי החוצפה האנושית, והפיכה הדרגתית של האדם, ליצור מואר![/QUOTE]
בדיוק כמו שאמרת. זה שטחי.
ויש דרכים פחות כואבות להתחזק.
[quote=אלמוגסי;661853]
לורביז נשמע מעניין הרמה היותר גובהה שבזה
אנסה לבחון את זה על עצמי
נראה עם זה יעזורXD[/quote]
והרשה לי, כמענה עצמי מוסמך, להדריך אותך: תוכל להשיג בקלות ברגים משולחנות בבית הספר, ואיתם אתה יכול לדקור את עצמך כל פעם שאתה מרגיש שאיפה למות. כמו כן, שרוכים ממכנסיים, כשקושרים אותם מספיק, יכולים להיות מתקן מצויין בו קושרים את הידיים ומתחילים לסובב את זה כדי להרגיש את העור מתפתל בעינויים.
[quote=LordAbizi;661856]והרשה לי, כמענה עצמי מוסמך, להדריך אותך: תוכל להשיג בקלות ברגים משולחנות בבית הספר, ואיתם אתה יכול לדקור את עצמך כל פעם שאתה מרגיש שאיפה למות. כמו כן, שרוכים ממכנסיים, כשקושרים אותם מספיק, יכולים להיות מתקן מצויין בו קושרים את הידיים ומתחילים לסובב את זה כדי להרגיש את העור מתפתל בעינויים.[/quote]
זה באמת יכול להיות דירגול טוב
אבל צריך להתחיל מרמה נמוכה ואז להתחיל ליותר גבוהה...
לאט לאט ובזמן הנכון:)
זה לא עינוי עצמי זה מאזוכיזם הגובל בסאדיזם...
[quote=Captain_Charisma;661863]זה לא עינוי עצמי זה מאזוכיזם הגובל בסאדיזם...[/quote]
השם לא משנה, מה שמשנה זה התוצאה. התוצאה היא שהאדם הופך למואר יותר, ודברים חומריים הופכים לכתם קטן בעולם האינסופי של המופשטות, ואיך לא, המתמטיקה!!
[QUOTE=LordAbizi;661866]השם לא משנה, מה שמשנה זה התוצאה. התוצאה היא שהאדם הופך למואר יותר, ודברים חומריים הופכים לכתם קטן בעולם האינסופי של המופשטות, ואיך לא, המתמטיקה!![/QUOTE]
בקצב הזה אני אעבור לצרפתים...
נראה כאילו ימיהם של המתמטיקאים הדגולים התחלפו בימים של מתמטיקאים מזוכיסטיים...
[quote=Captain_Charisma;661871]בקצב הזה אני אעבור לצרפתים...
נראה כאילו ימיהם של המתמטיקאים הדגולים התחלפו בימים של מתמטיקאים סאדו-מזוכיסטיים...[/quote]
אני מבין שקשה לראות כיצד עינוי עצמי עוזר לפתח ראייה מופשטת וחוש מתמטי, אך סמוך עליי, אין שום הבדל בין פתירת משוואה דיפרנציאלית ועינוי עצמי. בשניהם אתה עובר על כל אחת מהטכניקות המוכרות עד שאתה מגיע לאן שהיית צריך.
חוץ מזה, עינוי עצמי זה אחת הדרכים בה אנו חוקרים את הרשע הצרפתי. ידוע לכל שהרשע הצרפתי נמצא בתוך עולם אפל בו הזמן לא זז, ויש תמיד שירה צרפתית מרושעת ברקע. כיצד אנחנו יכולים לשלוח מרגלים מתמטיים לשורות הרשע הצרפתי, אם המתמטיקאי לא יכול לענות את עצמו ולהחזיק מעמד?
[QUOTE=LordAbizi;661881]אני מבין שקשה לראות כיצד עינוי עצמי עוזר לפתח ראייה מופשטת וחוש מתמטי, אך סמוך עליי, אין שום הבדל בין פתירת משוואה דיפרנציאלית ועינוי עצמי. בשניהם אתה עובר על כל אחת מהטכניקות המוכרות עד שאתה מגיע לאן שהיית צריך.
חוץ מזה, עינוי עצמי זה אחת הדרכים בה אנו חוקרים את הרשע הצרפתי. ידוע לכל שהרשע הצרפתי נמצא בתוך עולם אפל בו הזמן לא זז, ויש תמיד שירה צרפתית מרושעת ברקע. כיצד אנחנו יכולים לשלוח מרגלים מתמטיים לשורות הרשע הצרפתי, אם המתמטיקאי לא יכול לענות את עצמו ולהחזיק מעמד?[/QUOTE]
אמ... שמעת בחייך על המצאה קטנה וגאונית ששמה אטמי אוזניים?
[quote=Captain_Charisma;661885]אמ... שמעת בחייך על המצאה קטנה וגאונית ששמה אטמי אוזניים?[/quote]
הרשע הצרפתי אינו מושפע ממכשולים פיזיים ופשוטים כל כך. השירה הצרפתית המרושעת פוגעת בנשמה, וגורמת להתמוססות הנוראית שלה בתמיסה החומצית הצרפתית המרושעת. במילים פשוטות, השירה הצרפתית אוכלת את הנשמה שלך ומותירה במקום בובה שמוכנה לשכן בה נשמה של רשע צרפתי.
מור אתה ילד צבוע ראיתי מה רשמת בושא של עידוס ובאמת עדיף שלא תדבר איתי כי בסוף זה יתפתח לריב...
[QUOTE=DouBle R;661894]מור אתה ילד צבוע ראיתי מה רשמת בושא של עידוס ובאמת עדיף שלא תדבר איתי כי בסוף זה יתפתח לריב...[/QUOTE]
שמע זו הייתה דעתי,ואם היא לא מתאימה לך אז אל תדבר איתי.
לורביז-טוב מה אני אגיד לך,אם ככה תענה את עצמך מצאת החמה עד צאת הנשמה..
אתה בזמן שאחרון דיברת איתי וזה ואז ניצן חזרה פיתאום הפסקת ואז הנושא שבו כתבת שהייית נגד זה שאני יחזור וכ'ו
אז למה דיברת איתי בכלל..?
[quote=darkon10000;661351]כן הבנתי, זה כול הרעיון :sunglasses:
הוא רוצה שרותם ישנה ת'פורום לפורום כללי, אז אמרתי למיכאל שאם הוא כול כך רוצה פורום כללי שילך לFXP (שזה חרא..)[/quote]
מה אתה חושב רע לי פה?
[QUOTE=DouBle R;661916]אתה בזמן שאחרון דיברת איתי וזה ואז ניצן חזרה פיתאום הפסקת ואז הנושא שבו כתבת שהייית נגד זה שאני יחזור וכ'ו
אז למה דיברת איתי בכלל..?[/QUOTE]
שמע זה לא קרה ברגע, שהחלטתי להתבטא ככה,
אתה היית חבר,אבל התחלת להתנהג באופן לא הולם.
ושלא תשכח שרבנו במסן מלא פעמים אז גם אתה לא היית כזה שה תמים.
תקרא לזה איך שאתה רוצה.
שמישהו יעזור לי ב Hg :(
[QUOTE=RockStar:D;661935]שמישהו יעזור לי ב Hg :([/QUOTE]
איפה נתקעת מיכאל?
ותגיד אתה עדיין משחק בבאסקטסים?
בקיצור אתה יצאת צבוע אםא תה רוצה נשכח ונסלח לא לא.... אני לא בא בכוונה לריב...
מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה של הרנדרים?
[QUOTE=DouBle R;661939]בקיצור אתה יצאת צבוע אםא תה רוצה נשכח ונסלח לא לא.... אני לא בא בכוונה לריב...[/QUOTE]
לא צבוע ולא נעליים.
בעיה שלך שאתה לא שולט בפה שלך כשאתה שיכור.
[quote=Captain_Charisma;661938]איפה נתקעת מיכאל?
ותגיד אתה עדיין משחק בבאסקטסים?[/quote]
לא ממש אני ממש גרוע.
אני צריך עזרה בסטים ובשישיה שלי בHG
[QUOTE=RockStar:D;661942]לא ממש אני ממש גרוע.
אני צריך עזרה בסטים ובשישיה שלי בHG[/QUOTE]
אני עכשיו אצמיד לך מישהו שיעזור לך במשחק,רק תהיה פעיל.
נו בבקשה תעזרו לי מישהו יודע?
[quote]מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה של הרנדרים?[/quote]
[quote=MCshay;661940]מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה של הרנדרים?[/quote]
הי שי
איך היה הסרט שהבאתי לך?
עם השואה הייתי שיכור בקטנה ושתאל את מכיאל מה קרה שם הוא ראה הכל מנקודת מבט טובה....
היייתי העצבני ובסך הכל רציתי לעצבן תעיידו הזה ונפלט לי דברים על השואה סתכל תספויללר אפילו באותו רגע שצירפתי את מיכאל לשיחה כי עידוס ביקש אז אמרתי לו שמה שרשמתי על השואה זה בלי שום כוונה אמיתית...
[quote=אלמוגסי;661947]הי שי
איך היה הסרט שהבאתי לך?[/quote]
אחלה סרט חוץמזה שראיתי בדיוק עד לחצי כי אמא שלי רצתה את המחשב אבל אני רואה עכשיו
[QUOTE=DouBle R;661948]עם השואה הייתי שיכור בקטנה ושתאל את מכיאל מה קרה שם הוא ראה הכל מנקודת מבט טובה....
היייתי העצבני ובסך הכל רציתי לעצבן תעיידו הזה ונפלט לי דברים על השואה סתכל תספויללר אפילו באותו רגע שצירפתי את מיכאל לשיחה כי עידוס ביקש אז אמרתי לו שמה שרשמתי על השואה זה בלי שום כוונה אמיתית...[/QUOTE]
שמע זה שאמרתי שאני התנגדתי שתחזור זה לא אומר שאני תומך בעידוס וזה גם לא אומר שאני תומך בעמדה שלך.
שניכם לא הייתם בסדר.
ולפעמים יש לך בעיה שאתה לא נחמד גם כשאתה לא שיכור..
[quote=MCshay;661950]אחלה סרט חוץמזה שראיתי בדיוק עד לחצי כי אמא שלי רצתה את המחשב אבל אני רואה עכשיו[/quote]
זה בסדר כי זה היה נאסר באמצע
אפשר לראות בזה בלי מנוי הרבה אבל מדי פעם צריך לחכות...