[quote=NapTime;668497]הכל טוב , הכל טוב ... אבל יכול להיות יותר טוב[/quote]
למה מה קרה אחי?
וניצן-חולה עליך חחחח
Printable View
[quote=NapTime;668497]הכל טוב , הכל טוב ... אבל יכול להיות יותר טוב[/quote]
למה מה קרה אחי?
וניצן-חולה עליך חחחח
[QUOTE=LordAbizi;668504]סליחה? האם את מסוגלת למצוא חוק מתמטי עליו עברתי? אם טעיתי בשם אז אולי הייתה לי טעות חישוב, אז שהשגיאה בפיתוח המקלורן לא מספיק טובה כדי שאני אוכל באמת לגלות את השם בדיוק הדרוש.
אולי קוראים לך ויירשטראס?[/QUOTE]
לא עברת על שום חוק, חוץ מחוק 9.
לא יכולת לעבור על חוק אחר, כי לא השתמשת בחוקים!
שלום לכולם! דניס אתה מנהל? וואו! שנייה מנהלים יכולים לנעול נושאים נכון?
וגם לתת באנים או שלא<<?
הכותרת שקרית! ):<
אם היית כותבת שקד החתיך זה היה אמיתי D:
[quote=JigSaW;668506]XDDD
וואי חם ליייי[/quote]
חחחח למה מה קרה?
ושקד-דיי אל תקנא חח
קיבלתי אזהרה :o
אבל זה לא הוגן, הקראקוס הזה שידל אותי למעשה!
[quote=Eustass Kid;668508]הי מה קורה חברה חזרתי[/quote]
שלום ליאור מה קורה?
אדם - קרה הרבה , העירו אותי מוקדם בגלל שהיו צריכים לשטוף את הבית -.-'
שלום שלומי =]
זאת כותרת
[quote=DarK LuGiA;668518]חחחח למה מה קרה?
ושקד-דיי אל תקנא חח[/quote]
לא מקנא XD
סתם מסתלבט עליך XD
משגיח יכול לתת באנים?
[quote=NapTime;668520]שלום ליאור מה קורה?
אדם - קרה הרבה , העירו אותי מוקדם בגלל שהיו צריכים לשטוף את הבית -.-'
שלום שלומי =][/quote]
חחח למה יש לכם עוזרת נכון?!
חחח שקד
[quote=Megadave;668511]לא עברת על שום חוק, חוץ מחוק 9.
לא יכולת לעבור על חוק אחר, כי לא השתמשת בחוקים![/quote]
אז זהו, שכן. אני השתמשתי בפיתוח מקלורן לפוקנציה שמתקבלת מהתאמה מתמטית מסובכת ביותר שאין בידי את הכלים לשחזר, שמעתיקה שמות לפונקציות, ואז ניסיתי לחקור באופן הסתברותי פונקציה כלשהי ולהסתמך על משפטים מתורת הכאוס כדי לגלות את המקור של הפונקציה הזו. ברור שהאלגוריתם הזה מאוד לא מדוייק, כי בשביל שפיתוח מקלורן יהיה מדוייק במקרה הזה צריך לחשב איזה 25 n-ים. זה קשה. לכן יכול להיות שיש לי שגיאה.
Bodies fill the fields I see, hungry heroes end
No one to play soldier now, no one to pretend
Running blind through killing fields, bred to kill them all
Victim of what said should be, a servant 'till I fall.
אחחח מטאליקה :)
שלומי אני רשום למשחק שלך
[QUOTE=LordAbizi;668525]אז זהו, שכן. אני השתמשתי בפיתוח מקלורן לפוקנציה שמתקבלת מהתאמה מתמטית מסובכת ביותר שאין בידי את הכלים לשחזר, שמעתיקה שמות לפונקציות, ואז ניסיתי לחקור באופן הסתברותי פונקציה כלשהי ולהסתמך על משפטים מתורת הכאוס כדי לגלות את המקור של הפונקציה הזו. ברור שהאלגוריתם הזה מאוד לא מדוייק, כי בשביל שפיתוח מקלורן יהיה מדוייק במקרה הזה צריך לחשב איזה 25 n-ים. זה קשה. לכן יכול להיות שיש לי שגיאה.[/QUOTE]
ברור שיש לך שגיאה, אפילו אם לא טעית בפעם הראשונה - עצם העובדה שהייתה לך תשובה אחרת מוכיחה שהייתה טעות.
[quote=Eustass Kid;668530]שלומי אני רשום למשחק שלך[/quote]
איזה משחק זה?
[quote=DarK LuGiA;668524]חחח למה יש לכם עוזרת נכון?!
[/quote]
זה רק היום , צריך לשטוף את הבית החדש ><
מי זה רומה ולמה אתם חושבים שזה אני? :o
[quote=Megadave;668532]ברור שיש לך שגיאה, אפילו אם לא טעית בפעם הראשונה - עצם העובדה שהייתה לך תשובה אחרת מוכיחה שהייתה טעות.[/quote]
לא שגיאה כזו, התכוונתי לשגיאה של פיתוח המקלורן, שלזה יש שם נפרד, שארית פיתוח המקלורן. מה לעשות שהשארית שואפת ל0 כמו 1 חלקי ln n, ולוקח זמן עד שזה יוצא מדוייק. נראה לי שאפילו 25 nים לא יספיקו פה כדי לקבל תשובה מדוייקת דיה. קרוב יותר למיליון n ים.
[quote=Megadave;668541]מי זה רומה ולמה אתם חושבים שזה אני? :o[/quote]
מישהו שקיבל באן O:
[quote=NapTime;668539]זה רק היום , צריך לשטוף את הבית החדש ><[/quote]
ראית איך אני יודע חחח
חחחחחחחחחחח. Megadove או שיקראו לך איזה תמונה דפקת בתחרות יופי , מקום ראשון!! חחחחחח
[QUOTE=LordAbizi;668542]לא שגיאה כזו, התכוונתי לשגיאה של פיתוח המקלורן, שלזה יש שם נפרד, שארית פיתוח המקלורן. מה לעשות שהשארית שואפת ל0 כמו 1 חלקי ln n, ולוקח זמן עד שזה יוצא מדוייק. נראה לי שאפילו 25 nים לא יספיקו פה כדי לקבל תשובה מדוייקת דיה. קרוב יותר למיליון n ים.[/QUOTE]
אני מניח שאם אחשוף בפניך את האמת יהיה לך קל יותר למצוא את התקלות, אבל אני מסתורי, אז לא.
[QUOTE=DarK LuGiA;668535]איזה משחק זה?[/QUOTE]
אדם זה משחק תפקידים של שלומי עוד לא אמר לי אם אני רשום אצלו
מישהו יודע מתי המפגש?
ואיפה?
[quote=NapTime;668549]חחחחחחחחחחח. Megadove או שיקראו לך איזה תמונה דפקת בתחרות יופי , מקום ראשון!! חחחחחח[/quote]
חחח תמונה מאמצע שוד חח
וניתן-המפגש עדיין לא נקבע
[quote=Megadave;668550]אני מניח שאם אחשוף בפניך את האמת יהיה לך קל יותר למצוא את התקלות, אבל אני מסתורי, אז לא.[/quote]
למה כתבת בפרופיל שאת זכר? XD
[QUOTE=NapTime;668549]חחחחחחחחחחח. Megadove או שיקראו לך איזה תמונה דפקת בתחרות יופי , מקום ראשון!! חחחחחח[/QUOTE]
יונה כפול מיליון.
נשמע טוב.
[quote=Megadave;668550]אני מניח שאם אחשוף בפניך את האמת יהיה לך קל יותר למצוא את התקלות, אבל אני מסתורי, אז לא.[/quote]
מעניין, גם אני מסתורי. אולי במקרה את/ה (זה לא ממש משנה, ולכן בקיצור אכנה אותך ב"זה") מתמטיקאי מתנועה אחרת?
טוב חברה זזתי חחחחח
[quote=DarK LuGiA;668553]חחח תמונה מאמצע שוד חח
וניתן-המפגש עדיין לא נקבע[/quote]
זה מחבל מאתבד חחחח
ומגה-דוב תפסיק להתחזות לבת :D יודעם שאתה בן
[QUOTE=Kratos;668554]למה כתבת בפרופיל שאת זכר? XD[/QUOTE]
כי זה תמיד עוזר לזכור את סבי הקדמון עליו השלום, שנפטר עקב אלצהיימר.
[quote=DarK LuGiA;668560]טוב חברה זזתי חחחחח[/quote]
גמאני
הלכתי לחפש משהו בטלוויזיה
בהביי
אני חייב לקנות אפטר שייב חדש החרא הזה מסריח ושורף לי ><
ביי אדם
ביי ניצן
[QUOTE=LordAbizi;668557]מעניין, גם אני מסתורי. אולי במקרה את/ה (זה לא ממש משנה, ולכן בקיצור אכנה אותך ב"זה") מתמטיקאי מתנועה אחרת?[/QUOTE]
הלוואי, הידע הדל שלי לא מאפשר דבר כזה.
לדאבוני אני רק עולה לכיתה ט', ולכן הידע שלי לא רחב דיו.
[quote=NapTime;668568]ביי אדם
ביי ניצן[/quote]
ביי שחר
וואי אני מקווה שאמא שלי תעמוד בהבטחה שלי ותקנה לי אייפוד טאץ' של אפל באילת
[quote=Megadave;668569]הלוואי, הידע הדל שלי לא מאפשר דבר כזה.
לדאבוני אני רק עולה לכיתה ט', ולכן הידע שלי לא רחב דיו.[/quote]
זה לא מפריע. כדי להיות מתמטיקאי בסך הכל צריך להאמין שכל מה שאינו אסור הוא הכרחי, ולהאמין בכוחה של המתמטיקה!!
[quote=JigSaW;668573]ביי שחר
וואי אני מקווה שאמא שלי תעמוד בהבטחה שלי ותקנה לי אייפוד טאץ' של אפל באילת[/quote]
שלי כבר נהרס XD
[QUOTE=LordAbizi;668575]זה לא מפריע. כדי להיות מתמטיקאי בסך הכל צריך להאמין שכל מה שאינו אסור הוא הכרחי, ולהאמין בכוחה של המתמטיקה!![/QUOTE]
הייתי שמח להצטרף לקבוצת המתמטיקאים שלך, אבל עם התארים שלי ליד שלכם, אני רק אביך את עצמי...
ומה לעזאזל הבעיה עם התמונה שלי?
למה רוצים לתת לי אזהרה עליה? Oם