[QUOTE=Ace;714182]חחח זה גאוני נדב[/QUOTE]
הבעיה היא נגיד שאם אני עושה קליים ואף אחד אחר לא עושה קליים מתוף פחד שהמאפיה תהרוג אותו או שעושים קליים אבל מחליטים שעושים NL, יש סיכוי גדול שהמאפיה תהרוג אותי בלילה ואז אני מפסיד.
Printable View
[QUOTE=Ace;714182]חחח זה גאוני נדב[/QUOTE]
הבעיה היא נגיד שאם אני עושה קליים ואף אחד אחר לא עושה קליים מתוף פחד שהמאפיה תהרוג אותו או שעושים קליים אבל מחליטים שעושים NL, יש סיכוי גדול שהמאפיה תהרוג אותי בלילה ואז אני מפסיד.
בוקר טוב פוקימונס
אה כן, וניצחתי גם בתור רוצח
[quote=איש האבטיח;714184]הבעיה היא נגיד שאם אני עושה קליים ואף אחד אחר לא עושה קליים מתוף פחד שהמאפיה תהרוג אותו או שעושים קליים אבל מחליטים שעושים Nl, יש סיכוי גדול שהמאפיה תהרוג אותי בלילה ואז אני מפסיד.[/quote]
אוף רציתי לשחק עכשיו אבל אף חדר לא פנוי...
היי מור
נראה לי שאני אעשה היום סיקור לפורום מוזיקה על איזה אלבום או להקה, עבר די הרבה זמן מהסיקור האחרון שלי (25 ימים)
הנה הסיקור למי שלא קרא אותו ם:
[url]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=24066[/url]
אבל לא להגיב, זאת הקפצה
בוקר טוב אנשים, החלטתי לחזור לפעילות רגילה (מתי שבא לי להגיב אני מגיב.. לא פעם ב...) וגם אני נראה לי הבן אדם הכי חסר מזל בעולם....
בוקר טוב מתן.
בוקר טוב מתן
בוקר טוב מור ותומר...
מור תחבר למסן אם אתה יכול.
[QUOTE=MatanS23;714195]בוקר טוב אנשים, החלטתי לחזור לפעילות רגילה (מתי שבא לי להגיב אני מגיב.. לא פעם ב...) וגם אני נראה לי הבן אדם הכי חסר מזל בעולם....[/QUOTE]
מתן :D
ולא, אני מכיר אנשים עם פחות מזל ממך (אהמארוויןאהמ)
[quote=איש האבטיח;714200]מתן :D
ולא, אני מכיר אנשים עם פחות מזל ממך (אהמארוויןאהמ)[/quote]
מה קורה נדב?
ואולי... אבל אצלי זה תקופות כאלו, או שאני עם הרבה מזל (שנמשך תמיד קצת זמן) או שאני חסר מזל ענקי וכל דבר נדפק לי (הרבה זמן תמיד!)
מה קורה איש האבטיח????
[QUOTE=MatanS23;714203]מה קורה נדב?
ואולי... אבל אצלי זה תקופות כאלו, או שאני עם הרבה מזל (שנמשך תמיד קצת זמן) או שאני חסר מזל ענקי וכל דבר נדפק לי (הרבה זמן תמיד!)[/QUOTE]
הכל טוב, מה שלומך?
ואני מכיר את הקטע של התקופות האלה, גם אצלי זה ככה
[quote=איש האבטיח;714207]הכל טוב, מה שלומך?
ואני מכיר את הקטע של התקופות האלה, גם אצלי זה ככה[/quote]
לכולם זה קורה... אבל לי זה תמיד דופק את מה שאני רציתי לעשות.
הייתי אמור להיות מוזמן לראיון עבודה במקדונלדס ואז להתחיל לעבוד, ואח שלי שעובד שם, אמר לי באותו יום (זה היה לפני כמה ימים) שהוא יתקשר אלי יום אחרי, והוא לא התקשר אלי יום אחרי וגם לא יומיים אחרי. ומה התברר לי אתמול, שהבן אדם שהיה אמור להזמין אותי לראיון פיטרו אותו ביום שאח שלי אמר שהוא יתקשר יום אחרי. בקיצור המזל שלי כזה שאני לא אעבוד בחיים שלי בקצב הזה...
בוקר טוב מור, מתן.
[QUOTE=MatanS23;714210]לכולם זה קורה... אבל לי זה תמיד דופק את מה שאני רציתי לעשות.
הייתי אמור להיות מוזמן לראיון עבודה במקדונלדס ואז להתחיל לעבוד, ואח שלי שעובד שם, אמר לי באותו יום (זה היה לפני כמה ימים) שהוא יתקשר אלי יום אחרי, והוא לא התקשר אלי יום אחרי וגם לא יומיים אחרי. ומה התברר לי אתמול, שהבן אדם שהיה אמור להזמין אותי לראיון פיטרו אותו ביום שאח שלי אמר שהוא יתקשר יום אחרי. בקיצור המזל שלי כזה שאני לא אעבוד בחיים שלי בקצב הזה...[/QUOTE]
בוא לעפולה ואני אסדר לך עבודה P:
נדב יש מצב נפל השרת באפיק מאפיה?
אני לא מצליח לשחק..
בוקר
[QUOTE=Ace;714213]נדב יש מצב נפל השרת באפיק מאפיה?
אני לא מצליח לשחק..[/QUOTE]
הוא נפל לפני איזה שעה, אבל הוא בסדר עכשיו ואני באמצע משחק :S
[quote=איש האבטיח;714212]בוא לעפולה ואני אסדר לך עבודה P:[/quote]
עזוב, סיפור בישבילי להגיע עכשיו לעפולה.... לא צריך.. אבל תודה בכל זאת...
אבל אח שלי ישאל בישבילי לגבי זה, וגם חבר שלי שעובד בסניף אחר שיותר קרוב אלי ישאל בישבילי אם היו כבר ראיונות עבודה. ואני מקווה להתחיל לעבוד איפשהו עד סוף החופש ושזה יהיה עבודה קבועה.
[QUOTE=MatanS23;714216]עזוב, סיפור בישבילי להגיע עכשיו לעפולה.... לא צריך.. אבל תודה בכל זאת...
אבל אח שלי ישאל בישבילי לגבי זה, וגם חבר שלי שעובד בסניף אחר שיותר קרוב אלי ישאל בישבילי אם היו כבר ראיונות עבודה. ואני מקווה להתחיל לעבוד איפשהו עד סוף החופש ושזה יהיה עבודה קבועה.[/QUOTE]
בהצלחה בחיפושים
מתן תחבר למסן.
נדב אני אבדוק עוד פעם
בוקר טוב אנשים, יש מכון חדש בפרויקט:
[url]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=25252&page=3[/url]
[QUOTE=Hit Man;714222]בוקר טוב אנשים, יש מכון חדש בפרויקט:
[url]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=25252&page=3[/url][/QUOTE]
הוא נראה אדיר!
תודה רבה, איש אבטיח :]
אבא שלי מכריח אותי עוד מעט לראות סרט משנות ה40!! בשחור לבן!! שחור לבן!!!!
איזה סרט?
[quote=Hit Man;714231]איזה סרט?[/quote]
לילה בקזבלנקה
אין בעיה היטמן :)
ואו, איזה שיר אדיר זה 'דה אסאסין'
MatanS23 אמור לו את הדבר הזה, מילה במילה, ותראה איך הוא יתפוגג באוויר:
"לכל אפסילון חיובי קיים דלתא חיובי כך שלכל זוג מספרים x,y בקטע שמרחקם אינו עולה על דלתא, המרחק בין f(x) לf(y) אינו עולה על אפסילון. פונקציה המקיימת תנאי זה נקראית רציפה במידה שווה בקטע עליו מדובר"
תנסה, יש הרבה קלאסיקות בשחור לבן. רובן אלה סרטים שאתה מכיר ושעשו להם חידושים.
[QUOTE=LordAbizi;714235]MatanS23 אמור לו את הדבר הזה, מילה במילה, ותראה איך הוא יתפוגג באוויר:
"לכל אפסילון חיובי קיים דלתא חיובי כך שלכל זוג מספרים x,y בקטע שמרחקם אינו עולה על דלתא, המרחק בין f(x) לf(y) אינו עולה על אפסילון. פונקציה המקיימת תנאי זה נקראית רציפה במידה שווה בקטע עליו מדובר"[/QUOTE]
התפוגגתי רק מלקרוא את שלושת המילים הראשונות של המשפט ><
[quote=איש האבטיח;714237]התפוגגתי רק מלקרוא את שלושת המילים הראשונות של המשפט ><[/quote]
כנ''ל Xd
[b]היי כולם, חזרתי[/b]
[QUOTE=The Spaceman;714244][b]היי כולם, חזרתי[/b][/QUOTE]
מה שלומך אחי?
[quote=LordAbizi;714235]MatanS23 אמור לו את הדבר הזה, מילה במילה, ותראה איך הוא יתפוגג באוויר:
"לכל אפסילון חיובי קיים דלתא חיובי כך שלכל זוג מספרים x,y בקטע שמרחקם אינו עולה על דלתא, המרחק בין f(x) לf(y) אינו עולה על אפסילון. פונקציה המקיימת תנאי זה נקראית רציפה במידה שווה בקטע עליו מדובר"[/quote]
כל מי שתגיד לו את זה יתפוגג :nose_pick:
[quote=SexStyle;714249]כל מי שתגיד לו את זה יתפוגג :nose_pick:[/quote]
לא נכון, אם אני אומר את זה למנחה ותיק (ואף זוטר) לחשבון אינפינטיסמלי, הוא בסך הכל יבהה בי קצת ויגיד
"נו כן, ומה הלאה?"
[QUOTE=LordAbizi;714252]לא נכון, אם אני אומר את זה למנחה ותיק (ואף זוטר) לחשבון אינפינטיסמלי, הוא בסך הכל יבהה בי קצת ויגיד
"נו כן, ומה הלאה?"[/QUOTE]
אם תגיד את זה לערס ישראלי מצוי, הוא בסך יבהה בך קצת ויגיד "בו'נא מה אתה מ*יין ת'שכל על מתמטיקה".
אה כן, ואז הוא היה מרביץ לך, כי זה מה שערסים עושים.
על כן, אני ממליץ לך להתרחק מערסים.
[quote=איש האבטיח;714261]אם תגיד את זה לערס ישראלי מצוי, הוא בסך יבהה בך קצת ויגיד "בו'נא מה אתה מ*יין ת'שכל על מתמטיקה".
אה כן, ואז הוא היה מרביץ לך, כי זה מה שערסים עושים.
על כן, אני ממליץ לך להתרחק מערסים.[/quote]
אתה לא צריך להסביר לי את זה, אני חי (מת) מספיק זמן כדי להבין את זה בעצמי. אבל למעשה יש להבדיל בין סוגים שונים של ערסים, כי יש ערסים שלא אכפת להם שאני חנון, ויש ערסים שכן אכפת להם. אלה שלא אכפת להם פשוט יעמידו פנים שלא שמעו אותי, ואלה שכן אכפת להם "יתפסו אותי מהידיים, יתפסו אותי מהרגליים, יהפכו אותי, יקברו אותי".