-
[quote=Astral;1245879]מה השם באנגלית של בורז?
וראיתי בויקי של יוגי הו על
"Verz Freis" שהוא ורז שנראה כמו גוסטו שיש לו קישור גם להם.
ויש גם עוד כמה מפלצות שקשורות לארצ'טייפים אחרים[/quote]
xdddddddddddddddddddddddd חחחח התכוונתי בverez יענו in verez
וכולה דומה לגוסטו אל תלמד הכל בויקי גם כתוב שם שovreming archiend הוא שייך לארכטייפ של archfiend ואין בניהם קשר בכלל חוץ מהשם
-
אהה הבנתי אבל היכולת של ההוא דרגוניטי די דומה לדרגוניטי הרגילים לא?
-
[quote=Astral;1245898]אהה הבנתי אבל היכולת של ההוא דרגוניטי די דומה לדרגוניטי הרגילים לא?[/quote]
לא.......
ועכשיו הבנתי דבר ראשון אתה חייב להבין כשכתוב archtype relation ולא archtype הכוונה לארכטייפ שהוא לא שייך לו אבל דומה לו כמו ההוא שדומה לגישקי גם(הכוונה במראה לא ביכולת)
בarchtype הרגיל כתוב verez
-
טעות שלי :sorry:
לדוגמא אם אני אשים את הורז שדומה לגיימנייט אני אוכל להשתמש בו כמיזוג?
-
-
רוצה מולי?
אבל לא דק חזק מדי מומלץ דק ניסיון כי גם אני רוצה לבחון דק חדש
-
אין לי דקי נסיון
יש לי דק שאני רוצה להכין אז אם כך חכה קצת.
-
בסדר אני אחכה תגיד לי שתסיים
-
[quote=Astral;1245910]טעות שלי :sorry:
לדוגמא אם אני אשים את הורז שדומה לגיימנייט אני אוכל להשתמש בו כמיזוג?[/quote]
xd לאא לא ממש לא
הם פשוט דומים להם בציור זה הכל לא יותר מזה
-
מישהו התגעגע אלי?! שם לב שנעלמתי???
-
ניב אתה מנצל את הדיון הרשמי בשביל לעשות הודעות סתם,חלק מההודעות שלך זה משהו שצריך להיות בנו''ד ואו בה''פ.
להבא אל תגיב דברים שלא קשורים ל-dn עצמו כמו נגיד "מישהו התגעגע אלי?! שם לב שנעלמתי???"
או טורנירים,במקרה של טורנירים בפעם הבאה יהיו שני נושאים בלבד שאפשר להגיב בקשר לטורנירים:
1-ההרשמה.
2-לוח סיבובים ששמה יהיו כול הדברים שקשורים לטורניר [הפסדים,ניצחונות ועוד כמה דברים].
תשתדל לא לעשות את זה בפעמים הבאות.
דואל מישהו?
-
[quote=Astral;1246484]ניב אתה מנצל את הדיון הרשמי בשביל לעשות הודעות סתם,חלק מההודעות שלך זה משהו שצריך להיות בנו''ד ואו בה''פ.
להבא אל תגיב דברים שלא קשורים ל-dn עצמו כמו נגיד "מישהו התגעגע אלי?! שם לב שנעלמתי???"
או טורנירים,במקרה של טורנירים בפעם הבאה יהיו שני נושאים בלבד שאפשר להגיב בקשר לטורנירים:
1-ההרשמה.
2-לוח סיבובים ששמה יהיו כול הדברים שקשורים לטורניר [הפסדים,ניצחונות ועוד כמה דברים].
תשתדל לא לעשות את זה בפעמים הבאות.
דואל מישהו?[/quote]
אוף מה אתה כזה קשה זה נושא רשמי מנצלים את זה וזה כן קשור הוא אומר שהוא חזר לdn
ובדוגרי על טורניריים אפשר גם לדבר כאן כי זה חלק מdn
-
זה משהו שאפשר לכתוב גם בנו''ד לא?
וטורנירים אני אחשוב על זה וגם אם תשים לב משתמשים גם בנושא הסיבובים וגם בנושא הדיון אז זה די מטופש לא?
חוצמזה דואל מישהו?
-
[quote=Astral;1246497]זה משהו שאפשר לכתוב גם בנו''ד לא?
וטורנירים אני אחשוב על זה וגם אם תשים לב משתמשים גם בנושא הסיבובים וגם בנושא הדיון אז זה די מטופש לא?
חוצמזה דואל מישהו?[/quote]
לא אני לא מסכים איתך בקשר לזה אל תהיה נוקשה סתם...,
בכל מקרה אני רוצה דואל בוא
-
בירוק?
ותגיד אכפת לך שזה יהיה דק חלש [יחסית לדקי Otk שלך] או בבדיקה?
למה אני רוצה לנסות דק דינו חדש שלי
עריכה:
פאק המשחק פועל לי לאט אז אני אנסה עוד מעט
-
דבר ראשון זה נו"ד לכל מי שמשחק, זה לא דיון על המשחק, ככה שכל עוד אני משחק אני כותב כאן מה שבאלי.
דבר שני, אתה חוצפן אני פתחתי את האשכול ואתה אומר לי מה לעשות בוא?
-
*פה
וזה שאתה פתחת את הנושא זה לא אומר שאתה יכול לעשות מה שבא לך.
וההודעה של "מישהו התגעגע אלי?! שם לב שנעלמתי???" זה סתם ספאם אז תימנע מזה
-
מה ספאם מה אתה רציני??!?!?!
אתה לא תגיד לי בשביל מה פתחתי את הנושא, מעצם זה פתחתי אותו קבעתי מה המשעמעות שלו.
ובין אם אתה מנהל פשוט ובין אם אתה ראשי ובין אם אתה רותם.
אני פתחתי את הנושא כנו"ד לא כדיון על המשחק!
-
עשיתי כמה שינויים קלים בדף הראשי.
תגידו איך אני יכול לשלב דק ג'ארק עם Xyz של דינוזאורים? [כולל אלה שהם דרקונים אבל הם דורשים 2 מפלצות דינוזאור]?
יש למישהו רעיון?
-
[quote=Astral;1246587]עשיתי כמה שינויים קלים בדף הראשי.
תגידו איך אני יכול לשלב דק ג'ארק עם Xyz של דינוזאורים? [כולל אלה שהם דרקונים אבל הם דורשים 2 מפלצות דינוזאור]?
יש למישהו רעיון?[/quote]
הכי פשוט שיש... שם שתי מפלצות דינוזאור בלי אפקט, יעני פשוטות.
ואז שם בחפיסה שלוש ראביט. (הארנב שמוציאים מהמשחק כדי לזמן שתי מפלצות נורמל מאותו דבר)
אתה מזמן שתי דינוזאורים נורמאל ועושה XYZ.
אם ג'וראק יש כל מיני מצבים, יש אם את הגו'ראק שאחריי תקיפה אפשר לזמן עוד ג'וראק ואז אתה עושה XYZ. יש ג'וראק אחריי שהוא מת אפשר לזמן עוד אחד (ואז כאילו בתור הבא אתה מביא עוד אחד ויאללה XYZ)
-
כן אבל איפה נכנס הקטע של הג'ארק [מפלצות הדינוזאור-אש]?
-
[quote=Astral;1246590]כן אבל איפה נכנס הקטע של הג'ארק [מפלצות הדינוזאור-אש]?[/quote]
אחי זה ג'וראק (כי זה כמו יורה, תקופת היורה של הדינוזאורים)
וכרגע כתבתי..
-
כנראה ערכת לא שמתי לב ויש לי בעיה כנראה בשמות Xd
אבל אני מנסה לשמור על פחות מ-45 קלפים.
טוב אני אנסה לראות איך אוכל לקחת את השיטה שלך ולבנות אותה
-
וואלה עומר אתה חוצפן! ניב פתח תנושא אז גם אתה בא ורושם חוקים באלך תחוקים האלה פתח נושא משלך....
-
ישש עברו לי הלוסטים למיניהם מישהו קרב?
-
[SIZE=5][B]עומר אתה ערכת לי חוקים????!?!!?!?[/B][/SIZE]
אני לא מבין, אני פתחתי את האשכול הזה. ושלא היית מנהל לא צייצת על דברים כאלה וזה לא פעם ראשונה שאני כותב הודעות כאלה, אם תחפש תמצא עוד כאלה כאן.
מה קרה פתאום את קופץ? כולה מנהל, גג העולם!
את האשכול הזה, אני פתחתי, עובד ושורד יפה מאוד עד עכשיו. אני מבקש ממך שתוריד את החוקים לבד. שתינו יודעים שאני יכול לעשות זאת בעצמי.
אבל אני רוצה שאתה תוריד אותם.
אם לא אני פונה לרותם, שולח לו הודעה מפורטט ומוסברת על למה פתחתי, באיזה צורה זה מתנהל, ואיך אתה מתערב ומשנה אותה על דעת עצמך.
[U][B]ואני לא מאיים אחי, אני רוצה להראות לך מי צודק ומי לא. מה שאתה עושה זה ניצול מעמד![/B][/U]
[quote=~BarMaster~;1246850]ישש עברו לי הלוסטים למיניהם מישהו קרב?[/quote]
שמח שזה עבר סוף סוף, חבל שזה לא עבר בתקופת הטורניר.
-
שיהיה אני מוריד אותם אבל את הקטע של הספוילר אני לא מוריד,זה באמת מעצבן מקווה שאת זה אתה מבין.
ואם לא אכפת לך במקום שכול אחד יהיה לידו מספר אחד אני משנה ואני גם משנה כינויים.
בניתי דק סיכרנו מישהו רוצה לעזור לי לבדוק אותו?
-
אם זה נו''ד למי שמשחק אני פשוט אנעל, תקראו לי חוצפן כמה שאתם רוצים, אבל אני לא.
תספימו בנו''ד הרגיל, לא כאן. כאן זה אשכול על המשחק.
-
-
אני לא ממחשב, אם אתחבר מאוחר יותר ממחשב אני אלחם מולך..
-
עזוב,מאיזו סיבה אני לא מצליח להיכנס מקווה שזה זמני
חבל בניתי דק סיכרו מהיר וטוב,מצאתי דרך שלא משנה מה אני אצליח כול 2 תורות להביא לפחות מפלצת סיכרו חזקה במיוחד
-
מור, ממש מצטער שיצאתי ככה באמצע. היה לי תור לרופא שיניים ושכחתי מזה לגמרי... אם אתה רוצה אפשר לשחק עכשיו. סליחה.
-
[quote=Ace Ventura;1247419]מור, ממש מצטער שיצאתי ככה באמצע. היה לי תור לרופא שיניים ושכחתי מזה לגמרי... אם אתה רוצה אפשר לשחק עכשיו. סליחה.[/quote]
חחחחחחחחחחחח אל תצטער הכל טוב אחי =] וכרגע אני לא יכול ממש אולי אחר כך
-
-
[SIZE=5][B][I][SIZE=6][U]יש יש יש!!![/U][/SIZE][/I]
[url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=19955500.bmp][img]http://www.up2me.co.il/images/19955500.bmp[/img][/url]
[COLOR=Red]תראו, השגתי בשעה טובה 100 ניצחונות, כמה אני רציתי את התמונת פרופיל הזאת...[/COLOR][/B][/SIZE]
-
תתחדש! (אסטר פיניקס הרבה יותר מגניב!) מוזר, יש לך יחס של הפסדים/נצחונות טוב אבל הrate לא מעולה כמו היחס הפסדים/נצחונות.
-
-
[quote=753amit;1247553]:)י[/quote]
הודעה זו היא ספאם
בגלל שאתה חדש אני אוותר לך
אבל עוד פעם אחת אני אתפוס אותך [תפסתי אותך כבר שלוש פעמים בערך] אתה תקבל אזהרות [אם זה פורום שאני מנהל]
-
נרשמתי אבל אני יכול לרהות רק משחקים איך אני משחק?
-