[quote=מאסטר ליאון;1304765]תגיב כבר במ"ת![/quote]
לא רוצה עכשיו..
Printable View
[quote=מאסטר ליאון;1304765]תגיב כבר במ"ת![/quote]
לא רוצה עכשיו..
[quote=ワンピース;1304767]לא רוצה עכשיו..[/quote]
טוב, אבל למה לא הגבת המון זמן?
איזה מוזר
זה עשה לי קודם שהעמוד הזה חסום לגלישה מהאייפוד (רק הנו''ד)
[quote=מאסטר ליאון;1304770]טוב, אבל למה לא הגבת המון זמן?[/quote]
כי הייתי עשוק בלשחק עם חבר משחק כל היום..
היום רוב הסיכויים שאני אגיב..
[quote=ワンピース;1304772]כי הייתי עשוק בלשחק עם חבר משחק כל היום..
היום רוב הסיכויים שאני אגיב..[/quote]
אה ותנסה להגיב יותר מהר מפעם ב...
[quote=מאסטר ליאון;1304773]אה ותנסה להגיב יותר מהר מפעם ב...[/quote]
אני אגיב מתי שאני רוצה, זה תלוי רק בי..
אם לא בא לי להגיב אז אני לא אגיב, ככה זה עובד S:
תגיב אחרת אני לא מגיב
בוקר טוב לכולם
אני אוהב את זה שהמציא את Hotspot Shield!(תוסיפו עוד מיליון סימני קריאה כי אסור הודעות צועקות)
זה תוכנה שעושה שיהיה לך איפי אמריקאי ובזכותה אני רואה עכשיו את יוגיהו העונות הראשונות באנגלית בחינם וחוקי!
שרך האתר Hulu מי שרוצה שיראה אחרי שאתם בוחרים פרק יש אריזה דקה דקה וחצי של פרסומות ואז מתחיל הפרק בל באנגלית שתדעו
ועדין זה אדיררררר!!
עריכה:יש שם את כל העונות של יוגיהו!!!ועוד מלא אנימות חובה צפייה אני אומר לכם אני אוהב אותו!!
[quote=ワンピース;1304779]אני אגיב מתי שאני רוצה, זה תלוי רק בי..
אם לא בא לי להגיב אז אני לא אגיב, ככה זה עובד S:[/quote]
לא לגמרי בך, כי יש גם הגבלה שהתדירות צריכה להיות גדולה מ-1 לשבועיים אחרת המשחק יינעל. אבל כן בגדול אתה צודק.
טוב סיימתי לעבור על המשחק של מאסטר ליאון וקראתי את כולו וניסיתי להתעמק, ולכן מן הסתם אני עכשיו סובל מכאב גופני קשה במוח...
אבל אני כן אהנה לראות אותו נאבק עם טופס הרשמה באורך עמוד וורד במשחק שלי בעוד.. 38 ימים לכל היותר. זה יהיה נפלא.
אני אומר לכם אני אוהב את זה שבנה תתוכנה וזה שהקים את Huku יש שם גם מלא דרות רגילות זה אתר אדיר רק שהם מתקמצנים רק לאמריקה ובשביל זה יש את Hss!!!:)
יוגי הו באנגלית זה מפגר
[QUOTE=TSC;1304788]בוקר טוב לכולם
אני אוהב את זה שהמציא את Hotspot Shield!(תוסיפו עוד מיליון סימני קריאה כי אסור הודעות צועקות)
זה תוכנה שעושה שיהיה לך איפי אמריקאי ובזכותה אני רואה עכשיו את יוגיהו העונות הראשונות באנגלית בחינם וחוקי!
שרך האתר Hulu מי שרוצה שיראה אחרי שאתם בוחרים פרק יש אריזה דקה דקה וחצי של פרסומות ואז מתחיל הפרק בל באנגלית שתדעו
ועדין זה אדיררררר!!
עריכה:יש שם את כל העונות של יוגיהו!!!ועוד מלא אנימות חובה צפייה אני אומר לכם אני אוהב אותו!![/QUOTE]
לראות אנימות בדיבוב אנגלי זה גרוע מאוד.הם סתם הורסים תאנימות .עדיף שתראה את כבר המקור עצמו מהיפן לא מארצות הברית-הם רק הורסים אנימות.
ליאור,נכון בתמונה זה פוטין?
[QUOTE=Kaiser;1304794]ליאור,נכון בתמונה זה פוטין?[/QUOTE]
כשאני אגיב אתה תראה אם צדקת.
אבל זה כל העונות Gx 5ds Zexal והישנות וזה חוקי וחינם!!
וזה לא רק יש דרגון בול קרוטיק ומלא מלא סדרות!!
מה אכפת לי סתם סיפרתי שתדעו אני עכשיו נהנה למרות שזה איטי פחד כי אני מתחבר לארצות הברית אבל לא משנה
בסדר -_-
[QUOTE=TSC;1304796]אבל זה כל העונות Gx 5ds Zexal והישנות וזה חוקי וחינם!!
וזה לא רק יש דרגון בול קרוטיק ומלא מלא סדרות!![/QUOTE]
את 3 האנימות של יוגי שהזכרת האמריקאים פשוט הרסו אותם. GX הורידו תעונה האחרונה.
5DS דילגו על פרקים שיש בהם קטע חשוב ולא שידרו תארכ האחרון והיה סוף מעפן.
ZEXLALנתנו שמות מפגרים לדמויות,האריכו את תחצאית מיני של אחת הדמוית-מה כל כך מפריע לאמריקאים להראות בחורה עם חצאית מיני לילדים.
דרגון בול אין לי תלונות.
ואל תשכח שהם הורידו ב-GX את הפרק האחרון [B]האמיתי [/B]בעונה 3.
לפי היפנים,הפרק האחרון הוא [COLOR=yellow]פרק פלאשבאקים בו כל החבורה [אלקסיס,סיירוס,הסלברי וצ'אז] מעלים זיכרונות על הקרבות שלהם מול ג'יידן,ואז בסוף הפרק ג'יידן מופיע ביער[/COLOR][COLOR=black],ככה הייתה אמורה להסתיים העונה השלישית,והם הורידו את כל העונה הרביעית [/COLOR]
והם הורידו מלא פרקים בפייב דיס
בסדר הבנתי אבל אין מקומות אחרים לעונות הישנות אז אני רואה שם בכל מקרה יש שם כמעט את כל הסדרות ששודרו באמריקה בערוץ Cw
[QUOTE=Kaiser;1304800]ואל תשכח שהם הורידו ב-GX את הפרק האחרון [B]האמיתי [/B]בעונה 3.
לפי היפנים,הפרק האחרון הוא [COLOR=yellow]פרק פלאשבאקים בו כל החבורה [אלקסיס,סיירוס,הסלברי וצ'אז] מעלים זיכרונות על הקרבות שלהם מול ג'יידן,ואז בסוף הפרק ג'יידן מופיע ביער[/COLOR][COLOR=black],ככה הייתה אמורה להסתיים העונה השלישית,והם הורידו את כל העונה הרביעית [/COLOR]
והם הורידו מלא פרקים בפייב דיס[/QUOTE]
אני צריך לראות מתישהו את העונה ה4 של GX-אחלה עונה.
כן, ובאותה נשימה על יוגיהו Gx, עונה 3, דיבוב אנגלי: Send To The Stars.... אוי הכאב...
איך תראה אותה ליאור אין את Gx בכלל באינטרנט
כן,העונה הזו עושה את כל הסדרה וג'יידן בעונה הזו הופך להיות פי אלף יותר קטלני ממה שהוא היה בשלושת העונות ביחד,וכל זה רק בגלל ש[COLOR=yellow]הוא חולק את גופו עם יובל[/COLOR]
[COLOR=black]יש,אם אתה יודע איפה לחפש[/COLOR]
איפה לחפש?(חוץ מבhulu:))
[QUOTE=TSC;1304805]איך תראה אותה ליאור אין את Gx בכלל באינטרנט[/QUOTE]
אם מחפשים אפשר למצוא.
יש תעונה ה4 של GX באיטרנט.
בתקופה שאני ראיתי את יוגיהו Gx בכלל היו את כל הפרקים ביוטיוב... זה היה נפלא. אבל בטח עם החקיקה האנטי דמוקרטית, כנראה אפשר למצוא אותה בanimefreak או אתרי אנימות אחרים...
אני למשל ראיתי בגוגואנימה
מי רוצה נגדי בדולינג נטוורק??
אני הייתי שמח להמשיך את הטסט לדק החדש שלי, אבל:
הייתי באמצע דואל, ואז קיבלתי מין פופ-אפ של המשחק והיה כתוב ככה:
enable to contact server. מישהו יודע מה הבעיה? כי יש לי אינטנט, עובדה שאני כותב פה עכשיו את ההודעה הזאת.
ד"א, עכשיו כל פעם שאני נכנס ההודעה מופיעה לי באמצע הסרטון פתיחה (אם אני מעביר אותו זה נתקע לי) וכשאני לוחץ אנטר אחרי השם משתמש וסיסמא...
אם מישהו יוכל לעזור לי, אני אשמח.
אני גם אכנס לדואל שלך. קוראים לי שם ziviop
[QUOTE=PizzaBlaster;1304812]אני הייתי שמח להמשיך את הטסט לדק החדש שלי, אבל:
הייתי באמצע דואל, ואז קיבלתי מין פופ-אפ של המשחק והיה כתוב ככה:
enable to contact server. מישהו יודע מה הבעיה? כי יש לי אינטנט, עובדה שאני כותב פה עכשיו את ההודעה הזאת.
ד"א, עכשיו כל פעם שאני נכנס ההודעה מופיעה לי באמצע הסרטון פתיחה (אם אני מעביר אותו זה נתקע לי) וכשאני לוחץ אנטר אחרי השם משתמש וסיסמא...
אם מישהו יוכל לעזור לי, אני אשמח.
אני גם אכנס לדואל שלך. קוראים לי שם ziviop[/QUOTE]
גם לי זה קורה עכשיו!
בינתיים הנורדיק דק שלי לא נחל הפסדים =) והביא לי 4 ניצחונות.
הדק הראשי שלי הוא six samurai. אני רוצהלדעת איך אני יכול לשפר אותו כי החולשה העיקרית שלו זה דקים עם מפלצות מעל 3000 התקפה.... והמפלצות היחידות שלי מעל 2500 התקפה הם (אחד לא זוכר את השם) עם 2600 התקפה, ואת red archfiend dragon עם 3000 התקפה
אני רואה תפרק הראשון וזה מעצבן כי זה שונה מהמשחק באמת אבל עדין כיף לראות :)
דוגמא לזה שזה שונה:יוגי מזמן את גאיה האביר הראשון(נשהו כזה)בלי לסנכרן שופם דבר או להקריב ום דבר
היי ספאמרים..
החלטתי להתחיל לראות Gt, אולי הדעה שלי בנוגע אליו תשתפר.. /=
הקטע שאני הכי אוהב בפרק הראשון זה שקיבה מזמן את הדרקון כחול העינים השני :)
[QUOTE=הנואש לווינר;1304817]היי ספאמרים..
החלטתי להתחיל לראות Gt, אולי הדעה שלי בנוגע אליו תשתפר.. /=[/QUOTE]
מתי הסתכלת על עצמך בזמן האחרון? =,="
חוקי העונה הראשונה של דואל מונסטרס שונים מכיוון שאי אפשר להתקיף ישירות,לא צריך להתקיף ולכל שחקן יש 2000 נקודות חיים.
רק בעונה השנייה התחילו ההקרבות,ההתקפות הישירות וה-4000 נקודות חיים.
רק ב-ocg\tcg יש 8000 נקודות חיים.
ואיך יעשו סינכרו סמון?
הסיכנרו הגיע רק בתחילת פייב דיס
אוףף, מתי התקלה תעבור?
עומר, תודה על העזרה בנושא ההוא שפתחתי..
[QUOTE=LordAbizi;1304790]לא לגמרי בך, כי יש גם הגבלה שהתדירות צריכה להיות גדולה מ-1 לשבועיים אחרת המשחק יינעל. אבל כן בגדול אתה צודק.
טוב סיימתי לעבור על המשחק של מאסטר ליאון וקראתי את כולו וניסיתי להתעמק, ולכן מן הסתם אני עכשיו סובל מכאב גופני קשה במוח...
אבל אני כן אהנה לראות אותו נאבק עם טופס הרשמה באורך עמוד וורד במשחק שלי בעוד.. 38 ימים לכל היותר. זה יהיה נפלא.[/QUOTE]
טוב, אם זה בדיחה בסדר אם לא מיד אחרי אישור אתה מדווח
[QUOTE=Kaiser;1304823]חוקי העונה הראשונה של דואל מונסטרס שונים מכיוון שאי אפשר להתקיף ישירות,לא צריך להתקיף ולכל שחקן יש 2000 נקודות חיים.
רק בעונה השנייה התחילו ההקרבות,ההתקפות הישירות וה-4000 נקודות חיים.
רק ב-ocg\tcg יש 8000 נקודות חיים.
ואיך יעשו סינכרו סמון?
הסיכנרו הגיע רק בתחילת פייב דיס[/QUOTE]
לא התכונתי סינכרון התכונתי כמו שהקלף באמת פיוזן מטריאל סאממן
ליאור,יש מצב אני יודע מי זה בתמונה הפעם Xd
אין בעד מה,אני מעדיף לקרוא לו Fgd במקום Fhd