לא נורא
Printable View
לא נורא
החדר כושר סגור בגלל החג, שכחתי..
מתי יוצא Digimon World Re?
[QUOTE=Kaiser;1308010]Death The Kid[/QUOTE]
הצצה למ"ת(זה כמעט לא מנוקד רק כרגע):
הגומאמון אומר בקול מתוק "אתם תשלמו על זה שפגעתם בי ובחברים שלי!" ואתם צוחקים אבל אז מופיעה מהים סוג של אנרגיה מסוחרררת ומטושטשת שהופכת למערבולת. והמערבולת חושפת ספרת ביצה שממנה יוצא איקקומון גדול יותר מהרגיל ויורה אליכם טיל קרן שלו.
[QUOTE=Kaiser;1308017]מתי יוצא Digimon World Re?[/QUOTE]
אני לא חושב שעוד יש תאריך יציאה רשמי, הוא אמור לצאת השנה..
למה אתה מצטט תגובות שלי ורושם מתחת דברים לא קשורים?
אני אומר לך "Death The Kid" ואתה מצטט ורושם דברים שקשורים לדיג'ימון
שקד,השנה בקושי סיימה את השליש הראשון שלה,יש עוד 8 וחצי חודשים אפשריים,אין תאריך משואר?
[QUOTE=Kaiser;1308021]למה אתה מצטט תגובות שלי ורושם מתחת דברים לא קשורים?
אני אומר לך "Death The Kid" ואתה מצטט ורושם דברים שקשורים לדיג'ימון
שקד,השנה בקושי סיימה את השליש הראשון שלה,יש עוד 8 וחצי חודשים אפשריים,אין תאריך משואר?[/QUOTE]
לא שידוע לי, ואני לא ממש מתאמץ לקרוא את היפנית באתר של באנדאי..
לפי השמועות שקראתי לא מזמן אומרים שזה ייצא ברבע הזה
אז זה יצא בסביבות אפריל עד יוני?
היי..
[QUOTE=Kaiser;1308025]אז זה יצא בסביבות אפריל עד יוני?[/QUOTE]
אולי כן אולי לא, אי אפשר לסמוך לגמרי על שמועות כאלה.. אפשר להגיד שלשמועות יש יש רק סיכוי של 50% להיות נכונות O:
היי איתי
נשאר רק הדואל שלך ושל אייל,שניכם מעקבים את כל הטורניר
אני אשם שכשאני יכול הוא מגיב ואומר 'לא נוח לי עכשיו'?
אני רוצה לסיים את הטורניר הזה לפני שחוזרים ללימודים,אחרי זה אף אחד לא יכול
זה אומר שיש בקושי 7 ימים לסיים את הטורניר
[quote=ワンピース;1308009]גם דיג'ימון וגם פוקימון? חחח[/quote]
כן אבל באיפוד זה איטי תחת אז אני יכול לעשות מלא בזמן שהם מדברים.
תגיד את זה לו שהוא לא יכול לפנות חמש דקות מה18 שעות שהוא בפורום כל יום
[quote=ACMilaneZi;1308031]כן אבל באיפוד זה איטי תחת אז אני יכול לעשות מלא בזמן שהם מדברים.[/quote]
אתה משחק ב-DMO מהאייפוד?:oing:
[quote]
תגיד את זה לו שהוא לא יכול לפנות חמש דקות מה18 שעות שהוא בפורום כל יום
[/quote]
תחפור לו בה''פים!אתמול והיום הוא שלח לי איזה 25 הודעות חופרות בלי פואנטה,תעשה לו משהו כזה [רק עם פואנטה שאומרת שאתם צריכים להילחם] וחמש דקות זה לא,אומנם אתה תביס אותו במהירות,אבל חמש דקות לוקח לו רק לחשוב על מהלכים
אני גם ככה עכשיו לא יכול
ואני לא מתכוון להסתכן בזה שהוא יענה לי ויציף לי את תיבת הדואר עם הודעות סתמיות
[quote=Chopper;1308035]אני גם ככה עכשיו לא יכול
ואני לא מתכוון להסתכן בזה שהוא יענה לי ויציף לי את תיבת הדואר עם הודעות סתמיות[/quote]
איזה באסה -_-
[QUOTE=Kaiser;1308030]אני רוצה לסיים את הטורניר הזה לפני שחוזרים ללימודים,אחרי זה אף אחד לא יכול
זה אומר שיש בקושי 7 ימים לסיים את הטורניר[/QUOTE]
מחר כששנינו נתעורר אני אעשה איתך דואל כי עכשו דווקא לוסט.
ציטטתי את זה כי זה לאמר לך והחלק הזה שהראיתי הוא רוצה לגרום למישהו להירשם, אם לא אז לא משנה
[QUOTE=Kaiser;1308034]אתה משחק ב-DMO מהאייפוד?:oing:
תחפור לו בה''פים!אתמול והיום הוא שלח לי איזה 25 הודעות חופרות בלי פואנטה,תעשה לו משהו כזה [רק עם פואנטה שאומרת שאתם צריכים להילחם] וחמש דקות זה לא,אומנם אתה תביס אותו במהירות,אבל חמש דקות לוקח לו רק לחשוב על מהלכים[/QUOTE]
לא, הוא משחק פוקימון באייפוד ובגלל שזה איטי הוא משחק במחשב DMO באותו זמן
[b]איתי [/b]אתה תעשה את המאץ'?
אתה אומר לעשות את זה עם [b]דניס[/b]
[בכוונה אני אומר עכשיו דניס בגלל שזה די מוזר שאני אומר שהוא לא נלחם איתי אלא נגד איתי,נשמע די מפגר לא?]
Wtf?!
מה לא הבנת?
אפילו לא מילה
הוא אמר לי "מחר שנתעורר נילחם שנינו" ואמרתי לו שהוא לא ילחם איתי אלא נגדך
ובגלל שזה מפגר להגיד "אתה לא נלחם איתי,אתה נלחם נגד איתי" אז החלפתי את ה'איתי' השני בדניס.
עזוב,אם לא הבנת אז עדיף שלא תבין
הבנתי עכשיו..
פעם היה נו"ד באנגלית בפורום לימודים. מאז למדתי די הרבה מתמטיקה באנגלית (תרגומים של מונחים וגם התחביר המתמטי עצמו באנגלית), אז לכן אם יהיה אי פעם שוב נו"ד באנגלית אני אשמח לחפור שם על מתמטיקה באנגלית לשם התרגול.
[quote=LordAbizi;1308058]פעם היה נו"ד באנגלית בפורום לימודים. מאז למדתי די הרבה מתמטיקה באנגלית (תרגומים של מונחים וגם התחביר המתמטי עצמו באנגלית), אז לכן אם יהיה אי פעם שוב נו"ד באנגלית אני אשמח לחפור שם על מתמטיקה באנגלית לשם התרגול.[/quote]
תגיד מה עם המ''ת שלי,ראית את ההוספות שהבאתי לך?
[quote=Kaiser;1308060]תגיד מה עם המ''ת שלי,ראית את ההוספות שהבאתי לך?[/quote]
ראיתי, ייבדק מחר. (אני בודק כל משחק רק פעם ביום בדרך כלל, לפחות בתקופה הזאת עכשיו, כי אחרת יווצר אי-שיוויון מזוויע בין המשחקים)
[QUOTE=LordAbizi;1308058]פעם היה נו"ד באנגלית בפורום לימודים. מאז למדתי די הרבה מתמטיקה באנגלית (תרגומים של מונחים וגם התחביר המתמטי עצמו באנגלית), אז לכן אם יהיה אי פעם שוב נו"ד באנגלית אני אשמח לחפור שם על מתמטיקה באנגלית לשם התרגול.[/QUOTE]
אני אוכל לפתוח אחרי שאקבל אישור של המ"ת שלי, עוד מ"ת? ורק שתדע, אני יכול להסתדר ולהשקיע בשני מ"תים
אוקיי
והבית ספר הוא לא מקום פעיל במיוחד,המקסימום שיש משהו שקשור להתקפת דיג'ימון בבית ספר בדיג'יקוורץ
[quote=מאסטר ליאון;1308064]אני אוכל לפתוח אחרי שאקבל אישור של המ"ת שלי, עוד מ"ת? ורק שתדע, אני יכול להסתדר ולהשקיע בשני מ"תים[/quote]
דבר בלתי אפשרי אחד כל פעם, אוקיי?
מחר אני מקווה להגיע לפחות לפרק 50 בואנגרד
ורוד שוב~
[QUOTE=LordAbizi;1308066]דבר בלתי אפשרי אחד כל פעם, אוקיי?[/QUOTE]
אבל יש והיו כאלו,(לא בטוח אם עכשו יש). תוכל לוותר לי, אני אצליח להתמודד
עכשיו שמת לב לזה?
האמת שלא הקדשתי לזה מחשבה..
אבל אם אני זוכר נכון זה אמור להיות משבע
ועכשיו כמעט עשר
אז מה?
התחברתי רק בתשע..
[quote=מאסטר ליאון;1308069]אבל יש והיו כאלו,(לא בטוח אם עכשו יש). תוכל לוותר לי, אני אצליח להתמודד[/quote]
אני יודע, אבל נטפל בכל דבר בלתי אפשרי בעיתו. בינתיים יש משהו עוד פחות אפשרי שאתה מנסה לעשות.