[quote=הנואש לווינר;1314430]עוד מעט.. הריב על הוואקפלוץ הזה היה בסביבות 9.. עוד חצי שעה S:
עומר יא ספאמר טופ ארבע! D:[/quote]
אני מלך הספאמרים,אבל מהצד הטוב...
הוא לא בבאן
Printable View
[quote=הנואש לווינר;1314430]עוד מעט.. הריב על הוואקפלוץ הזה היה בסביבות 9.. עוד חצי שעה S:
אני מלך הספאמרים,אבל מהצד הטוב...
הוא לא בבאן
לפי אלה שמסתכלים בנו״ד אז הוא מחובר..
תגיבו כאן בבקשה
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=49441[/url]
למען מה שקרה היום לחיילים
טוב זה באמת ואקפלוץ.
נראה לי הוא קיבל על פררסום אצ'י.
אבל הוא פה
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1313681][SIZE=4][COLOR=Red][B]אם לא תירגעו מייד!!
תקבלו כל אחד ואחד ממכם באן מיידי!
אנא תדברו יפה!
מי שישים זיין על החוקים ימצא את עצמו מהר מאוד בחוץ![/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
בתור מישהו שרוצה שידברו יפה, אתה מרשה לעצמך בכל זאת להגיד "זין"..? חכם..
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1313688]כי הוא מתעלם מהחוקים ועושה מה שבראש שלו,פרסם תוכן פורנוגרפי וגס וירד על אחרים...[/QUOTE]
לא התעלמתי משום חוק, נראה אותך אלכס, צטט לי חוק שעברתי עליו.. זה לא פורנו..
שקט פה
[quote=Kaiser;1314402]להיות מנהל רק בגלל שאתה שומר על החוקים Wtf?!
לא ככה הופכים להיות מנהלים,תראה את ליאור,אלכס ואת איתי,הם השקיעו בשביל להיות מנהלים!
ולא,לפתוח סיפור ולסגור זה לא השקעה,זה ספאם[/quote]
מישהו אמר כזה דבר?
אני אומר, שלב א' בלהפוך למנהל זה לדעת על חוקים, והוא שולט בזה.
זה כבר[B] נותן לו סיכוי טוב.[/B]
אז אל תמציא דברים..
לא הבנת אותי נכון,אני דיברתי על להיות מנהל [b]רק [/b]מלשמור על החוקים [b]בלי [/b]השקעה
[QUOTE=~Donphan~;1314453]מישהו אמר כזה דבר?
אני אומר, שלב א' בלהפוך למנהל זה לדעת על חוקים, והוא שולט בזה.
זה כבר[B] נותן לו סיכוי טוב.[/B]
אז אל תמציא דברים..[/QUOTE]
ליאון שולט בחוקים? ליאון מנהל? אתה לא מבין כמה אתה מצחיק אלון D:
אני לא רוצה לריב שוב עם ליאון אבל התגובה של שקד קרעה אותי Xdddd
וליאור הוא קיבל באן כי בכללי הוא שם זין על החוקים, אבל עדיין לא הבנתי מה הסיבה האמיתית..
נכון, ואני הסכמתי לדבר כזה?
אתה שוב ממציא..
שקד, אני שמח שאתה צוחק.
אבל זו האמת, ליאון שולח לי דיווחים, פעם הוא היה ממציא, בזמן האחרון פחות, ולאט לאט הוא יתחיל גם לשלוט בחוקים.
[QUOTE=הנואש לווינר;1314459]אני לא רוצה לריב שוב עם ליאון אבל התגובה של שקד קרעה אותי Xdddd
וליאור הוא קיבל באן כי בכללי הוא שם זין על החוקים, אבל עדיין לא הבנתי מה הסיבה האמיתית..[/QUOTE]
אני לא עשיתי כלום בנגד לחוקים, אלכס סתם קופץ מעל לפופיק.. הוא נתן לי באן כי אמרתי את כל מה שאמרתי על ווקאלויד (ו10 נקודות על הוואן פיס)..
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1313678#post1313678[/url]
הנה מה שקרה, ותכלס, לא הבנתי כלום..
[QUOTE=~Donphan~;1314460]נכון, ואני הסכמתי לדבר כזה?
אתה שוב ממציא..
שקד, אני שמח שאתה צוחק.
אבל זו האמת, ליאון שולח לי דיווחים, פעם הוא היה ממציא, בזמן האחרון פחות, ולאט לאט הוא יתחיל גם לשלוט בחוקים.[/QUOTE]
לאט לאט לא אומר שהוא שולט.. וגם אם הוא כן בעתיד (המאוד רחוק) ישלוט, לדעתי, לא מגיע לו להיות סגן של הסגן של הסגן של המנהל..
הוא אולי יתחיל לקלוט את החוקים כשאני אשכח אותם, מה שלא יקרה עוד הרבבבבבה זמן..
שקד, אם באלך אתה יכול להתלונן,
אבל טכנית אנחנו ניתן לכם על כל מה שנחשוב שהוא לא טוב.
גם אם אני ואלכס חושבים שדיבור על וואקלויד וקילולו זה דבר רע.
אז אתה יכול להמשיך לעשות מה שאתה עושה הכי טוב, ואם תטרח להתלונן אז אני מאחל לך בהצלחה.
[QUOTE=~Donphan~;1314460]נכון, ואני הסכמתי לדבר כזה?
אתה שוב ממציא..
שקד, אני שמח שאתה צוחק.
אבל זו האמת, ליאון שולח לי דיווחים, פעם הוא היה ממציא, בזמן האחרון פחות, ולאט לאט הוא יתחיל גם לשלוט בחוקים.[/QUOTE]
השלב השני הוא השקעה, נכון? מה השלב השלישי?
[QUOTE=~Donphan~;1314467]שקד, אם באלך אתה יכול להתלונן,
אבל טכנית אנחנו ניתן לכם על כל מה שנחשוב שהוא לא טוב.
גם אם אני ואלכס חושבים שדיבור על וואקלויד וקילולו זה דבר רע.
אז אתה יכול להמשיך לעשות מה שאתה עושה הכי טוב, ואם תטרח להתלונן אז אני מאחל לך בהצלחה.[/QUOTE]
אני לא רוצה להתלונן כי לא אכפת לי, כי אני יודע שכלום לא ישתנה גם אם אני אשלח לכם 15 הודעות כל 5 דקות..
חוץ מזה, מה הקשר בין "דבר רע" לבין הבאן שלי? ממתי מקבלים באן על "דבר רע"..? אני לא קיללתי אף אחד ולא עשיתי כלום לאף אחד, הם מחליטים להפגע מכל שטות כמו ילדים בני 3 קקות שמשחקים לי אותה רגישים..
אתה יכול להביא אזהרות, באנים, דיווחים, נקודות וכו' כמה שבא לך, כלום לא ישנה..
בקיצור, זובי, לא אכפת לי (:
האנשים שרבו איתי שאצ'י זה פורנו מוזמנים להגיב גם [url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=49439[/url]
[quote=מאסטר ליאון;1314471]השלב השני הוא השקעה, נכון? מה השלב השלישי?[/quote]
קודם כל,עליך לשפר את ההתנהגות שלך.עליך להתעלם מכל השטויות שמדברים עליך,להתנהג בצורה בוגרת יותר.
השלב השני הוא הרצון לעזור ולהשקיע את הנשמה שלך באותו פורום,ללכת בגישה של אני רק רוצה לעלות לניהול לא תעזור לך בכלל...או להגיד שאני אוכיח לכם...תממש את זה ואז תגיד מה שאתה רוצה.
אלו הם השלבים הבסיסיים.
שקד-
קיבלת באן כי אתה מתעלם מהחוקים,גם יוצר אווירה לא נעימה וגם הצפת את התוכן הפורנו גרפי שאתה חושב שהוא לא...היו שמה מילים לא יפות כל כך...ואני לא חושב שהן צריכות להיות בפורום...מצידי תפרסם אותם בה"פ אבל לא בנו"ד כי זה מגעיל...כן...יש אנשים שלא אוהבים את זה ולא רוצים לראות את זה וזה מפריע להם..אז תתחשב גם בהם...
חזרתי
אדיר, הרג אותי שצ'ופר קלט שהוא הכי בסכנה XDDDDDD
גם הרג אותי הקטע עם הספינת עורב O.ם
אבל לא הבנתי איך בדיוק הספידי שרימפ הגדול הזה זאת [URL="http://onepiece.wikia.com/wiki/Conis"]קוניס[/URL]...
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1314478]קודם כל,עליך לשפר את ההתנהגות שלך.עליך להתעלם מכל השטויות שמדברים עליך,להתנהג בצורה בוגרת יותר.
השלב השני הוא הרצון לעזור ולהשקיע את הנשמה שלך באותו פורום,ללכת בגישה של אני רק רוצה לעלות לניהול לא תעזור לך בכלל...או להגיד שאני אוכיח לכם...תממש את זה ואז תגיד מה שאתה רוצה.
אלו הם השלבים הבסיסיים.
שקד-
קיבלת באן כי אתה מתעלם מהחוקים,גם יוצר אווירה לא נעימה וגם הצפת את התוכן הפורנו גרפי שאתה חושב שהוא לא...היו שמה מילים לא יפות כל כך...ואני לא חושב שהן צריכות להיות בפורום...מצידי תפרסם אותם בה"פ אבל לא בנו"ד כי זה מגעיל...כן...יש אנשים שלא אוהבים את זה ולא רוצים לראות את זה וזה מפריע לכם..אז תתחשב גם בהם...[/QUOTE]
לא התעלמתי משום חוק, וכמו שכבר כתבתי, אני מאתגר אותך למצוא לי חוק שעברתי עליו..
תן לי להבין.. יש חוק כנגד שימוש בקללות שהן לא באמת קללות או בערך כל מה שכתבתי שלא כלל כלום?
זה לא תוכן פורנוגרפי תפסיק לבלבל לי בשכל, תבין שיש הבדל כבר ואל תהיה צר אופקים.
אני מקבל באן כי "אנשים לא אוהבים לראות את התגובות שלי"? למי אכפת?! מותר לי לכתוב מה שבא לי בנו"ד, שהרי הוא נושא דיבורים, אז לא משנה מה אני יכתוב, כל עוד זה לא פגע בהם (שבלי להתחשב במצבים בהם עם סתם מתבכיינים), מותר לי לעשות מה שבא לי גם אם זה כרוך בלכתוב דברים שהם לא אוהבים לשמוע, אם הם רוצים שילכו אבל אני רוצה להשאר ולדבר על זה איך שבא לי. זה כמו שתגיד לי עכשיו שמותר לתבוע מישהו שבראיון (סתם דוגמה) דיבר על דברים שהמראיין לא אוהב לשמוע, זה בולשיט. תפסיק לתפוס עלי תחת, אני מכיר את החוקים יותר טוב מרוב הפורום אז אל תתחיל להמציא עלי חרטא, אולי זה עובד על אחרים אבל לא במקרה הזה.
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1314478]קודם כל,עליך לשפר את ההתנהגות שלך.עליך להתעלם מכל השטויות שמדברים עליך,להתנהג בצורה בוגרת יותר.
אלו הם השלבים הבסיסיים.
...[/QUOTE]
תודה על הדרך ואני אוסיף את זה לחתימה כדי לזכור.
זאת לא הגישה שלי,הגישה היא להשקיע ולהחיות את ספרות שיהיה מלא חיים כמו הפורומים האחרים, כי מגיע לו [B]ואם בדרך[/B] אני אעלה לניהול, אז זה בסדר. זה טוב?
שקד אתה יכול לענות לי על איך קוניס היא האחראית שהספידי שרימפ הזה לקח את מארי?
ליאון,
מה שיהיה יהיה.
קצת קשה לומר אם זה יהיה לפני שזה עשוי..
[QUOTE=Chopper;1314489]שקד אתה יכול לענות לי על איך קוניס היא האחראית שהספידי שרימפ הזה לקח את מארי?[/QUOTE]
במארי אתה מתכוון לגוינג מארי, כשהם היו על הספינה?
היא לא אחראית לזה, הספידי שרימפס רק מביא אנשים מהכניסה למעלה יותר או משהו כזה, ולוקח לכל מיני מקומות.. לא זוכר ממש..
[quote=ワンピース;1314484]לא התעלמתי משום חוק, וכמו שכבר כתבתי, אני מאתגר אותך למצוא לי חוק שעברתי עליו..
תן לי להבין.. יש חוק כנגד שימוש בקללות שהן לא באמת קללות או בערך כל מה שכתבתי שלא כלל כלום?
זה לא תוכן פורנוגרפי תפסיק לבלבל לי בשכל, תבין שיש הבדל כבר ואל תהיה צר אופקים.
אני מקבל באן כי "אנשים לא אוהבים לראות את התגובות שלי"? למי אכפת?! מותר לי לכתוב מה שבא לי בנו"ד, שהרי הוא נושא דיבורים, אז לא משנה מה אני יכתוב, כל עוד זה לא פגע בהם (שבלי להתחשב במצבים בהם עם סתם מתבכיינים), מותר לי לעשות מה שבא לי גם אם זה כרוך בלכתוב דברים שהם לא אוהבים לשמוע, אם הם רוצים שילכו אבל אני רוצה להשאר ולדבר על זה איך שבא לי. זה כמו שתגיד לי עכשיו שמותר לתבוע מישהו שבראיון (סתם דוגמה) דיבר על דברים שהמראיין לא אוהב לשמוע, זה בולשיט. תפסיק לתפוס עלי תחת, אני מכיר את החוקים יותר טוב מרוב הפורום אז אל תתחיל להמציא עלי חרטא, אולי זה עובד על אחרים אבל לא במקרה הזה.[/quote]
שתבין שיש חוקים ומסתבר שאתה לא יכול להבין אותם.מקווה שהבאן לימד אותך על החוקים קצת.
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1314495]שתבין שיש חוקים ומסתבר שאתה לא יכול להבין אותם.מקווה שהבאן לימד אותך על החוקים קצת.[/QUOTE]
אני מבין את החוקים יותר טוב ממך מסתבר..
איך נהית פקח עוד פעם עם הגישה המחורבנת הזאת ועם הידע המוגבל שלך?
תפסיק לנסות להיות דיקטטור עוד פעם, מספיק, תתחיל לקלוט שאתה צריך לשנות את עצמך
באן לא מלמד כלום, זאת דרך ענישה סתמית לגמרי שאפילו לשערות שלי בתחת לא אכפת ממנה, באן זה לא פתרון לכל חוסר שלך..
באמת שאני חושב שאתה יכול להיות אחלה כשאתה רוצה, אבל אל תנסה לתפוס עלי תחת..
אז אל תתגרה בי.כשאומרים לך להפסיק לעשות משהו אז באמת מפסיקים עם זה....ולא עושים דווקא...
[quote=ワンピース;1314491]במארי אתה מתכוון לגוינג מארי, כשהם היו על הספינה?
היא לא אחראית לזה, הספידי שרימפס רק מביא אנשים מהכניסה למעלה יותר או משהו כזה, ולוקח לכל מיני מקומות.. לא זוכר ממש..[/quote]
לא.. שרימפ אחר גדול כזה..
שאחר כך היא אמרה ללופי יוסופ וסאנג'י
וכן, גוינג מארי
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1314501]אז אל תתגרה בי.כשאומרים לך להפסיק לעשות משהו אז באמת מפסיקים עם זה....ולא עושים דווקא...[/QUOTE]
מי מתגרה בך, תפסיק לחשוב שכולם נגדך..
מי אמר לי להפסיק ומה אמרו לי? תביא לי לראות..
[QUOTE=Chopper;1314505]לא.. שרימפ אחר גדול כזה..
שאחר כך היא אמרה ללופי יוסופ וסאנג'י
וכן, גוינג מארי[/QUOTE]
באמת שאני לא זוכר מה הלך שם..
רואה? אתה עקשן מידי מכדי להבין את זה...
אתה בא בגישה של אני עושה מה שבא לי ואחרי זה אתה אומר שלא עשית כלום....
הצפת בנו"ד את התמונה הזו שליאור פרסם שכוללת תוכן מיני שאתה אומר שזה אצ'י או מה שזה לא יהיה...אמרתי להפסיק בבולט ועשית דווקא לאחר מכן...ולכן קיבלת את מה שקיבלת...כי החלטת להתגרות בי וחשבת שאף אחד לא יכול לעצור אותך וזו הסיבה שקיבלת באן.כשהתחלת להציף את הנו"ד בתכנים המגעילים שלך...
יאו שיגעתם את רבי!
ליאון, על מה אתה מדבר? בהתחלה אמרת שאתה רוצה להיות מנהל בספרות ובגלל שאנשים באו אליך בטענות שינית את השקפת הדרך שלך?!
שקד, אתה חכם מספיק כדי להבין מתי אתה צריך להפסיק.
הכדור הזה הוא בן או בת? ><"
אלכס אתה באמת חושב שיש לריב המטומטם הזה מקום ביום השואה?...
ד"א מישהו יכול להסביר לי את הרעיון הזה של האצ'י הזה בכלל!?,
צריך לפתוח תת פורום שבו יהיה ניתן לכתוב כמעט כל מה שעולה על הדעת,
עם ספאם אם צריך מידי פעם,זה יכול לעזור... ואני לא חושב שאצ'י זה פורנו...
זה יותר בכיוון של סקס לילדים בגן.../=
אבל עדיין יש רמיזות לסקס וזה כולל תוכן מיני אם תרצה או לא תרצה...אבל יש אנשים שמכורים לזה ומתקשים להבין את זה...
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1314511]רואה? אתה עקשן מידי מכדי להבין את זה...
אתה בא בגישה של אני עושה מה שבא לי ואחרי זה אתה אומר שלא עשית כלום....
הצפת בנו"ד את התמונה הזו שליאור פרסם שכוללת תוכן מיני שאתה אומר שזה אצ'י או מה שזה לא יהיה...אמרתי להפסיק בבולט ועשית דווקא לאחר מכן...ולכן קיבלת את מה שקיבלת...כי החלטת להתגרות בי וחשבת שאף אחד לא יכול לעצור אותך וזו הסיבה שקיבלת באן.כשהתחלת להציף את הנו"ד בתכנים המגעילים שלך...[/QUOTE]
לא פרסמתי תוכן מיני.
פרסמת,אתה לא מודע אליו בכלל...
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1314521]פרסמת,אתה לא מודע אליו בכלל...[/QUOTE]
אתה לא מודע שלחתי לך ה.פXD.
אני מודע אבל זה לא תוכן מיני.