[quote=♣Gogeta ssj4♣;1322203]אתה בן 15? כנראה שאני סובל מהזיות...[/quote]
אתה לא סובל מהזיות,הוא שיכור [COLOR=yellow]לא באמת,אתמול הוא לא ענה על השאלות שלי ושל איתי אז הוא שיחק אותה שיכור[/COLOR]
Printable View
[quote=♣Gogeta ssj4♣;1322203]אתה בן 15? כנראה שאני סובל מהזיות...[/quote]
אתה לא סובל מהזיות,הוא שיכור [COLOR=yellow]לא באמת,אתמול הוא לא ענה על השאלות שלי ושל איתי אז הוא שיחק אותה שיכור[/COLOR]
תגיד עומר, באדוונצ'ר 2, איזה עוד נבחרים יש חוץ מטאקרו, היקארי, איורי, ושני האלה עם וימון והוקמון?
[quote=♣Gogeta ssj4♣;1322207]תגיד עומר, באדוונצ'ר 2, איזה עוד נבחרים יש חוץ מטאקרו, היקארי, איורי, ושני האלה עם וימון והוקמון?[/quote]
יש את קן עם וורמון,את דייסקה עם וימון ואת ההיא עם ההוקמון אני לא זוכר XD
עומר זה גוסטו לא הפסייצ'יק
איפה אמרתי שזה לא זה?
חזרתי..
משעמם לי בחיים, ועוד ביום הולדת שלי.. אני עושה מסיבת יום הולדת, אבל לא היום.. /=
[QUOTE=Death The Kid;1322210]איפה אמרתי שזה לא זה?[/QUOTE]
התגובה שלך לא קשורה לכלום..
היא לא הגיונית..
גוסטו זה דק שמשתמש בגרייב בעיקר,נכון?
אמרתי שאם היריב משתמש בדק באניש זה יהיה מאוד גרוע לך
אז צריך ניגוד לבאניש לא החזרה מבאיש..
[QUOTE=The Charmander;1322193]מה נסגר איתך? מה אתה מסתלבט עליו... שיכתוב גם lala. אם זה מה שעושה לו את זה. להסתלבט. לא עושה אותך cool...
-_-[/QUOTE]
לא מסתלבט על אף אחד, מחרפן אותי לראות מילים של פרחות, מה לעשות..
כל חמש שניות Sms של מזל טוב Xdddd
הוויכוחים המטומטמים פה הורגים אותי, שכולם יפסיקו לרדת אחד על השני וזהו...
בוקר טוב ראפרים, הולך לראות בקתת הפחד היום!
מאסטר ליאון בן 15,נראה לי אני ביקום מקביל
אפילו 13 לא הייתי נותן לו.
ומבחנתי רק בני 10 יורדים על מישהו אחר איך אני אתכם?
האמת,גם במימד מקביל הוא לא יכול בן 15,בגלל זה מקביל ליקום שלנו ואם הוא פה בקושי 13,אז גם במימד המקביל הוא בקושי 13
זה משפט שמתאים לאביזי לא?
[QUOTE=Death The Kid;1322225]האמת,גם במימד מקביל הוא לא יכול בן 15,בגלל זה מקביל ליקום שלנו ואם הוא פה בקושי 13,אז גם במימד המקביל הוא בקושי 13
זה משפט שמתאים לאביזי לא?[/QUOTE]
לא..
וואו זה היה לילה ארוך..
[quote=Monkey D Luffy;1322229]היריב לא יוכל לשים בוטומלס עם הקלף הזה!!
אתה לא קולט אה?
הוא לא יוכל להשתמש בפריסון, בוטומלס או כל קלף אחר שעושה באניש[/quote]
אני מגיב לך פה כי כבר כמה אפשר להעמיס לך את הנושא הזה,זה כבר בגבול הספאם.
אתה זה שלא הבנת מה אמרתי,אני מדבר על מצב שאין לך את הקלף הזה שמנגד באניש פעיל בזירה והיריב מפעיל את אחד מהקלפים האלהה,עכשיו הבנת?
[quote=~prinny;1322231]לא..
וואו זה היה לילה ארוך..[/quote]
באסה
[QUOTE=Blackbeard;1322221]הוויכוחים המטומטמים פה הורגים אותי, שכולם יפסיקו לרדת אחד על השני וזהו...
בוקר טוב ראפרים, הולך לראות בקתת הפחד היום![/QUOTE]
אוי קטלני! שמעתי על זה מחברים! אני אישית רק שמעתי רק על הטריילר עם הזומבי הזה חח
אביב, בעמודים הקודמים אני חושב שקצת, רק ממש קצת הושפעת מקילר בי..
אם ירידות מבחינתך אלו ה״ריבים״ המפגרים האלה אז אני בן 15 (עוד 4 חודשים 16) ואני השתתפתי בלא מעט.
אבל יכול להיות שההבדל שלי מהאחרים זאת הסיבה שאני עושה את זה..
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=ah-_TNYSFgU&feature=related[/URL] זה לא אמיתי נכון?
[QUOTE=Death The Kid;1322240][URL]http://www.youtube.com/watch?v=ah-_TNYSFgU&feature=related[/URL] זה לא אמיתי נכון?[/QUOTE]
זה זיוף לפי שם הסירטון.
אוקיי,תגיד אתה יכול להגיב שוב בחידון?
עומר היה פעם חבר של ליאון בכלל..? O.ס
הלכתי.
פעם היינו 'בסדר',זאת אומרת היה איזה כמה ימים שהוא לא חירפן אותי,אבל זה נגמר,ו[B][U][COLOR=red]לא יחזור לעולם[/COLOR][/U][/B]
[quote=הנואש לווינר;1322246]עומר היה פעם חבר של ליאון בכלל..? O.ס
הלכתי.[/quote]
כן
לדעתך היינו חברים!לדעתי היינו סתם 'בסדר',אני לעולם לא יהיה חבר של אחד כמוך,מעדיף כבר להיות כמו שניר אמר,'חסר חיים'.
אולי אני אתחיל לכתוב כמו קילר בי? יו יו יא..
[url]http://www.myforum.co.il/showpost.php?p=1322256&postcount=11[/url]
מרתון שירי פתיחה של נארוטו..
אתה צודק.. ממ.. איך שלא קוראים לך.. מור?
כן =]
כי בתכלס זה כבר נהייה ממש מגעיל ובתור אחד יחסית קצת וותיק כאן(שנתיים ומשו למרות שאני לא נכנס הרבה לפרום רק בזמן האחרון) שכל מי שיורד עליו היו כמוהו גם בהתחלה לא בדיוק אבל גם
שמעתם על סדרה של קונג פו פנדה? אני מתחיל לראות אותה והיא די טובה.
תקשיב בהתחלה לגביו אני גם חשבתי כמוך רק יותר קיצוני, חשבתי שסתם יורדים עליו וניסיתי להגן עליו. אחרי זה ניסיתי לעזור לו בכך שלימדתי אותו לנסח תגובות בצורה טובה יותר.. אבל הוא פשוט כאילו רוצה לעשות לי בכוונה.. אז כבר הפסקתי לצודד לו או להגן עליו.. אני לא אומר עליו כלום אבל גם לא אכפת לי עכשיו מה אחרים יגידו לו.. כי אני ניסיתי להגן עליו ולעזור לו והוא מתעלם מזה..
תדעו כולכם,שבן אדם מסוגל להשתנות!
פרסמתי טיזר למשחק שלי, שבו אני כמובן נוקט בתכסיס השיווקי שלי.
[quote=מאסטר ליאון;1322265]תדעו כולכם,שבן אדם מסוגל להשתנות![/quote]
מסקנה: אתה לא בן אדם
[quote=ワンピース;1322267]מסקנה: אתה לא בן אדם[/quote]
נכון,אני חייזר ששתה לך את המוח(קסם של הורים).
ועידן,אני מתייחס לאיך שעזרת לי.
[quote=סת' קינגלר;1322263]שמעתם על סדרה של קונג פו פנדה? אני מתחיל לראות אותה והיא די טובה.[/quote]
שמעתי זה ספין אוף של הסרט.אם זה היה אנימה היתי רואה את זה כנראה.
חוץ מזה זה דיבוב עברי.
כבר יצא הפרק החדש? משעמם לי.
טוב עכשיו באמת הלכתי.
[QUOTE=הנואש לווינר;1322272]כבר יצא הפרק החדש? משעמם לי.
טוב עכשיו באמת הלכתי.[/QUOTE]
יצא כבר [url]http://www.narutoget.com/watch/937-naruto-shippuden-episode-262/[/url]
יש לי תחושה מוזרה שכל המפתחות שאצל הcp9 הם לא האמיתיים