[quote=סת' קינגלר;1329029]אביזי, אני לא אגיב בזמן הקרוב.
לא היום, כי התגובה הבאה שלך תהיה בשבת ועליה אני לא אוכל להגיב אחר כך, ולא בשבת או בשבועות, בשניהם אני לא אוכל להיכנס למחשב.[/quote]
איזו הודעה חשובה...
Printable View
[quote=סת' קינגלר;1329029]אביזי, אני לא אגיב בזמן הקרוב.
לא היום, כי התגובה הבאה שלך תהיה בשבת ועליה אני לא אוכל להגיב אחר כך, ולא בשבת או בשבועות, בשניהם אני לא אוכל להיכנס למחשב.[/quote]
איזו הודעה חשובה...
משעמם לי כל כך ..
[QUOTE=Tobi...;1329039]החבר הזה נכנס רק אתמול והיום כשהייתי בבית הספר.[/QUOTE]
יו! איך שאתה משקר
אני אתמול הסתקלתי על המשתמש שלך כל הזמן כדי לראות מה עוד אתה משנה ואתמול אתה שינית סימה לא היום אז איך בדיוק הוא נכנס היום?
[QUOTE=Amitlv;1329059]יו! איך שאתה משקר
אני אתמול הסתקלתי על המשתמש שלך כל הזמן כדי לראות מה עוד אתה משנה ואתמול אתה שינית סימה לא היום אז איך בדיוק הוא נכנס היום?[/QUOTE]
אני שיניתי כינוי ואז התנתקתי.הוא בטח התחבר ושינה סיסמה. אבל היום שיניתי כדי שהוא לא יתחבר.
היי כנסו לפה רגע [url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?goto=newpost&t=49823[/url]
יש! עוד מעטי אני אוכל לפתוח שוב סיפורים ולסיים אותם בגלל שעוד מעט יסתיימו המבחנים.
[IMG]http://i.qkme.me/366n9y.jpg[/IMG]
[IMG]http://i.chzbgr.com/completestore/2012/2/6/ee4c7f67-ff3c-40bf-a583-b10d32736c3e.jpg[/IMG]
[QUOTE=Tobi...;1329063]אני שיניתי כינוי ואז התנתקתי.הוא בטח התחבר ושינה סיסמה. אבל היום שיניתי כדי שהוא לא יתחבר.[/QUOTE]
אז איך נכנסת היום אם הוא שינה אתמול את הסיסמה מבלי שידעת?
[quote=Amitlv;1329067]אז איך נכנסת היום אם הוא שינה אתמול את הסיסמה מבלי שידעת?[/quote]
חח תופעה אופיינית לשקרנים משקרים כל כך הרבה שהם לא שמים לב שהשקרים סותרים אחד תשני.
[QUOTE=Amitlv;1329067]אז איך נכנסת היום אם הוא שינה אתמול את הסיסמה מבלי שידעת?[/QUOTE]
לא יודע איך!! אני לא משקר,תאמין לי!!!
טוב חשבתי שכולם סתם מגזימים אם מה שאומרים אליך אבל כנרה שהם צודקים
[QUOTE=Amitlv;1329070]טוב חשבתי שכולם סתם מגזימים אם מה שאומרים אליך אבל כנרה שהם צודקים[/QUOTE]
אני נשבע לך שאני לא משקר!!
[QUOTE=Tobi...;1329072]אני נשבע לך שאני לא משקר!![/QUOTE]
סתום ת'פה כבר ותפסיק להספים
נשבר לי ממך, פשוט שב בשקט..
עוד יומיים יש לי יום הולדת 15
תרגיע קצת שקד עם המילים האלה...
[QUOTE=Tobi...;1329069]לא יודע איך!! אני לא משקר,תאמין לי!!![/QUOTE]
מה הבעייה?
המחשב לא זוכר את הסיסמא שלך כשאתה מתחבר באופן אוטומטי, אתה יכול לשנות סיסמא והמחשב עדיין "יזכור אותך". אם הוא שינה סיסמא זה לא אומר שהמחשב לא יזכור אותו, רק שאם החבר שלך לאלחץ על אפשרות ה"זכור אותי" או שהוא התנתק מתי שהוא או שמכל סיבה אחרת הוא לא שומר קובצי "קוקיס" הוא זה שלא יוכל להתחבר שוב.
[QUOTE=Kurohige;1329079]תרגיע קצת שקד עם המילים האלה...[/QUOTE]
סליחה ><"
זה כבר מחרפן את השכל לראות את ההודעות הטיפשיות שלו פה..
[quote=ワンピース;1329081]סליחה ><"
זה כבר מחרפן את השכל לראות את ההודעות הטיפשיות שלו פה..[/quote]
זה לא אמור להפריע לך
[quote=סת' קינגלר;1329080]מה הבעייה?
המחשב לא זוכר את הסיסמא שלך כשאתה מתחבר באופן אוטומטי, אתה יכול לשנות סיסמא והמחשב עדיין "יזכור אותך". אם הוא שינה סיסמא זה לא אומר שהמחשב לא יזכור אותו, רק שאם החבר שלך לאלחץ על אפשרות ה"זכור אותי" או שהוא התנתק מתי שהוא או שמכל סיבה אחרת הוא לא שומר קובצי "קוקיס" הוא זה שלא יוכל להתחבר שוב.[/quote]
הוא אמר שהוא התחבר מהמחשב של חבר שלו ואז איכשהו באופן מופלא הצליח להתחבר מהמחשב שלו אחרי שהחבר שלו שינה את הסיסמא..
[quote=ワンピース;1329083]הוא אמר שהוא התחבר מהמחשב של חבר שלו ואז איכשהו באופן מופלא הצליח להתחבר מהמחשב שלו אחרי שהחבר שלו שינה את הסיסמא..[/quote]
עזוב שקד.. באמת שעזוב.. אתה לא צריך להוכיח לאף אחד שהוא משקר, אף אחד לא מאמין לו.. תן לו להכחיש ולחיות בסרט של עצמו..
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1329085]עזוב שקד.. באמת שעזוב.. אתה לא צריך להוכיח לאף אחד שהוא משקר, אף אחד לא מאמין לו.. תן לו להכחיש ולחיות בסרט של עצמו..[/QUOTE]
אני לא מנסה, רק הסברתי לגלעד שהוא מנסה לעזור לו לשווא O:
בכל מקרה, הטמטומים של ליאון כבר משגעים אותי..
[quote=ワンピース;1329086]אני לא מנסה, רק הסברתי לגלעד שהוא מנסה לעזור לו לשווא O:
בכל מקרה, הטמטומים של ליאון כבר משגעים אותי..[/quote]
אז תחסום אותו..
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1329085]עזוב שקד.. באמת שעזוב.. אתה לא צריך להוכיח לאף אחד שהוא משקר, אף אחד לא מאמין לו.. תן לו להכחיש ולחיות בסרט של עצמו..[/QUOTE]
זה באמת מה שקרה!
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1329087]אז תחסום אותו..[/QUOTE]
בכיף, איך עושים את זה?
לוח בקרה-> ערוך רשימת חסומים..
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1329091]לוח בקרה-> ערוך רשימת חסומים..[/QUOTE]
יופי, חסמתי, תודה (:
לאון עזוב זה נשמע מוזר והם לא יאמינו, רד מזה, בעוד שעתיים כולם ישכחו מזה בנוד אלא אם הם תינוקות והכל יהיה בסדר
אהלן חברה
יאי יצא שפיסל חדש להיסכול די אקס די-אחחלה אצ'י יש שם.(Highschool DxD ).
טוב נגיב במשחק שלי .
דרך אגב עדיין מחפש שחקן למשחק שלי.
שעמום
[QUOTE=Kurohige;1329093]לאון עזוב זה נשמע מוזר והם לא יאמינו, רד מזה, בעוד שעתיים כולם ישכחו מזה בנוד אלא אם הם תינוקות והכל יהיה בסדר[/QUOTE]
בסדר,אבל טיפלתי בזה.תודה גלעז=ד או בעצם סת' קינגלר
[QUOTE=monster;1329095]אהלן חברה
יאי יצא שפיסל חדש להיסכול די אקס די-אחחלה אצ'י יש שם.(Highschool DxD ).
טוב נגיב במשחק שלי .
דרך אגב עדיין מחפש שחקן למשחק שלי.[/QUOTE]
עניין רקע קטן...(עוד מעט יהיה לי זמן להכול כי אז אין לי מבחנים כבר.)
איזה באסה לאחותי ראיתם בחדשות לפני כמה ימים שגנבו את המתכונת בלשון? אחותי עכשיו צריכה לחכות למתכונת החדשה חחח
[QUOTE=Tobi...;1329099]בסדר,אבל טיפלתי בזה.תודה גלעז=ד או בעצם סת' קינגלר
עניין רקע קטן...(עוד מעט יהיה לי זמן להכול כי אז אין לי מבחנים כבר.)[/QUOTE]
מבחנים של כיתה ז' קלים.
המשך 1 נכתב.
[QUOTE=monster;1329102]מבחנים של כיתה ז' קלים.
המשך 1 נכתב.[/QUOTE]
אבל בגלל שפיספסנו המון מבחנים בגלל חופשות\החסרות של המון תלמידים\שינוי מועד של מבחנים מחברים לנןו את המבחנים(שידוך של מבחן עם מבחן עם מבחן וכ'ו) וזה כבר לא קל. חוץ מזה,באיזה גיל אתה?(תענה ואני אסביר לך)
[QUOTE=Tobi...;1329106]אבל בגלל שפיספסנו המון מבחנים בגלל חופשות\החסרות של המון תלמידים\שינוי מועד של מבחנים מחברים לנןו את המבחנים(שידוך של מבחן עם מבחן עם מבחן וכ'ו) וזה כבר לא קל. חוץ מזה,באיזה גיל אתה?(תענה ואני אסביר לך)[/QUOTE]
מה זה מלא תלמידים מבריזים אצלכם, לא נראה לי שמותר לישות מבחן כפול.
אתה לא יודע. אני בגיל 15 כיתה ט'.
[QUOTE=monster;1329108]מה זה מלא תלמידים מבריזים אצלכם, לא נראה לי שמותר לישות מבחן כפול.
אתה לא יודע. אני בגיל 15 כיתה ט'.[/QUOTE]
גם אני לא חושב שמותר אבל זה או זה או שיפזרו לנו אותם במהלך הימים עד סוף השנה...
[QUOTE=monster;1329108]מה זה מלא תלמידים מבריזים אצלכם, לא נראה לי שמותר לישות מבחן כפול.
אתה לא יודע. אני בגיל 15 כיתה ט'.[/QUOTE]
מוזר... בן דוד שלי בן 15 והוא בכיתה י״א....
[quote=עולה אושאוט;1329110]מוזר... בן דוד שלי בן 15 והוא בכיתה י״א....[/quote]
אלא אם הוא קפץ כמה כיתות, זה לא הגיוני
[quote=ワンピース;1329112]אלא אם הוא קפץ כמה כיתות, זה לא הגיוני[/quote]
הוא לא קפץ כיתות כמה מוזר...
איך בן 15 כיתה י''א?
אני בן 14 ואני בח'
ממתי אחרי ח' יש י''א?
[quote=ワンピース;1329083]הוא אמר שהוא התחבר מהמחשב של חבר שלו ואז איכשהו באופן מופלא הצליח להתחבר מהמחשב שלו אחרי שהחבר שלו שינה את הסיסמא..[/quote]
נו, כי המחשב שלו בבית שמר את הקוקיס שאיפשר לו להיכנס. לא צריך את הסיסמא של מישהו כדי להיכנס לו לחשבון, צריך רק את קובץ הקוקיס של החשבון שלו, זה שהמחשב שומר כשלוחצים על "זכור אותי".