פאק! מה זו האנימה המותחת הזו?!
Printable View
פאק! מה זו האנימה המותחת הזו?!
[quote=Ilan;1398396]אביזי תגיד במקרה יש מאמן לפני הליגה שעם Vs Seeker הוא מביא לי טונות של Exp? כי אני צריך להתכונן לליגה וכבר משעמם לי מאי מספר 1..[/quote]
אה... מעבר לאי 1 אני לא יודע. לא היו לי הרבה אימונים מעל לרמה 40...
[quote=scrapi;1398397]לא
ואין לי בעיות חבר[/quote]
זה יותר טוב.
[QUOTE=Wendy;1398398]פאק! מה זו האנימה המותחת הזו?![/QUOTE]
Cause I am justice!
[QUOTE=♣לשתות♣;1398400]Cause I am justice![/QUOTE]
XDD בול כמו ליטו!XDD (כותבים לייט אבל אומרים לייטו)
אני עכשיו בקטע שהיא גילה את השם של L
[QUOTE=Wendy;1398402]XDD בול כמו ליטו!XDD (כותבים לייט אבל אומרים לייטו)
אני עכשיו בקטע שהיא גילה את השם של L[/QUOTE]
קוראים לו ראיטו, שזה אור ביפנית, זאת הסיבה שתרגמו אותו ללייט.
[quote=♣לשתות♣;1398403]קוראים לו ראיטו, שזה אור ביפנית, זאת הסיבה שתרגמו אותו ללייט.[/quote]
לא... קוראים לו לייט, ויפנים הוגים את זה ראיטו.
חרף כל המעלות שלהם (או בנוסף לכל המעלות שלהם, עניין של השקפה), היפנים לא יודעים לדבר.
[QUOTE=LordAbizi;1398404]לא... קוראים לו לייט, ויפנים הוגים את זה ראיטו.
חרף כל המעלות שלהם (או בנוסף לכל המעלות שלהם, עניין של השקפה), היפנים לא יודעים לדבר.[/QUOTE]
זה כמו עם ההומונקולוסים ב FMAB
אני קורא ולא מבין כלום ממה שאתם מדברים אבל אני מצפה בכיליון עניים לתגובה הבאה מה זה אומר על רמת השעמום שלי לעזאזל?!
[quote=scrapi;1398405]זה כמו עם ההומונקולוסים ב FMAB[/quote]
אני לא יכול לא להסכים ולא להתחכש לטענה הזו, משום שלא ראיתי FMAB מעולם.
מגיב למרות שבטוח יתעלמו ממני
[QUOTE=mundo_master;1398408]מגיב למרות שבטוח יתעלמו ממני[/QUOTE]
היי
So You Are Watching Death Note
[QUOTE=♣לשתות♣;1398403]קוראים לו ראיטו, שזה אור ביפנית, זאת הסיבה שתרגמו אותו ללייט.[/QUOTE]
אבל אני לא מבינה!? למה הוא היה צריך להרוג את הקרובים של האיש ההוא ואת הfbi?!זה עוד משחק מחשבתי שלו?!
[QUOTE=Wendy;1398413]אבל אני לא מבינה!? למה הוא היה צריך להרוג את הקרובים של האיש ההוא ואת הfbi?!זה עוד משחק מחשבתי שלו?![/QUOTE]
he is PSYCHO
מונדו אתה סקראב?
והרעיון בfmab זה שיש הומונקולוסים (7) שנקראים על פי החטאים, אז השם שלהם באנגלית
L יותר טוב (:
אבל עדיין!
זה ממש מעצבן אותי למה להרוג כל כך הרבה אנשים שהם לא פושעים?! אויי לייטו.. אתה כזה מעצבן-_-
[QUOTE]מונדו אתה סקראב?[/QUOTE]
מה זאת אומרת סקראב?
[QUOTE]ציטוט:
פורסם במקור על ידי mundo_master
מגיב למרות שבטוח יתעלמו ממני
היי[/QUOTE]
היי מה קורה?
זה או זה או שמגלים שהוא קירא
[quote=Wendy;1398417]אבל עדיין!
זה ממש מעצבן אותי למה להרוג כל כך הרבה אנשים שהם לא פושעים?! אויי לייטו.. אתה כזה מעצבן-_-[/quote]
חכי כשתגיעי לCode Geass. אז תראי מה זה טבח של חפים מפשע...
[QUOTE=Wendy;1398413]אבל אני לא מבינה!? למה הוא היה צריך להרוג את הקרובים של האיש ההוא ואת הfbi?!זה עוד משחק מחשבתי שלו?![/QUOTE]
זה לא הקרובים זה עוד סוכני FBI הוא הרג אותם כדי שלא יעקבו אחריו אבל הוא לא ידע שL עקב אחרי זה.
לייט יהרוג עוד מלא חפים מפשע.
כולם רמה 52-53 ונשאלת השאלה האם ללכת לליגה או לאמן עוד 5 רמות?
[QUOTE=LordAbizi;1398420]חכי כשתגיעי לCode Geass. אז תראי מה זה טבח של חפים מפשע...[/QUOTE]
בא לי לראות את זה תכלס, שווה להתחיל או לראות קודם code break או hunterXhunter?
[QUOTE=mundo_master;1398418]מה זאת אומרת סקראב?
היי מה קורה?[/QUOTE]
מה שאתה, נאב
הוא הרג את הארוסה של ריי פנבר,בגלל שהיא הייתה יכולה לגלות למשטרה ול-l פרט מאוד חשוב...שהוא יכול להרוג חוץ מהתקף לב
הוא הורג פושעים וגם כאלה שיכולים לסכן אותו ואת המטרה שלו
מה זאת אומרת נאב? האם אתה מתכוון לנוב?
[quote=scrapi;1398423]בא לי לראות את זה תכלס, שווה להתחיל או לראות קודם code break או hunterXhunter?
מה שאתה, נאב[/quote]
אני לא יודע מה אלו שתי האנימות האחרות, אז תראה CODE GEASS ואת CODE GEASS R2 בהקדם האפשרי. הפורום הזה משתוקק לאנשים שסיימו לראות את האנימה הזו.
[QUOTE=LordAbizi;1398426]אני לא יודע מה אלו שתי האנימות האחרות, אז תראה CODE GEASS ואת CODE GEASS R2 בהקדם האפשרי. הפורום הזה משתוקק לאנשים שסיימו לראות את האנימה הזו.[/QUOTE]
סבבה
קוד ברייק הולך להתחיל בעוד כמה ימים
אם יש לך זמן פנוי אתה יכול לראות במקביל,את Hxh תראה באופן רציף,את Cb את הפרק השבועי כל שבוע,אגב,גם אני אוהב יוגי הו (:
הלכתי לאכול
ביי ): שונא לאכול בסוכה
[QUOTE=Protgas D. Ace;1398424]הוא הרג את הארוסה של ריי פנבר,בגלל שהיא הייתה יכולה לגלות למשטרה ול-l פרט מאוד חשוב...שהוא יכול להרוג חוץ מהתקף לב
הוא הורג פושעים וגם כאלה שיכולים לסכן אותו ואת המטרה שלו[/QUOTE]
הוא הרג אותה? לא נתנו לזה הסבר מפורש באנימה... הסבירו על במנה?
[QUOTE=Protgas D. Ace;1398428]קוד ברייק הולך להתחיל בעוד כמה ימים
אם יש לך זמן פנוי אתה יכול לראות במקביל,את Hxh תראה באופן רציף,את Cb את הפרק השבועי כל שבוע,אגב,גם אני אוהב יוגי הו (:[/QUOTE]
עם יוגי זה היה אדיר, מאז זה נהיה סבבה, סביר ואז מעפן עם האופנועים.
למרות שמה שמיוחד שמה זה שכל עונה גדל לראשי השיער במלא
L מלחיץ אותי 0-ם
אז לא הבנתי נשאר צוות של 6 מה fbi?
את הארוסה?אני די בטוח שזה היה גם באנימה
טל,הצוות של ה-6 כולל את אבא שלו ועוד 4 שוטרים ו-l,ה-fbi ז''ל
לא זה מה שהיא הייתה מגלה.. היא הייתה מגלה לו שזה מי שריי עקב אחריו והיה באוטובוס באותו זמן הוא קירה... כלומר היא הייתה מגלה את לייט ישר..
כל סוכני הfbi של יפן מתו.
ריי הרג אותם באופן לא מודע.
ולמה שלא יסבירו?
[quote=♣לשתות♣;1398430]הוא הרג אותה? לא נתנו לזה הסבר מפורש באנימה... הסבירו על במנה?[/quote]
מה...? בטח שהיא הרגה את עצמה באנימה. הוא ניסה לברר עליה פרטים, ובהתחלה היא נתנה לו שם בדוי, והוא לא הצליח להרוג אותה, ואז הוא גרם לה לתת לו את השם האמיתי שלו, ואז הוא רשם את זה על בDEATH NOTE עם סיבת מוות התאבדות, וכולם פרשו את זה שהיא התאבדה משברון לב... אחת הקלאסיקות.
בדקתי,אף אחד חוץ מריוקו לא השתמש במחברת שלו,המחברת של ראיטו בכלל המחברת השנייה,שריוקו גנב
ואפשר להחיות אנשים שהרגת :s רק למחוק את השם שלהם והם מתעוררים לחיים
[QUOTE=LordAbizi;1398435]מה...? בטח שהיא הרגה את עצמה באנימה. הוא ניסה לברר עליה פרטים, ובהתחלה היא נתנה לו שם בדוי, והוא לא הצליח להרוג אותה, ואז הוא גרם לה לתת לו את השם האמיתי שלו, ואז הוא רשם את זה על בDEATH NOTE עם סיבת מוות התאבדות, וכולם פרשו את זה שהיא התאבדה משברון לב... אחת הקלאסיקות.[/QUOTE]
הוא לא כתב כלום. לא שהראו. הראו אותה הולכת למסדרון גדול וחשוך ונגמר.
מסדרון?הם הלכו באמצע הרחוב שהוא רצח אותה
>.< מתעלמים ממני
[QUOTE=mundo_master;1398439]>.< מתעלמים ממני[/QUOTE]
אל תדאג גם לי אין מושג במה מדובר
[quote=♣לשתות♣;1398437]הוא לא כתב כלום. לא שהראו. הראו אותה הולכת למסדרון גדול וחשוך ונגמר.[/quote]
אולי לא ראו את זה במפורש, אבל זה ברור לגמרי שזה מה שהוא עשה. (כי קודם הוא ניסה לכתוב את מה שהוא חשב שזה השם שלה, אז ברור שכשהוא גילה את השם האמיתי שלה הוא רצח אותה, כי גם ידעו שהוא רוצה להרוג אותה.)