-
למען הפרוטוקול אני אציין שלא "חיפשתי" את היטמן או ניסיתי לעשות משהו דוגמת מה שהוא מתאר בבלוג שלו.
יודעים אלו שיודעים שלא היה לי אכפת לא מאיתי ולא מאף אחד אחר שהיה מנהל, "רק בגלל שהוא מנהל". היו שלושה מנהלים בפורום הזה שהתעמתתי איתם:
1. Konoha Shinobi, ניב, נורג, איך שלא מזהים אותו, כי הוא העיר לי ולדעתי שלא בצדק על תגובות לא מושקעות במשחק. מהדיון שלי איתו בנושא הבנתי שהוא מייצג את כל מה שרע בעולם מבחינתי, ולכן הפכתי אותו לARCH ENEMY שלי.
2. Ritsuka Kun ו D.Teach כשהם אסרו על פתיחת משחקי פוקימון, ורק בנושא הספיציפי הזה באמת היה לי משהו נגדם. כעת אני ממש אדיש לקיום שלהם, שזה המצב התקין.
3. KittyM, וזה היה כשפרסמו תמונות של חתולים סובלים ואז אנשים קיבלו באנים, אז ציירתי בצייר משהו מאוד סימבולי: פנים סימבוליות של חתול ועליהם איקס בחזקה שנייה, וכתבתי איזשהו משפט על זה, לא כל כך זוכר.
המסקנה היא שכשאני מחפש צרות עם מנהל זה כי משהו מטריד אותי.
מההכרות שלי עם הפורום הזה, ציפיתי שעל החלטות כפי שנעשו אנשים כבר ממזמן היו מתלוננים. לכן התגובה הראשונה שלי באמת הייתה "למה עדיין הפורום לא מוצף בנושאים נגד היטמן?", כבאמת פליאה על המצב. אחר כך התלהבתי מתפקיד האנטגוניסט ומאז אני מגלם אותו בצורה יותר או פחות מוצלחת.
הספר החופר ברוסית שאני קורא עכשיו קורא לי (סטא-גא-דיש). ברכתה של מישאקאל על כולכם.
-
[quote=lordabizi;1455943]למען הפרוטוקול אני אציין שלא "חיפשתי" את היטמן או ניסיתי לעשות משהו דוגמת מה שהוא מתאר בבלוג שלו.
יודעים אלו שיודעים שלא היה לי אכפת לא מאיתי ולא מאף אחד אחר שהיה מנהל, "רק בגלל שהוא מנהל". היו שלושה מנהלים בפורום הזה שהתעמתתי איתם:
1. Konoha shinobi, ניב, נורג, איך שלא מזהים אותו, כי הוא העיר לי ולדעתי שלא בצדק על תגובות לא מושקעות במשחק. מהדיון שלי איתו בנושא הבנתי שהוא מייצג את כל מה שרע בעולם מבחינתי, ולכן הפכתי אותו לarch enemy שלי.
2. Ritsuka kun ו d.teach כשהם אסרו על פתיחת משחקי פוקימון, ורק בנושא הספיציפי הזה באמת היה לי משהו נגדם. כעת אני ממש אדיש לקיום שלהם, שזה המצב התקין.
3. Kittym, וזה היה כשפרסמו תמונות של חתולים סובלים ואז אנשים קיבלו באנים, אז ציירתי בצייר משהו מאוד סימבולי: פנים סימבוליות של חתול ועליהם איקס בחזקה שנייה, וכתבתי איזשהו משפט על זה, לא כל כך זוכר.
מההכרות שלי עם הפורום הזה, ציפיתי שעל החלטות כפי שנעשו אנשים כבר ממזמן היו מתלוננים. לכן התגובה הראשונה שלי באמת הייתה "למה עדיין הפורום לא מוצף בנושאים נגד היטמן?", כבאמת פליאה על המצב. אחר כך התלהבתי מתפקיד האנטגוניסט ומאז אני מגלם אותו בצורה יותר או פחות מוצלחת.
הספר החופר ברוסית שאני קורא עכשיו קורא לי (סטא-גא-דיש). ברכתה של מישאקאל על כולכם.[/quote]
הזכרת לי עכשיו נשכחות :(
נורג הו נורג! היכן אתה? :(
-
[quote=lordabizi;1455943]למען הפרוטוקול אני אציין שלא "חיפשתי" את היטמן או ניסיתי לעשות משהו דוגמת מה שהוא מתאר בבלוג שלו.
1. Konoha shinobi, ניב, נורג, איך שלא מזהים אותו, כי הוא העיר לי ולדעתי שלא בצדק על תגובות לא מושקעות במשחק. מהדיון שלי איתו בנושא הבנתי שהוא מייצג את כל מה שרע בעולם מבחינתי, ולכן הפכתי אותו לarch enemy שלי.
2. Ritsuka kun ו d.teach כשהם אסרו על פתיחת משחקי פוקימון, ורק בנושא הספיציפי הזה באמת היה לי משהו נגדם. כעת אני ממש אדיש לקיום שלהם, שזה המצב התקין.
3. Kittym, וזה היה כשפרסמו תמונות של חתולים סובלים ואז אנשים קיבלו באנים, אז ציירתי בצייר משהו מאוד סימבולי: פנים סימבוליות של חתול ועליהם איקס בחזקה שנייה, וכתבתי איזשהו משפט על זה, לא כל כך זוכר.
הספר החופר ברוסית שאני קורא עכשיו קורא לי (סטא-גא-דיש). ברכתה של מישאקאל על כולכם.[/quote]
נורג היה הarch enemy של כל המשתמשים בפורום, זה בסדר
-
[quote=canaan;1455946]נורג היה הarch enemy של כל המשתמשים בפורום, זה בסדר[/quote]
נראה לי הוא חיבב אותי דווקא :(
-
[quote=ritsuka kun;1455947]נראה לי הוא חיבב אותי דווקא :([/quote]
מאוד
אבל אתה שנאת אותו.
-
[quote=canaan;1455948]מאוד
אבל אתה שנאת אותו.[/quote]
זה היה הדדי חח
ד"א אביזי מתי רבת איתי ועם אביב?
-
-
-
-
שמישהו ירה בי!
חזרתי משיעור פסיכומטרי ראשון.. ומזה כואב לי הראש!
-
חחח לך תנוח יש לך הרבה מילים ללמוד בהמשך...
-
-
-
-
הכרזה על ניהול נוסף בפורום:
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=55050[/url]
-
-
[QUOTE=Amitlv;1455986]רק אני לא מנהל ):[/QUOTE]
ואני ):
-
-
[quote=amitlv;1455986]רק אני לא מנהל ):[/quote]
גם אני... הייתי לא הכי מלהיב בעולם
-
-
[QUOTE=Amitlv;1455989]אתה כן ):9[/QUOTE]
אה וואלה ):
-
עשו אותך ווינר זה לא מספיק לך?
-
אני רוצה לנהל ):
אני לא יכןל לנעוץ לנעול וכו...
-
-
-
-
-
-
[quote=ritsuka kun;1455949]זה היה הדדי חח
ד"א אביזי מתי רבת איתי ועם אביב?[/quote]
לא רבתי, אבל הייתי מבין המוחאים בפורום חת"ם כנגד ההחלטה, ואני מחשיב את זה כעימות עם מנהל.
-
-
רק אני ואיתי אף פעם לא היינו מנהלים >:
-
-
-
-
-
מי אני ,חמוף אתה לא זוכר אותי מRebellion?
-
התכוונתי לההוא מעליך בעיקרון
אבל גם אתה לא זכור לי
-
:( :( :( אני אחד מהאנשים מלפני טונה זמן אני בא לבקר ולעשות דברים לפעמים והייתי אתך בRebellion
-
[quote=חמוף;1456021]השאלה היא מי אתה[/quote]
אני פעיל יחסית...
לא מובן איך אתה לא יודע מי אני
-
[quote=tzuf23;1456024]:( :( :( אני אחד מהאנשים מלפני טונה זמן אני בא לבקר ולעשות דברים לפעמים והייתי אתך בrebellion[/quote]
תזכיר לי מה זה
[quote=hecarim;1456028]אני פעיל יחסית...
לא מובן איך אתה לא יודע מי אני[/quote]
הבעיה היא שאני כבר לא ממש פעיל