קורה :(
בסוף תצליח..., ותאמת בחיים שלי לא ראיתי מ"ת של גידול פוקימונים ולא ניראה לי שזה יצליח מי יודע מה... (ואני יודע שלא אמרת את זה ברצינות, סתם מחשבה..)
Printable View
קורה :(
בסוף תצליח..., ותאמת בחיים שלי לא ראיתי מ"ת של גידול פוקימונים ולא ניראה לי שזה יצליח מי יודע מה... (ואני יודע שלא אמרת את זה ברצינות, סתם מחשבה..)
הצלחתי כבר מזמן, פשוט זה היה מייאש להשיג מלא פריליש מושלמים עם היכולת הלא נכונה חח
וברור לי שזה לא יצליח, זה סתם נועד להתעלל בשחקנים כי במ"ת אין באמת חשיבות לבריד ):
יאפ >.<
וול, גם איווי טוב השגתי
נעים לי
שבוע טוב לכולם!
שבוע טוב לכולם :)
ערב טוב.........(אבל לא בשבילי!!!!!!! פלייגון זוהר!!!!!!!!!!!!! למה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
חחחח... משתתף בצערך..
זה למה אני אף פעם לא משתמש בקודים :( (גם כי זה נהיה משעמם לפי דעתי)
אני זוכר כשיחקתי לי באמרלד ומצאתי טראפינץ' זוהר ופיתחתי אותו לפלייגון d:
עדיין יש לי את השמירה הזאת ^^
ולא נורא יש סיכוי שתמצא עוד אחד
Woot, השגתי מנקטריק עם hp ice
עכשיו נשאר רק להשיג אמפארוס וסקוליפיד ונראה לי שסיימתי להרבות להיום (12 פוקימונים מושלמים ביום אחד זה יותר מדי)
מגניב
[quote=shikamaru;1465351]זה למה אני אף פעם לא משתמש בקודים :( (גם כי זה נהיה משעמם לפי דעתי)
אני זוכר כשיחקתי לי באמרלד ומצאתי טראפינץ' זוהר ופיתחתי אותו לפלייגון d:
עדיין יש לי את השמירה הזאת ^^
ולא נורא יש סיכוי שתמצא עוד אחד[/quote]
זוהר? לא חושב ,חוץ מזה נמאס לי המקודים באמרלד בעיקר (אני שם רק קוד לטרפינצ' זוהר ,לא מוותר לו!!!!!!)
אני השתמשתי בקודים בליגה רק...................שונא את הקודים באמרלד ,רציתי מגנטון ,קיבלתי האונדום ,עכשיו בכלל bad egg)
עריכה: הדבאל פוסט בטעות נשלח לא באותו הודעה (לא יודע למה ,כנראה אולי שלחתי בטעות ועברתי להודעה שוב)
קורה
לילה טוב לכולם! שבוע טוב!
בעזרת השם ,
אני לא משומם
מחר זה היום
כנראה אחרון
חוזר לשגרה
היא לא כזאת גרועה
אדם )):
תחזור עלי )):
אני מתגעגע
תתחבר לסקייפ ולא תתגעגע
אני מחובר אתה מסנן ))):
מלאתי את האמבטיה בדמעות געגועים אליך )):
אויש אל תתחיל אתה מביך אותי :$
חחחחח
וולפיקס בוונדר טרייד ddd:
עכשיו רק למצוא שינקס ^^
והתחלתי בשייני האנט של לייטוויק
בוקר טוב
בוקר..
צהריים טובים
D;
היי
שאאאלום?
היי
יייייייייייייייייייאיייייייייייייייייייייי! נזכרתי שמירה שלי באמרלד שיש לי בדגיסק און קי לפניי אובדן פלייגון יפיייייייייי
אהלן
היי רותם
אין לי כוח ללמוד לתנ״ך :-(
[quote=charmander 1;1465374]יייייייייייייייייייאיייייייייייייייייייייי! נזכרתי שמירה שלי באמרלד שיש לי בדיסק און קי לפניי אובדן פלייגון יפיייייייייי[/quote]
הבנתי אתץ הבעיה ,זה הקוד ,אם אני פותח את המשחק ומהר מוחק את הקוד ,זה נמחק (משחק מטורף!!!!!!!!!)
בעיקרון ,אם אני אחליף קוד ,אולי התופעה תגמר (למחוק אי אפשר , מי תיכנת לעזעזל את האימולטורים שאם מוחקים קוד ,זה מופיע שפותחים את המשחק שוב! חשבתי בלייט פלטינום שאתפוס רק האונדומים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)
יום ראשון ללמודים
ועוד ארבע ימים תעודה עם ציונים
מה קורה אנשים? :)
שתוק
[quote=pen draig;1465386]שתוק[/quote]
כאילו לא חתכת ורידים כשלא הייתי פה
לא ממש
שקרן v_v
לא הלכת תגיד לי