-
[quote=LordAbizi;1008268][B]כולם[/B]
אתם יורדים מטה, והפרופסור מדליק את האור. אתם מגיעים למקום שיש בו הרבה מחשבים ומכונות מוזרות שפועלות, ועל המדף הרבה פוקימונים.
"זהו, המרתף שלי. כאן הדברים החשובים ביותר נמצאים. למשל, אם אתם מאחסנים אצלי פוקימון, אני הוא נמצא כאן. כל פוקימון שבוחרים כהתחלתי משוגר מכאן. מחשבים בהם שמורים הקודים הכי חשובים. הכל כאן. בנוסף לזה, יש לי גם כמה ביצים כאן, שאיכשהו קשורות לזה שאני פרופסור. בכל מקרה, עכשיו אני יותר לא אצטרך אליהן. אז אתם רשאים לקחת מכאן ביצה אחת, אם תרצו." אומר לכם הפרופסור. בינתיים הוא לוקח מכשיר מוזר ולובש אותו. "עליי להסתתר כעת. אין אני יודע מה הם עוד ירצו לעשות לי, אז מעתה אני אהיה בתחפושת פיקאצ'ו. הטלפון הנייד והטלפון של המעבדה פועלים כרגיל. אם כן, שימרו על קשר, והיזהרו."
[B]הערה:[/B] אם אתם לוקחים ביצה, שלחו לי בהודעה פרטית 10 פוקימונים בצורת מקור מהתחום שאני מכיר, שהם אפשרויות לביצה שלכם. אין חשיבות לסדר כתיבת הפוקמונים.
מפה התעדכנה, ראו את העיר זרנטל.[/quote]
אפשר דור 5?
===========
אני לוקח ביצה ויוצא מהמעבדה וממשיך בדרכי
-
[QUOTE=LordAbizi;1008268][b]כולם[/b]
אתם יורדים מטה, והפרופסור מדליק את האור. אתם מגיעים למקום שיש בו הרבה מחשבים ומכונות מוזרות שפועלות, ועל המדף הרבה פוקימונים.
"זהו, המרתף שלי. כאן הדברים החשובים ביותר נמצאים. למשל, אם אתם מאחסנים אצלי פוקימון, אני הוא נמצא כאן. כל פוקימון שבוחרים כהתחלתי משוגר מכאן. מחשבים בהם שמורים הקודים הכי חשובים. הכל כאן. בנוסף לזה, יש לי גם כמה ביצים כאן, שאיכשהו קשורות לזה שאני פרופסור. בכל מקרה, עכשיו אני יותר לא אצטרך אליהן. אז אתם רשאים לקחת מכאן ביצה אחת, אם תרצו." אומר לכם הפרופסור. בינתיים הוא לוקח מכשיר מוזר ולובש אותו. "עליי להסתתר כעת. אין אני יודע מה הם עוד ירצו לעשות לי, אז מעתה אני אהיה בתחפושת פיקאצ'ו. הטלפון הנייד והטלפון של המעבדה פועלים כרגיל. אם כן, שימרו על קשר, והיזהרו."
[b]הערה:[/b] אם אתם לוקחים ביצה, שלחו לי בהודעה פרטית 10 פוקימונים בצורת מקור מהתחום שאני מכיר, שהם אפשרויות לביצה שלכם. אין חשיבות לסדר כתיבת הפוקמונים.
מפה התעדכנה, ראו את העיר זרנטל.[/QUOTE]
סורי שלא הגבתי,לא היה לי אינטרנט שבוע...
-----
אני ניגש,ולוקח ביצה מהמעמד *מצטרף לשאלה של Tsubasa*
"טוב,אתה הולך לרדוף אחריהם אנדרסן?" אני שואל את אנדרסן
-
[QUOTE=LordAbizi;1008268][b]כולם[/b]
[b]הערה:[/b] אם אתם לוקחים ביצה, שלחו לי בהודעה פרטית 10 פוקימונים בצורת מקור מהתחום שאני מכיר, שהם אפשרויות לביצה שלכם. אין חשיבות לסדר כתיבת הפוקמונים.
מפה התעדכנה, ראו את העיר זרנטל.[/QUOTE]
מצטרף לשאלה של לי...
ולא הבנתי לגבי הערה...
-----
אני אקח ביצה שדומה לביצת גיבל.
-
[b]כולם[/b]
דור חמישי מותר רק עד זאיבוראיקא (שם יפני). מעבר לזה, אני לא מכיר.
תומר, פירוש ההערה היא שאתה לא יכול להבחין בין הביצים, אז אתה בוחר ביצה כלשהי, שולח לי בפרטי 10 מועמים למה שאתה רוצה שיצא מהביצה הזו, ואני אדאג שתקבל אחד מהם.
--
כל אחד מכם לוקח ביצה.
"לא. יש לי המון מידע לעבד. כנראה שבינתיים לא תשמעו ממני רבות, כי יש לי הרבה מידע לעבד. פרופסור, נהייה בקשר" אומר אנדרסן, ואז עולה על הפירו שלו וטס משם.
הפרופסור שם לב ש[i]לי[/i] מתכוון לצאת, ואז אומר לו ול[i]ראיין[/i]:
"השוטרים יטיסו אותכם חזרה. פשוט אימרו להם לאיזו עיר להביא אתכם" אומר הפרופסור, שכעת כבר נראה כמו פיקאצ'ו. כולכם יוצאים מהמרתף. הפרופסור סוגר את המרתף, ובורח לאנשהו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1008700][b]כולם[/b]
תומר, פירוש ההערה היא שאתה לא יכול להבחין בין הביצים, אז אתה בוחר ביצה כלשהי, שולח לי בפרטי 10 מועמים למה שאתה רוצה שיצא מהביצה הזו, ואני אדאג שתקבל אחד מהם.
--
כל אחד מכם לוקח ביצה.
"לא. יש לי המון מידע לעבד. כנראה שבינתיים לא תשמעו ממני רבות, כי יש לי הרבה מידע לעבד. פרופסור, נהייה בקשר" אומר אנדרסן, ואז עולה על הפירו שלו וטס משם.
"השוטרים יטיסו אותכם חזרה. פשוט אימרו להם לאיזו עיר להביא אתכם" אומר הפרופסור, שכעת כבר נראה כמו פיקאצ'ו. כולכם יוצאים מהמרתף. הפרופסור סוגר את המרתף, ובורח לאנשהו.[/QUOTE]
אני אומר לשוטר"תטיס אותי לעיר זאוגוויל "
-
[QUOTE=LordAbizi;1008700][b]כולם[/b]
--
כל אחד מכם לוקח ביצה.
"השוטרים יטיסו אותכם חזרה. פשוט אימרו להם לאיזו עיר להביא אתכם" אומר הפרופסור, שכעת כבר נראה כמו פיקאצ'ו. כולכם יוצאים מהמרתף. הפרופסור סוגר את המרתף, ובורח לאנשהו.[/QUOTE]
אוקיי
----
אגיד לטייס:"קח אותי לעיר מרוול בבקשה"ואבדוק בטיסה מה עם החפצים שלי,הביצה שלקחתי ואת רלטס.
-
[RIGHT][RIGHT][B]שם: [/B]לינאלי (לין) וולקר, Leenale Walker.
[B]צורת פנייה: [/B]שיר.
[B]גיל: [/B]16
[B]אופי: [/B]נאיבית ; חברותית ; אנרגטית ; עקשנית ; חסרת ביטחון עצמי ; חכמה ; מנומסת ; פזיזה.
[B]רקע: [/B]לינאלי וולקר, או בקיצור לין, נולדה בעיירה קטנה בשם זרנטל. לין חיה באושר עם שני הוריה, אביה חוקר פוקימונים פרהיסטורייה ואימה מנהיגת מכון העשב בעיר סלדון שבמחוז קנטו. לין אף פעם לא אהבה כל כך פוקימונים, למרות שהוריה עסקו בפוקימונים כל הזמן, עד שהגיע היום ששינה את חייה. זה היה ביום חורפי, כשהייתה בת 13, לין ישבה בחדרה והכינה שיעורי בית עד שפידג'י קטן נכנס אל תוך חדרה דרך החלון שנשאר פתוח. לפידג'י הזה היה סימן היכר מיוחד, על כנפו הימני נמצא כתם בצורת כוכב בצבע חום כהה. כשלין שמה לב לפידג'י היא מיד נרתעה וניסתה להתרחק ממנו, ככה עברו מספר דקות ולין שמה לב שהפידג'י הקטן פצוע ואינו יכול לפגוע בה. לאט לאט לין התגברה על הפחד שלה והחזיקה את הפידג'י בזרועותיה, לין טיפלה בפידג'י הקטן מספר שבועות וכשהרגיש טוב יותר שיחררה אותו. מאז אותו יום לין הפסיקה לפחד מפוקימונים ואף התחילה לאהוב אותם, היא החליטה שכשיגיע היום המתאים היא תצא למסע ותהיה מאמנת פוקימונים.
[B]פוקימון: [/B]סניזל.
[B]בקשות: [/B]~
[B]מודע לשחקנים אחרים: [/B]לא.
[B]תמונה: [IMG]http://i276.photobucket.com/albums/kk23/Famyx/PKMN%20Box/PKMNRanger-SoAFemalechar.png[/IMG][/B]
[/RIGHT]
[/RIGHT]
-
[b]כולם[/b]
המסוק טס, מוריד את [i]תומר[/i]בכניסה למרוול. המסוק ממשיך הלאה ומוריד את [i]לי[/i] בכניסה לזאוגוויל.
"ולאן אותך?" שואל הטייס את תמיר.
[b]מצב רב משתתפים הסתיים![/b]
תומר
יש לך פוקדע, חמישה פוכדורים, פוכדור של ראלטס, וביצה. כמו כן, יש לך טלפון נייד. את מספר הטלפון עליך לבדוק בעצמך, והוא כתוב על גבי הטלפון.
שיר
אוקיי. את רשומה. המלצה: תעברי עד שני העמודים האחרונים כדי לברר מה קרה כאן הרגע, כי כתושבת זרנטל את אמורה להיות קצת מודעת שיש פיצוצים במרחק בלוק. את מוזמנת להגיב להתחלה, ולקרוא את שני העמודים האחרונים בערך.
-
[QUOTE=LordAbizi;1010361][b]כולם[/b]
המסוק טס, מוריד את [i]תומר[/i]בכניסה למרוול. המסוק ממשיך הלאה ומוריד את [i]לי[/i] בכניסה לזאוגוויל.
תומר
יש לך פוקדע, חמישה פוכדורים, פוכדור של ראלטס, וביצה. כמו כן, יש לך טלפון נייד. את מספר הטלפון עליך לבדוק בעצמך, והוא כתוב על גבי הטלפון.
שיר
אוקיי. את רשומה. המלצה: תעברי עד שני העמודים האחרונים כדי לברר מה קרה כאן הרגע, כי כתושבת זרנטל את אמורה להיות קצת מודעת שיש פיצוצים במרחק בלוק. את מוזמנת להגיב להתחלה, ולקרוא את שני העמודים האחרונים בערך.[/QUOTE]
אני נכנס לזאוגוויל.
-
תומר
[/QUOTE]
אני אבדוק את מספר הטלפון ואז אלך למרכז הפוקימונים.
-
[/QUOTE]
"קח אותי בבקשה לטרגול-פרסה" אני אומר,ע"מ לחסוך בהליכה לעיר הזו.
-
[quote=LordAbizi;365271]
[SIZE=4][U][B][COLOR=darkred]ההתחלה לכל מי שנרשם:[/COLOR][/B][/U][/SIZE]
אתם קמים בבוקר, מתארגנים. התארגנתם, מה תעשו? (אפשר להתחיל לשחק בלי לשאול)[/quote]
"הלכתי!" אני קוראת, מודיעה להורים שלי שאני יוצאת להתחיל את המסע. אני שמה את התיק על הגב, לוקחת את הסנדוויץ' שאמא הכינה לי ויוצאת מהבית. אני מתחילה ללכת אל כיוון המעבדה בזמן שאני אוכלת את הסנדוויץ'.
~~
[I]קראתי את השניים-שלושה עמודים האחרונים, ופחות או יותר הבנתי. פשוט אשתף פעולה עם כל מה שיקרה עכשיו.[/I]
-
לי
נכנסת לזאוגוויל. אתה שם לב שאותה תעלה מלאכותית שלאורכה הלכת קודם נכנסת לתוך העיר.
תומר
מספר הטלפון נבדק, והתעדכן בדף הראשי. הגעת למרכז הפוקימונים.
תמיר
טרגול-[i]מרסה[/i].
--
לאחר שטייס המסוק משתמש במנגנון הזיהוי האוטומטי לשגיאות כתיב של השחקנים, הוא מביא אותך לטרגול מרסה, ונוחת קרוב לכניסה לעיר.
שיר
את הולכת למעבדה, בדרך אוכלת את הסנדוויץ'. כשאת מגיעה למעבדה, אתה רואה הריסות שעשן מיתמר מהן. לפתע ניגש אליך פיקאצ'ו משונה-משהו. תחילה הוא קורא "פיקה פיקה" כרגיל, אך אז אומר בקול אנושי לגמרי:
"מה את מחפשת פה?"
-
[QUOTE=LordAbizi;1010461]תומר
מספר הטלפון נבדק, והתעדכן בדף הראשי. הגעת למרכז הפוקימונים.
[/QUOTE]
אגיד לאחות ג'וי:"תוכלי לבדוק את הביצה ואת רלטס שלי?"ואז אתן לאחות ג'וי את הפוקדור של רלטס ואת הביצה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1010461]לי
נכנסת לזאוגוויל. אתה שם לב שאותה תעלה מלאכותית שלאורכה הלכת קודם נכנסת לתוך העיר.
"[/QUOTE]
אני הולך למרכז הפוקימונים של העיר