-
[quote=LordAbizi;1010461]לי
שיר
את הולכת למעבדה, בדרך אוכלת את הסנדוויץ'. כשאת מגיעה למעבדה, אתה רואה הריסות שעשן מיתמר מהן. לפתע ניגש אליך פיקאצ'ו משונה-משהו. תחילה הוא קורא "פיקה פיקה" כרגיל, אך אז אומר בקול אנושי לגמרי:
"מה את מחפשת פה?"[/quote]
"מ... מה.." אני מתחילה למלמל בהלם למראה כל ההתרחשויות מסביב, המעבדה ההרוסה והפיקאצ'ו המדבר. "א.. איך אתה יודע לדבר?" אני שואלת את הפיקאצ'ו ואז מתעשתת במהרה, "זה לא חשוב. באתי לכאן כדי לקבל פוקימון ולהתחיל במסע שלי. מה אני עושה עכשיו?" אני שואלת את הפיקאצ'ו, בתקווה שהוא יכול לעזור לי ולהדריך אותי מכאן.
-
תומר
"מה בדיוק אתה רוצה שאבדוק?" שואלת אותך האחות.
לי
אתה מטייל לך בעיר, וללא קושי רב מוצא אתה עצמך במרכז הפוקימונים הזאוגווילי.
שיר
"אוקיי, בואי אחר, כל התשובות יהיו בזמנן.י" אומר הפיקאצ'ו, ומתחיל לרוץ לאנשהו בהריסות המעבדה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1010586]תומר
"מה בדיוק אתה רוצה שאבדוק?" שואלת אותך האחות.
[/QUOTE]
"אני רוצה שתבדקי עם רלטס בסדר ואת הביצה מתי היא תובקע!"אומר לאחות ג'וי
-
[quote=LordAbizi;1010586]תומר
שיר
"אוקיי, בואי אחר, כל התשובות יהיו בזמנן.י" אומר הפיקאצ'ו, ומתחיל לרוץ לאנשהו בהריסות המעבדה.[/quote]
אני הולכת אחריו בהליכה מהירה ובזהירות, לא להפצע מההריסות או ליפול.
-
תומר
האחות לוקחת את הפוכדור והביצה ומבצעת בהן סדרה של בדיקות שגרתיות.
"ראלטס בסדר גמור, והביצה עודנה טרייה. יקח עוד זמן עד שתבקע. תלוי בטיפול שלך. מומלץ להחזיק אותה בחימום בלילה. הדבר הכי טוב הוא מתקן חימום. יש לך דבר כזה? אם לא, תוכל לקנות אחד כזה בחנות. אם תחמם הרבה מעבר או מתחת למה שצריך, הפוקימון עלול למות מכוויית קור או חום" היא אומרת לך.
שיר
אתם הולכים, ונראה שהדרך בה הוא עובר כבר פונתה קודם, אך עם זאת, אם לא היית יודעת שעליך לעקוב אחר הפיקאצ'ו, כנראית לא היית שמה לב למסלול זה. פיקאצ'ו נעצר איפשהו. הוא מסתכל לצדדים בחשדנות, מרים מכסה עד הרצפה של המעבדה ההרוסה, מקיש קוד סודי, ונפתחות מדרגות למטה.
"כנסי לכאן, מהר" הוא אומר.
-
[quote=LordAbizi;1010950]
שיר
אתם הולכים, ונראה שהדרך בה הוא עובר כבר פונתה קודם, אך עם זאת, אם לא היית יודעת שעליך לעקוב אחר הפיקאצ'ו, כנראית לא היית שמה לב למסלול זה. פיקאצ'ו נעצר איפשהו. הוא מסתכל לצדדים בחשדנות, מרים מכסה עד הרצפה של המעבדה ההרוסה, מקיש קוד סודי, ונפתחות מדרגות למטה.
"כנסי לכאן, מהר" הוא אומר.[/quote]
"מה יש שם?" אני שואלת, לא מחכה לתשובה ומיד מתקדמת על המדרגות ללמטה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1010950]תומר
האחות לוקחת את הפוכדור והביצה ומבצעת בהן סדרה של בדיקות שגרתיות.
"ראלטס בסדר גמור, והביצה עודנה טרייה. יקח עוד זמן עד שתבקע. תלוי בטיפול שלך. מומלץ להחזיק אותה בחימום בלילה. הדבר הכי טוב הוא מתקן חימום. יש לך דבר כזה? אם לא, תוכל לקנות אחד כזה בחנות. אם תחמם הרבה מעבר או מתחת למה שצריך, הפוקימון עלול למות מכוויית קור או חום" היא אומרת לך.
[/QUOTE]
"אם אני אקנה תלמדי אותי איך להשתמש בזה?"אומר לאחות ג'וי ואקח את הפוקדור של רלטס ואת הביצה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1010586]
לי
אתה מטייל לך בעיר, וללא קושי רב מוצא אתה עצמך במרכז הפוקימונים הזאוגווילי.
[/QUOTE]
אני נכנס למרכז הפוקימונים
-
שיר
את יורדת במדרגות. לפתע הצורה של הפיקאצ'ו מתעוותת, והדבר הזה גדל עד לגודל של בן אדם.
"זה, מה שנשאר מהמעבדה שלי. אני פרופסור ג'פרי רוזנשין, והמעבדה שלי הושמדה לפני שעה בערך. אם את רוצה לקחת ממני פוקימון, אז את מתחייבת לעזור לי ולכל שאר המאמנים שאיתי להבין מה לעזאזל הלך כאן." הוא אומר לך.
תומר
"יש הוראות עם המכשיר. זה לא כל כך מסובך" היא אומרת לך.
לי
הדלת האוטומטית נעה הצידה בעת התקרבותך, ומאפשרת את כניסתך במיוחלת למרכז הפוקימונים.
-
[QUOTE=LordAbizi;1011251]
לי
הדלת האוטומטית נעה הצידה בעת התקרבותך, ומאפשרת את כניסתך במיוחלת למרכז הפוקימונים.[/QUOTE]
אני ניגש אל האחות ג'וי ואומר לה"תרפאי לי את הפוקימונים בבקשה"
-
[QUOTE=LordAbizi;1011251]תומר
"יש הוראות עם המכשיר. זה לא כל כך מסובך" היא אומרת לך.
[/QUOTE]
תוכל להשקיע קצת בתגובות שלך אצלי?
-----
"טוב תודה אחות ג'וי"אומר לה ואז אלך לקנות את המכשיר לביצה.
שאני אגיע אומר למוכר אגיד לו:"אפשר את החימום הזה לביצים?"
-
[quote=LordAbizi;1011251]שיר
את יורדת במדרגות. לפתע הצורה של הפיקאצ'ו מתעוותת, והדבר הזה גדל עד לגודל של בן אדם.
"זה, מה שנשאר מהמעבדה שלי. אני פרופסור ג'פרי רוזנשין, והמעבדה שלי הושמדה לפני שעה בערך. אם את רוצה לקחת ממני פוקימון, אז את מתחייבת לעזור לי ולכל שאר המאמנים שאיתי להבין מה לעזאזל הלך כאן." הוא אומר לך.
[/quote]
"א..איך... איך עשית את זה.." אני שואלת בהלם, חוזרת לגמגם. "כן, כמובן. אני אעזור במה שצריך." אני אומרת בהחלטיות בלי שאלות מיותרות.
-
לי
האחות ג'וי לוקחת את הפוכדורים שלך, מכניסה אותם למכונה, וכעבור כמה רגעים מוציאה אותם. "כעת הם בריאים", היא אומרת לך.
תומר
לא. אין דבר כזה השקעה, ובפרט אני לא יכול לבצע משהו שלא קיים.
התגובות שלי בנויות כדי לתת את הכמות המירבית של מידע בכמות המזערית של מילים. אם משהו לא ברור לך מהתגובות שלי, יש לך עילה לבקש ממני להוסיף.
--
"אה, חמם ביצים... אוקיי" הוא אומר, ואז ניגש למדף, מוריד משם אחד כזה, ומביא אותו אליך. "זה יעלה *כמות כסף זניחה ביחס למה שיש לך*" הוא אומר.
שיר
"מצוין. אז אמרי לי, איזה פוקימון את תרצי כפוקימון ראשון?" שואל אותך הפרופסור.
-
[QUOTE=LordAbizi;1011491]תומר
לא. אין דבר כזה השקעה, ובפרט אני לא יכול לבצע משהו שלא קיים.
התגובות שלי בנויות כדי לתת את הכמות המירבית של מידע בכמות המזערית של מילים. אם משהו לא ברור לך מהתגובות שלי, יש לך עילה לבקש ממני להוסיף.
--
"אה, חמם ביצים... אוקיי" הוא אומר, ואז ניגש למדף, מוריד משם אחד כזה, ומביא אותו אליך. "זה יעלה *כמות כסף זניחה ביחס למה שיש לך*" הוא אומר.
[/QUOTE]
"יש לי 50 שקל זה מספיק לך?"אשאל את האיש.
-
[quote=LordAbizi;1011491]
שיר
"מצוין. אז אמרי לי, איזה פוקימון את תרצי כפוקימון ראשון?" שואל אותך הפרופסור.[/quote]
אני לא חושבת פעמיים ואני עונה מיד, "אני רוצה סניזל, בבקשה."