-
[B][COLOR="Red"]יגאל
טוטרה מתחמק מראש הברזל של מגנזון.טרטורה משתמש בעלי טער על מגנזון.מגנזון לא מצליח להתחמק מעלי הטער של טורטרה ונפגע קשה.מגנזון משתמש בזאפ כונן על טוטרה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
גרוטל לא מצליח להתחמק מהרעם של לאקסרי ונפגע.גרוטל משתמש בבלימה על לקסרי.לאקסרי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.גרוטל משתמש בעלי טער על לאסקרי.לאקברי לא מצליח להתחמק גם מזה ונפגע קשה.לאסקרי משתמש בניב רעם שוב על גרוטל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
מונפרנו מחזק את האש שבזנב שלו וגורם לאבנים לעוף ולנסות לפגוע בסטראפטור.סטארפטור לא מצליח להתחמק מזה ונפגע.מונפרנו משתמש בזנב ברזל על סטארפטור.סטארפטור מתחמק ומשתמש בקרב צמוד על מונפרנו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]שון
האחות ג'וי אומרת לך"בסדר "היא מעבירה את בידריל לנעבדה של הפרופסור ומרפא לך את הפוקימונים שלך
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]דניס
באגון מתחמק מנעיצת הרעל של בידריל.באגון תוקף את בידריל בראשית סן חזקה מאוד.בידריל לא מצליח להתחמק מראשית הזן וןנפגע קשה.בידריל תוקף בעוקץ רעל את באגון[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;796570][B][COLOR=teal]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]באגון מתחמק מנעיצת הרעל של בידריל.באגון תוקף את בידריל בראשית סן חזקה מאוד.בידריל לא מצליח להתחמק מראשית הזן וןנפגע קשה.בידריל תוקף בעוקץ רעל את באגון[/COLOR][/B][/quote]
"חבטה!" אני מורה לו ומקווה שיצליח
-
[quote]לוקאס
מונפרנו מחזק את האש שבזנב שלו וגורם לאבנים לעוף ולנסות לפגוע בסטראפטור.סטארפטור לא מצליח להתחמק מזה ונפגע.מונפרנו משתמש בזנב ברזל על סטארפטור.סטארפטור מתחמק ומשתמש בקרב צמוד על מונפרנו[/quote]
מונפרנו תפוס לו את שתי הכנפיים ואז תשתמש בלהביור ישר לפנים שלו
-
[quote][b][color=#000080]ג'וני
אתה שומע את הקפטן"מזל טוב לכל מי שניצחבקרב שלו.עכשיו כול מי שניצח שירד אנו מגיעים עוד דקה.כל מישהפסיד חוזר למחוז המים וממשיך את מסעו.כול מי שניצח שירד עכשיו זהו האי המאוחד"מה תעשה[/color][/b][/quote]כשהספינה תעגון ארד לאי..
-
[QUOTE=Akainu;796570][B][COLOR="Red"]יגאל
טוטרה מתחמק מראש הברזל של מגנזון.טרטורה משתמש בעלי טער על מגנזון.מגנזון לא מצליח להתחמק מעלי הטער של טורטרה ונפגע קשה.מגנזון משתמש בזאפ כונן על טוטרה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
גרוטל לא מצליח להתחמק מהרעם של לאקסרי ונפגע.גרוטל משתמש בבלימה על לקסרי.לאקסרי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.גרוטל משתמש בעלי טער על לאסקרי.לאקברי לא מצליח להתחמק גם מזה ונפגע קשה.לאסקרי משתמש בניב רעם שוב על גרוטל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
מונפרנו מחזק את האש שבזנב שלו וגורם לאבנים לעוף ולנסות לפגוע בסטראפטור.סטארפטור לא מצליח להתחמק מזה ונפגע.מונפרנו משתמש בזנב ברזל על סטארפטור.סטארפטור מתחמק ומשתמש בקרב צמוד על מונפרנו[/COLOR][/B]
האחות ג'וי אומרת לך"בסדר "היא מעבירה את בידריל לנעבדה של הפרופסור ומרפא לך את הפוקימונים שלך
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]דניס
באגון מתחמק מנעיצת הרעל של בידריל.באגון תוקף את בידריל בראשית סן חזקה מאוד.בידריל לא מצליח להתחמק מראשית הזן וןנפגע קשה.בידריל תוקף בעוקץ רעל את באגון[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תודה" אני אומר לה ויוצא מן המרכז.
"הגיע הזמן להמשיך בדרכי" אני אומר לעצמי בגאווה ונחת לאחר נצחון המכון הראשון שלי.
-
[QUOTE=Akainu;796496][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Navy"]מרי
טראפינץ' משתמש במכת חול על פאצריסיו.פאצ'יריסו לא מצליח להתחמק ונפגע.טראפינץ' יוצר עוד ספות חול.פאצ'ריסיו נלכד בשני ספותו חול ונפגע מהן.סופות חול עדין בזירה[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"חפירה ואז מכת חול !"
-
[QUOTE=Akainu;796570][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]דניס
באגון מתחמק מנעיצת הרעל של בידריל.באגון תוקף את בידריל בראשית סן חזקה מאוד.בידריל לא מצליח להתחמק מראשית הזן וןנפגע קשה.בידריל תוקף בעוקץ רעל את באגון[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לטורטרה לחמוק ואחרי זה לתקוף אותו בטיפוס סלעים
-
[quote=Akainu;796570][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]גרוטל לא מצליח להתחמק מהרעם של לאקסרי ונפגע.גרוטל משתמש בבלימה על לקסרי.לאקסרי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.גרוטל משתמש בעלי טער על לאסקרי.לאקברי לא מצליח להתחמק גם מזה ונפגע קשה.לאסקרי משתמש בניב רעם שוב על גרוטל[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לגרוטל: "תתחמק מהר מניב רעם ואז תשתמש בעלי טער ואז בטיפוס סלעים הכי חזקים שלך כדי לנצח".
-
[quote=Akainu;794110][B][COLOR=darkorange]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה מחזיר את טורצ'יק לפוכדור שלו.אתה רץ אל רג'אייס.אתה מבחין שהכלוב שלו קשור לתקרה של המקדש.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][/COLOR][/B]
[/quote]
'אני חייב לנתק את הכלוב מתקרת המערה' אחשוב
'יש לי רעיון!'
"טרטוויג צא החוצה! תשתמש בעלי טער כדי להפיל את הכלוב הזה!" אצעק
ואני יתרחק כדי שהכלוב לא יפגע בי
-
[quote=Akainu;796496]
[B][COLOR=olive]שחר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]באלבאזור קופץ לאויר וכך מתחמק מאקדח המים של סטאריו.באלבאזור חובט חזק בסטאריו.סטאריו סופג נזק רב.סטאריו תוקף בבועות על באלבאזור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sandybrown][/COLOR][/B]
[/quote]
" תתחמק באלבזור " , " כל הכבוד חבר , עכשיו תקשיב אני רוצה שתפגע באזור העגול שלו במכה ישירה של חבטה! " אני אומר ומכין את הפוקדור
-
[quote][b][color=#000080]ג'וני
אתה שומע את הקפטן"מזל טוב לכל מי שניצחבקרב שלו.עכשיו כול מי שניצח שירד אנו מגיעים עוד דקה.כל מישהפסיד חוזר למחוז המים וממשיך את מסעו.כול מי שניצח שירד עכשיו זהו האי המאוחד"מה תעשה[/color][/b][/quote]ארד מהספינה כשהיא תעגון באי..
-
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
למה פעמים הגבת?
[B][COLOR="Blue"]
אתה יורד מהספיינה אתה רואה איש שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr067.png[/IMG]אומר לכם"שמי בן ואני הוא המדריך שלכם באי.מחר אתם תלחמו נגד מישהוואם תנצחו אותו תוכלו לדלגעל תג.אל לפני מחר תוכלו לתפוס פוקימונים לחזק אותם לפתאותם.אז לכו להתאמן"[/COLOR][/B][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שחר
באלבאוזור משתמש בחבטה.באלבאזור רץ ופוגע באיזור העיגול של סטריו.סטריו סופג נזק רב.סטריו מתעלף.אתה מכין כדור ללכידתו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
אתה מוציא את טרטויג שיעזור לך.טרטויג משתמש בעלי טער על הכלוב.העלי טער פוגעים בשרשרת שמחזיקה את הכלוב.לפתע הכלוב נוחת על האדמה.מן הכלוב יוצא רג'אייס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
גרוטל מתחמק מהניב רעם של לקסרי.גרוטל תוקף בעלי טער את לאקסרי.לאקסרי מצליח להתחמק מעלי הטער של גרוטל.גרוטל משתמש בטיפוס סלעים על לאסקרסי.לאקסרי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.לאקרי תוקף בזנב ברזל את גרוטל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
טורטרה לא מצליח להתחמק מזאפ כונן ונפגע קצת.טוטרה משתמש בטיפוס סלעים על מכנזון.ממגנזון לא מצליח להתחמק ונפגע קצת.סטיבן אומר למגנזון"זאפ כונן שוב"מגנזון משתמש בזאפ כונן על טוטרה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי
טראפינץ' משתמש בחפירה ונעלם מהזירה.טראפינץ' יוצא מהבור שלו ותוקף את פאצ'יריסזיו במכת חול.פאצ'ריסיו נפגע מהמכת החול ומשתי סופות החול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]שון
אתה יוצא מהמרכז הפוקימונים אל המשך המסע שלך.אתה נכנכס לדרך 2.כעבור 2 דקות של הליכה בדרך 2 אתה רואה מבנה מוזר שעומד לו באמצע הדרך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
מונפרנו תופס את שני כנפיו של סטארפטוןר ומבטל את התקפה שלו.מונפרנו תוקף בלהביור ישיר את סטארפטור.סטארפטור לא מצליח הלתחמק ומובס בקרב.אנה מחזירה לפוכדור את סטארפטור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]דניס
באגון מתחמק מהעוקץ הרעל של בידריל.באגון משתמש בחבטה ומנסה לחבוט ביבדריל.באגון מצליח לחבוט בבידריל.בידריל תוקף במספרי איקס את באגון
[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;797565]
[B][COLOR=darkgreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]גרוטל מתחמק מהניב רעם של לקסרי.גרוטל תוקף בעלי טער את לאקסרי.לאקסרי מצליח להתחמק מעלי הטער של גרוטל.גרוטל משתמש בטיפוס סלעים על לאסקרסי.לאקסרי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.לאקרי תוקף בזנב ברזל את גרוטל[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לגרוטל: "תתחמק מהזנב הברזל שלו ואז תשתמש בטיפוס סלעים פעמיים בכל הכוח שלך כדי לנצח את הקרב הזה".
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
גרוטל לא מצליח לההתחמק מזנב הברזל של לאקסרי ונפגע קשה מאוד.גרוטל משתמש בטיפפוס סלעים כפול על לקסרי.לקסרי בזריזות מתחמק מהטיפוס הסלעים של גרוטל.סטיבן אומר לקסרי שלו"תשתמש בזנב ברזל על גרוטל שלו"לאקסרי משתמש בזנב ברזל על גרוטל[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;797595][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]גרוטל לא מצליח לההתחמק מזנב הברזל של לאקסרי ונפגע קשה מאוד.גרוטל משתמש בטיפפוס סלעים כפול על לקסרי.לקסרי בזריזות מתחמק מהטיפוס הסלעים של גרוטל.סטיבן אומר לקסרי שלו"תשתמש בזנב ברזל על גרוטל שלו"לאקסרי משתמש בזנב ברזל על גרוטל[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לגרוטל: "תתחמק מהזנב ברזל שלו ואז תשתמש בעלי טער ואז בטיפוס סלעים הכי חזקים שלך כדי לנצח אותו".