[QUOTE=LordAbizi;1011491]לי
האחות ג'וי לוקחת את הפוכדורים שלך, מכניסה אותם למכונה, וכעבור כמה רגעים מוציאה אותם. "כעת הם בריאים", היא אומרת לך.
.[/QUOTE]
אני אומר לה"תודה רבה" אני לוקח תפוכדורים והולך אל מכון העיר
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;1011491]לי
האחות ג'וי לוקחת את הפוכדורים שלך, מכניסה אותם למכונה, וכעבור כמה רגעים מוציאה אותם. "כעת הם בריאים", היא אומרת לך.
.[/QUOTE]
אני אומר לה"תודה רבה" אני לוקח תפוכדורים והולך אל מכון העיר
תומר
"יש לך בעיות שמיעה? אמרתי בדיוק כמה זה עולה, זה עולה *כמות כסף זניחה ביחס למה שיש לך*" הוא אומר, לוקח את הכסף, ונותן לך את המכשיר.
שיר
"בסדר." הפרופסור הולך למכונה באחת מפינות החדר, לוחץ שם משהו, ואז מאחד המדפים של הקירות נע פוכדור המוחזק על ידי זרוע רובוטית. הפרופסור לוקח ממגירה חמישה פוכדורים, פוקדע וטלפון נייד, וניגש אליך.
"הנה זה, סניזל, חמישה פוכדורים ריקים, פוקדע, וטלפון נייד. אל תשכחי לבדוק את המספר שלו, הוא כתוב על גבי הטלפון עצמו. ובכן, יש שאלות?" הוא נותן את החפצם, אומר ושואל.
לי
אתה מסתובב בעיר ומוצא את המכון. על שלט הכניסה למכון כתוב:
"מכון העיר זאוגוויל.
סוג: מים
מנהיגה: ג'ן קרלסון
'בזבוז כסף העיר כדי לחפור תעלת מים למכון? שום דבר אינו בזבוז אם נהנים ממנו...'"
השומר כרגיל עוצר אותך.
"קח חמש צעדים אחורה, ואמור לי לשם מה באת הנה. זה ישמע לך מגוחך, אך מכונים הפכו ליעד תקיפה מועדף לאחרונה"
[QUOTE=LordAbizi;1011605]
לי
אתה מסתובב בעיר ומוצא את המכון. על שלט הכניסה למכון כתוב:
"מכון העיר זאוגוויל.
סוג: מים
מנהיגה: ג'ן קרלסון
'בזבוז כסף העיר כדי לחפור תעלת מים למכון? שום דבר אינו בזבוז אם נהנים ממנו...'"
השומר כרגיל עוצר אותך.
"קח חמש צעדים אחורה, ואמור לי לשם מה באת הנה. זה ישמע לך מגוחך, אך מכונים הפכו ליעד תקיפה מועדף לאחרונה"[/QUOTE]
אני אומר לשומר"שמי לי ובאץתי להילחם פה נגד מנהיג המכון"
[quote=LordAbizi;1011605]
שיר
"בסדר." הפרופסור הולך למכונה באחת מפינות החדר, לוחץ שם משהו, ואז מאחד המדפים של הקירות נע פוכדור המוחזק על ידי זרוע רובוטית. הפרופסור לוקח ממגירה חמישה פוכדורים, פוקדע וטלפון נייד, וניגש אליך.
"הנה זה, סניזל, חמישה פוכדורים ריקים, פוקדע, וטלפון נייד. אל תשכחי לבדוק את המספר שלו, הוא כתוב על גבי הטלפון עצמו. ובכן, יש שאלות?" הוא נותן את החפצם, אומר ושואל.
[/quote]
"לא, שום שאלות. אני אסתדר מכאן." אני משיבה לו בחיוך ותוך כדי מכניסה את הפוקידע והטלפון אל הכיסים ואת הפוכדורים מצמידה אל החגורה. "המון תודה לך, פרופסור." אני מוסיפה, נפרדת ממנו לשלום ומתקדמת אל המדרגות מהן הגעתי.
אני יוצאת מאיזור ההריסות ומחזיקה את הפוכדור של סניזל בשתי ידיי, 'אז זהו זה, כאן אני מתחילה את המסע שלי. כדאי שאכיר את סניזל קודם.' אני אומרת בליבי ונאנחת קלות, "סניזל, צא!" אני קוראת ומכוונת את הפוכדור אל הקרקע.
[QUOTE=LordAbizi;1011605]תומר
"יש לך בעיות שמיעה? אמרתי בדיוק כמה זה עולה, זה עולה *כמות כסף זניחה ביחס למה שיש לך*" הוא אומר, לוקח את הכסף, ונותן לך את המכשיר.
[/QUOTE]
אני אקח את המכשיר ואגיד לאיש:"אל תתעצבן בבקשה"ואז אקרא את ההוראות של המכשיר.
לי
"בקשה סבירה." הוא אומר בזמן שהוא מבצע בך בידוק בטחוני. "אתה רשאי להיכנס"
שיר
את זורקת את הפוכדור וממנו יוצא סניזל. סניזל מביט מעט לצדדים, והדבר הכי בולט סביבו זאת את, ואי לכך הוא מתחיל לבחון אותך.
תומר
אתה קורא את ההוראות, ואביא כאן את עיקר הדברים:
החמם עצמו נראה כמו ביצה, אך אחד הקצוות שלו ניתן להרחבה כדי שיהיה אפשר להכניס פנימה את הביצה. יחד עם החמם בא מעמד שעליו אפשר לשים את החמם כדי שלא יתגלגל.
יש לך שתי סוללות של 1.5v, וצריך לשים אותן במקום המתאים. ברגע ששמים אותן, פותחים את הקצה הנפתח של החמם, מכניסים פנימה את הביצה, ולוחצים על On. כדי לכבות, לוחצים על Off.
אם ההסבר לא ברור, אמור לי ואני אביא תמונה.
[quote=LordAbizi;1012091]
שיר
את זורקת את הפוכדור וממנו יוצא סניזל. סניזל מביט מעט לצדדים, והדבר הכי בולט סביבו זאת את, ואי לכך הוא מתחיל לבחון אותך.
[/quote]
"שלום לך סניזל," אני אומרת בחיוך ומתקרבת אליו מעט ובאיטיות, "קוראים לי לין ואני המאמנת שלך, אנחנו נהיה מעכשיו חברים טובים וננצח את כולם, אתה מסכים איתי?" אני אומרת בחביבות ומושיטה לו את ידי.
[QUOTE=LordAbizi;1012091]
תומר
אתה קורא את ההוראות, ואביא כאן את עיקר הדברים:
החמם עצמו נראה כמו ביצה, אך אחד הקצוות שלו ניתן להרחבה כדי שיהיה אפשר להכניס פנימה את הביצה. יחד עם החמם בא מעמד שעליו אפשר לשים את החמם כדי שלא יתגלגל.
יש לך שתי סוללות של 1.5v, וצריך לשים אותן במקום המתאים. ברגע ששמים אותן, פותחים את הקצה הנפתח של החמם, מכניסים פנימה את הביצה, ולוחצים על On. כדי לכבות, לוחצים על Off.
אם ההסבר לא ברור, אמור לי ואני אביא תמונה.[/QUOTE]
"טוב..."אומר לעצמי בלב ואכניס את הביצה לתוך המיכל.
שאני אשים אותו אכניס את הסוללות לתוך המקום המתאים ואלחץ על on.
[QUOTE=LordAbizi;1012091]לי
"בקשה סבירה." הוא אומר בזמן שהוא מבצע בך בידוק בטחוני. "אתה רשאי להיכנס"
[/QUOTE]
אני נכנכס למכון ואז אומר למנהיג\ה"אני מזמין אותך לקרב מכון"
[QUOTE=LordAbizi;1010461]ל
תמיר
טרגול-[i]מרסה[/i].
--
לאחר שטייס המסוק משתמש במנגנון הזיהוי האוטומטי לשגיאות כתיב של השחקנים, הוא מביא אותך לטרגול מרסה, ונוחת קרוב לכניסה לעיר.
[/QUOTE]
אופס....
----------
אני אומר תודה לטייס,והולך לכיוון המכון,בלית משהו יותר טוב לעשות
שיר
סניזל מקשיב לך היטב ואז אתה מושיטה לו א ידיך. סניזל מושיט גם הוא את ידו, וציפורניו הארוכות שורטות אותך מעט.
תומר
אתה עוקב אחר ההוראות ואתה רואה אור דולק, שפירושו שהמכשיר עובד.
לי
כשאתה נכנס למכון, מצדו השני יוצאים חמישה אנשים. אחת מהן נעמדת בצד השני של הזירה. שלושה נוספים הולכים לאחד מצידי הזירה, ומתיישבים על ידי שולחן עם מחשבים וחיישנים. האחרון שנותר הולך לצד שנותר, והוא לוקח שני דגלים. הזירה בנויה כך: יש את שני הצדדים בהם אתם עומדים, שהם עשויים מרצפה באמצע, עוברת אותה התעלה המלאכותית, וכרגע אין זרימה שם והמים עומדים (זאת כי המסתמים המביאים את המים למכון סגורים).
"קרב המכון בין המאמן למנהיגת המכון ג'ן קרלסון יחל כעת. כל אחד ישתמש בלכל היותר שני פוקימונים, והמנצח יוכרע כשלאחד הצדדים כל הפוקימונים לא יוכלו להלחם על פי קביעה שלי." אומר השופט עם הדגלים. "התחילו!"
"צא, סלוברו!" אומרת ג'ן ושולחת החוצה סלוברו.
תמיר
אתה הולך ומחפש בעיר את המכון, ובסופו של דבר אתה מוצא אותו. על השלט ליד המכון כתוב:
"מכון העיר טרגול-מרסה.
סוג: עשב.
מנהיג: גרופוס פילדמן (הערה שלא כתובה בשלט: יש לקרוא: Fieldman)
'תורמים לפוטוסינזה מאז 2032'".
לא עובר זמן רב עד שהשומר מתחיל להטריד אותך מהסיבה הרגילה.
[QUOTE=LordAbizi;1012852]
לי
כשאתה נכנס למכון, מצדו השני יוצאים חמישה אנשים. אחת מהן נעמדת בצד השני של הזירה. שלושה נוספים הולכים לאחד מצידי הזירה, ומתיישבים על ידי שולחן עם מחשבים וחיישנים. האחרון שנותר הולך לצד שנותר, והוא לוקח שני דגלים. הזירה בנויה כך: יש את שני הצדדים בהם אתם עומדים, שהם עשויים מרצפה באמצע, עוברת אותה התעלה המלאכותית, וכרגע אין זרימה שם והמים עומדים (זאת כי המסתמים המביאים את המים למכון סגורים).
"קרב המכון בין המאמן למנהיגת המכון ג'ן קרלסון יחל כעת. כל אחד ישתמש בלכל היותר שני פוקימונים, והמנצח יוכרע כשלאחד הצדדים כל הפוקימונים לא יוכלו להלחם על פי קביעה שלי." אומר השופט עם הדגלים. "התחילו!"
"צא, סלוברו!" אומרת ג'ן ושולחת החוצה סלוברו.
[/QUOTE]
אני מוציא את שימאמא החוצה ואומר לו"תשתמש במכת ברק על סלוברו"
[QUOTE=LordAbizi;1012852]
תומר
אתה עוקב אחר ההוראות ואתה רואה אור דולק, שפירושו שהמכשיר עובד.
[/QUOTE]
אני אשים את המכשיר בתוך תיקי ואז אחפש לי פוקימונים לתפוס
[quote=LordAbizi;1012852]שיר
סניזל מקשיב לך היטב ואז אתה מושיטה לו א ידיך. סניזל מושיט גם הוא את ידו, וציפורניו הארוכות שורטות אותך מעט.
[/quote]
אני מחייכת אליו חיוך מעט מאולץ, מנסה להסתיר את הכאב מהטפרים שלו. "אני חושבת שהגיע הזמן שנתחיל במסע וגם נתחיל להתאמן, לא כך?" אני שואלת מחוייכת, מנחשת שזאת היא שאלה רטורית ומתחילה ללכת אל כיוון העיר מרוול, בדרך אליה אני מסתכלת סביב ומחפשת פוקימונים להלחם נגדם ואולי גם להוסיף אחד לצוות.
לי
"סלוברו, בלבול!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מתחיל לירות ברקים לעבר סלוברו. עיניו של סלוברו ננעלות על שימאמא, וזוהרות בכחול, והדבר גורם לשימאמא להפסיק לתקוף את סלוברו עם הברק, אלא הוא תוקף מקום אחר ליד הקיר, בו סלוברו לא נמצא.
תומר
יש לך מספר אפשרויות לחפש פוקימון. אתה יכול לחפש בדרך זרנטל - מרוול, בדרך מרוול - זאוגוויל, או בשמורת הפוקימונים בא אסור ללכוד פוקימונים.
שיר
את יוצאת מזרנטל לכיוון מרוול. כעבור הליכה זמן מה, את מוצאת ספירו על אחד העצים.