-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
גרוטל מתחמק הפעם מהזנב ברזל של לאקסרי.גרוטל משתמש בעלי טער על לאקסרי.לאקסרי מתחמק מעלי הטער של גרוטל.גרוטל משתמש בטיפוס סלעים על לאקסרי.לאקסרי גם מזה מצליח להתחמק בקלותך.סטיבן אומר ללקססרי"תשתמש בניב אש על גרוטל.זה יגמור אותו"לאקסרי משתמש בניב אש על גרוטל [/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;797565]
[B][COLOR=green]שחר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]באלבאוזור משתמש בחבטה.באלבאזור רץ ופוגע באיזור העיגול של סטריו.סטריו סופג נזק רב.סטריו מתעלף.אתה מכין כדור ללכידתו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen][/COLOR][/B]
[/quote]
" כל הכבוד באלבזור חבר עכשיו הכל שלי " , צא פוקדור אני משחרר ומקווה שאני אלכוד את הסטריו החמוד והקטן הזה.
-
[B][COLOR="Green"]שחר
אתתה זורק את הפוכדור שבידך על סטריו.הפוכדור נפתח וממנו יוצא אור אדום שלוכד בתוכו את סטריו.הפוכדור נסגר ומתחיל לזזוז ימינה ושמאלה ושוב.ובהפעם השלישית נעצר.לכדת סטריו יעודכן[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;797604][B][COLOR=green]שחר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתתה זורק את הפוכדור שבידך על סטריו.הפוכדור נפתח וממנו יוצא אור אדום שלוכד בתוכו את סטריו.הפוכדור נסגר ומתחיל לזזוז ימינה ושמאלה ושוב.ובהפעם השלישית נעצר.לכדת סטריו יעודכן[/COLOR][/B][/quote]
" ישש! לכדתי סטריו פוקימון מים מצוין! " , " תודה רבה על העבודה באלבזור כל הכבוד קח מנוחה. "
אמשיך עכשיו בדרכי ואחפש להתאמן עם הפוקימונים.
-
[B][COLOR="Green"]שחר
בדרכך אל עבר העיר הבאה אתה רואה מאמן שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr004.png[/IMG] הוא ניגש אליך ואומר לך"שלום שמי מקס ואני מאמן תרצה קרב בינינו 1 על 1 או 2 על 2 בקרבות יחידים תחליט אני לא ממהר"[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;797621][B][COLOR=green]שחר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]בדרכך אל עבר העיר הבאה אתה רואה מאמן שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr004.png[/IMG] הוא ניגש אליך ואומר לך"שלום שמי מקס ואני מאמן תרצה קרב בינינו 1 על 1 או 2 על 2 בקרבות יחידים תחליט אני לא ממהר"[/COLOR][/B][/quote]
' סטריו נראה לי תשוש , אז אשתמש רק בבאלבזור '
" אני ארצה בבקשה קרב אחד על אחד , שיהיה בהצלחה "
-
[B][COLOR="Green"]שחר
מקס אומר לך"אוקי 1 על 1.ביקשת רצית.צאי בונירי לקרב." תום מוציא מהפוכדור שלו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/427.png[/IMG]*בונירי קטנה וחמודה.מקס אומר לך"תוציא את הפוקימון שלך ותקוף ראשון.ששהטוב מביניו ינצח"[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;797630][B][COLOR=green]שחר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מקס אומר לך"אוקי 1 על 1.ביקשת רצית.צאי בונירי לקרב." תום מוציא מהפוכדור שלו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/427.png[/IMG]*בונירי קטנה וחמודה.מקס אומר לך"תוציא את הפוקימון שלך ותקוף ראשון.ששהטוב מביניו ינצח"[/COLOR][/B][/quote]
" וואו בונירי ממש חמודה "
" אוקיי באלבזור צא לשם סומך עליך ! מהר הצלפת גפן "
-
[B][COLOR="Green"]שחר
אתה מוציא מהפוכדור את באלבאוזור שלך.באלבאזור משתמש בשוטי גפן על בונירי.בונירי מתחמקת מהשוטי הגפן בניתור גבוה.מקס אומר לבונירי"תשתמשי בקרן קרח על באלבאזור שלו"בונירי משתמשת בקרן קרח על באלבאזור[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;797565][B][COLOR="Blue"]ג'וני
למה פעמים הגבת?
[B][COLOR="Blue"]
אתה יורד מהספיינה אתה רואה איש שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr067.png[/IMG]אומר לכם"שמי בן ואני הוא המדריך שלכם באי.מחר אתם תלחמו נגד מישהוואם תנצחו אותו תוכלו לדלגעל תג.אל לפני מחר תוכלו לתפוס פוקימונים לחזק אותם לפתאותם.אז לכו להתאמן"[/COLOR][/B][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שחר
באלבאוזור משתמש בחבטה.באלבאזור רץ ופוגע באיזור העיגול של סטריו.סטריו סופג נזק רב.סטריו מתעלף.אתה מכין כדור ללכידתו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
אתה מוציא את טרטויג שיעזור לך.טרטויג משתמש בעלי טער על הכלוב.העלי טער פוגעים בשרשרת שמחזיקה את הכלוב.לפתע הכלוב נוחת על האדמה.מן הכלוב יוצא רג'אייס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
גרוטל מתחמק מהניב רעם של לקסרי.גרוטל תוקף בעלי טער את לאקסרי.לאקסרי מצליח להתחמק מעלי הטער של גרוטל.גרוטל משתמש בטיפוס סלעים על לאסקרסי.לאקסרי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.לאקרי תוקף בזנב ברזל את גרוטל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
טורטרה לא מצליח להתחמק מזאפ כונן ונפגע קצת.טוטרה משתמש בטיפוס סלעים על מכנזון.ממגנזון לא מצליח להתחמק ונפגע קצת.סטיבן אומר למגנזון"זאפ כונן שוב"מגנזון משתמש בזאפ כונן על טוטרה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי
טראפינץ' משתמש בחפירה ונעלם מהזירה.טראפינץ' יוצא מהבור שלו ותוקף את פאצ'יריסזיו במכת חול.פאצ'ריסיו נפגע מהמכת החול ומשתי סופות החול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]שון
אתה יוצא מהמרכז הפוקימונים אל המשך המסע שלך.אתה נכנכס לדרך 2.כעבור 2 דקות של הליכה בדרך 2 אתה רואה מבנה מוזר שעומד לו באמצע הדרך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
מונפרנו תופס את שני כנפיו של סטארפטוןר ומבטל את התקפה שלו.מונפרנו תוקף בלהביור ישיר את סטארפטור.סטארפטור לא מצליח הלתחמק ומובס בקרב.אנה מחזירה לפוכדור את סטארפטור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]דניס
באגון מתחמק מהעוקץ הרעל של בידריל.באגון משתמש בחבטה ומנסה לחבוט ביבדריל.באגון מצליח לחבוט בבידריל.בידריל תוקף במספרי איקס את באגון
[/COLOR][/B][/QUOTE]
'אחריי נצחון במכון הרארשון אני חושב שיש לי קצת זמן לדברים אחרים חוץ מהמסע שלי' אני חושב לעצמי ומיד הולך אל עבר הבניין ללא היסוס.
-
[quote=Akainu;797565][B][COLOR=darkred]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה מוציא את טרטויג שיעזור לך.טרטויג משתמש בעלי טער על הכלוב.העלי טער פוגעים בשרשרת שמחזיקה את הכלוב.לפתע הכלוב נוחת על האדמה.מן הכלוב יוצא רג'אייס.[/COLOR][/B]
[/quote]
"היי רג'יאייס אתה בסדר?" אשאל בחיוך
ואתרחק טיפה אחורה
-
[B][COLOR="Red"]אדם
רג'איס עונה לך"רג'אייס רג'אייס"אתה מבין שזה אומר בשפתו בסדר גמור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="red"]שון
אתה נכנכס למבנה המוזר ואתה מגיע למסדרון ארוך.כעבור דקה של הליכה אתה שומע צעדים של אנשים מתקרבים אליך.ואתה שומע אותם מדברים"שמעת על הכישלון של אור הוא לא הצליח לתפוס רג'איבס בגלל ילדים קטנים בטח הבוס יהרוג אותו"[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;797597][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]גרוטל מתחמק הפעם מהזנב ברזל של לאקסרי.גרוטל משתמש בעלי טער על לאקסרי.לאקסרי מתחמק מעלי הטער של גרוטל.גרוטל משתמש בטיפוס סלעים על לאקסרי.לאקסרי גם מזה מצליח להתחמק בקלותך.סטיבן אומר ללקססרי"תשתמש בניב אש על גרוטל.זה יגמור אותו"לאקסרי משתמש בניב אש על גרוטל [/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לגרוטל: "תתחמק מהניב האש של לאקסרי ואז תשתמש בטיפוס סלעים ואז בעלי טער הכי חזקים שלך".
-
[QUOTE=Akainu;797706][B][COLOR="Red"]אדם
רג'איס עונה לך"רג'אייס רג'אייס"אתה מבין שזה אומר בשפתו בסדר גמור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="red"]שון
אתה נכנכס למבנה המוזר ואתה מגיע למסדרון ארוך.כעבור דקה של הליכה אתה שומע צעדים של אנשים מתקרבים אליך.ואתה שומע אותם מדברים"שמעת על הכישלון של אור הוא לא הצליח לתפוס רג'איבס בגלל ילדים קטנים בטח הבוס יהרוג אותו"[/COLOR][/B][/QUOTE]
'מה אני אעשה?' אני חושב לעצמי.
'הם לא נשמעים כמו נחמדים כל כך' מוחי ממשיך להריץ מחשבות של דברים שיקרו ואני מחליטל נסות להסתתר במקום הראשון שיזדמן לי.
-
[quote]לוקאס
מונפרנו תופס את שני כנפיו של סטארפטוןר ומבטל את התקפה שלו.מונפרנו תוקף בלהביור ישיר את סטארפטור.סטארפטור לא מצליח הלתחמק ומובס בקרב.אנה מחזירה לפוכדור את סטארפטור.[/quote]
"יופי מונפרנו אתה פוקימון חזק מאוד!"