-
[quote=LordAbizi;1013220]
שיר
את יוצאת מזרנטל לכיוון מרוול. כעבור הליכה זמן מה, את מוצאת ספירו על אחד העצים.[/quote]
"דווקא ספירו.. יש לי הרגשה שנראה עוד הרבה כאלה בהמשך." אני אומרת, "פשוט נביס אותו ונמשיך בדרכנו, אתה מוכן?" אני פונה לסניזל. מהר ובשקט, שספירו לא ישים לב, רוץ במהירות אל העץ ודחוף אותו בכל הכח עד שספירו יפול! מתקפה מהירה, עכשיו!" אני פוקדת, מחכה לראות מה יקרה עכשיו ובנתיים חושבת על המהלך הבא.
-
שיר
מנגנון הגיבוב של הפוקימונים במשחק [i]אמור[/i] לאפשר לך לראות פוקימון רק פעם אחת, אלא אם כן השחקן רוצה אחרת.
--
סניזל רץ במהירות אל העץ, ומתנגש בו... ו... למעט הפגיעה של סניזל בעץ שהכאיבה לו, דבר לא קרה. (עצים זה דבר חזק!) ספירו מביט במחזה השעשע מלמעלה, ומצחקק להנאתו.
-
[quote=LordAbizi;1013858]שיר
מנגנון הגיבוב של הפוקימונים במשחק [I]אמור[/I] לאפשר לך לראות פוקימון רק פעם אחת, אלא אם כן השחקן רוצה אחרת.
--
סניזל רץ במהירות אל העץ, ומתנגש בו... ו... למעט הפגיעה של סניזל בעץ שהכאיבה לו, דבר לא קרה. (עצים זה דבר חזק!) ספירו מביט במחזה השעשע מלמעלה, ומצחקק להנאתו.[/quote]
"אני מצטערת, סניזל, חשבתי שאולי הכח שלך יגבר על קשיחותו של העץ." אני מתנצלת בפניו ומחייכת חיוך מאולץ, מגרדת בראשי במבוכה.
"בוא נמשיך הלאה," אני אומרת במהרה ומקווה שסניזל ישכח לי את זה, "יש לי רעיון, סניזל, תשתמש בלגלוג. תלגלג עליו כמה שאתה יכול, תלעג לו, עד שהוא יתעצבן מספיק ויגיע אליך כדי לתקוף אותך." אני מסבירה. "כאשר הוא יגיע אליך, אני רוצה שתשתמש ברוח קפואה. תאגור אנרגיה בתוכך, תרגע ותחשוב רק על דברים קרים, תקרר את עצמך ולבסוף תנשוף דרך הפה מן סופה של אוויר קר, בכל העוצמה והישר אל ספירו." אני מורה עליו, מקווה שזה יצליח. "עכשיו, תתחיל עם לגלוג!"
~
[I]דרך אגב, מה עמדתך בנוגע למתקפות TM? אוכל ללמד את הפוקימונים שלי TMים באותה צורה שאני מלמדת אותם מתקפות שהם יכולים ללמוד בעליית רמה?[/I]
-
[QUOTE=LordAbizi;1013220]לי
"סלוברו, בלבול!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מתחיל לירות ברקים לעבר סלוברו. עיניו של סלוברו ננעלות על שימאמא, וזוהרות בכחול, והדבר גורם לשימאמא להפסיק לתקוף את סלוברו עם הברק, אלא הוא תוקף מקום אחר ליד הקיר, בו סלוברו לא נמצא.
אני אומר לשימאמא"צא מהבילבול ואז כוון על סלוברו ברקים"
-
[QUOTE=LordAbizi;1013220]תומר
יש לך מספר אפשרויות לחפש פוקימון. אתה יכול לחפש בדרך זרנטל - מרוול, בדרך מרוול - זאוגוויל, או בשמורת הפוקימונים בא אסור ללכוד פוקימונים.
[/QUOTE]
אני אחפש פוקימונים לתפיסה בדרך זרנטל
-
[QUOTE=LordAbizi;1012852]
תמיר
אתה הולך ומחפש בעיר את המכון, ובסופו של דבר אתה מוצא אותו. על השלט ליד המכון כתוב:
"מכון העיר טרגול-מרסה.
סוג: עשב.
מנהיג: גרופוס פילדמן (הערה שלא כתובה בשלט: יש לקרוא: Fieldman)
'תורמים לפוטוסינזה מאז 2032'".
לא עובר זמן רב עד שהשומר מתחיל להטריד אותך מהסיבה הרגילה.[/QUOTE]
"לא,אין לי שום נשק,ואין לי כל כוונה זדונית" אני אומר ומתעלם ממנו,ונכנס למכון,תר אחר המנהיג והשופטים בעיניי
-
שיר
כל מתקפה שהפוקימון יכול ללמוד (וזה כולל גם מתקפות שפורמליות לא קיימות) ניתן ללמד את הפוקימון באמצעות הסבר, בדומה למה שעשית כאן.
--
סניזל מתחיל להטיח שצף קללות אל עבר ספירו, והדבר אינו לרוחו. ספירו טס מטה ומתכנן לנקר את סניזל. סניזל מתחיל לנשוב רוח מפיו, אך הרוח אינה יוצאת קרה, ואינה יוצאת חזקה דיה, ונראה כי אין היא בולמת את סניזל.
לי
"סלוברו, על חושי!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מנסה לצאת מהבלבול, אך זמן מה אינו מצליח. בינתיים סלוברו בכוח על חושי אוסף מים מאמצע הזירה לאלומה אחת, ומכה עמה את שימאמא. שימאמא משתחרר מהבלבול, מוצא את מיקומו האמיתי של סלוברו, ומשלח עליו זרמים חשמליים.
תומר
אתה יוצא לדרך זרנטל-מרוול, ובדרכך אתה נתקל בפידוב (שם אמריקאי לממפוטו).
תמיר
אתה נכנס למכון, ומתוך דלת בקצהו המרוחק יוצאים חמישה אנשים. שלושה מהם מתיישבים על יד שולחן על אחת מצלעות הזירה המבלנית. הרביעי, נעמד מולם ולוקח שני דגלים, והאחרון, נעמד הישר מולך. הזירה מכוסה כולה דשא קצר. בכל פינה עומד לו שיח סבוך במיוחד.
"קרב מכון העיר טרגול-מרסה יתחיל כעת. לכל צד יותר להשתמש בלא יותר משני פוקימונים. הצד המנצח הוא הצד שינצח את כל פוקימוני האוייב, על פי קביעה שלי. התחילו!" קורא השופט עם הדגלים.
"צא, שיפטרי!" אומר גרופוס פילדמן, האיש שעומד מולך, ומוציא שיפטרי לזירה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1014645]תומר
אתה יוצא לדרך זרנטל-מרוול, ובדרכך אתה נתקל בפידוב (שם אמריקאי לממפוטו).
[/QUOTE]
מה המתקפות של רלטס?
אני כותב בלימה כי אני לא יודע מה המתקפות שלו...
-----
"צא רלטס תשתמש בבלימה על פידוב!"אומר ואז אוציא את רלטס מהפוקדור שלו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1014645]
לי
"סלוברו, על חושי!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מנסה לצאת מהבלבול, אך זמן מה אינו מצליח. בינתיים סלוברו בכוח על חושי אוסף מים מאמצע הזירה לאלומה אחת, ומכה עמה את שימאמא. שימאמא משתחרר מהבלבול, מוצא את מיקומו האמיתי של סלוברו, ומשלח עליו זרמים חשמליים.
[/QUOTE]
אני אומר לשימאמא"יאלה שגר עוד ברקים לעבר סלוברו"
-
[quote=LordAbizi;1014645]שיר
כל מתקפה שהפוקימון יכול ללמוד (וזה כולל גם מתקפות שפורמליות לא קיימות) ניתן ללמד את הפוקימון באמצעות הסבר, בדומה למה שעשית כאן.
--
סניזל מתחיל להטיח שצף קללות אל עבר ספירו, והדבר אינו לרוחו. ספירו טס מטה ומתכנן לנקר את סניזל. סניזל מתחיל לנשוב רוח מפיו, אך הרוח אינה יוצאת קרה, ואינה יוצאת חזקה דיה, ונראה כי אין היא בולמת את סניזל.
[/quote]
"מהר, עבור למתקפה מהירה!" אני קוראת בקול, מקווה שהוא יספיק לפני שיפגע על ידי ספירו. 'אין זמן עכשיו ללמד אותו מתקפות מסובכות מדי, כדאי שאלמד אותו באימונים אישיים ולא בקרב.' אני אומרת בליבי ומהרהרת.
-
תומר
האם קראת את החלק העוסק במתקפות ב'הערות'? אם לא, קרא אותו! הוא מאוד חשוב להבנת המשחק.
והמתקפה שבחרת היא היחידה שאין לי מושג מה לעזאזל היא עושה. "בלימה" פירושו לבלום. אוקיי, אז הפוקימון יעצור. ו..?
--
אתה מוציא את ראלטס מהפוכדור. הוא הולך שני צעדים ואז בולם בגלל הפקודה שנתת לו.
לי
"סלוברו, הטח אותו תפוס אותו עם קרן מהמים באמצעות על חושי, והבא אותו אליך!" אומרת ג'ן קרלסון. כמקודם, באמצעות כח על-חושי, אלומת מים מאמצע הזירה תופסת את שימאמא ומתחיל להעביר אותו אל מעבר לאמצע הזירה, לצד של סלוברו. כעת הברקים לא פוגעים בסלוברו, כי קל להם יותר לעבור דרך המים. (זהו מצב של קצר חשמלי.)
שיר
סניזל קופץ במהירות לכיוון ספירו ומתנגש בו, ושניהם נפגעים. ספירו מבצע סיבוב באוויר, ויוצא למכת כנף על סניזל.
-
[QUOTE=LordAbizi;1015396]תומר
האם קראת את החלק העוסק במתקפות ב'הערות'? אם לא, קרא אותו! הוא מאוד חשוב להבנת המשחק.
והמתקפה שבחרת היא היחידה שאין לי מושג מה לעזאזל היא עושה. "בלימה" פירושו לבלום. אוקיי, אז הפוקימון יעצור. ו..?
--
אתה מוציא את ראלטס מהפוכדור. הוא הולך שני צעדים ואז בולם בגלל הפקודה שנתת לו.
[/QUOTE]
"רלטס תשתמש בדחיפה!"אומר לרלטס
-
[quote=LordAbizi;1015396]
לי
"סלוברו, הטח אותו תפוס אותו עם קרן מהמים באמצעות על חושי, והבא אותו אליך!" אומרת ג'ן קרלסון. כמקודם, באמצעות כח על-חושי, אלומת מים מאמצע הזירה תופסת את שימאמא ומתחיל להעביר אותו אל מעבר לאמצע הזירה, לצד של סלוברו. כעת הברקים לא פוגעים בסלוברו, כי קל להם יותר לעבור דרך המים. (זהו מצב של קצר חשמלי.)
[/quote]
אני אומר לימאמא"אוקי תזרוק לעבר סלוברו כדור חשמל ואז לאחר שהוא יפגע תקוף אותו בפריקה.פריקה זה פשוט אתה אוגר חשמל ואז אתה פורק את החשמל על סלוברו"
-
[quote=LordAbizi;1015396]
שיר
סניזל קופץ במהירות לכיוון ספירו ומתנגש בו, ושניהם נפגעים. ספירו מבצע סיבוב באוויר, ויוצא למכת כנף על סניזל.[/quote]
"סניזל, מהר, רוץ סביב ספירו במהירות וצור צוות כפול!" אני קוראת במהירות, "מיד אחר כך, תשסע את ספירו בעזרת הטפרים שלך בכל הכח!"
-
תומר
ראלטס רץ קדימה ומתנגש עם פידוב. פידוב היה מופתע, ולכן נפגע מההתקפה. פידוב עולה למעלה, מסתובב, יורד למטה, ומנקר את ראלטס.
לי
החטאת את הנקודה המרכזית. בזמן שהוא מוקף במים, [b]כל [/b]ניסיון שלו לטעון חשמל יעלה חרס בידיו, שכן המים יוליכו את החשמל למים במרכז הזירה.
--
"סלוברו, הבא אותו אליך ותן לו אגרוף מגה!" סלוברו מנחית את אלומת המים בצד שלו של הזירה, ונותן אגרוף לשימאמא. ברגע ששימאמא נפגע הוא משתחרר מהמים, ואז שולח זרם חשמלי אל סלוברו.
שיר
סניזל מתחיל לרוץ מסביב לספירו, אך ספירו מספיק לפגוע בו עם מכת הכנף, ואז נעמד במרכז הסיבוב של סניזל, ואינו עושה כלום. סניזל יוצא אל ספירו עם ציפורניו ושורט אותו. ספירו נפגע, ואז דוחף את סניזל.