-
[QUOTE=LordAbizi;1016312]
לי
החטאת את הנקודה המרכזית. בזמן שהוא מוקף במים, [b]כל [/b]ניסיון שלו לטעון חשמל יעלה חרס בידיו, שכן המים יוליכו את החשמל למים במרכז הזירה.
--
"סלוברו, הבא אותו אליך ותן לו אגרוף מגה!" סלוברו מנחית את אלומת המים בצד שלו של הזירה, ונותן אגרוף לשימאמא. ברגע ששימאמא נפגע הוא משתחרר מהמים, ואז שולח זרם חשמלי אל סלוברו.
/QUOTE]
אני אומר לשימאמא"שלח כדור חשמל לעבר סלוברו"
-
[QUOTE=LordAbizi;1016312]תומר
ראלטס רץ קדימה ומתנגש עם פידוב. פידוב היה מופתע, ולכן נפגע מההתקפה. פידוב עולה למעלה, מסתובב, יורד למטה, ומנקר את ראלטס.
[/QUOTE]
"רלטס תשתמש בשיגור הכוונה היא שתתחמק בעזרת הכוח העל-חושי ואז תשתמש שוב על פידוב בדחיפה!"אצעק לרלטס ואז אזרוק על פידוב פוקדור.
-
[quote=LordAbizi;1016312]
שיר
סניזל מתחיל לרוץ מסביב לספירו, אך ספירו מספיק לפגוע בו עם מכת הכנף, ואז נעמד במרכז הסיבוב של סניזל, ואינו עושה כלום. סניזל יוצא אל ספירו עם ציפורניו ושורט אותו. ספירו נפגע, ואז דוחף את סניזל.[/quote]
"לעזאזל איתך, ספירו." אני רוטנת בשקט, 'אני לא יכולה לשבת כאן ולראות את כל זה מבלי לעשות שום דבר.' אני אומרת בליבי, "סניזל, אולי ננסה טופרי ברזל," אני אומרת, "אל תמהר, תעמוד במקום ותרגע. נסה להעביר את כל הכח שלך אל הטפרים, תתמקד רק בהן." אני מסבירה ומחכה לראות מה קורה, "תקשיח את הטפרים שלך כמה שאתה יכול, כשאתה רואה שאתה מוכן רוץ אל ספירו ותשסע אותו בשני הטפרים שלך!"
-
לי
טוב, בעצם אני חוזר בי מעט. לא [B]כל [/B]הנסיונות של לטעון חשמל כשהוא במגע עם מים יכשלו, אבל [B]רוב[/B] החשמל שיטען ילך למים.
--
"סלוברו, זריקה חיונית (או, כל תרגום טוב יותר שתציע ל-Vital Throw)!" אומרת ג'ן קרלסון. סלוברו מתחיל להתקרב אל שימאמא. שימאמא טוען חשמל בצורה כדורית ומשלח את הכדור אל סלוברו. סלוברו סופג את המכה, אך אז מגיע לשימאמא, תופס אותו, ומטיל אותו למים.
תומר
ראלטס מנסה לייסם את ההוראות הניתנו לו, והוא אכן נעלם לרגע, אך מופיע באותו מקום. ראלטס לאחר מכן דוחף את פידוב. פידוב נותן מכה עם כנפו לראלטס. אתה זורק את הפוכדור לפידוב, אך פידוב עולה מעלה והפוכדור מחטיא. אתה עדיין יכול להרים את הפוכדור ולהשתמש בו בהמשך.
שיר
למתקפות "x ברזל", כש-x איבר בגוף יש חוקים משלהם. החוקים הולכים בערך כך:
מתקפת "x ברזל" היא פשוט המתקפה "מכת x", ברגע שאימנו אותה הרבה. אז אם סניזל יבצע הרבה פעמים שריטות, זה יהפוך באופן טבעי לטפרי ברזל.
--
סניזל מכין את ציפורניו, קופץ מעלה, ומכה את ספירו. ספירו נהדף אחורה, אך אז מסתובב ויוצא למתקפת מכת כנף, ופוגע בסניזל.
-
[QUOTE=LordAbizi;1016955]לי
טוב, בעצם אני חוזר בי מעט. לא [B]כל [/B]הנסיונות של לטעון חשמל כשהוא במגע עם מים יכשלו, אבל [B]רוב[/B] החשמל שיטען ילך למים.
--
"סלוברו, זריקה חיונית (או, כל תרגום טוב יותר שתציע ל-Vital Throw)!" אומרת ג'ן קרלסון. סלוברו מתחיל להתקרב אל שימאמא. שימאמא טוען חשמל בצורה כדורית ומשלח את הכדור אל סלוברו. סלוברו סופג את המכה, אך אז מגיע לשימאמא, תופס אותו, ומטיל אותו למים.
[/QUOTE]
אני אומר לשיממא"תשחה במים תחכה שסלוברו היה קרוב לךמים ותקוף אותו במכת ברק אותו ואת המים"
-
[QUOTE=LordAbizi;1016955]
תומר
ראלטס מנסה לייסם את ההוראות הניתנו לו, והוא אכן נעלם לרגע, אך מופיע באותו מקום. ראלטס לאחר מכן דוחף את פידוב. פידוב נותן מכה עם כנפו לראלטס. אתה זורק את הפוכדור לפידוב, אך פידוב עולה מעלה והפוכדור מחטיא. אתה עדיין יכול להרים את הפוכדור ולהשתמש בו בהמשך.
[/QUOTE]
אני אחק את הפוקדור ואגיד לרלטס:"עכשיו תשתמש בעל-חושי אתה צריך לחושב שאתה מעיף את פידוב ארחק מכאן ואז שתעיף אותו תשתמש בשיגור כדי להגיע אליו ואז תשתמש שוב בדחיפה!"ואז אחרי שפידוב נראה תשוש אזרוק אליו פוקדור.
-
[quote=LordAbizi;1016955]
שיר
למתקפות "x ברזל", כש-x איבר בגוף יש חוקים משלהם. החוקים הולכים בערך כך:
מתקפת "x ברזל" היא פשוט המתקפה "מכת x", ברגע שאימנו אותה הרבה. אז אם סניזל יבצע הרבה פעמים שריטות, זה יהפוך באופן טבעי לטפרי ברזל.
--
סניזל מכין את ציפורניו, קופץ מעלה, ומכה את ספירו. ספירו נהדף אחורה, אך אז מסתובב ויוצא למתקפת מכת כנף, ופוגע בסניזל.[/quote]
אוף. אני פשוט גרועה בזה. ;;
~~
"סניזל, בוא נחזור לרוח קפואה! אנחנו חייבים להצליח בזה הפעם!" אני קוראת בעוד אני נחושה בדעתי, "קודם כל, תתרכז טוב. תנשוף אוויר דרך הפה שלך ובנוסף לרוח שתצא, תוציא גם חלקיקי קרח ושלג קטנים." אני מסבירה לסניזל ומוסיפה להסבר הקודם שלי על הרוח הקפואה.
-
לי
"סלוברו, השתמש בעל חושי כדי ליצור עמוד מים שיעלה וירד!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מתחיל לשחות לכיוון אחת הגדות, אך אז נוצר עמוד מים שמעלה את שימאמא למעלה לתקרה, ואז יורד חזרה למטה, וחוזר חלילה. שימאמא מנסה רבות לשלוח זרם חשמלי, ואכן זרם חשמלי דק וחלש מגיע אל סלוברו, ופוגע בו, דבר המפריע לריכוז שלו ובכך מאט מעט את עמוד המים.
תומר
האמן לי, כשפידוב יהיה עייף, זה יהיה כתוב. לצערי במשחקים שלי הקרבות אורכים זמן רב.
--
ראלטס מנסה להשתמש בכח העל חושי, והתוצאה היחידה שאתה רואה זה שפידוב נהדף מעט, מרחק כמעט ובר הנזחה, אחורה. ראלטס מנסה להשתגר, אך שוב מעלה חרס בידיו. ראלטס יוצא לדחיפה, וכמוהו גם פידוב. השניים מתנגשים.
שיר
במקרה זה אין את יוצאת מן הכלל, אלא את מצייתת לכלל. הואיל ומערכת כזו של לימוד מתקפות אינה מצויה ברוב משחקי הפורום, הגיוני שיתקשו מעט עם המערכת הזאת, וזה בסדר.
--
סניזל שואף אוויר רב, ואז מתחיל לנשוב אותו על ספירו, הטס אל פידוב כדי לנקר אותו. נראה שהדבר מאט מעט את פידוב, אך פידוב בכל זאת מגיע אל סניזל ומנקר אותו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1017629]לי
"סלוברו, השתמש בעל חושי כדי ליצור עמוד מים שיעלה וירד!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מתחיל לשחות לכיוון אחת הגדות, אך אז נוצר עמוד מים שמעלה את שימאמא למעלה לתקרה, ואז יורד חזרה למטה, וחוזר חלילה. שימאמא מנסה רבות לשלוח זרם חשמלי, ואכן זרם חשמלי דק וחלש מגיע אל סלוברו, ופוגע בו, דבר המפריע לריכוז שלו ובכך מאט מעט את עמוד המים.
[/QUOTE]
אניח אומר לשימאמ"תצא מהמים ואז כדור חשמל על סלוברו"
-
[quote=LordAbizi;1017629]
שיר
במקרה זה אין את יוצאת מן הכלל, אלא את מצייתת לכלל. הואיל ומערכת כזו של לימוד מתקפות אינה מצויה ברוב משחקי הפורום, הגיוני שיתקשו מעט עם המערכת הזאת, וזה בסדר.
--
סניזל שואף אוויר רב, ואז מתחיל לנשוב אותו על ספירו, הטס אל פידוב כדי לנקר אותו. נראה שהדבר מאט מעט את פידוב, אך פידוב בכל זאת מגיע אל סניזל ומנקר אותו.[/quote]
[I]קצת בילבלת פה הכל, בין פידוב לספירו. :ם[/I]
~~
"סניזל, השתמש במתקפה מהירה על ספירו ומיד אחר כך תקוף בשריטות." אני אומרת ונאנחת קלות, מעט מיואשת מהקרב הזה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1017629]תומר
האמן לי, כשפידוב יהיה עייף, זה יהיה כתוב. לצערי במשחקים שלי הקרבות אורכים זמן רב.
--
ראלטס מנסה להשתמש בכח העל חושי, והתוצאה היחידה שאתה רואה זה שפידוב נהדף מעט, מרחק כמעט ובר הנזחה, אחורה. ראלטס מנסה להשתגר, אך שוב מעלה חרס בידיו. ראלטס יוצא לדחיפה, וכמוהו גם פידוב. השניים מתנגשים.
[/QUOTE]
"תשתמש שוב בשיגור כדי להיות מאחורי פידוב ואז תשתמש בדחיפה על פידוב בכול הכוח!"אצעק לעבר רלטס
-
[QUOTE=LordAbizi;1014645]
תמיר
אתה נכנס למכון, ומתוך דלת בקצהו המרוחק יוצאים חמישה אנשים. שלושה מהם מתיישבים על יד שולחן על אחת מצלעות הזירה המבלנית. הרביעי, נעמד מולם ולוקח שני דגלים, והאחרון, נעמד הישר מולך. הזירה מכוסה כולה דשא קצר. בכל פינה עומד לו שיח סבוך במיוחד.
"קרב מכון העיר טרגול-מרסה יתחיל כעת. לכל צד יותר להשתמש בלא יותר משני פוקימונים. הצד המנצח הוא הצד שינצח את כל פוקימוני האוייב, על פי קביעה שלי. התחילו!" קורא השופט עם הדגלים.
"צא, שיפטרי!" אומר גרופוס פילדמן, האיש שעומד מולך, ומוציא שיפטרי לזירה.[/QUOTE]
מכון העשב,נכון?
----
"צא הנדוואר!" אני קורא,ומוציא את הנדוואר,"להביור על שיפטרי!"
-
לי
"סלוברו, אגרוף מגה!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא קופץ מעמוד המים, בזמן שהוא שולח כדור ברק ופוגע בסלוברו. ברגע ששימאמא נוחת, סלוברו מתקרב אליו חרף הכאב, ונותן לו אגרוף מגה.
שיר
כן, קורה לי הרבה.
דרך אגב, הקרבות במשחק שלי בדרך כלל אינם קצרים, ומייגעים מאוד. סוג של בעיה נפשית שלי.
--
סניזל מתרחק מעט מספירו, ואז השניים מתקדמים זה לכיוון זה, דוחפים אחד את השני ונהדפים אחורה. סניזל קופץ אל ספירו ושורט אותו. ספירו בתגובה נותן מכות עם כנפיו לספירו.
תומר
כמקודם, ראלטס עומל רבות כדי להשתגר, אך ללא הועיל. פידוב מתקרב ומנקר את ראלטס, וראלטס דוחף ממנו את פידוב.
תמיר
כן.
שכחתי לציין מקודם, שאין גג לזירה, כלומר היא שטופת שם.
--
"שיפטרי, סופת עלים!" קורא גרופוס פילדמן. הנדוואר מתחיל לשלוח להביור, ושיפטרי נעזר בדשא בזירה ושולח עלים כנגד הלהביור. סופת העלים חזרה, והנוואר מתקשה לגבור עליה, עד אשר נגמר לו האוויר הלהביור פוסק.
אף צד לא נפגע.
-
[QUOTE=LordAbizi;1018591]לי
"סלוברו, אגרוף מגה!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא קופץ מעמוד המים, בזמן שהוא שולח כדור ברק ופוגע בסלוברו. ברגע ששימאמא נוחת, סלוברו מתקרב אליו חרף הכאב, ונותן לו אגרוף מגה.
[/QUOTE]
אני אומר לשימא"שלח כור חשמל וברק לעבר סלוברו"
-
[quote=LordAbizi;1018591]
שיר
כן, קורה לי הרבה.
דרך אגב, הקרבות במשחק שלי בדרך כלל אינם קצרים, ומייגעים מאוד. סוג של בעיה נפשית שלי.
--
סניזל מתרחק מעט מספירו, ואז השניים מתקדמים זה לכיוון זה, דוחפים אחד את השני ונהדפים אחורה. סניזל קופץ אל ספירו ושורט אותו. ספירו בתגובה נותן מכות עם כנפיו לספירו.
[/quote]
[I]כן, אני מניחה שכל המשחק הפסיכי הזה הוא תוצר של בעיה נפשית שלך. ^^;[/I]
~~
"מהר סניזל, תפוס אותו באחת מן הכנפיים שלו ותטיח אותו בחוזקה על הקרקע מספר פעמים!" אני קוראת.