-
[QUOTE][COLOR=#0000ff][B]ג'וני
למה פעמים הגבת?
[/B]
[B]אתה יורד מהספיינה אתה רואה איש שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr067.png[/IMG]אומר לכם"שמי בן ואני הוא המדריך שלכם באי.מחר אתם תלחמו נגד מישהוואם תנצחו אותו תוכלו לדלגעל תג.אל לפני מחר תוכלו לתפוס פוקימונים לחזק אותם לפתאותם.אז לכו להתאמן"[/B][/COLOR]
[/QUOTE]הייתי בטוח שהגבתי אבל לא מצאתי תתגובה..
אלך אל דשא קרוב כדי להתאמן קצת.
-
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
אתה הולך אל הדשא הקרוב ותוך מס' רגעים מגיע אל הדשא הקרוב.שם אתה רואה קהילה של ברונזוג מעופפפים להם בשמיים ומשחקים עם אחד השני. [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]שון
אתה נכנס לארון הגדול.וסוגר את שני דלותיות וניה בשקט.שני החילים מגיעים לאיפה שאתה נמצא.והם ממשיכים לכיון שבו הלכת.הם לא ראו אותך.עכשיו אתה יכול לצאת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
לפתע מונפרנו נעלם מהמקום שהיה ובמקומו מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/392.png[/IMG] איינפרימפ חזק ועוצמתי.איינפרימפ למד התלקחות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי
טראפינץ' תוקף במכת חול את פאצ'יריסו.טראפינץ' מעיף עליו חול.פאצ'יריסו נפגע מזה.לפתע את רואה שפאצ'יריסו מתעלף על הזירה.אנה מחזירה את פאצ'יריסו לפוכדור שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]שחר
באלבאזור רץ אל באנירי כאילו באה להשתמש בנשיכה.אך לפתע באלבאזור קופץ לאויר ומשתמש בשוטי הגפן על באנירי.בונירי לא מצליחחה להתחמק ונפגעת קשה.בונירי תוקפת בקרן קרח חזקה על באלבאזור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
בסדר
לאויטר משתמשת במפולת אבנים ויוצרת מפולת אבנים.צ'רמנדאר קופץ על זה ומתחמק מהקרן העל של רג'אייס.צ'רמנדאר משתמש בגחלת מטאור על רג'אייס.רג'אייס לא מצליח הלתחמק מגחלת המטאור של צ'רמנדאר ונפגע קצת.רג'אייס משתמש בתותח חשמל על צ'רמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]ג'ון
גרוטל לא מצליח להתחמק מניב האש של לאקסרי ונפגע קשה.גרוטל משתמש בטיפוס סלעים כפול על לאקסרי.לאקסרי לא מצליח להתחמק מטיפוס הסלעים של גרוטל ונפגע קשה.לפתע גרוטל ולאקסרי מתעלפים על הזירה. 3 2 לך.סטיבן מחזיר את לאקסרי לפוכדור שלו ואומר לך"אתה יריב קשוח"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
אתה נכנכס למבנה המוזר ואתה מגיע למסדרון ארוך.כעבור דקה של הליכה אתה שומע צעדים של אנשים מתקרבים אליך.ואתה שומע אותם מדברים"שמעת על הכישלון של אור הוא לא הצליח לתפוס רג'איבס בגלל ילדים קטנים בטח הבוס יהרוג אותו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
באגון מתאושש ומתחמק בזמן מהניעצת הרעל של בידריל.באגון משתמש בראשיה חזקה על בידריל.בידריל לא מצליח הלתחמק מהראשיה ונפגע קשה.אתה מבחין שבידריל תשוש לגמרי מהקרב[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;798981][B][COLOR=olive]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]גרוטל לא מצליח להתחמק מניב האש של לאקסרי ונפגע קשה.גרוטל משתמש בטיפוס סלעים כפול על לאקסרי.לאקסרי לא מצליח להתחמק מטיפוס הסלעים של גרוטל ונפגע קשה.לפתע גרוטל ולאקסרי מתעלפים על הזירה. 3 2 לך.סטיבן מחזיר את לאקסרי לפוכדור שלו ואומר לך"אתה יריב קשוח"[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לגרוטל: "תודה על הקרב שנתת, עכשיו תנוח", אני אומר לסטיבן: "תודה סטיבן, גם אתה, מי הפוקימון הבא שלך?".
-
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
אתה מחזיר את גרוטל לפוכדור שלו.סטיבן אומר לך"רק להזכיר לך נותרו לך 3פוקימונים ולי 2.אז אתה מוביל כרגע בקרב.אבל הכל יכול להשתנות.בקשר לפוקימון הבא שלי אתה תגלה בעוד מס' שניות.אז צא סוופרמפט שלי לקרב."סטיבן שולף פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/260.png[/IMG] סורמפט ענק וחזק[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;798996][B][COLOR=teal]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אתה מחזיר את גרוטל לפוכדור שלו.סטיבן אומר לך"רק להזכיר לך נותרו לך 3פוקימונים ולי 2.אז אתה מוביל כרגע בקרב.אבל הכל יכול להשתנות.בקשר לפוקימון הבא שלי אתה תגלה בעוד מס' שניות.אז צא סוופרמפט שלי לקרב."סטיבן שולף פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/260.png[/IMG] סורמפט ענק וחזק[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לסטיבן: "קבל את הפוקימון הכי חזק שלי, צא הרקרוס, תשתמש באס אווירי ואז בשבירת לבנים בכל הכוח".
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
אתה שולף פוכדור מכיסך וממנו יוצא הרקרוס לקרב.הרקרוס משתמש באס אורי על סורמפט.סורמפט מתחמק בקלות מההאס האוירי של הרקרוס.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים על סורמפט.סורמפט גם מזה מתחמק מקלות.סטיבן אומר לסורמפט"תשתמש בגלישה על הרקרוס שלו"סורמפט משתמש בגלישה על הרקרוס[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;798999][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה שולף פוכדור מכיסך וממנו יוצא הרקרוס לקרב.הרקרוס משתמש באס אורי על סורמפט.סורמפט מתחמק בקלות מההאס האוירי של הרקרוס.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים על סורמפט.סורמפט גם מזה מתחמק מקלות.סטיבן אומר לסורמפט"תשתמש בגלישה על הרקרוס שלו"סורמפט משתמש בגלישה על הרקרוס[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "תתחמק מהר מהגלישה שלו ואז תשתמש במכת קרן ואז בשבירת לבנים בכל הכוח".
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מתחמק בזריזות מהגלישה של סורמפט.הרקרוס משתמש במכת קרן על סורמפט.סורמפט לא מצליח להתחמק ממכת הקרן של הרקרוס ונפגע קצת.הררוס משתמש בשבירת לבנים על סורנמפט.סורמפט מתחמק מזה בקלות רבה.סטיבן אומר לסורמפט"תשתמש בפצצת בוץ על הרקרוס שלו"סורמפט משגר פצצת בוץ אל הרקרוס[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;799004][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס מתחמק בזריזות מהגלישה של סורמפט.הרקרוס משתמש במכת קרן על סורמפט.סורמפט לא מצליח להתחמק ממכת הקרן של הרקרוס ונפגע קצת.הררוס משתמש בשבירת לבנים על סורנמפט.סורמפט מתחמק מזה בקלות רבה.סטיבן אומר לסורמפט"תשתמש בפצצת בוץ על הרקרוס שלו"סורמפט משגר פצצת בוץ אל הרקרוס[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "תתחמק מהפצצת בוץ שלו ואז תשתמש בשבירת לבנים כפולה בכל הכוח שלך כדי לנצח".
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מתחמק מפצצת הבוץ של סורמפט.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים כפולה על סורמפט.סורמפט מתחמק משבירת הלבנים הכפולה על הרקרוס.סטיבן אומר לסורמפט שלו"תשתמש ברעידת אדנמה על הרקרוס שלו"סורמפט משתמש ברעידת אדמה ויוצר רעידת אדמה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;798981][B][COLOR="Navy"]ג'וני
אתה הולך אל הדשא הקרוב ותוך מס' רגעים מגיע אל הדשא הקרוב.שם אתה רואה קהילה של ברונזוג מעופפפים להם בשמיים ומשחקים עם אחד השני. [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]שון
אתה נכנס לארון הגדול.וסוגר את שני דלותיות וניה בשקט.שני החילים מגיעים לאיפה שאתה נמצא.והם ממשיכים לכיון שבו הלכת.הם לא ראו אותך.עכשיו אתה יכול לצאת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
לפתע מונפרנו נעלם מהמקום שהיה ובמקומו מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/392.png[/IMG] איינפרימפ חזק ועוצמתי.איינפרימפ למד התלקחות[/COLOR][/B]
טראפינץ' תוקף במכת חול את פאצ'יריסו.טראפינץ' מעיף עליו חול.פאצ'יריסו נפגע מזה.לפתע את רואה שפאצ'יריסו מתעלף על הזירה.אנה מחזירה את פאצ'יריסו לפוכדור שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]שחר
באלבאזור רץ אל באנירי כאילו באה להשתמש בנשיכה.אך לפתע באלבאזור קופץ לאויר ומשתמש בשוטי הגפן על באנירי.בונירי לא מצליחחה להתחמק ונפגעת קשה.בונירי תוקפת בקרן קרח חזקה על באלבאזור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
בסדר
לאויטר משתמשת במפולת אבנים ויוצרת מפולת אבנים.צ'רמנדאר קופץ על זה ומתחמק מהקרן העל של רג'אייס.צ'רמנדאר משתמש בגחלת מטאור על רג'אייס.רג'אייס לא מצליח הלתחמק מגחלת המטאור של צ'רמנדאר ונפגע קצת.רג'אייס משתמש בתותח חשמל על צ'רמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]ג'ון
גרוטל לא מצליח להתחמק מניב האש של לאקסרי ונפגע קשה.גרוטל משתמש בטיפוס סלעים כפול על לאקסרי.לאקסרי לא מצליח להתחמק מטיפוס הסלעים של גרוטל ונפגע קשה.לפתע גרוטל ולאקסרי מתעלפים על הזירה. 3 2 לך.סטיבן מחזיר את לאקסרי לפוכדור שלו ואומר לך"אתה יריב קשוח"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
אתה נכנכס למבנה המוזר ואתה מגיע למסדרון ארוך.כעבור דקה של הליכה אתה שומע צעדים של אנשים מתקרבים אליך.ואתה שומע אותם מדברים"שמעת על הכישלון של אור הוא לא הצליח לתפוס רג'איבס בגלל ילדים קטנים בטח הבוס יהרוג אותו"[/COLOR][/B]
באגון מתאושש ומתחמק בזמן מהניעצת הרעל של בידריל.באגון משתמש בראשיה חזקה על בידריל.בידריל לא מצליח הלתחמק מהראשיה ונפגע קשה.אתה מבחין שבידריל תשוש לגמרי מהקרב[/COLOR][/B][/QUOTE]
צ'רמנדר תקפוץ גבוהה ואז גחלת,לרביטר במקרה שרג'יאייס מתחמק,תפעילי הגנת ברזל על הגחלת שהיה לך הגנת אש
במקרה שרג'יאייס לא מתחמק,דחיפה.
-
[quote=Akainu;799014][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס מתחמק מפצצת הבוץ של סורמפט.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים כפולה על סורמפט.סורמפט מתחמק משבירת הלבנים הכפולה על הרקרוס.סטיבן אומר לסורמפט שלו"תשתמש ברעידת אדנמה על הרקרוס שלו"סורמפט משתמש ברעידת אדמה ויוצר רעידת אדמה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "תתחמק מרעידת האדמה שלו ואז תשתמש במכת קרן כפולה הכל הכוח שלך כדי לנצח אותו".
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס לא מצליח להתחמק צרעידת אדמה של סורמפט ונפגע קשה.הרקרוס משתמש במכת קרן כפולה על סורמפט.סורמפט לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.סטיבן אומר לסורמפט"תשתמש שוב ברעידת אדמה עליו"סורמפט משתמש ברעידת אדמה שוב על הרקרוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
צ'רמנדאר לא מצליח להתחמק מתותח החשמל של רג'אייס ומובס בקרב.לרויטר דוחפת את רג'אייס אך הוא מתחמק.רג'אייס משתמש בקרן קרח על לרויטר שלך[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;799031][B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס לא מצליח להתחמק צרעידת אדמה של סורמפט ונפגע קשה.הרקרוס משתמש במכת קרן כפולה על סורמפט.סורמפט לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.סטיבן אומר לסורמפט"תשתמש שוב ברעידת אדמה עליו"סורמפט משתמש ברעידת אדמה שוב על הרקרוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
צ'רמנדאר לא מצליח להתחמק מתותח החשמל של רג'אייס ומובס בקרב.לרויטר דוחפת את רג'אייס אך הוא מתחמק.רג'אייס משתמש בקרן קרח על לרויטר שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
"פינסר צא!" אני צועק, לרביטר הגנת ברזל כדי ליצור מגן קרח,פינסר תקפוץ ותשאר באויר.
-
[QUOTE=Akainu;798981][B][COLOR="Navy"]ג'וני
[B][COLOR="Teal"]שון
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="SeaGreen"]שחר
[B][COLOR="Red"]ניר
בסדר
[B][COLOR="Olive"]ג'ון
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
באגון מתאושש ומתחמק בזמן מהניעצת הרעל של בידריל.באגון משתמש בראשיה חזקה על בידריל.בידריל לא מצליח הלתחמק מהראשיה ונפגע קשה.אתה מבחין שבידריל תשוש לגמרי מהקרב[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תחזור אינפרייפ" אני אומר ואז הולך למרכז הפוקימונים כדי לקחת חדר