[QUOTE=LordAbizi;1018591]תומר
כמקודם, ראלטס עומל רבות כדי להשתגר, אך ללא הועיל. פידוב מתקרב ומנקר את ראלטס, וראלטס דוחף ממנו את פידוב.
[/QUOTE]
"טוב תנסה להשתמש שוב בעל-חושי ואז בדחיפה על פידוב!"אצעק לעבר רלטס.
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;1018591]תומר
כמקודם, ראלטס עומל רבות כדי להשתגר, אך ללא הועיל. פידוב מתקרב ומנקר את ראלטס, וראלטס דוחף ממנו את פידוב.
[/QUOTE]
"טוב תנסה להשתמש שוב בעל-חושי ואז בדחיפה על פידוב!"אצעק לעבר רלטס.
לי
"סלוברו, גלי פסי!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מתחיל לשלוח מתקפות חשמל, וסלוברו משיג בגלים מוזרים של עיוות במרחב. המתקפות, בסתירה מוחלטת לחוקי הפיזיקה, מתנגשות זו עם זו, ובתוצאה הסופית אף לא אחד מהם נפגע.
שיר
הבחנה במקום.
--
סניזל מהר שולח את ידיו אל הכנף המכה של ספירו, תופס אותה, ומטח את ספירו בקרקע מספר פעמים. ספירו מנסה לנקר את ידיו של סניזל, אך זה רחוק מדי ממנו מהפה שלו, והוא נכשל.
תומר
פידוב מתחיל לנוע לכיוון ראלטס כדי לדחוף אותו, וראלטס מנסה לזרוק אותו אחורה, אך כמקודם אין השפעה, וראלטס עובר לדחיפה. שני הפוקימונים רצים זה אל זה ומתנגשים בדחיפה.
[QUOTE=LordAbizi;1019364]תומר
פידוב מתחיל לנוע לכיוון ראלטס כדי לדחוף אותו, וראלטס מנסה לזרוק אותו אחורה, אך כמקודם אין השפעה, וראלטס עובר לדחיפה. שני הפוקימונים רצים זה אל זה ומתנגשים בדחיפה.[/QUOTE]
"תשתמש בעל-חושי כדי להרחיק את פידוב ואז תשתמש בדחיפה כדי שהוא יתעלף!"אצעק לרלטס.
[quote=LordAbizi;1019364]לי
"סלוברו, גלי פסי!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מתחיל לשלוח מתקפות חשמל, וסלוברו משיג בגלים מוזרים של עיוות במרחב. המתקפות, בסתירה מוחלטת לחוקי הפיזיקה, מתנגשות זו עם זו, ובתוצאה הסופית אף לא אחד מהם נפגע.
[/quote]
אני אומר לשימאמא"תשתמש בשיתוק ואזרעם על סלוסברו"
[quote=LordAbizi;1019364]
שיר
הבחנה במקום.
--
סניזל מהר שולח את ידיו אל הכנף המכה של ספירו, תופס אותה, ומטח את ספירו בקרקע מספר פעמים. ספירו מנסה לנקר את ידיו של סניזל, אך זה רחוק מדי ממנו מהפה שלו, והוא נכשל.[/quote]
"שחרר אותו ובמהירות השתמש בשסע ותעיף אותו ממך בכל הכח!" אני פוקדת.
תומר
ראלטס שוב מנסה לשלח גל על חושי כדי לפגוע בפידוב, אך שוב אין השפעה על פידוב. פידוב טס לראלטס, ומנקר אותו מעט. ראלטס מתנער ממנו ודוחף אותו.
לי
שיתוק, זה ממש ממש לא טריוויאלי. ורעם זה הקול, לא ההבזק החשמלי. הפעם אסלח לך, ואניח שהתכוונת לשלוח זרם חשמלי אל סלוברו.
--
"סלוברו, על חושי!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מתחיל לשלוח זרם חשמלי אל סלוברו, אך סלוברו מצליח להתמקד, ותופס בכח על טבעי את שימאמא, ומתחיל לסובב אותו באוויר. הדבר מפריע לשימאמא והוא מפסיק את ההתקפה.
שיר
סניזל זורק ממנו את ספירו, ושורט אותו בחוזקה. ספירו נהדף מסניזל, אז מסתובב באוויר, ויוצא למכת כנף ופוגע בסניזל.
[QUOTE=LordAbizi;1020500]תומר
ראלטס שוב מנסה לשלח גל על חושי כדי לפגוע בפידוב, אך שוב אין השפעה על פידוב. פידוב טס לראלטס, ומנקר אותו מעט. ראלטס מתנער ממנו ודוחף אותו.
[/QUOTE]
"רלטס תאגור אנרגיה בתוך היד שלך כדי שאצא אש ממנו ואז תקוף את פידוב באגרוף אש!"אצעק לעבר רלטס ואז אוסיף:"אם לא תצליח תנסה לעשות עם ברק ואז תתקוף את פידוב עם המתקפה ובנוסף עם דחיפה!"
[quote=LordAbizi;1020500]
לי
שיתוק, זה ממש ממש לא טריוויאלי. ורעם זה הקול, לא ההבזק החשמלי. הפעם אסלח לך, ואניח שהתכוונת לשלוח זרם חשמלי אל סלוברו.
--
"סלוברו, על חושי!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מתחיל לשלוח זרם חשמלי אל סלוברו, אך סלוברו מצליח להתמקד, ותופס בכח על טבעי את שימאמא, ומתחיל לסובב אותו באוויר. הדבר מפריע לשימאמא והוא מפסיק את ההתקפה.
[/quote]
אני אומר לשימא"תצא מזה ואז כדור חשמל על סלוברו"
[quote=LordAbizi;1020500]
שיר
סניזל זורק ממנו את ספירו, ושורט אותו בחוזקה. ספירו נהדף מסניזל, אז מסתובב באוויר, ויוצא למכת כנף ופוגע בסניזל.[/quote]
"סניזל, מהר, תשחיז את ציפורנייך (Hone Claws) ותקוף את ספירו שוב בשסע, תן את כל הכח שלך!"
[QUOTE=LordAbizi;1018591]
תמיר
כן.
שכחתי לציין מקודם, שאין גג לזירה, כלומר היא שטופת שם.
--
"שיפטרי, סופת עלים!" קורא גרופוס פילדמן. הנדוואר מתחיל לשלוח להביור, ושיפטרי נעזר בדשא בזירה ושולח עלים כנגד הלהביור. סופת העלים חזרה, והנוואר מתקשה לגבור עליה, עד אשר נגמר לו האוויר הלהביור פוסק.
אף צד לא נפגע.[/QUOTE]
"הנדוואר,תרוץ אליו,תשתמש בכדור צל,שריטות ואז להביור!"
תומר
ראלטס מנסה לעשות את אשר אמרת לו, אך הוא מצליח להביא רק אגרופים רגילים לפידוב. פידוב נותן מכה עם הכנף שלו לראלטס. ראלטס דוחף את פידוב. פידוב טס אל ראלטס ודוחף אותו.
לי
"סלוברו, אם הוא מצליח לפגוע בך, רוץ עם אגרוף מגה!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מחכה מעט, אך רואה שסלוברו לא מתכוון להפסיק. שימאמא מתחיל לשלוח כדורים חשמליים לכל עבר, עד אשר כדור אחד פוגע בסלוברו. סלוברו מפסיק את ההתקפה, רץ אל שימאמא, ונותן לו אגרוף מגה.
שיר
האם זו מתקפה של דור חמש?
--
סניזל מעביר את ציפורניו זו בזה במטרה חדד אותן. לאחר מכן הוא קופץ על ספירו ושורט אותו. ספירו בתגובה טס אל סניזל, ומנקר אותו.
תמיר
"שיפטרי, השתמש בפיצוץ מרוכז (Focus Blast), לאחר מכן קפוץ מעלה, והשתמש בקרן סולארית!" אומר גרופוס. הנדוואר מתחיל לרוץ ושולח כדור צל שפוגע בשיפטרי. שיפטרי רץ אל הדוואר, בעוד שהוא מרכז כח בידיו, ואז מנחית מהלומה חזקה בהנדוואר. הנדוואר שורט קצת את שיפטרי,אך אז שיפטרי קופץ גבוה, ויורה במהירות קרן סולארית (זירה שטופת שמש). הנדוואר מגיב בלהביור (ואני מודע לזה שהוא מתחזק בגלל שטיפות השמש של הזירה) ושתי המתקפות מתנגשות. נוצר פיצוץ די חזק, שהודף את שני הפוקימונים אחורה. שיפטרי נוחת/מתרסק מטה.
[QUOTE=LordAbizi;1021434]תומר
ראלטס מנסה לעשות את אשר אמרת לו, אך הוא מצליח להביא רק אגרופים רגילים לפידוב. פידוב נותן מכה עם הכנף שלו לראלטס. ראלטס דוחף את פידוב. פידוב טס אל ראלטס ודוחף אותו.
[/QUOTE]
"רלטס תנסה להשתמש באגרוף חשמל על פידוב!אתה יכול להצליח רלטס!ואם אתה מצליח אז אחרי שתשתמש באגרוף חשמל תשתמש בבלימה שוב בכול הכוח!"אומר לרלטס בתקווה שהוא יצליח לעשות אגרוף חשמל על פידוב.
[quote=LordAbizi;1021434]
לי
"סלוברו, אם הוא מצליח לפגוע בך, רוץ עם אגרוף מגה!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מחכה מעט, אך רואה שסלוברו לא מתכוון להפסיק. שימאמא מתחיל לשלוח כדורים חשמליים לכל עבר, עד אשר כדור אחד פוגע בסלוברו. סלוברו מפסיק את ההתקפה, רץ אל שימאמא, ונותן לו אגרוף מגה.
[/quote]
אני אומר לשיממא"שלח כדורי חשמל לכול עבר שיפגעו בסלוברו ויגמו אותו"
[quote=LordAbizi;1021434]
שיר
האם זו מתקפה של דור חמש?
--
סניזל מעביר את ציפורניו זו בזה במטרה חדד אותן. לאחר מכן הוא קופץ על ספירו ושורט אותו. ספירו בתגובה טס אל סניזל, ומנקר אותו.
[/quote]
[I]אה כן, זה לא בסדר? :$
המתקפה כעקרון מגבירה את הדיוק וההתקפה.[/I]
~~
"מהר סניזל, השתמש בחבטות זעם ותחבוט בו מספר פעמים והעף אותו ממך!" אני פוקדת עליו, "מיד, השתמש במתקפה מהירה!"
[QUOTE=LordAbizi;1021434]
תמיר
"שיפטרי, השתמש בפיצוץ מרוכז (Focus Blast), לאחר מכן קפוץ מעלה, והשתמש בקרן סולארית!" אומר גרופוס. הנדוואר מתחיל לרוץ ושולח כדור צל שפוגע בשיפטרי. שיפטרי רץ אל הדוואר, בעוד שהוא מרכז כח בידיו, ואז מנחית מהלומה חזקה בהנדוואר. הנדוואר שורט קצת את שיפטרי,אך אז שיפטרי קופץ גבוה, ויורה במהירות קרן סולארית (זירה שטופת שמש). הנדוואר מגיב בלהביור (ואני מודע לזה שהוא מתחזק בגלל שטיפות השמש של הזירה) ושתי המתקפות מתנגשות. נוצר פיצוץ די חזק, שהודף את שני הפוקימונים אחורה. שיפטרי נוחת/מתרסק מטה.[/QUOTE]
"הנדוואר,תשתמש בגחלת ואז להביור על שיפטרי!"