-
תומר
ובכל זאת, עדיין לא הסברת מה זה בלימה. [b]אני [/b]אינני מבין מה זה, ובטח שראלטס גם לא יבין מה זה.
--
ראלטס מנסה לתת אגרוף חשמל אך נכשל, ונותן אגרוף רגיל לפידוב. פידוב מנקר את ראלטס.
לי
"אין זה נראה לי! סלוברו, השתמש בעל חושי כדי לגרור אותו לתוך המים!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מתחיל לשלוח כדורי ברק, אך באמצעות כח על חושי סלוברו שולח זרועות מן המים שתופסות את שימאמא וגוררות אותו למים, ואז מתקפות החשמל שלא אינן פוגעות יותר בדבר.
שיר
אין שום בעיה, מבחינתי גם מותר להמציא מתקפות.
שאלתי רק כדי לוודא.
--
סניזל מניף את ידיו הלוך ושוב מספר פעמים וספירו מתרחק ממנו. לאחר מכן סניזל קופץ במהירות ודוחף את ספירו. ספירו טס אל סניזל ונותן לו מכה עם הכנף.
תמיר
"שיפטרי, תקוף בעלי תער כנגד הגחלת שלו, ובסופת עלים כנגד הלהביור!" אומר גרופוס פילדמן. הנדוואר מתחיל לשלוח גחלות לכיוון שיפטרי, ושיפטרי מגיב בעלים. העלים מכלים חלק מהאנרגיה של הגחלות, ואם הן בכלל מגיעות אחר כך לשיפטרי, זה בעצמה חלושה מאוד. הנדוואר שולח להביור, ושיפטרי שולח שוב סופת עלים. עם זאת, נראה הפעם שהלהביור גובר על שיפטרי ופוגע בו מעט.
-
[QUOTE=LordAbizi;1022055]
לי
"אין זה נראה לי! סלוברו, השתמש בעל חושי כדי לגרור אותו לתוך המים!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מתחיל לשלוח כדורי ברק, אך באמצעות כח על חושי סלוברו שולח זרועות מן המים שתופסות את שימאמא וגוררות אותו למים, ואז מתקפות החשמל שלא אינן פוגעות יותר בדבר.
[/QUOTE]
אני אומר לשימא"שלח כדורי חשמל לעבר המים כך שיחשמלו את כול זירת המים ואלי סלוברו יפגע מזה"
-
[QUOTE=LordAbizi;1022055]תומר
ובכל זאת, עדיין לא הסברת מה זה בלימה. [b]אני [/b]אינני מבין מה זה, ובטח שראלטס גם לא יבין מה זה.
--
ראלטס מנסה לתת אגרוף חשמל אך נכשל, ונותן אגרוף רגיל לפידוב. פידוב מנקר את ראלטס.
[/QUOTE]
התבלבלתי רציתי לכתוב דחיפה...
-----
"רלטס אתה יכול להשתמש באגרוף חשמל!אתה יכול!"אצעק לרלטס ואז אוסיף:"אם לא תצליח תעיף את פידוב בעזרת דחיפה!"
-
[QUOTE=LordAbizi;1022055]
תמיר
"שיפטרי, תקוף בעלי תער כנגד הגחלת שלו, ובסופת עלים כנגד הלהביור!" אומר גרופוס פילדמן. הנדוואר מתחיל לשלוח גחלות לכיוון שיפטרי, ושיפטרי מגיב בעלים. העלים מכלים חלק מהאנרגיה של הגחלות, ואם הן בכלל מגיעות אחר כך לשיפטרי, זה בעצמה חלושה מאוד. הנדוואר שולח להביור, ושיפטרי שולח שוב סופת עלים. עם זאת, נראה הפעם שהלהביור גובר על שיפטרי ופוגע בו מעט.[/QUOTE]
"תשתמש בלהביור על שיפטרי,ואז תצית באש עם הלהביור את הדשא מסביב לשיפטרי (קוראים לזה FIRE SPIN או שזאת מתקפה שונה?)!"
-
[quote=LordAbizi;1022055]
שיר
אין שום בעיה, מבחינתי גם מותר להמציא מתקפות.
שאלתי רק כדי לוודא.
--
סניזל מניף את ידיו הלוך ושוב מספר פעמים וספירו מתרחק ממנו. לאחר מכן סניזל קופץ במהירות ודוחף את ספירו. ספירו טס אל סניזל ונותן לו מכה עם הכנף.[/quote]
"סניזל, ננסה שוב את הרוח הקפואה! תשאב אוויר ותנשוף אותו על ספירו בנוסף לחלקיקי שלג וקרח שיקפיאו את הרוח. עכשיו!" אני פוקדת על סניזל.
-
לי
"סלוברו, השתדל להשאירו מתחת למים כמה שאפשר!" אומרת ג'ן קרלסון. סלוברו מנסה להחזיק את שימאמא כמה שאפשר במים, בזמן ששימאמא מנסה לשלוח כדורי ברק, אך הם אינם פוגעים בכלום. קשה לסלוברו להחזיק במתקפה זמן רב, והוא משחרר את שימאמא, ששוחה לפני המים ואז שולח כדור ברק אל סלוברו.
תומר
ראלטס נותן אגרוף לפידוב, אך כמקודם אין זה אגרוף חשמלי. פידוב נותן מכות עם כנפיו לראלטס. ראלטס דוחף את פידוב. פידוב בחזרה דוחף את ראלטס. נראה שפידוב מתחיל להתעייף.
תמיר
השם אינו משנה.
--
"שיפטרי, קפוץ מעלה והנחת עליו מכת ריכוז!" אומר גרופוס. הנדוואר שולח להביור ולאחר מכן שיפטרי קופץ. בינתיים הנדוואר מצית את הדשא, אך אז נוחת עליו מלמעלה שיפטרי עם מכת ריכוז, שעוצרת אותו. חלק מהזירה בוערת קצת.
שיר
סניזל מתרחק מספירו בזמן שהוא מנסה לשאוף כמה שיותר אוויר. סניזל טס אחריו במטרה לדחוף אותו. סניזל מסתובב ואז נושב את האוויר. הדבר מאט קצת את ספירו, אך הוא עדיין ממשיך לנוע.
-
[quote=LordAbizi;1023550]לי
"סלוברו, השתדל להשאירו מתחת למים כמה שאפשר!" אומרת ג'ן קרלסון. סלוברו מנסה להחזיק את שימאמא כמה שאפשר במים, בזמן ששימאמא מנסה לשלוח כדורי ברק, אך הם אינם פוגעים בכלום. קשה לסלוברו להחזיק במתקפה זמן רב, והוא משחרר את שימאמא, ששוחה לפני המים ואז שולח כדור ברק אל סלוברו.
[/quote]
אני אומר לשימאמא"שלח מכת ברק לעבר סלוברו ואז כדור חשמל עליו"
-
[QUOTE=LordAbizi;1023550]תומר
ראלטס נותן אגרוף לפידוב, אך כמקודם אין זה אגרוף חשמלי. פידוב נותן מכות עם כנפיו לראלטס. ראלטס דוחף את פידוב. פידוב בחזרה דוחף את ראלטס. נראה שפידוב מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
"רלטס תשתמש בדחיפה אל פידוב במהירות!"אצעק על רלטס ואז אזרוק אל פידוב פוקדור.
-
[QUOTE=LordAbizi;1023550]
תמיר
השם אינו משנה.
--
"שיפטרי, קפוץ מעלה והנחת עליו מכת ריכוז!" אומר גרופוס. הנדוואר שולח להביור ולאחר מכן שיפטרי קופץ. בינתיים הנדוואר מצית את הדשא, אך אז נוחת עליו מלמעלה שיפטרי עם מכת ריכוז, שעוצרת אותו. חלק מהזירה בוערת קצת.
[/QUOTE]
זה משנה כי אם זה מתקפה שונה,אתה צריך לעדכן
---
"הנדוואר,כדור צל ואז שריטות
-
[quote=LordAbizi;1023550]
שיר
סניזל מתרחק מספירו בזמן שהוא מנסה לשאוף כמה שיותר אוויר. סניזל טס אחריו במטרה לדחוף אותו. סניזל מסתובב ואז נושב את האוויר. הדבר מאט קצת את ספירו, אך הוא עדיין ממשיך לנוע.[/quote]
)':
~~
'ספירו הזה עולה לי על העצבים.' אני אומרת בליבי ונאנחת. "אוקי סניזל, אנחנו חייבים לסיים כבר עם הקרב הזה." אני אומרת בנחישות, "תקוף אותו עם שריטות וחבטות זעם בכל הכח!"
-
לי
"סלוברו, לך לשם ותן לו אגרוף מגה שיחזיר אותו למים!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מתחיל לשלוח את מתקפות החשמל אל סלוברו המתקרב. ברגע שסלוברו מגיע, הוא מנחית אגרוף על ראשו של שימאמא מה שגורם לו שוב לנפול מטה אל המים.
תומר
ראלטס מתקרב לפידוב ואז דוחף אותו. פידוב נפגע ואינו מספיק להגיב שהפוכדור הנזרק אליו. פידוב נכנס לפוכדור. הפוכדור מתנדנד מעט ונעצר. לכדת פידוב, יעודכן מיד.
תמיר
אני לא באמת מסתכל על המתקפות, אלא אני מסתכל על מתקפות דומות. אין שום הבדל בין להביור לבין סיבוב אש מבחינתי, כי שניהם דורשים אותה מיומנות של שליחת אש קדימה בצורה רציפה. לעומת זאת, יש הבדל בין זה לבין גלגל להבה.
--
"שיפטרי, אס אווירי ולאחר מכן עלי תער!" אומר גרופוס. הנדוואר שולח כדור צל ופוגע בשיפטרי. שיפטרי לאחר מכן נע במהירות, מופיע מאחורי הנדוואר ומשסע אותו בחזקה. הנדוואר מסתובב ושולח את ציפורניו קדימה ושורט את שיפטרי. שיפטרי מתרחק ואז שולח כמה עלים אל הנדוואר.
שיר
סניזל יוצא לסדרת התקפות אגרסיבית על ספירו, וספירו מדי פעם מנקר את סניזל. נראה שסניזל מתחיל להתעייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1024625]
תומר
ראלטס מתקרב לפידוב ואז דוחף אותו. פידוב נפגע ואינו מספיק להגיב שהפוכדור הנזרק אליו. פידוב נכנס לפוכדור. הפוכדור מתנדנד מעט ונעצר. לכדת פידוב, יעודכן מיד.
[/QUOTE]
תוכל לרשום את המתקפות של הפוקימונים שלי ולשים את הספרייטים שלהם בבקשה?
------
'יש תפסתי פידוב'אחשוב בשמחה ואז אוציא את פידוב מהפוקדור שלו ואגיד:"פידוב צא!תראה לי את המתקפות שלך!"
-
[QUOTE=LordAbizi;1024625]לי
"סלוברו, לך לשם ותן לו אגרוף מגה שיחזיר אותו למים!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מתחיל לשלוח את מתקפות החשמל אל סלוברו המתקרב. ברגע שסלוברו מגיע, הוא מנחית אגרוף על ראשו של שימאמא מה שגורם לו שוב לנפול מטה אל המים.
.[/QUOTE]
אני אומר לשימא , צא מהמים ואז דחוף את סלוברו למים כך שיפול אליהם.וראז חשמל אותו ואת המים במכת ברק"
-
[QUOTE=LordAbizi;1024625]תמיר
אני לא באמת מסתכל על המתקפות, אלא אני מסתכל על מתקפות דומות. אין שום הבדל בין להביור לבין סיבוב אש מבחינתי, כי שניהם דורשים אותה מיומנות של שליחת אש קדימה בצורה רציפה. לעומת זאת, יש הבדל בין זה לבין גלגל להבה.
--
"שיפטרי, אס אווירי ולאחר מכן עלי תער!" אומר גרופוס. הנדוואר שולח כדור צל ופוגע בשיפטרי. שיפטרי לאחר מכן נע במהירות, מופיע מאחורי הנדוואר ומשסע אותו בחזקה. הנדוואר מסתובב ושולח את ציפורניו קדימה ושורט את שיפטרי. שיפטרי מתרחק ואז שולח כמה עלים אל הנדוואר.
[/QUOTE]
זה משנה לי מאוד,כי סיבוב אש לא דורש פליטה רציפה של אש,אלא האש ממשיכה לבעור כטבעת מסביב לאוייב...
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
"הנדוואר,תשרוף את העלים עם להביור שגם יפגע בשיפטרי,ואז שריטה וכדור צל!"
-
תומר
אשים את הספרייטים, ובמתקפות אני ארשום רק את המתקפות הלא טריוויאיות שלהם, כי מתקפות טריוויאלית יש אינסוף.
--
פידוב, כדמות במשחק הזה, מכיר את חוקים היטב ויודע שאין למעשה הגבלה על כמות המתקפות, ושיכולות להיות מתקפות שהוא יכול לבצע, אך מעולם לא חשב עליהן, ואת כל הדבר הזה פידוב משדר לך בטלפאתיא.
לי
"סלוברו, האבק בשימאא ואל תתן לו לזרוק אותך למים!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא יוצא מהמים ואז פותח בעימות חזיתי כנגד סלוברו, שמצליח להתנגד לו ולא נזרק למים. שיאמאמא שולח מכת ברק שפוגע בסלוברו.
תמיר
אה.... כן. טוב, לייצר מנגנון כזה של גרימה לאש להסתובב סביב עצם בכוחות עצמה לא קיים, ולכן אני אאפשר את קיום המתקפה (בסתירה להיגיון הבריא).
--
"קרן סולארית, ואחר כך מכת ריכוז!" אומר גרופוס. הנדוואר שולח להביור ששורף את העלים ומגיע קצת אל שיפטרי. שיפטרי קופץ מעלה ושולח להביור אל הנדוואר. הנדאוור נפגע ומתקרב לשיפטרי, וכששיפטרי נופל, הנדוואר שורט אותו. שיפטרי מנחית מכת ריכו על הנדוואר, ולאחר מכן הנדוואר שולח עליו כדור צל ופוגע בו.