[QUOTE=Akainu;799546][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי
לפתע טראיפנץ' מתחיל לזהור ונעטף באור לבן את מבינה שהוא מתפתח לך[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"הוא מתפתח!" אני צועקת בשמחה .
Printable View
[QUOTE=Akainu;799546][B][COLOR="Blue"]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"הוא מתפתח!" אני צועקת בשמחה .
מזה הדבר הזה זה משחק או דפדפן????
[quote]לוקאס
אתה עולה לחדרך ונכנכס לחדרך.אתה רואה מונחים על שולחן החדר:תפוצ'יפס,במבות,דוריטוס,ועוד.אתה מתקשר ללינה והיא אונה לך"הי לוקאס מה נשמע?מה רצתית?[/quote]
*יובל זה ספאם וייתנו לך על זה אזהרה תקרא חוקים!
אני אומר לה "רק רציתי לבדוק מה שלום הפוקימונים שלי ורציתי לספר לך שקראקונה התפתח לפראליגייטור והוא בשיא עוצמתו! "
[quote=Akainu;799546][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה רץ אל הארון ונכנכס אליו וסוגר את דלותיו ושותק בשקט.שני החילים מגיעים למקום שבו היית וומשיכים ללכת לכיון שממנו באת.עכשיו תוכל לצאת מן הארון[/COLOR][/B]
[/quote]
אני יוצא מהארון ועוקב אחרי שני האנשים
'אני חייב לבדוק מה הם מתכננים אחשוב'
[QUOTE=Akainu;798981][B][COLOR="Navy"]ג'וני
אתה הולך אל הדשא הקרוב ותוך מס' רגעים מגיע אל הדשא הקרוב.שם אתה רואה קהילה של ברונזוג מעופפפים להם בשמיים ומשחקים עם אחד השני. [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]שון
אתה נכנס לארון הגדול.וסוגר את שני דלותיות וניה בשקט.שני החילים מגיעים לאיפה שאתה נמצא.והם ממשיכים לכיון שבו הלכת.הם לא ראו אותך.עכשיו אתה יכול לצאת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
לפתע מונפרנו נעלם מהמקום שהיה ובמקומו מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/392.png[/IMG] איינפרימפ חזק ועוצמתי.איינפרימפ למד התלקחות[/COLOR][/B]
טראפינץ' תוקף במכת חול את פאצ'יריסו.טראפינץ' מעיף עליו חול.פאצ'יריסו נפגע מזה.לפתע את רואה שפאצ'יריסו מתעלף על הזירה.אנה מחזירה את פאצ'יריסו לפוכדור שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]שחר
באלבאזור רץ אל באנירי כאילו באה להשתמש בנשיכה.אך לפתע באלבאזור קופץ לאויר ומשתמש בשוטי הגפן על באנירי.בונירי לא מצליחחה להתחמק ונפגעת קשה.בונירי תוקפת בקרן קרח חזקה על באלבאזור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
בסדר
לאויטר משתמשת במפולת אבנים ויוצרת מפולת אבנים.צ'רמנדאר קופץ על זה ומתחמק מהקרן העל של רג'אייס.צ'רמנדאר משתמש בגחלת מטאור על רג'אייס.רג'אייס לא מצליח הלתחמק מגחלת המטאור של צ'רמנדאר ונפגע קצת.רג'אייס משתמש בתותח חשמל על צ'רמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]ג'ון
גרוטל לא מצליח להתחמק מניב האש של לאקסרי ונפגע קשה.גרוטל משתמש בטיפוס סלעים כפול על לאקסרי.לאקסרי לא מצליח להתחמק מטיפוס הסלעים של גרוטל ונפגע קשה.לפתע גרוטל ולאקסרי מתעלפים על הזירה. 3 2 לך.סטיבן מחזיר את לאקסרי לפוכדור שלו ואומר לך"אתה יריב קשוח"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
אתה נכנכס למבנה המוזר ואתה מגיע למסדרון ארוך.כעבור דקה של הליכה אתה שומע צעדים של אנשים מתקרבים אליך.ואתה שומע אותם מדברים"שמעת על הכישלון של אור הוא לא הצליח לתפוס רג'איבס בגלל ילדים קטנים בטח הבוס יהרוג אותו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
באגון מתאושש ומתחמק בזמן מהניעצת הרעל של בידריל.באגון משתמש בראשיה חזקה על בידריל.בידריל לא מצליח הלתחמק מהראשיה ונפגע קשה.אתה מבחין שבידריל תשוש לגמרי מהקרב[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני יוצא מהארון(חח ><) וחושב בראשי לאיזה כיוון ללכת.
"אני לא מאמין שאני חושב על זה" אני לוחש לעצמי בעודי מסתכל לכל הצצדים.
אני מחליט לצאת החוצה מן הבניין מרוב פחד.
'אולי אני אצטער על זה בעתיד'אני חושב לעצמי ומתחיל ללכת.
[quote=Akainu;799546][B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]לפתע באגון מתחיל להתפתח לשחלגון.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"מעולה!" אני אומר בשמחה ושואל את אנה "אני יכול עוד קרב עם פוקימון אחר?"
---
לא כל פוקימון שמתפתח לומד מתקפה חדשה?
[B][COLOR="Green"]דניס
אנה אומרת לך"כן בשמחה תוכל עוד קרב עם פוקימון אחר"לפתע אתה רואה את באגון נעלם ובקומו מופיע שלגון. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/372.png[/IMG]שלגון למד זעם דרקון.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]שון
אתה פותח את דלתות הארון בזהירות ויוצא ממנו במהירות.אתה מתחיל לככת לכיון שממנו באת.כעבור דקה של הליכה אתה רואה אור.אתה רץ אליו ופתאום אתה חוזר שוב לדרך2 ולמקום ממנו הית קדום[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
אתה יוצא מהארון בלי ששני האנשים ישמי לב אליך.אתה מתחיל לעקוב אחרי שני האנשים.אתה מזהה ששני האנשים מצוות ניוטק.אתה שומע את שיחתם"טוב בוא נלך מהר בקרוב היה לנו מבצע חשוב בהר מגמה.והבוס לא רוצה שניכשל בעוד משימה.אז הוא בטח יהרוג אותנו למוות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
לינה מחיכת אליך ואומרת לך"שלום הפוקימונים שלך נהדר.אני שמח שאימנת את הטוטודיל שנתי לך.טוב אז בהצלחה בהבסת סטיבן תצטרך הרבה מזל כדי להביס אותו.אז בהצלחה לך שוב"לינה מנתקת תשיחה ביניכם[/COLOR][/B]
יובל אל תספאים פה זה משחק תפקידים אלות כאלו בה.פ
לפתע טראפינץ' נעלם מהזירה ובמקומו מופיע ויברבה. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/329.png[/IMG]ויברה למד זעם דרקון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
אתה מוציא פוכדור מכיסך וזורק אותו על סקורפיו המעולף.סקורפיו נכנכס לפוכדור.הפוכדור מתחיל לזוז ימינה ומשאלה ואז שוב ככה.לבסוף הפוכדור נעצר.לכדת סקורפיו יעודכען בקרוב[/COLOR][/B]
[quote=Akainu;800134][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אנה אומרת לך"כן בשמחה תוכל עוד קרב עם פוקימון אחר"לפתע אתה רואה את באגון נעלם ובקומו מופיע שלגון. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/372.png[/IMG]שלגון למד זעם דרקון.[/COLOR][/B][/quote]
"צא שינקס!" אני מוציא את שינקס
[quote=Akainu;800134][B][COLOR=darkred]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה יוצא מהארון בלי ששני האנשים ישמי לב אליך.אתה מתחיל לעקוב אחרי שני האנשים.אתה מזהה ששני האנשים מצוות ניוטק.אתה שומע את שיחתם"טוב בוא נלך מהר בקרוב היה לנו מבצע חשוב בהר מגמה.והבוס לא רוצה שניכשל בעוד משימה.אז הוא בטח יהרוג אותנו למוות"[/COLOR][/B]
[/quote]
יהרוג למוות חחחח
איזו שפה מעניינת יש לך
----------
'הר מגמה? מה יש להם לחפש בהר מגמה?' אחשוב
אני אצא מהבניין ואחזור לעיר כדי לשאול את אחד מהאנשים אם הוא יודע איפה נמצא הר מגמה
[quote=Akainu;799031][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס לא מצליח להתחמק צרעידת אדמה של סורמפט ונפגע קשה.הרקרוס משתמש במכת קרן כפולה על סורמפט.סורמפט לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.סטיבן אומר לסורמפט"תשתמש שוב ברעידת אדמה עליו"סורמפט משתמש ברעידת אדמה שוב על הרקרוס[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "תתחמק מהרעידת האדמה מהר ואז תשתמש בשבירת לבנים ואז במכת קרן בכל הכוח שלך כדי לנצח אותו".
[QUOTE=Akainu;800134][B][COLOR="Green"]דניס
אנה אומרת לך"כן בשמחה תוכל עוד קרב עם פוקימון אחר"לפתע אתה רואה את באגון נעלם ובקומו מופיע שלגון. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/372.png[/IMG]שלגון למד זעם דרקון.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]שון
אתה פותח את דלתות הארון בזהירות ויוצא ממנו במהירות.אתה מתחיל לככת לכיון שממנו באת.כעבור דקה של הליכה אתה רואה אור.אתה רץ אליו ופתאום אתה חוזר שוב לדרך2 ולמקום ממנו הית קדום[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
אתה יוצא מהארון בלי ששני האנשים ישמי לב אליך.אתה מתחיל לעקוב אחרי שני האנשים.אתה מזהה ששני האנשים מצוות ניוטק.אתה שומע את שיחתם"טוב בוא נלך מהר בקרוב היה לנו מבצע חשוב בהר מגמה.והבוס לא רוצה שניכשל בעוד משימה.אז הוא בטח יהרוג אותנו למוות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
לינה מחיכת אליך ואומרת לך"שלום הפוקימונים שלך נהדר.אני שמח שאימנת את הטוטודיל שנתי לך.טוב אז בהצלחה בהבסת סטיבן תצטרך הרבה מזל כדי להביס אותו.אז בהצלחה לך שוב"לינה מנתקת תשיחה ביניכם[/COLOR][/B]
יובל אל תספאים פה זה משחק תפקידים אלות כאלו בה.פ
לפתע טראפינץ' נעלם מהזירה ובמקומו מופיע ויברבה. [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/329.png[/IMG]ויברה למד זעם דרקון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
אתה מוציא פוכדור מכיסך וזורק אותו על סקורפיו המעולף.סקורפיו נכנכס לפוכדור.הפוכדור מתחיל לזוז ימינה ומשאלה ואז שוב ככה.לבסוף הפוכדור נעצר.לכדת סקורפיו יעודכען בקרוב[/COLOR][/B][/QUOTE]
"זה היה מוזר..." אני אומר לעצמי וממשיך בדרכי לדרך מספר 3
[QUOTE=Akainu;799546][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה עולה לחדרך ונכנכס לחדרך.אתה רואה מונחים על שולחן החדר:תפוצ'יפס,במבות,דוריטוס,ועוד.אתה מתקשר ללינה והיא אונה לך"הי לוקאס מה נשמע?מה רצתית?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
פינסיר משתמשת במכת צבת תוך כדי שהוא בסיבוב הוא מתחמק מקרן העל של רג'אייס.לרביטר משתמש בחפירה וא משתמשת במפולת אבנים על רג'אייס.רג'אייס מתחמק מזה ומשתמש בקרן רח על לרביטר ופינסיר
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
אתה מוציא את כול פוקימונך שיתקפו את סקורפי.פיג'י תוקף במכת כנף,טרטויג בשוטי גפן,צ'ימצ'אר בגחלת וסקרויטל בדחיפה את סקורפיו.סקרופיו לא מצליח להתחמק מכול התקפות של פוקימוניך ומובס בקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שחר
באלבאזור מתחמק מהקרן הקרח של בונירי.בונירי תוקפת בלי הפסקה בקרן קרח את באלבאזור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
אתה רץ אל הארון ונכנכס אליו וסוגר את דלותיו ושותק בשקט.שני החילים מגיעים למקום שבו היית וומשיכים ללכת לכיון שממנו באת.עכשיו תוכל לצאת מן הארון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
לפתע באגון מתחיל להתפתח לשחלגון.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
פינזיר אגרוף ממקוד על הקרן קרח שהיה אגרוף קרח.
לרביטר מה דעתך להתפתח?
תקחי חלק מקרן הקרח,כדי לחזק את המגן קרח,ואז תנסי הסתערות זעם (מסוג דרקון)
[B][COLOR="Red"]ניר
פינסיר משתמש באגרוף ממוקד על הקרן קרח ועוצר אותה לעת.לרויטר משתמשת בהגנת ברזל ומגנה עליה מהקרן קרח.לרויטר מנסה הסתערות זעם אך היא לא יודעת מזה.רג'אייס תוקף בחלקיקי קרח את פינסיר ולרבטיר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
אתה ממשיך ללכת בדרך 2 ומגיע לדרך3.לפתע אתה רואה אישה בורחת ממשהו היא אומרת לך"ילד כדי שתברח אם אתה לא רוצה למות בדרך זו."האישה הםסיקה לדבר והתעלפה לה באמצע הדרך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
הרקרוס מצליח להתחמק מרעידת האדמה של סוורמפט.הרקרוס משתמש בשבירכת לבנים על סורמפט.סורמפט מתחמק מזה בקלות.הרקרוס משתמש במכת קרן על סורמפט.סורמפט גם מזה מתחמק בקלחות רבה.סטיבן אומר"סורמפט משאיבת הידרו"סורמפט משתמש במשאבת הידרו על הרקרוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
אתה יוצא מהמבנה המוזר וחוזר לעיר סנוי.אתה מגיע לעיר סנוי ואתה רואה איש אז אתה שואל אותו איפה הר מגמה.האיש עונה לך"הר מגמה נמצא אחרי דרך ואחרי העיר המכון השני של מחוז האש"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]דניס
אתה מחזיר בחזרה את שדלגון שלך לפוכדור שלו ומוציא את שינקס.אנה אומרת לך"נגד איזה פוקימון תרצה להיחם נגד שינקס.או שאני שוב אבחר בשבילך"[/COLOR][/B]
[QUOTE=Akainu;800134][B][COLOR="Green"]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"ישששש !!" אני אומרת בשמחה .
"אפשר עוד אחד ?"
_______
אתה צריך לעדכן את זה..
[QUOTE=Akainu;800793][B][COLOR="Red"]ניר
פינסיר משתמש באגרוף ממוקד על הקרן קרח ועוצר אותה לעת.לרויטר משתמשת בהגנת ברזל ומגנה עליה מהקרן קרח.לרויטר מנסה הסתערות זעם אך היא לא יודעת מזה.רג'אייס תוקף בחלקיקי קרח את פינסיר ולרבטיר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
אתה ממשיך ללכת בדרך 2 ומגיע לדרך3.לפתע אתה רואה אישה בורחת ממשהו היא אומרת לך"ילד כדי שתברח אם אתה לא רוצה למות בדרך זו."האישה הםסיקה לדבר והתעלפה לה באמצע הדרך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
הרקרוס מצליח להתחמק מרעידת האדמה של סוורמפט.הרקרוס משתמש בשבירכת לבנים על סורמפט.סורמפט מתחמק מזה בקלות.הרקרוס משתמש במכת קרן על סורמפט.סורמפט גם מזה מתחמק בקלחות רבה.סטיבן אומר"סורמפט משאיבת הידרו"סורמפט משתמש במשאבת הידרו על הרקרוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
אתה יוצא מהמבנה המוזר וחוזר לעיר סנוי.אתה מגיע לעיר סנוי ואתה רואה איש אז אתה שואל אותו איפה הר מגמה.האיש עונה לך"הר מגמה נמצא אחרי דרך ואחרי העיר המכון השני של מחוז האש"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]דניס
אתה מחזיר בחזרה את שדלגון שלך לפוכדור שלו ומוציא את שינקס.אנה אומרת לך"נגד איזה פוקימון תרצה להיחם נגד שינקס.או שאני שוב אבחר בשבילך"[/COLOR][/B][/QUOTE]
הסתערות דרקון :um_face:
-------------------------------
פינסר מכת צבת כדי לעיף את הרסיסי קרח.
לרביטר זה לא מזיז לך שאת בשיריון הקרח,תנסי זעם,/הסתערות דרקון!