-
[QUOTE=LordAbizi;1026557]תומר
אשים את הספרייטים, ובמתקפות אני ארשום רק את המתקפות הלא טריוויאיות שלהם, כי מתקפות טריוויאלית יש אינסוף.
--
פידוב, כדמות במשחק הזה, מכיר את חוקים היטב ויודע שאין למעשה הגבלה על כמות המתקפות, ושיכולות להיות מתקפות שהוא יכול לבצע, אך מעולם לא חשב עליהן, ואת כל הדבר הזה פידוב משדר לך בטלפאתיא.
[/QUOTE]
אני אלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את פידוב ואת רלטס.
-
[quote=LordAbizi;1024625]
שיר
סניזל יוצא לסדרת התקפות אגרסיבית על ספירו, וספירו מדי פעם מנקר את סניזל. נראה שסניזל מתחיל להתעייף.[/quote]
"תחזיק מעמד, סניזל. רק עוד קצת. אתה מעולה עד עכשיו." אני מעודדת את סניזל, "קדימה סניזי, נסה להשתמש שוב ברוח קפואה! מיד אחר כך, תמשיך תקוף אותו במתקפה מהירה!"
-
[QUOTE=LordAbizi;1026557]
לי
"סלוברו, האבק בשימאא ואל תתן לו לזרוק אותך למים!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא יוצא מהמים ואז פותח בעימות חזיתי כנגד סלוברו, שמצליח להתנגד לו ולא נזרק למים. שיאמאמא שולח מכת ברק שפוגע בסלוברו.
[/QUOTE]
אני אומר לשימאמא"כול הכבוד תשתמש עכשיו בקצה כפול.רוץ במהירות לסלוברו ותקוף אותו בקצה הגוף שלך"
-
[QUOTE=LordAbizi;1026557]
תמיר
אה.... כן. טוב, לייצר מנגנון כזה של גרימה לאש להסתובב סביב עצם בכוחות עצמה לא קיים, ולכן אני אאפשר את קיום המתקפה (בסתירה להיגיון הבריא).
--
"קרן סולארית, ואחר כך מכת ריכוז!" אומר גרופוס. הנדוואר שולח להביור ששורף את העלים ומגיע קצת אל שיפטרי. שיפטרי קופץ מעלה ושולח להביור אל הנדוואר. הנדאוור נפגע ומתקרב לשיפטרי, וכששיפטרי נופל, הנדוואר שורט אותו. שיפטרי מנחית מכת ריכו על הנדוואר, ולאחר מכן הנדוואר שולח עליו כדור צל ופוגע בו.[/QUOTE]
האש לא מופיעה בעצמה,זה תכנית כמו להביור(כמו שאמרת),רק שאתה מצווה על הפוקימון לשלוח אותו בצורה שתסתובב סביב היריב.זה פשוט שם קצר יותר.
--
"הנדוואר,להביור מסביב לשיפטרי בצורת טבעת,להביור ואז כדור צל עליו!"
-
תומר
הערה חשובה להבא, הואיל ואין רק מרכז פוקימונים אחד במרכז הזה, ציין לאיזה הם אתה הולך.
--
את הולך חזרה לעיר מרוול ונכנס למרכז הפוקימונים. לא עובר זמן רב והפוקימונים שלך מרופאים.
שיר
סניל שוב נושף אוויר לכיוון ספירו אך ללא הועיל. ספירו טס ומכה עם כנפיו בסניזל. סניזל יוצא שוב לסדרת התקפות מהירות.
לי
"קרב צמוד, הא? סלוברו, תקוף אותו בחבת גוף!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא וסלוברו נעים זה לכיון זה, ואז הם מתנגשים בחוזקה.
תמיר
אהא, אז למעשה סיבוב אש זה קיבוץ של כמה מהלכים. אם כל אחד מהמלכים בפני עצמו ידוע, אז מספיק רק פעם אחת לציין את התכנית, ואם השילוב עצמו אינו מסובך מדי, הפוקימון גם ילמד את זה מיד.
--
"שיפטרי, קשר עשב (Grass knot) כדי להפיל את הנדוואר ובכך למנוע ממנו להשאיר את טבעת האש. לאחר מכן אס אווירי!" אומר גרופוס. הנדוואר מתחיל בלשלוח אש בצורה טבעת מסביב לשיפטרי. שיפטרי באמצעות הדשא שעל הזירה תופס את הרגל של הנדוואר, ואז מושך אותו, וכך הנדוואר מפסיק את טבעת האש. הנדוואר מיד עובר ללהביור ופוגע בשיפטרי. שיפטרי מתחיל לנוע במהירות, מגיע אל מאחורי הדוואר, ומכה אותו. הנדוואר מסתובב ושולח כדור צל אל שיפטרי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1028706]תומר
הערה חשובה להבא, הואיל ואין רק מרכז פוקימונים אחד במרכז הזה, ציין לאיזה הם אתה הולך.
--
את הולך חזרה לעיר מרוול ונכנס למרכז הפוקימונים. לא עובר זמן רב והפוקימונים שלך מרופאים.
[/QUOTE]
טוב...
-----
אני אצא מהמרכז פוקימונים של העיר מרוול ואז אלך למכון של העיר מרוול.
-
[QUOTE=LordAbizi;1028706]תומר
"קרב צמוד, הא? סלוברו, תקוף אותו בחבת גוף!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא וסלוברו נעים זה לכיון זה, ואז הם מתנגשים בחוזקה.
י.[/QUOTE]
אני אומר לשימא"מכת ברק ואז קצה כפול לעבר סלוברו"
-
[QUOTE=LordAbizi;1028706]
תמיר
אהא, אז למעשה סיבוב אש זה קיבוץ של כמה מהלכים. אם כל אחד מהמלכים בפני עצמו ידוע, אז מספיק רק פעם אחת לציין את התכנית, ואם השילוב עצמו אינו מסובך מדי, הפוקימון גם ילמד את זה מיד.
--
"שיפטרי, קשר עשב (Grass knot) כדי להפיל את הנדוואר ובכך למנוע ממנו להשאיר את טבעת האש. לאחר מכן אס אווירי!" אומר גרופוס. הנדוואר מתחיל בלשלוח אש בצורה טבעת מסביב לשיפטרי. שיפטרי באמצעות הדשא שעל הזירה תופס את הרגל של הנדוואר, ואז מושך אותו, וכך הנדוואר מפסיק את טבעת האש. הנדוואר מיד עובר ללהביור ופוגע בשיפטרי. שיפטרי מתחיל לנוע במהירות, מגיע אל מאחורי הדוואר, ומכה אותו. הנדוואר מסתובב ושולח כדור צל אל שיפטרי.[/QUOTE]
"הנדוואר,גחלת על העשבים שקושרים אותך,ואז להביור על שיפטרי!"
-
תומר
אתה מגיע למכון. על השלט ליד המכון כתוב
"מכון העיר מרוול.
סוג: נורמל.
מנהיג: פול מורפי [הערה: זה אדם אמיתי. נסה את כוחך ואמור לי מי הוא]
'כל דבר הוא נורמלי מנקודת מבט זו או אחרת'"
כשאתה רוצה להכנס למכון, השומר עוצר אותך בטענה שהוא רוצה לערוך עליך בדיקה, כי מכונות הפכו ליעד תקיפה מעודף על ידי ארגונים משונים.
לי
"סלוברו, גלי פסי, ולאחר מכן חבטת גוף!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מתחיל לשלוח זרם חשמלי אל סלוברו. סלוברו מייצר גלי עיקום במרחב ושולח אחורה את שימאמא. לאחר מכן השניים יוצאים למתקפה חזיתית ומתנגשים.
תמיר
"שיפטרי, מכת ריכוז!" אומר גורפוס. בזמן שהנדוואר שולח גחלת ומנתק את העשבים, שיפטרי מתקרב אל הנדוואר ומנחית עליו את מכת הריכוז. הנדוואר מנצל את הקרבה ושולח להביור אל שיפטרי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1030136]
"סלוברו, גלי פסי, ולאחר מכן חבטת גוף!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מתחיל לשלוח זרם חשמלי אל סלוברו. סלוברו מייצר גלי עיקום במרחב ושולח אחורה את שימאמא. לאחר מכן השניים יוצאים למתקפה חזיתית ומתנגשים.
/QUOTE]
אני אומר לשימא"שגר מלא כדורי חשמל לעבר סלוברו"
-
[QUOTE=LordAbizi;1030136]תומר
אתה מגיע למכון. על השלט ליד המכון כתוב
"מכון העיר מרוול.
סוג: נורמל.
מנהיג: פול מורפי [הערה: זה אדם אמיתי. נסה את כוחך ואמור לי מי הוא]
'כל דבר הוא נורמלי מנקודת מבט זו או אחרת'"
כשאתה רוצה להכנס למכון, השומר עוצר אותך בטענה שהוא רוצה לערוך עליך בדיקה, כי מכונות הפכו ליעד תקיפה מעודף על ידי ארגונים משונים.
[/QUOTE]
"למה צריך לעשות פה בדיקות אדוני?"אשאל את השומר ואז אחרי הבדיקות אכנס למכון,אוציא את רלטס ואגיד לו:"תתכונן לקרב שלך!"
-
[QUOTE=LordAbizi;1030136]
תמיר
"שיפטרי, מכת ריכוז!" אומר גורפוס. בזמן שהנדוואר שולח גחלת ומנתק את העשבים, שיפטרי מתקרב אל הנדוואר ומנחית עליו את מכת הריכוז. הנדוואר מנצל את הקרבה ושולח להביור אל שיפטרי.[/QUOTE]
"הנדוואר,תפוס אותו בנשיכה ואז תשתמש בלהביור(בלי לשחרר)!"
-
שיר
נפל עלייך מסוק והרג אותך. ביי!
לי
"סלוברו, בלבול!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מתחיל לשגר כדורי חשמל לעבר סלוברו. חלקם פוגעים. עיניו של סלוברו זוהרות בכחול, ואז שימאמא מסתובב לכיוון הקיר ומתחיל לירות לשם את כדור החשמל.
תומר
איי, למה אתם כל הזמן חושבים כל כך הרבה קדימה?
--
השומר מסיים לבצע את הבדיקות ונותן לך להיכנס. כשאתה נכנס למכון, אתה רואה מחדר בקצה השני יוצאים חמישה אנשים. אחד מהם נעמד מולך. שלושה מהם מתיישבים ליד שולחן עם מחשבים ניידים וחיישנים בצד אחד של הזירה, והשני הולך לצד השני של הזירה ולוקח שני דגלים.
"קרב מכון העיר מרוול יתחיל כעת. הקרב יוכרע כאשר אחד הצדדים ינצח על פי קביעה שלי שלושה מפוקימוני הצד השני, באמצעות לא יותר משלושה מהפוקימונים שלו. התחילו!" אומר השופט עם הדגלים.
"צא, בידוף!" אומר זה שמולך, הלא הוא מנהיג המכון, פול מורפי, ומוציא בידוף.
תמיר
זה קצת לא נוח ככה, אינך מסכים?
--
"שיפטרי, מכת ריכוז!" אומר גרופוס פילדמן. הנדוואר שולח את ראשו ותופס חלק משיפטרי, ואז מתחיל לירות להביור (אם כי זה יוצא די חלש כי יש לזה פחות שטח פגיעה). שיפטרי מכין את ידו ומנחית מכת ריכוז על הנדוואר. הנדוואר מרפה משיפטרי בגלל הכאב, ואז שיפטרי בורח אחורה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1030945]תומר
איי, למה אתם כל הזמן חושבים כל כך הרבה קדימה?
--
השומר מסיים לבצע את הבדיקות ונותן לך להיכנס. כשאתה נכנס למכון, אתה רואה מחדר בקצה השני יוצאים חמישה אנשים. אחד מהם נעמד מולך. שלושה מהם מתיישבים ליד שולחן עם מחשבים ניידים וחיישנים בצד אחד של הזירה, והשני הולך לצד השני של הזירה ולוקח שני דגלים.
"קרב מכון העיר מרוול יתחיל כעת. הקרב יוכרע כאשר אחד הצדדים ינצח על פי קביעה שלי שלושה מפוקימוני הצד השני, באמצעות לא יותר משלושה מהפוקימונים שלו. התחילו!" אומר השופט עם הדגלים.
"צא, בידוף!" אומר זה שמולך, הלא הוא מנהיג המכון, פול מורפי, ומוציא בידוף.
[/QUOTE]
מה?!
ולמה אתה עושה תגובות עם מילים גבוהות?אני לא מבין כלום!
----------
"צא פידוב תשתמש בניקור על בידוף!"אומר,אוציא את פידוב ואחכה למהלך שלו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1030945]ש
לי
"סלוברו, בלבול!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מתחיל לשגר כדורי חשמל לעבר סלוברו. חלקם פוגעים. עיניו של סלוברו זוהרות בכחול, ואז שימאמא מסתובב לכיוון הקיר ומתחיל לירות לשם את כדור החשמל.
ת.[/QUOTE]
אני אומר לשימא"שלח כדורי חמל לכול עבר לא משנה במי יפגעו העיקר שתנצח את סלוברו"