-
[QUOTE=LordAbizi;1030945]
תמיר
זה קצת לא נוח ככה, אינך מסכים?
--
"שיפטרי, מכת ריכוז!" אומר גרופוס פילדמן. הנדוואר שולח את ראשו ותופס חלק משיפטרי, ואז מתחיל לירות להביור (אם כי זה יוצא די חלש כי יש לזה פחות שטח פגיעה). שיפטרי מכין את ידו ומנחית מכת ריכוז על הנדוואר. הנדוואר מרפה משיפטרי בגלל הכאב, ואז שיפטרי בורח אחורה.[/QUOTE]
למה לעזאזל נפל על מישהי מסוק והרג אותה?יש דרכים הרבה יותר סדיסטיות להרוג אנשים!
---
"הנדוואר,גחלת ואז כדור צל!"
-
תומר
בהערה בהודעה הקודמת התכוונתי שחשבת מאוד רחוק על להכנס ולהעיר משהו למנהיג, אך זה נכשל כי זה לא קרה.
והשפה הגבוהה לכאורה זה איך שאני מדבר. אם יש לך שאלה בנוגע לתגובה, אתה יכול לפנות אליי בה.פ. זה לא חטא.
אגב, פידוב ובידוף זה נורא מבלבל, אז סלח לי אם יהיו לי הודעות דיסלקטיות מעט.
--
"בידוף, השתמש בחיתוך!" אומר פול מורפי. פידוב יוצא למתקפת ניקור ומנקר את בידוף. לאחר מכן בידוף משסע את שיניו בפידוב.
לי
"סלוברו, תקוף באקדח מים!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מתחיל לשלוח כדורי חשמל לכיוונים שונים ורחוקים, וג'ן קרלסון שולחת אקדח מים שדוחף את שימאמא אחורה. שימאמא מתעשת ואחר כך שולח כדור מים אל סלוברו. סלוברו מתחיל להתעייף.
תמיר
צריך לשמר על גיוון.
--
"שיפטרי, תקוף בסופת עלים ואז אס אווירי!" אומר גרופוס פילדמן. הנדוואר שולח פיסות אש שתחילה פוגעת בשיפטרי, ואז שיפטרי שולח עלים רבים שעפים ופוגעים בהנדוואר. הנדוואר מיד שולח כדור צל ופוגע בשיפטרי. שיפטרי לאחר מכן נע במהירות וחותך את הנדוואר.
-
[QUOTE=LordAbizi;1032985]תומר
בהערה בהודעה הקודמת התכוונתי שחשבת מאוד רחוק על להכנס ולהעיר משהו למנהיג, אך זה נכשל כי זה לא קרה.
והשפה הגבוהה לכאורה זה איך שאני מדבר. אם יש לך שאלה בנוגע לתגובה, אתה יכול לפנות אליי בה.פ. זה לא חטא.
אגב, פידוב ובידוף זה נורא מבלבל, אז סלח לי אם יהיו לי הודעות דיסלקטיות מעט.
--
"בידוף, השתמש בחיתוך!" אומר פול מורפי. פידוב יוצא למתקפת ניקור ומנקר את בידוף. לאחר מכן בידוף משסע את שיניו בפידוב.
[/QUOTE]
"פידוב תשתמש בדחיפה על בידוף ואז תשתמש במתקפת כנף!ואז תשתמש בניקור על בידוף שוב!"אומר לפידוב בשמחה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1032985]ת
לי
"סלוברו, תקוף באקדח מים!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מתחיל לשלוח כדורי חשמל לכיוונים שונים ורחוקים, וג'ן קרלסון שולחת אקדח מים שדוחף את שימאמא אחורה. שימאמא מתעשת ואחר כך שולח כדור מים אל סלוברו. סלוברו מתחיל להתעייף.
.[/QUOTE]
אני אומר לשימא"תתמש בשיתוק על סלורו ואז תעיף עליו כדור חשמל"
-
[QUOTE=LordAbizi;1032985]
תמיר
צריך לשמר על גיוון.
--
"שיפטרי, תקוף בסופת עלים ואז אס אווירי!" אומר גרופוס פילדמן. הנדוואר שולח פיסות אש שתחילה פוגעת בשיפטרי, ואז שיפטרי שולח עלים רבים שעפים ופוגעים בהנדוואר. הנדוואר מיד שולח כדור צל ופוגע בשיפטרי. שיפטרי לאחר מכן נע במהירות וחותך את הנדוואר.[/QUOTE]
אתה חושב?להנדוואר שלי יש רק 4 מתקפות,ונגמרות לי הווריאציות ההגיוניות היחידות שיש לי בראש...
---
"הנדוואר,תשתמש בנגיחה ואז להביור!"
----
אוקיי,כנראה 5 מתקפות...
-
תומר
"בידוף, צא לחבטת גוף, אחר כך נגיחה, ולאחר מכן שריטות!" אומר פול מורפי. פידוב ובידוף יוצאים למתקפה פיזית כוללת אחד על השני, ושניהם פוגעים ואחר כך נהדפים אחורה. פידוב טס במהירות ומכה עם הכנפיים שלו את בידוף. בידוף קופץ ונוגח עם ראשו בפידוב. לבסוף פידוב מנקר את בידוף, ואז בידוף שורט אותו.
לי
שוב פעם, לא הגדרת את המתקפה "שיתוק"!
--
"סלוברו, גלי פסיי!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא שולח כדור חשמל ופוגע בסלוברו. סלוברו לאחר מכן שולח גלי עיקום במרחב וזורק אחורה את שימאמא קצת.
תמיר
לפוקימון אין כמות מוגדרת מראש של התקפות. תמיד אפשר להמציא עוד.
--
"שיפטרי, תקוף אותו במכת ריכוז!" אומר גרופוס פלדמן. הנדוואר מסתובב ונוגח בשיפטרי. שיפטרי במהירות מנחית מכה חזקה על הנדוואר. הנדוואר מתחיל לירות להביור ותוך כדי תופס מרחק משיפטרי. שיפטרי נפגע מעט מהלהביור, ונראה שהוא מתחיל להתעייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1033875]תומר
"בידוף, צא לחבטת גוף, אחר כך נגיחה, ולאחר מכן שריטות!" אומר פול מורפי. פידוב ובידוף יוצאים למתקפה פיזית כוללת אחד על השני, ושניהם פוגעים ואחר כך נהדפים אחורה. פידוב טס במהירות ומכה עם הכנפיים שלו את בידוף. בידוף קופץ ונוגח עם ראשו בפידוב. לבסוף פידוב מנקר את בידוף, ואז בידוף שורט אותו.
[/QUOTE]
"פידוב אני מאמין בך עכשיו תעלה לשמיים ואז תרד במהירות עם ניקור על בידוף ואז תפתיע אותו במכת כנף כי חזקה שלך!"אומר לפידוב בקשיחות ובתקווה
-
[quote=LordAbizi;1033875]
לי
שוב פעם, לא הגדרת את המתקפה "שיתוק"!
--
"סלוברו, גלי פסיי!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא שולח כדור חשמל ופוגע בסלוברו. סלוברו לאחר מכן שולח גלי עיקום במרחב וזורק אחורה את שימאמא קצת.
[/quote]
חשבתי שזה ברור מה זה שיתוק
אני אומר לשימא"שלח כדורי חשמל לעבר סלוברו"
-
[QUOTE=LordAbizi;1033875]
תמיר
לפוקימון אין כמות מוגדרת מראש של התקפות. תמיד אפשר להמציא עוד.
--
"שיפטרי, תקוף אותו במכת ריכוז!" אומר גרופוס פלדמן. הנדוואר מסתובב ונוגח בשיפטרי. שיפטרי במהירות מנחית מכה חזקה על הנדוואר. הנדוואר מתחיל לירות להביור ותוך כדי תופס מרחק משיפטרי. שיפטרי נפגע מעט מהלהביור, ונראה שהוא מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
"הנדוואר,תקוף בגחלת ואז להביור!"
-
תומר
אין שמיים, אתה בתוך מבנה סגור מלמעלה.
--
"בידוף, היה מוכן. תקוף בנגיחה, ואחר כך בחיתוך!" אומר פול מורפי. פידוב עף לתקרת המכון, לא גבוה במיוחד, ואז מתחיל לרדת למטה, ונקר את בידוף. בידוף נוגח בפידוב. פידוב מנחית מחכה עם הכנף שלו על בידוף, ובסוף בידוף חותך עם שיניו את פידוב.
לי
"השתמש בעל חושי כדי ליצור עמוד מים ולהלום באמצעותו בשימאמא" אומרת ג'ן. שימאמא מתחיל לשלוח כדור חשמל, שחלקם פוגעים בסלוברו, וסלוברו מכין מים מאמצע הזירה ומכה עמו בשימאמא. שימאמא מתחיל להתעייף.
תמיר
"שיפטרי, תקוף בעלי תער!" אומר גרופוס פילדמן. הנדוואר מתחיל לשלוח גחלות לעבר שיפטרי. שיפטרי מגיב בעלים חדים, שלא יוצרים שום השפעה מכיוון שהם מתנגשים בגחלות. לאחר זאת, הנדוואר שולח להביור, ושיפטרי שולח עלים מחוץ לטווח של הלהביור והפוקימונים פוגעים אחד בשני.
-
[QUOTE=LordAbizi;1035077]תומר
אין שמיים, אתה בתוך מבנה סגור מלמעלה.
--
"בידוף, היה מוכן. תקוף בנגיחה, ואחר כך בחיתוך!" אומר פול מורפי. פידוב עף לתקרת המכון, לא גבוה במיוחד, ואז מתחיל לרדת למטה, ונקר את בידוף. בידוף נוגח בפידוב. פידוב מנחית מחכה עם הכנף שלו על בידוף, ובסוף בידוף חותך עם שיניו את פידוב.
[/QUOTE]
אז שיתפתח אותו...
-------------
"פידוב יש לי רעיון! תשתמש בניקור, תצמיד על המקור של את כנפיך ואז תצלול לעבר בידוף כדי לנצח אותו במהירות!"אומר לעבר פידוב הפוקימון החמוד שלי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1035077]
תמיר
"שיפטרי, תקוף בעלי תער!" אומר גרופוס פילדמן. הנדוואר מתחיל לשלוח גחלות לעבר שיפטרי. שיפטרי מגיב בעלים חדים, שלא יוצרים שום השפעה מכיוון שהם מתנגשים בגחלות. לאחר זאת, הנדוואר שולח להביור, ושיפטרי שולח עלים מחוץ לטווח של הלהביור והפוקימונים פוגעים אחד בשני.[/QUOTE]
"הנדוואר,תקוף בשריטות,גחלת ואז כדור צל!"
-
[quote=LordAbizi;1035077]ת.
לי
"השתמש בעל חושי כדי ליצור עמוד מים ולהלום באמצעותו בשימאמא" אומרת ג'ן. שימאמא מתחיל לשלוח כדור חשמל, שחלקם פוגעים בסלוברו, וסלוברו מכין מים מאמצע הזירה ומכה עמו בשימאמא. שימאמא מתחיל להתעייף.
[/quote]
אני אומר לשיימא"קדימה עוד קצת אתה מנצח את הסלוברו הזה.שלח כדורי חשמל לעברסלוברו ואז קצה כפול אליו"
-
תומר
?.? למה נראה לך שהוא יכול ככה סתם לפתוח את הגג במכון?
מעבר לזה, גם לא הצלחתי לרדת לסוף דעתך בנוגע למתקפה שפקדת על פידוב.
--
"בידוף תשתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. פידוב טס מטה ומנקר את בבידוף (זה מה שהצלחתי להבין מהתגובה שלך), ואחר כך בידוף דוחף את פידוב.
תמיר
"שיפטרי, קרן סולארית ואחר כך אס אווירי!" אומר גרופוס. הנדוואר מתחיל לרוץ לעבר שיפטרי, ושיפטרי שולח קרן סולארית שפוגעת בו. הנדוואר מגיע אל שיפטרי, ושורט אותו, ושולח עליו כמה גחלות. שיפטרי נע במהרות וחותך את הנדוואר עם אס אווירי. הנדוואר מסתובב ושולח כדור צל על שיפטרי ופוגע בו.
לי
"סלוברו, השתמש בנגיחת זן, ולאחר מכן באגרוף מגה!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מתחיל לשלוח כדורי חשמל אל סלוברו, בזמן שסלוברו שולח אליו בכח המחשבה נגיחה משונה שפוגעת בו. שימאמא מתחיל להתקרב אל סלוברו ודוחף אותו עם קצה כפול, וסלוברו מנחית אגרוף מגה על שימאמא. סלוברו נראה ממש עייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1036040]תומר
?.? למה נראה לך שהוא יכול ככה סתם לפתוח את הגג במכון?
מעבר לזה, גם לא הצלחתי לרדת לסוף דעתך בנוגע למתקפה שפקדת על פידוב.
--
"בידוף תשתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. פידוב טס מטה ומנקר את בבידוף (זה מה שהצלחתי להבין מהתגובה שלך), ואחר כך בידוף דוחף את פידוב.
[/QUOTE]
למה לרדת?
--------------
"פידוב אני מאמין בך עכשיו תחסל את בידוף במתקפת כנף ואז בניקור בכול הכוח!"אומר לפידוב בעידוד.