-
[quote=Akainu;801422]
[B][COLOR=olive]שחר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]אתה הולך בדרך 1 ומגיע לכניסה של יער.אתה רואה שליד הכניסה מופיע שלט שכתוב עליו"הכניסה ליער קובל"[/COLOR][/B]
[/quote]
' יער קובל אהה? , טוב כדי להוציא את באלבזור וסטריו שיהיו איתי למקרים כמו בידרילים ' , " צאו באלבזור סטריו "
" שלום חברים אני אשמח עם תלכו איתי ביער אולי נתפוס פוקימון טוב "
-
[QUOTE=Akainu;801443][B][COLOR="Blue"]מרי
אנה אומרת לך"אוקי בחרת בלדיבה אז תחלמי נגדו.צא דליבה לקרב."אנה מוציאה לקרב [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/165.png[/IMG] לדיבה.היא אומרת לך"תוציא תפוקימון שלך.את תוקפת ראשונה אוקי.בהצלחה לך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציא את פאליגאטור שההיה איתך.אתה ניכס לאצטידיון אתה רואה שם בחור שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr037.png[/IMG]ואומר לך"שמי סטיבן.מה שמך? נגדי תצטרך להילחם ואם תביס אותי תדלג על תג אוקי.הקרב היה 5 על 5 לשנינו מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב.עכשיו שאמרתי לך תחוקים אז אתה מוכן להתחיל תקרב"?[/COLOR][/B][/QUOTE]
"שמי הוא לוקאס ואני הסיוט הכי גדול שלך מוכן להפסד?"
-
[QUOTE=Akainu;801422][B][COLOR="Green"]שון
אתה ניגש אל האישה שהתעלפה לפני רגע ומוציא את פולויאג.פולויאג משתמש באקדח מים על האישה.האישה מתעורתת בזכות האקדח המים של פולויאג.האישה שואלת אותך"מי אתה?מה אני עושה פה?איפה אנחנו נמצאים?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
האחות ג'וי לוקחת את הפוכדור של סטרביה ושמה אותו במכונה שמחליפה אותו בקקניה שלו.היא מגישה לך תפוכדור של קקניה אתה לוקח אותו.היא אומרת לך"החלפה בוצעה בשלום."אתהה הולך לקרב שלך נגד סטיבן ואתה רואה אצטדיון ענק אתה חושב שסטיבן נמצא שם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
אתה הולך אל המכון השני.אתה נכנכס לדרך ועובר שוב מול המבנה המוזר אלא שהפעם אתה מתאלם מימנו וממשיך בדרך שלך.אה מגיע לדרך3 .אתה פוגש באיש שנראה כך [IMG]http://img517.imageshack.us/img517/6674/81764928.png[/IMG]הוא אומר לך,שלום שמי מק תרצה נגדי 2 על 2 ביחידים?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
אין בעיה
את מביטה הצידה ורואה שהדלת של הטירה פתוחה ןועכשיו לילה.את מבינה שתוכלי לפתח את איוי שלך לאמבראון עכשיו.אנה אומרת לך"כן באיזה פוקימון חרק תבחרי להילחם נגדו עם הפוקימון שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]שחר
אתה הולך בדרך 1 ומגיע לכניסה של יער.אתה רואה שליד הכניסה מופיע שלט שכתוב עליו"הכניסה ליער קובל"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]ג'ון
הרקרוס לא מצליח להתחמק מקרן הקרח של סורמפט.גופו של הרקוס הופך לקרח.הרקרוס כלוא בקרח ולכן לא יכול לזוז.סטיבן אומר לסרומפט"כול הכבוד לך.עכשיו חסל אותו ביד פטיש"סורמפט משתמש ביד פטיש על הרקרוס[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מה את לא זוכרת?"
"את אזהרת אותי לפני רגע מאנשים שבאים תוך כדי ריצה ואז התעלפת על הרצפה".
"פוליווג שלי עכשיו העיר אותך" אני מצביע עליו ומחכה לתשובה ממנה.
-
[quote=Akainu;801422][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה הולך אל המכון השני.אתה נכנכס לדרך ועובר שוב מול המבנה המוזר אלא שהפעם אתה מתאלם מימנו וממשיך בדרך שלך.אה מגיע לדרך3 .אתה פוגש באיש שנראה כך [IMG]http://img517.imageshack.us/img517/6674/81764928.png[/IMG]הוא אומר לך,שלום שמי מק תרצה נגדי 2 על 2 ביחידים?"[/COLOR][/B]
[/quote]
"למה לא קדימה,אני באמת צריך להתאמן טיפה" אגיד בחיוך
"תוציא את הפוקימון שלך" אגיד
-
[QUOTE=Akainu;797565][B][COLOR="Blue"]ג'וני
למה פעמים הגבת?
[B][COLOR="Blue"]
אתה יורד מהספיינה אתה רואה איש שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr067.png[/IMG]אומר לכם"שמי בן ואני הוא המדריך שלכם באי.מחר אתם תלחמו נגד מישהוואם תנצחו אותו תוכלו לדלגעל תג.אל לפני מחר תוכלו לתפוס פוקימונים לחזק אותם לפתאותם.אז לכו להתאמן"[/COLOR][/B][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שחר
באלבאוזור משתמש בחבטה.באלבאזור רץ ופוגע באיזור העיגול של סטריו.סטריו סופג נזק רב.סטריו מתעלף.אתה מכין כדור ללכידתו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
אתה מוציא את טרטויג שיעזור לך.טרטויג משתמש בעלי טער על הכלוב.העלי טער פוגעים בשרשרת שמחזיקה את הכלוב.לפתע הכלוב נוחת על האדמה.מן הכלוב יוצא רג'אייס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
גרוטל מתחמק מהניב רעם של לקסרי.גרוטל תוקף בעלי טער את לאקסרי.לאקסרי מצליח להתחמק מעלי הטער של גרוטל.גרוטל משתמש בטיפוס סלעים על לאסקרסי.לאקסרי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.לאקרי תוקף בזנב ברזל את גרוטל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
טורטרה לא מצליח להתחמק מזאפ כונן ונפגע קצת.טוטרה משתמש בטיפוס סלעים על מכנזון.ממגנזון לא מצליח להתחמק ונפגע קצת.סטיבן אומר למגנזון"זאפ כונן שוב"מגנזון משתמש בזאפ כונן על טוטרה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי
טראפינץ' משתמש בחפירה ונעלם מהזירה.טראפינץ' יוצא מהבור שלו ותוקף את פאצ'יריסזיו במכת חול.פאצ'ריסיו נפגע מהמכת החול ומשתי סופות החול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]שון
אתה יוצא מהמרכז הפוקימונים אל המשך המסע שלך.אתה נכנכס לדרך 2.כעבור 2 דקות של הליכה בדרך 2 אתה רואה מבנה מוזר שעומד לו באמצע הדרך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
מונפרנו תופס את שני כנפיו של סטארפטוןר ומבטל את התקפה שלו.מונפרנו תוקף בלהביור ישיר את סטארפטור.סטארפטור לא מצליח הלתחמק ומובס בקרב.אנה מחזירה לפוכדור את סטארפטור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]דניס
באגון מתחמק מהעוקץ הרעל של בידריל.באגון משתמש בחבטה ומנסה לחבוט ביבדריל.באגון מצליח לחבוט בבידריל.בידריל תוקף במספרי איקס את באגון
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לטורטרה לא לחמוק ולתקוף בטיפוס סלעים בכל הכוח
-
[quote=Akainu;801422][B][COLOR=seagreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]הרקרוס לא מצליח להתחמק מקרן הקרח של סורמפט.גופו של הרקוס הופך לקרח.הרקרוס כלוא בקרח ולכן לא יכול לזוז.סטיבן אומר לסרומפט"כול הכבוד לך.עכשיו חסל אותו ביד פטיש"סורמפט משתמש ביד פטיש על הרקרוס[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "מה הרקרוס תשתמש במכת קרן כפולה ואז בשבירת לבנים כפולה, אני יודע שאתה יכול לעשות את זה".
-
[quote=Akainu;800793][B][COLOR=olive]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]אתה מחזיר בחזרה את שדלגון שלך לפוכדור שלו ומוציא את שינקס.אנה אומרת לך"נגד איזה פוקימון תרצה להיחם נגד שינקס.או שאני שוב אבחר בשבילך"[/COLOR][/B][/quote]
תבחרי את, אבל שלא יהיה אדמה או אבן" אני עונה לה
-
[quote][b][color=#000080]ג'וני
אתה מוציא פוכדור מכיסך וזורק אותו על סקורפיו המעולף.סקורפיו נכנכס לפוכדור.הפוכדור מתחיל לזוז ימינה ומשאלה ואז שוב ככה.לבסוף הפוכדור נעצר.לכדת סקורפיו יעודכען בקרוב[/color][/b] [/quote]"צא סקורפיו האראה לי את כוחך!"אומר בביטחון תוך כדי זריקת הפוקדור שלו.
-
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
אתה מוציא תפוכדור של סקורפיו החוצה וממנו מוציא אותו החוצה.סקורפיו יוצא החוצה מהפוכדור שלו.סקורפיו מראה לך את כוחתיו ומשתמש בעוקץ רעל ושבור תסלע שלידו עם העוקץ הרעל שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אנה אומרת לך"טוב מבינה אותך.אז פסידאק היה בסדר מצידך סוג חשמל כמו שינקס חזק על סוגו של פסידאק."[/COLOR][/B]
הקרוס מנסה השתמש במכת קרן כפולה על סורמפט אך לא מצליח בגלל גוש הקרח שהוא כלו בו.סורמפט פוגע קשה בהרקרוס עם פטיש יד.סורמפט משתמש במשאבת הידרו על הרקרוס.הרקרוס עדין כלוא בגוש הקרח שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
טורטרה תוקף בטיפוס סלעים את זאפ כונן.שני הפוקימונים מתנגשים אך רק מגנזון נפגע קשה.מגנזון תוקף בכדור ג'ירו את טוטרה שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
מק אומר לך"בסדר אין בעיה צא מגמר לקרב"מק מוציא לקרב [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/126.png[/IMG] מגמר ענקי וכעוס. מק אומר לך,תוציא תפוקימון שלך ואז תקוף את מגמר שלי בסדר?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]שון
האישה אומרת לך"אה כן אני זוכרת .תקשיב עליך לברוח מפה.מסתובב פה רוצח העשב אני מקוה ששמעת עליו.הוא חזק מאוד.הוא ניסה להרוג אותי אך ברחתי מימנו בזמל.אני חושבת שהוא יגיע לפה בעוד מס' דקות וארם הוא יראה אותך אתה תמות יחד איתי.אז ילד ברח מהדרך הזאת לפני שהוא יגיע מפה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטיבן אומר לך"אתה הסיוט הכי גדול שלי זות אנו עוד נראה.טוב אני מתחיל.צא אוניקס שלי לקרב"סטיבן מוציא לקרב [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/95.png[/IMG] אוניקס ענק וזעום ואומר לך"טוב תוציא תפוקימון שלך ותקוף את אוניקס שלי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="YellowGreen"]שחר
זוכר אה?
אתה מוציא את באלבאזור וסטריו שיגנו עליך ביער קובל.אתם נכנכסים ליער קובל.תוך מס' דקות אתם רואים מבנה שעליו כתוב"פיתוח פוקימוני עשב חרק ואדמה בחינם רק אצלינו"[/COLOR][/B]
את מוציאה את איוי לקרב.איוי תוקף בהתקפה מהירה.לדיבה לא מצליח להתחמק מהתקפה המיהרה של איוי ונפגע קשה.אנה אומרת לדיבה"תשתמש בקרן אור על איוי"לדיבה משתמש בקרו אור על איוי שלך[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;804302][B][COLOR="Navy"]ג'וני
אתה מוציא תפוכדור של סקורפיו החוצה וממנו מוציא אותו החוצה.סקורפיו יוצא החוצה מהפוכדור שלו.סקורפיו מראה לך את כוחתיו ומשתמש בעוקץ רעל ושבור תסלע שלידו עם העוקץ הרעל שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אנה אומרת לך"טוב מבינה אותך.אז פסידאק היה בסדר מצידך סוג חשמל כמו שינקס חזק על סוגו של פסידאק."[/COLOR][/B]
הקרוס מנסה השתמש במכת קרן כפולה על סורמפט אך לא מצליח בגלל גוש הקרח שהוא כלו בו.סורמפט פוגע קשה בהרקרוס עם פטיש יד.סורמפט משתמש במשאבת הידרו על הרקרוס.הרקרוס עדין כלוא בגוש הקרח שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
טורטרה תוקף בטיפוס סלעים את זאפ כונן.שני הפוקימונים מתנגשים אך רק מגנזון נפגע קשה.מגנזון תוקף בכדור ג'ירו את טוטרה שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
מק אומר לך"בסדר אין בעיה צא מגמר לקרב"מק מוציא לקרב [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/126.png[/IMG] מגמר ענקי וכעוס. מק אומר לך,תוציא תפוקימון שלך ואז תקוף את מגמר שלי בסדר?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]שון
האישה אומרת לך"אה כן אני זוכרת .תקשיב עליך לברוח מפה.מסתובב פה רוצח העשב אני מקוה ששמעת עליו.הוא חזק מאוד.הוא ניסה להרוג אותי אך ברחתי מימנו בזמל.אני חושבת שהוא יגיע לפה בעוד מס' דקות וארם הוא יראה אותך אתה תמות יחד איתי.אז ילד ברח מהדרך הזאת לפני שהוא יגיע מפה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטיבן אומר לך"אתה הסיוט הכי גדול שלי זות אנו עוד נראה.טוב אני מתחיל.צא אוניקס שלי לקרב"סטיבן מוציא לקרב [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/95.png[/IMG] אוניקס ענק וזעום ואומר לך"טוב תוציא תפוקימון שלך ותקוף את אוניקס שלי"[/COLOR][/B]
זוכר אה?
אתה מוציא את באלבאזור וסטריו שיגנו עליך ביער קובל.אתם נכנכסים ליער קובל.תוך מס' דקות אתם רואים מבנה שעליו כתוב"פיתוח פוקימוני עשב חרק ואדמה בחינם רק אצלינו"[/COLOR][/B]
את מוציאה את איוי לקרב.איוי תוקף בהתקפה מהירה.לדיבה לא מצליח להתחמק מהתקפה המיהרה של איוי ונפגע קשה.אנה אומרת לדיבה"תשתמש בקרן אור על איוי"לדיבה משתמש בקרו אור על איוי שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לטורטרה לחמוק ולתקוף בכדור אנרגיה
-
[quote][b][color=#000080]ג'וני
אתה מוציא תפוכדור של סקורפיו החוצה וממנו מוציא אותו החוצה.סקורפיו יוצא החוצה מהפוכדור שלו.סקורפיו מראה לך את כוחתיו ומשתמש בעוקץ רעל ושבור תסלע שלידו עם העוקץ הרעל שלו[/color][/b][/quote]"וואו!אתה חזק!"אומר לו ואמשיחך לחפש פוקימוני בר..
-
[QUOTE=Akainu;804302][B][COLOR="Navy"]
את מוציאה את איוי לקרב.איוי תוקף בהתקפה מהירה.לדיבה לא מצליח להתחמק מהתקפה המיהרה של איוי ונפגע קשה.אנה אומרת לדיבה"תשתמש בקרן אור על איוי"לדיבה משתמש בקרו אור על איוי שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
"איווי תתחמק ,דחיפה ואת התקפה מהירה !" אני אומרת
-
[B][COLOR="Green"]דניס
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
[B][COLOR="Olive"]שון
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
זוכר אה?
"ניצחתי סטיליקס עם קראקונאוו ועכשיו פראליגייטואר נגד אוניקס? חה חה סבבה! תשתמש בסילון אקווה ותסתחרר שאתה משתמש במשאבת הידרו! וככה תיצור סוג של מערבולת פיזית קטלנית!"
-
[B][COLOR="Green"]דניס
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
[B][COLOR="Olive"]שון
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
זוכר אה?
"אבל מה איתך?"
"קדימה בואי איתי" אני אומר לה וסורק את הסביבה מרוב לחץ.
-
[quote=Akainu;804302][B][COLOR=darkred]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]מק אומר לך"בסדר אין בעיה צא מגמר לקרב"מק מוציא לקרב [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/126.png[/IMG] מגמר ענקי וכעוס. מק אומר לך,תוציא תפוקימון שלך ואז תקוף את מגמר שלי בסדר?"[/COLOR][/B]
[/quote]
"אין שום בעיה" אגיד בחיוך
'בגלל שמגמר הוא מסוג אש אני חושב שכדאי לי להשתמש בספיל,
וגם אני חושב שהגיע הזמן לאימון קטן בשבילו' אחשוב
"ספיל צא החוצה! תשתמש באקדח מים!" אצעק
ואצביע על מגמר