-
[quote=LordAbizi;1036040]
לי
"סלוברו, השתמש בנגיחת זן, ולאחר מכן באגרוף מגה!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מתחיל לשלוח כדורי חשמל אל סלוברו, בזמן שסלוברו שולח אליו בכח המחשבה נגיחה משונה שפוגעת בו. שימאמא מתחיל להתקרב אל סלוברו ודוחף אותו עם קצה כפול, וסלוברו מנחית אגרוף מגה על שימאמא. סלוברו נראה ממש עייף.[/quote]
אני אומר לשימא"הניצחון כבר בידינו קדימה הרבה כדורי חשמל לעבר סלוברו"
-
תומר
זה ביטוי: לרדת לסוף דעתו של מישהו, פירוש הדבר להבין אותו.
--
"בידוף, תקוף בנגיחה, ואחר כך בחיתוך!" אומר פול מורפי. פידוב טס מטה ומכה את בידוף עם הכנפיים שלו. בידוף מגיב בנגיחה ומרחיק ממנו את פידוב. לאחר מכן בידוף קופץ וחותך עם שיניו את פידוב. פידוב מסתובב ואז מנקר בחוזקה את בידוף.
לי
"סלוברו, גלי פסי!" אומרת ג'ן. שימאמא שולח מספר כדורי חשמל, עד שסלוברו שולח גל עיקום במרחב שפוגע בשימאמא ועוצר את ההתקפה שלו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1037447]תומר
זה ביטוי: לרדת לסוף דעתו של מישהו, פירוש הדבר להבין אותו.
--
"בידוף, תקוף בנגיחה, ואחר כך בחיתוך!" אומר פול מורפי. פידוב טס מטה ומכה את בידוף עם הכנפיים שלו. בידוף מגיב בנגיחה ומרחיק ממנו את פידוב. לאחר מכן בידוף קופץ וחותך עם שיניו את פידוב. פידוב מסתובב ואז מנקר בחוזקה את בידוף.
[/QUOTE]
"פידוב תשתשמ בסופה!אתה צריך לעשות עם הכנפיים מלא גלי אוויר ואז תפתיע את בידוף בניקור!"אומר לפידוב בעידוד.
-
[QUOTE=LordAbizi;1036040]ת
תמיר
"שיפטרי, קרן סולארית ואחר כך אס אווירי!" אומר גרופוס. הנדוואר מתחיל לרוץ לעבר שיפטרי, ושיפטרי שולח קרן סולארית שפוגעת בו. הנדוואר מגיע אל שיפטרי, ושורט אותו, ושולח עליו כמה גחלות. שיפטרי נע במהרות וחותך את הנדוואר עם אס אווירי. הנדוואר מסתובב ושולח כדור צל על שיפטרי ופוגע בו.
[/QUOTE]
"הנדוואר,תשתמש בלהביור ואז כדור צל!"
-
תומר
"בידוף תקוף בניגחה!" אומר פול מורפי. פידוב מניף את כנפיו ויוצר קצת רוח, אך הרוח לא משמעותית. בידוף קופץ קדימה מתגבר על הרוח ונוגח בפידוב. פידוב לאחר מכן מנקר את בידוף.
תמיר
"שיפטרי, סופת עלים ואז מכת ריכוז!" אומר גרופוס. הנדוואר שולח להביור שפוגע בשיפטרי, ואז שיפטרי מתחיל לשלוח עלים שפוגעים בהנדוואר. הנדוואר שולח כדור צל ופוגע בשיפטרי. שיפרטי נראה ממש עייף. שיפטרי קופץ אל הנדוואר ומנחית עליו מכת ריכוז. הנדוואר מתחיל להתעייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1038697]תומר
"בידוף תקוף בניגחה!" אומר פול מורפי. פידוב מניף את כנפיו ויוצר קצת רוח, אך הרוח לא משמעותית. בידוף קופץ קדימה מתגבר על הרוח ונוגח בפידוב. פידוב לאחר מכן מנקר את בידוף.
[/QUOTE]
מתי הקרב יסתיים?
----------------
"תחזור פידוב"אומר לפידוב תוך כדי שאני מחזיר אותו לפוקדור ואז אוציא את ראלטס תוך כדי שאני אומר לו:"ראלטס תשתמש בעל-חושי כדי להעיף את בידוף מהזירה!"
-
[QUOTE=LordAbizi;1037447]
לי
"סלוברו, גלי פסי!" אומרת ג'ן. שימאמא שולח מספר כדורי חשמל, עד שסלוברו שולח גל עיקום במרחב שפוגע בשימאמא ועוצר את ההתקפה שלו.[/QUOTE]
אני אומר לשימאמא"תשתמש בקצה כפול ובכדורי חשמל על סלוברו"
-
[QUOTE=LordAbizi;1038697]
תמיר
"שיפטרי, סופת עלים ואז מכת ריכוז!" אומר גרופוס. הנדוואר שולח להביור שפוגע בשיפטרי, ואז שיפטרי מתחיל לשלוח עלים שפוגעים בהנדוואר. הנדוואר שולח כדור צל ופוגע בשיפטרי. שיפרטי נראה ממש עייף. שיפטרי קופץ אל הנדוואר ומנחית עליו מכת ריכוז. הנדוואר מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
"הנדוואר,להביור ואז נשיכה!"
-
תומר
כשאני ארצה.
--
"בידוף, תקוף בנגיחה!" אמר פול מורפי. אתה מבצע את ההחלפה וכעת ראלטס נמצא בזירה. בידוף מתחיל לרוץ אליו, וראלטס מנס להדוף אותו אחורה, אך לא ממש מצליח, וראלטס מתנגש בו.
לי
"סלוברו,קו הגנה אחרון!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מתחיל לרוץ אל סלוברו ודוחף אותו עם קצה כפול, ואז סלוברו פולט מים רבם בעצה חזקה שדוחפים את שימאמא אחורה, ואז סלוברו צונח באפיסת כוחות על רצפת המכון. שימאמא נראה ממש עייף.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא בודק את סלוברו. "סלוברו אינו יכול להלחם! 1-0 למאמן. המשיכו!" הוא אומר ויוצא מהזירה.
"סלוברו חזור, צא קווגסייר!" אומרת ג'ן קרלסון ומבצעת את ההחלפה.
תמיר
"שיטפרי, אס אווירי!" אומר גרופוס. הנדוואר שולח להביור אל שיפטרי, ופוגע בו, אך אז שיפטרי מופיע במהירות מאחורי הנדוואר ומכה בו. הנדוואר מסתובב ונושך את שיפטרי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1039946]תומר
כשאני ארצה.
--
"בידוף, תקוף בנגיחה!" אמר פול מורפי. אתה מבצע את ההחלפה וכעת ראלטס נמצא בזירה. בידוף מתחיל לרוץ אליו, וראלטס מנס להדוף אותו אחורה, אך לא ממש מצליח, וראלטס מתנגש בו.
[/QUOTE]
"ראלטס תשתמש בנגיחה!תנגח עם הראש שלך בבידוף ואז תאגרו כוח ביד שלך ואז תרוץ לעברו באגרוף חשמל!אתה מסוגל ראלטס!"אומר לראלטס בקשיחות ובתקווה שהוא יצליח לנצח את בידוף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1039946]
לי
"סלוברו,קו הגנה אחרון!" אומרת ג'ן קרלסון. שימאמא מתחיל לרוץ אל סלוברו ודוחף אותו עם קצה כפול, ואז סלוברו פולט מים רבם בעצה חזקה שדוחפים את שימאמא אחורה, ואז סלוברו צונח באפיסת כוחות על רצפת המכון. שימאמא נראה ממש עייף.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא בודק את סלוברו. "סלוברו אינו יכול להלחם! 1-0 למאמן. המשיכו!" הוא אומר ויוצא מהזירה.
"סלוברו חזור, צא קווגסייר!" אומרת ג'ן קרלסון ומבצעת את ההחלפה.
.[/QUOTE]
אני אומר לשימאמא"כול הכבוד הבסת פוקימון 1.עכשיו קצה כפול על קויסגר"
-
[QUOTE=LordAbizi;1039946]
תמיר
"שיטפרי, אס אווירי!" אומר גרופוס. הנדוואר שולח להביור אל שיפטרי, ופוגע בו, אך אז שיפטרי מופיע במהירות מאחורי הנדוואר ומכה בו. הנדוואר מסתובב ונושך את שיפטרי.[/QUOTE]
"הנדוואר,תתרחק צעד אחד,ותירה להביור!"
-
תומר
"בידוף, נשיכה, ואחר כך חבטת גוף!" אומר פול מורפי. ראלטס רץ ונוגח בבידוף ולאחר מכן בידוף תופס עם שיניו את ראלטס. ראלטס הולם עם אגרופו בבידוף. בידוף עוזב, ואז קופץ ודוחף את ראלטס.
לי
הסבר על היחס של מתקפות חשמל לאדמה:
כל עוד פוקימון אדמה עומד על האדמה הוא [b]מוארק[/b], כלומר כל המטען החשמלי שאיתו תוקפים אותו, מועבר לאדמה ולפוקימון לא קורה כלום. לעומת זאת, אם הפוקימון לא עומד על האדמה, מתקפות חשמל יפגעו בו כרגיל.
--
"קווגסייר, יריית בוץ!" אומרת ג'ן. שימאמא רץ אל קווגסייר ונוגח בו, ואז קווגסייר יורה בוץ אל שימאמא ופוגע בו.
תמיר
"שיפטרי, קו הגנה אחרון!" אומר גרופוס פילדמן. הנדוואר מתרחק ויורה להביור. שיפטרי טוען קרן סולארית ומשחרר את מלוא עומתו בקרן הסולארית הזו על הנדוואר ופוגע בו. לאחר מכן שיפטרי קורס.
"עצרו!"אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את שיפטרי."שיפטרי אינו יכול להלחם! 1-0 למאמן." הוא יוצא מהזירה. "המשיכו!"
"שיפטרי חזור," המנהיג מחזיר את שפטרי. "צא, לודיקולו!" אומר המנהיג ומוציא את לודיקולו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1042232]
לי
הסבר על היחס של מתקפות חשמל לאדמה:
כל עוד פוקימון אדמה עומד על האדמה הוא [b]מוארק[/b], כלומר כל המטען החשמלי שאיתו תוקפים אותו, מועבר לאדמה ולפוקימון לא קורה כלום. לעומת זאת, אם הפוקימון לא עומד על האדמה, מתקפות חשמל יפגעו בו כרגיל.
--
"קווגסייר, יריית בוץ!" אומרת ג'ן. שימאמא רץ אל קווגסייר ונוגח בו, ואז קווגסייר יורה בוץ אל שימאמא ופוגע בו.
[/QUOTE]
אני אומר לשיימא"תשתמש בקצה כפול וסה להעיף אותו מהאדמה ואז שלח כדר חשמל לעברו כשהוא באוויר"
-
[QUOTE=LordAbizi;1042232]תומר
"בידוף, נשיכה, ואחר כך חבטת גוף!" אומר פול מורפי. ראלטס רץ ונוגח בבידוף ולאחר מכן בידוף תופס עם שיניו את ראלטס. ראלטס הולם עם אגרופו בבידוף. בידוף עוזב, ואז קופץ ודוחף את ראלטס.
[/QUOTE]
"ראלטס תשתמש בדחיפה לעבר בידוף ואז תשתמש בהיפנוזה!זה כמו על חושי אבל זה ירדים את בידוף!"אומר לרלאטס במהירות ובנחישות.