-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 7 2009, 03:26 PM
[b] עומר - רטטה לא מקשיב לך ומשתמש בנשיכה במקום.
קדברה מתחיל לסבול ומתעלף.
"המנצח הוא המאתגר, עומר!" מכריז השופט.
"עבודה טובה, קוראים לי אנטוני" אומר המאמן ולוחץ לך את היד. [/b][/quote]
"תודה אני עומר באמת קרב טוב!" אני אומר לו
-
"אתה מאמן מצויין, העבודה שלך עם הפוקימונים הרשימה אותי" הוא אומר לך.
כשאתה יוצא מהאצטדיון ילדה ניגשת אליך.
"אממ... סל.. סליחה..." היא ממלמלת.
"תיקח את זה, בבקשה!" היא אומרת ומושיטה לך כדור.
"זה הטאורוס שלי, אני לא יכולה לטפל בו, וראיתי כמה טוב אתה באימון פוקימונים, אז תטפל בו!" היא צועקת ובורחת בריצה.
אתה עדיין המום ממה שקרה ולא מבין בדיוק, כשלפתע הכדור מתשגר מידך ונעלם.
לפתע הפוקיגיר מצלצל.
"קיבלתי את הטאורוס שלך, הוא כאן לידי" בוקע קול מהפוקיגיר, ואתה ישר מזהה שזה פרופסור אלם.
"בכל מקרה, אם תרצה אותו תלך למרכז הפוקימונים ותשלח לי אחד מהפוקימונים שיש לך" הוא אומר ומנתק את השיחה.
אתה שם לב שרטיקייט ממשיך לעקוב אחריך, כנראה שהוא רוצה להצטרף למסע שלך.
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 7 2009, 02:10 PM
[b] ירין - אתה רץ לכיוון העיר הקודמת, העיר צ'ריגרוב.
השוטרת ג'ני רואה אותך ומזהה אותך מיד.
"מה קרה שחזרת?" היא שואלת.
[/b][/quote]
"איזה פירו אחד התחיל לתקוף אותי וגם הדרך חסומה באבנים..." אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 7 2009, 03:35 PM
[b] "אתה מאמן מצויין, העבודה שלך עם הפוקימונים הרשימה אותי" הוא אומר לך.
כשאתה יוצא מהאצטדיון ילדה ניגשת אליך.
"אממ... סל.. סליחה..." היא ממלמלת.
"תיקח את זה, בבקשה!" היא אומרת ומושיטה לך כדור.
"זה הטאורוס שלי, אני לא יכולה לטפל בו, וראיתי כמה טוב אתה באימון פוקימונים, אז תטפל בו!" היא צועקת ובורחת בריצה.
אתה עדיין המום ממה שקרה ולא מבין בדיוק, כשלפתע הכדור מתשגר מידך ונעלם.
לפתע הפוקיגיר מצלצל.
"קיבלתי את הטאורוס שלך, הוא כאן לידי" בוקע קול מהפוקיגיר, ואתה ישר מזהה שזה פרופסור אלם.
"בכל מקרה, אם תרצה אותו תלך למרכז הפוקימונים ותשלח לי אחד מהפוקימונים שיש לך" הוא אומר ומנתק את השיחה.
אתה שם לב שרטיקייט ממשיך לעקוב אחריך, כנראה שהוא רוצה להצטרף למסע שלך. [/b][/quote]
"טוב רטיקייט אני אומר מראש, אתה מצטרף אליי אבל תיהיה צריך להקשיב לי בסדר?" אני אומר והולך למרכז פוקימונים ומרפא את כולם ושולח את סורסקיט ולוקח את טאורוס אח"כ אני הולך לעיר הבאה.
-
ירין - "אה כן, שמעתי שיש באזור להקה של גרבאלרים, אולי פוקימון מים יזיז אותם" היא אומרת לך.
עומר - אתה מתקדם לכיוון היציאה מצ'ריגרוב לכיוון העיר ויולט, כשלפתע ביער אתה רואה כמה מאמנים נלחמים, חוץ מזה אין שום דבר מיוחד והמקום נראה ריק.
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 7 2009, 04:33 PM
[b]
עומר - אתה מתקדם לכיוון היציאה מצ'ריגרוב לכיוון העיר ויולט, כשלפתע ביער אתה רואה כמה מאמנים נלחמים, חוץ מזה אין שום דבר מיוחד והמקום נראה ריק. [/b][/quote]
אני מתקרב לאחד מהמאמנים "תגיד רוצה אולי קרב אחד על אחד?" אני שואל בחיוך.
-
עומר - "בשמחה!" אחד הילדים צועק.
"צא וויפינבל!" הוא אומר ומוציא את וויפינבל ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa070.png[/img]) מהכדור.
במי תבחר?
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 7 2009, 04:41 PM
[b] עומר - "בשמחה!" אחד הילדים צועק.
"צא וויפינבל!" הוא אומר ומוציא את וויפינבל ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa070.png[/img]) מהכדור.
במי תבחר? [/b][/quote]
"צא טורוס! בוא נראה מה אתה שווה תתחיל במתקפת קרן ואז חבטת גוף וזעם!"
-
עומר - טאורוס משתמש במתקפת קרן ומעיף את וויפינבל למעלה ומרסק אותו על האדמה בחבטת גוף.
"לא, וויפינבל!" המאמן צועק ורץ לכיוון הוופינבל.
"אתה ממש חזק, בטח לא תהיה לך בעיה לנצח את מכון העיר ויולט!" אומר הילד.
"טוב, אני רץ למרכז הפוקימונים בשביל לרפא את וויפינבל!" הוא מכריז ורץ לכיוון העיר צ'ריגרוב.
טאורוס מסתכל עליך במבט זועם ורץ לכיוונך.
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 7 2009, 05:10 PM
[b] עומר - טאורוס משתמש במתקפת קרן ומעיף את וויפינבל למעלה ומרסק אותו על האדמה בחבטת גוף.
"לא, וויפינבל!" המאמן צועק ורץ לכיוון הוופינבל.
"אתה ממש חזק, בטח לא תהיה לך בעיה לנצח את מכון העיר ויולט!" אומר הילד.
"טוב, אני רץ למרכז הפוקימונים בשביל לרפא את וויפינבל!" הוא מכריז ורץ לכיוון העיר צ'ריגרוב.
טאורוס מסתכל עליך במבט זועם ורץ לכיוונך. [/b][/quote]
"תחזור!" אני אומר בחשש ומחזיר אותו לפוקדור.
-
עומר - טאורוס חוזר לכדור, תרצה לחזור לצ'ריגרוב או להמשיך לכיוון העיר ויולט?
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 7 2009, 05:16 PM
[b] עומר - טאורוס חוזר לכדור, תרצה לחזור לצ'ריגרוב או להמשיך לכיוון העיר ויולט? [/b][/quote]
לעיר ויולט
-
עומר - אתה ממשיך לכיוון העיר ויולט כשלפתע אתה רואה סלעים שחוסמים לך את הדרך, מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 7 2009, 05:21 PM
[b] עומר - אתה ממשיך לכיוון העיר ויולט כשלפתע אתה רואה סלעים שחוסמים לך את הדרך, מה תעשה? [/b][/quote]
"מכשול טוב צאו כולם(חוץ מטאורוס) בואו תעזרו לי לפנות את הסלעים" אני אני אומר להם בחיוך ומנסה להזיז גם כמה מהם.
-
עומר - כשאתם מנסים להזיז את הסלעים אתם שמים לב שהסלעים הם בעצם חבורה של גרבאלרים([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa075.png[/img])עצבניים, הם כועסים על זה שאתם דוחפים אותם.