אני מיסתכל עליו במבט הכי מפחיד בעולם
ואז אני בועט בו XD
Printable View
אני מיסתכל עליו במבט הכי מפחיד בעולם
ואז אני בועט בו XD
[b][u]כריס:[/u][/b]
בלדום מתחיל לעוף לכיוון אקראי. הוא נכנס בין העצים ואתה הולך אחריו ומוצא את עצמך בקרחת יער עצומה. בלדום מתמקם בצד אחד של קרחת היער ואומר לך טלפתית "לך לצד השני ותוציא את הפוקימון הראשון שלך".
[b][u]מייקי:[/u][/b]
פיצ'ו עף אל אחד העצים ומתחיל לבכות. הוא פולט מכת חשמל כה חזקה, עד שהעץ מתחיל להישרף. פיצ'ו שם לב מאוחר מדי מה קורה ואחד הענפים הבוערים נופל וחוסם לו את הדרך. פיצ'ו מתחיל לבכות חזק עוד יותר. הוא קופץ אפל הענף עבה מדי. פיצ'ו מתחיל לצרוח ולבכות. אתה שם לב פתאום, שאחד הענפים הבוערים עמוד לפגוע ישר בפיצ'ו.
[quote][b]
מייקי:
פיצ'ו עף אל אחד העצים ומתחיל לבכות. הוא פולט מכת חשמל כה חזקה, עד שהעץ מתחיל להישרף. פיצ'ו שם לב מאוחר מדי מה קורה ואחד הענפים הבוערים נופל וחוסם לו את הדרך. פיצ'ו מתחיל לבכות חזק עוד יותר. הוא קופץ אפל הענף עבה מדי. פיצ'ו מתחיל לצרוח ולבכות. אתה שם לב פתאום, שאחד הענפים הבוערים עמוד לפגוע ישר בפיצ'ו.
[/b][/quote]
זה מייק לא מייקי
~~~~~~~~~~~~
אני מחזיר אותו לפוקדור\עם אני לא יכול אני משאיר אותו שם.
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Aug 13 2009, 05:14 PM
[b] [b][u]כריס:[/u][/b]
בלדום מתחיל לעוף לכיוון אקראי. הוא נכנס בין העצים ואתה הולך אחריו ומוצא את עצמך בקרחת יער עצומה. בלדום מתמקם בצד אחד של קרחת היער ואומר לך טלפתית "לך לצד השני ותוציא את הפוקימון הראשון שלך". [/b][/quote]
"טוב!" אני אומר בנחישות והולך אל כיוון מנוג מבלדום.
"מגנמייט, צא!" אני אומר ושולח את מגנמייט אל מרכז הזירה.
"תשתמש במכת ברק, ואז מהר תשלח אל עבר בלדום פצצת מגנט!"
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Aug 13 2009, 04:29 PM
[b] [b][u]ג'יימס:[/u][/b]
"נפפלת בפח!" צוחק ג'ורג' "קדימה ווידל, סופת חרקים!". "מה?!" אתה שואל "אין מתקפה כזו!"
"דווקא כן!" אומר ג'ורג' "אני וווידל המצאנו אותה! קדימה ווידל!". ווידל מתחיל להסתחרר ולהסתחרר. לפתע הוא יוצר הוריקן ירוק עצום. הוא מתחיל להתקדם לגרוולייט ועוטף אותו. [/b][/quote]
"תשתמש בלהביור לכיוון ההפוך מכיוון הסיבוב של ההוריקן כדי לנסות לעצור את סיבובו!"
[b][u]מייק[/u][/b]
אתה מנסה להחזיר אותו לפוקדור אבל נכשל. הענף קרוב לנפילה וזה מתחיל להלחיץ אותך. אתה חושב בבעתה על הרגע שהענף יפגע בפיצ'ו אם לא תציל אותו במהרה.
מכת הברק של מגנמייט יוצאת לדרך ומיד אחריה הוא שולח פצצת מגנט. השילוב של המתקפות פוגע בבלדום ומעיף אותה אחורה. בלדום מביט במגנמייט והעין שלו עוברת לגוון סגות. מגנמייט מוקף בבוהק סגול ומועף לאוויר ואז נול לריצפה בעוצמה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
תיקרא לשילוב "פצצת ברק מנוגד"
[b][u]ג'יימס:[/u][/b]
גרוולייט מנסה להשתמש בלהביור אבל מפספס. ווידל נעמהר מידי. לפתע ווידל מפסיק להסתובב וחושף את גרוולייט כבול בקורים
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Aug 13 2009, 05:21 PM
[b]
מכת הברק של מגנמייט יוצאת לדרך ומיד אחריה הוא שולח פצצת מגנט. השילוב של המתקפות פוגע בבלדום ומעיף אותה אחורה. בלדום מביט במגנמייט והעין שלו עוברת לגוון סגות. מגנמייט מוקף בבוהק סגול ומועף לאוויר ואז נול לריצפה בעוצמה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
תיקרא לשילוב "פצצת ברק מנוגד"
[/b][/quote]
בסדר.
"מגמנמייט, תנסה לעלות לאוויר ותשתמש שוב בפצצת ברק מנוגד, ואז תשלח עוד מכת ברק!" אני צועק.
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Aug 13 2009, 05:21 PM
[b] [b][u]ג'יימס:[/u][/b]
גרוולייט מנסה להשתמש בלהביור אבל מפספס. ווידל נעמהר מידי. לפתע ווידל מפסיק להסתובב וחושף את גרוולייט כבול בקורים [/b][/quote]
"תחתוך את הקורים עם ניב אש ואז גחלת!"
[quote][b]
מייק
אתה מנסה להחזיר אותו לפוקדור אבל נכשל. הענף קרוב לנפילה וזה מתחיל להלחיץ אותך. אתה חושב בבעתה על הרגע שהענף יפגע בפיצ'ו אם לא תציל אותו במהרה.
[/b][/quote]
אם הייתי סדיסט הייתי משאיר אותו והולך ליתפוס פוקימון
~~~~~~~~~~~~
אני רץ אליו ומוציא אותו מישם ...
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Aug 11 2009, 11:31 AM
[b]
[b][u]דניאל:[/u][/b]
מצ'ופ ופוליוואג ממשיכים לחפש. לפתע פוליוואג נוגע בזנבו בדופן הימנית של הקופסא ונשמע רעש גריסה חזק. כמו טרקטור שנוסע על עץ עבה ומחוספס כדי ליישר אותו. פוליווג מתחיל לבכות ומצ'ופ אוטם את אוזניו. לפתע הרעש נפסק באותה פיתאומיות בה החל. אתה מביט לקופסא ורואה שבתחתית שלה נחה משרוקית זהובה ומבריקה.
[/b][/quote]
אני בודק מה אפשר לעשות הייתה
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Aug 13 2009, 05:04 PM
[b] [b][u]דודי:[/u][/b]
"יש לך את החוצפה להכחיש, הא [b]דודי[/b]?! אחרי שזרקת אותי כמו זבל למקדש ההוא בסנוופוינט? אחרי שהרדמת אותי שם במקדש? לא דודי, אני זוכר את זה. אתה לו תוכל להכחיש שזה קרה! 500 שנים אני מחכה למפגש הזה! 500 שנים!" צועק הקול בראש שלך. רג'י'יאס מרניף את ידו ומתחיל לאגור אנרגיה לקרן על נוספת, שבמקרה מכוונת אליך. [/b][/quote]
"היי היי טוב אני מיצתער על מה שהיה בעבר"
[b][SIZE=4][color=blue]הודעה- אני רוצה שתמציאו חבר ילדות של הדמות שלכם ותשלחו לי את הטופס שלו לפרטי-
שם:
תיאור:
אופי:
פוקימון התחלתי:
מאיזה שלב בחיים אתם מכירים (גן/בית ספר):[/color][/SIZE][/b]
מגנמייט מחשמל את בלדום. להפתעתך, ברקים ממשיכים להקיף את בלדום. בלדום משותק! מגנמייט משתמש בפצצת ברק מנוגד ופוגע. בלדום עף אחורה ואומר "יפה יפה, אבל הגיע השעה". ברגע שהוא אומר אתזה הוא מתחיל לזהור. הוא גדל ושתי ידיים צומחות לו. כשהוא מסיים לזהור אתה רואה שיש לו שתי ידיים שדומות לבלדום, שראשו גדל מאוד ושיש לו שתי עיניים. בנוסף יש לו אף ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa375.png[/img]). "סוף סוף, אחרי שנים של אימונים והגנה על אנשים, היתפתחתי מבלדום למטאנג!"
[b][u]ג'יימס:[/u][/b]
גרוולייט בקלות שורף את הקורים ואז מביט בווידל. "ווידל, עוקץ רעל" אומר ג'ורג'. ווידל יורה מקרנו עוקץ רעל. לתע גרוולייט פוער את פיו ויוצר כדור אש מפעם וקטן ומעיף אותו מפיו. גרוולייט ומתחיל להמציא התקפה! שם ההתקפה יהיה "דופק לוהט". תשלח לי בפרטי איך אתה רוצה שהמתקפה תראה. דופק האש פוגע בעוקץ הרעל שמתנדף כלא היה. דופק האש פוגע בווידל ופוצע אותו. להפתעך, ווידל יוצא מהאש ועדיין יכול להלחם. אף על פי שצידו הימני חרוך.
[b][u]מייק:[/u][/b]
בשנייה שאתה מתרחק איתו צעד אחורה, העץ קורס על המקום בו היה פיצ'ו אילולא הצלת אותו. פיצ'ו עדיין רועד אבל כאות תודה מלקק את היד שלך. הוא סוף סוף מקבל אותך ואתם הולכים להיות חברים לכל המסע!
[b][u]דניאל:[/u][/b]
אתה שורק במשרוקית ולפתע נראה כאילו כל היער נעשה ירוק יותר. פוקימוני עשב ופוקימוני חרק מגיחים מהעצים ומביטים סביב. לפתע, כל פוקימוני היער ולא רק פוקימוני חרק ועשב מביטים סביב אבל ברגע שאתה מפסיק לשרוק היער חוזר לקדמותו. המשרוקית יכולה לגרום לכל לפרוח. אתה זוכר אגדה על פוקימון בשם שיימין, שרק נוכחותו גורמת למקום להיות פורה. 'אולי הוא יצר את המשרוקית' אתה חושב לעצמך.
[b][u]דודי:[/u][/b]
"אתה באמת לא זוכר הא?" שואל רג'יג'יאס "אז לא שיקרת מקודם... תגיד לי, מה שם המשפחה שלך? אולי יש פה טעות... כמה זמן בני אדם חיים?"
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Aug 14 2009, 08:04 PM
"אתה באמת לא זוכר הא?" שואל רג'יג'יאס "אז לא שיקרת מקודם... תגיד לי, מה שם המשפחה שלך? אולי יש פה טעות... כמה זמן בני אדם חיים?" [/b][/quote]
שם:דורון
תיאור:אני יבא תמונה
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr190.png[/img]
אופי:רגזן עצבני חברותי אוהב לעבוד בצוות
פוקימון התחלתי:איווי[שיהיה אספיון ככה תמיד חלמתי שיהיה חבר שלי עם יהיה פוקימון]
מאיזה שלב בחיים אתם מכירים (גן/בית ספר):גן
-------------------------------------------------------------------------------------------
"בן אדם רגיל חיי לפחות 70 80 שנה ויש לפעמים 100 שנה"
[b][u]דודי:[/u][/b]
אמרתי לשלוח לפרטי אבל לא משנה...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"מה?!" שואל רג'יג'יאס ואז אומר "אהה... עכשיו הבנתי... אתה הגילגול הבא של דודי דה ג'אס. הוא היה המאמן שלי... עכשיו הבנתי למה הכרתי אותך... טוב, בסדר. אולי תהיה שונה... אז תגיד, יש לך במקרה מקום פנוי לפוקימון אגדי?"
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Aug 14 2009, 08:12 PM
אמרתי לשלוח לפרטי אבל לא משנה...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"מה?!" שואל רג'יג'יאס ואז אומר "אהה... עכשיו הבנתי... אתה הגילגול הבא של דודי דה ג'אס. הוא היה המאמן שלי... עכשיו הבנתי למה הכרתי אותך... טוב, בסדר. אולי תהיה שונה... אז תגיד, יש לך במקרה מקום פנוי לפוקימון אגדי?" [/b][/quote]
"אממ..... למה לא "