-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 10 2009, 05:23 PM
[b]
ירין
אחרי חבטת גוף של קלפייבל הוא לא יכול להשתמש בבעיטה אווירית, כי חבטת גוף מוציאה את האוויר, ובעיטה אווירית דורשת ריחוף סתירה.
--
"קלפייבל עברי לאגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי
ג'יגליפף שר, ובינתיים קלפייבל טוענת את האגרוף הממקוד, ובזמן שג'יגליפף חובט בקלפייבל הוא מקבל את האגרוף הממוקד. [/b][/quote]
אתה הורס לי את ההתוכניות! אתה אומר שג'יגי תוקף בדיוק שהאגרןף מוכן...
----
"ג'יגי ברגע שאתה רואה שהוא מנסה לטעון מתקפה פשוט חכה במקום עד שהוא מתקרב אליך ואז בעיטה אווירת ואז שוב חבטת גוף!" אני אומר
-
דודי
הגדר טעינה.
תמיר
זה לא יותר מדי מעמיס, לומדים איך להתרגל לקצב של זה.
--
הופיפ עולה למעלה ומתחמק מאקדח המים, אך פוליוואג יורה אקדחי מים נוספים ולא נותן להופיפ לעצור כדי לטעון את כדור האנרגיה
ליאו
פיג'י מנפנף בכנפיים שלו ומפזר את האבקה הרעילה ברחבי השדה, ולאחר מכן הוא פוגע בבדו עם מתקפת כנף, בדו מתחיל להתעייף
ירין
בהודעה הראשונה כתוב שככל שמקשים עלי יותר, אני מקשה על אחרים יותר, וחוץ בגלל שהשירה הרגיעה את קלפייבל היה לה קל יותר להתרכז, תחשוב על זה ואולי זה ישמע הגיוני. אולי לא, אבל אני כבר באמת אבדתי כל קשה לבן אדם.
--
"מצוין, תשאר בדיוק שם! קלפייבל כעת מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה לטעון מטרונום, וג'יגליפף, ללא פקודה שלך נטען אוויר. תחשוב איך לנצל את האוויר הזה בחכמה כשקלפייבל תסיים את המטרונום.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 10 2009, 08:55 PM
[b] דודי
הגדר טעינה.
. [/b][/quote]
שיש כזה עיגול ברק כזה על הפוקימון לכמה שניות וזה נותן לו כוח
----------------------------------------------------------
"טעינה ואז תיתרכז ומכת ברק"
-
[b]
ירין
בהודעה הראשונה כתוב שככל שמקשים עלי יותר, אני מקשה על אחרים יותר, וחוץ בגלל שהשירה הרגיעה את קלפייבל היה לה קל יותר להתרכז, תחשוב על זה ואולי זה ישמע הגיוני. אולי לא, אבל אני כבר באמת אבדתי כל קשה לבן אדם.
--
"מצוין, תשאר בדיוק שם! קלפייבל כעת מטרונום!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה לטעון מטרונום, וג'יגליפף, ללא פקודה שלך נטען אוויר. תחשוב איך לנצל את האוויר הזה בחכמה כשקלפייבל תסיים את המטרונום. [/b][/quote]
"ברגע שהוא תוקף במונטרום תוציא את האוויר ותתחמק! ואז בעיטה אווירית בכל הכח(או חבטת גוף, מה שאפשר)!!!" אני אומר
-
[b] ליאו
פיג'י מנפנף בכנפיים שלו ומפזר את האבקה הרעילה ברחבי השדה, ולאחר מכן הוא פוגע בבדו עם מתקפת כנף, בדו מתחיל להתעייף
[/b][/quote]
"קדימה פיג'י פעם אחרונה בלימה ולאחר מכן מכת כנף!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 10 2009, 07:39 AM
[b]
מקס
מצליחים מה בדיוק?
--
ספירו מנסה חזק יותר והצמח ואחד העלים של הצמח מתחיל להקרע.
צ'ארמנדר מנסה שוב ויוצאים שוב גיצים, קצת יותר, אבל הם עדיין זניחים מכדי לגרום נזק.
[/b][/quote]
להרוס את הצמח
וצ'ארמנדר יכול לעשות מכת זנב כמו של פיקאצ'ו?
אני מסתכל על ספירו והעלה ומחכה לראות אותו נקרע
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 10 2009, 05:23 PM
[b] איקי
אתה מתקרב עוד קצת ואתה רואה את העיר מרוול בסוף השביל, האם תעדיף ללכת לעיר מרוול ושמה להמשיך עם התכנית שלך? [/b][/quote]
"אם אני כבר כל כך קרוב אני אלך לשם" חושב לעצמי ומחפש את מרכז הפוקימונים הקרוב.
-
דודי
אל תגדיר את זה לי... תגדיר את זה לפוקימון! שינקס לא יודע מה זה טעינה
ירין
קלפייבל מסיימת את המטרונום ויוצא קרן קרח. ג'יגליפף נושף את האוויר והאוויר מתנגש עם קרן הקרח ועוצר אותה, ובינתיים ג'יגליפף התרחק. לאחר מכן ג'יגליפף מתמלא אוויר כדי להשתמש בחבטת גוף
"קלפייבל השתמשי גם את בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. ג'יגליפף יורה את עצמו אל קלפייבל וקלפייבל קופצ תאל ג'יגליפף, ונראה שההשפעה על שניהם שווה.
ליאו
פיג'י עף לבדו, אבל למשמע הפקודה 'בלימה' הוא נעצר. ולאחר מכן הוא משתמש במכת כנף על בדו והוא לא יכול להלחם יותר.
מקס
אם אתה מתכוון זנב ברזל, אז כן הוא יוכל, אם תאמן אותו במכות זנב רגילות. ומכות זנב רגילות הוא יכול, השתמשת בזה באחד הקרבות ם.ם
--
ספירו ממשיך לנפנף בכנפיים שלו ולבסוף אחד העלים נקרע.
איקי
אתה נכנס לעיר מרוול, ואתה מוצא שם את מרכז הפוקימונים עם הגג המסורתי האדום.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 11 2009, 07:24 AM
[b]
ירין
קלפייבל מסיימת את המטרונום ויוצא קרן קרח. ג'יגליפף נושף את האוויר והאוויר מתנגש עם קרן הקרח ועוצר אותה, ובינתיים ג'יגליפף התרחק. לאחר מכן ג'יגליפף מתמלא אוויר כדי להשתמש בחבטת גוף
"קלפייבל השתמשי גם את בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. ג'יגליפף יורה את עצמו אל קלפייבל וקלפייבל קופצ תאל ג'יגליפף, ונראה שההשפעה על שניהם שווה.
[/b][/quote]
"שוב הרב בעיטות אוויריות ואז חבטת גוף בכל הכח!" אני אומר
-
[b] ליאו
פיג'י עף לבדו, אבל למשמע הפקודה 'בלימה' הוא נעצר. ולאחר מכן הוא משתמש במכת כנף על בדו והוא לא יכול להלחם יותר.
[/b][/quote]
"פיג'י תחזור!" אני אומר לאחר שהקרב נגמר והולך משם בתקווה שזה היה אימון טוב בעבור פיג'י ולאחר מכן אני ממשיך לחפש עוד פוקימונים
-
[b] דודי
אל תגדיר את זה לי... תגדיר את זה לפוקימון! שינקס לא יודע מה זה טעינה
[/b][/quote]
נווו אבל טעינה כול פוקימון חשמל יודע
-------------------------------------
"תיתרכז תעסוף אנריה חשמלים מהסביבה ותחניס אותה אליך"
-
ירין
"קלפייבל השתמשי במטרונום ותספגי את המכות!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להזיז את האצבעות בעוד ג'יגליפף בועטת בה, ולאחר מכן ג'יגליפף יורה את עצמו אל קלפייבל, וקלפייבל עוד מעט יסיים את המרטונום.
ליאו
אתה מטייל עוד קצת ולבסוף אתה רואה ספינרק נתלה מעץ ואוכל משהו לא מוגדר במיוחד
דודי
לא אצלי. תאסוף* חשמלית* תכניס* אנרגיה *
--
שינקס מתרכז ואתה רואה מספר ניצוצות חשמליים נשאבים לתוכו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 11 2009, 12:54 PM
[b] ירין
"קלפייבל השתמשי במטרונום ותספגי את המכות!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחילה להזיז את האצבעות בעוד ג'יגליפף בועטת בה, ולאחר מכן ג'יגליפף יורה את עצמו אל קלפייבל, וקלפייבל עוד מעט יסיים את המרטונום.
[/b][/quote]
"תתחמק עם ה תתקוף בבעיטה מהירה!" אני אומר
-
[b]
דודי
לא אצלי. תאסוף* חשמלית* תכניס* אנרגיה *
--
שינקס מתרכז ואתה רואה מספר ניצוצות חשמליים נשאבים לתוכו. [/b][/quote]
"עכשיו תאסוף עוד קצת ואז תשחרר את הכול במכת ברק
-
[b] ליאו
אתה מטייל עוד קצת ולבסוף אתה רואה ספינרק נתלה מעץ ואוכל משהו לא מוגדר במיוחד
[/b][/quote]
"פיג'י אני בוחר בך! בוא נעזור לך להתפתח!" אני אומר ומוציא את פיג'י,
"פיג'י השתמש במכת כנף כדי לחתוך את החוט של ספינרק ולהפיל אותו על הרצפה ולאחר מכן השתמש במתקפת חול כאשר תנפנף בכנפי אחורה וקדימה ותעיף את האבק והחול מהרצפה על ספינרק!
ותסיים את המהלך עם דחיפה ולאחר מכן מכת כנף, צא פיג'י!"