צ'ופי וטרי:"טוב,אתה המנהיג ואץתם חברי הצוות" אומר אלקאזם "לא אמרתי לו שאני המנהיג!" אומר צ'ופי בתדהמה.
טוטודייל שמח על שצירפתם אותו לצוות ואומר "אז מה עכשיו?"
Printable View
צ'ופי וטרי:"טוב,אתה המנהיג ואץתם חברי הצוות" אומר אלקאזם "לא אמרתי לו שאני המנהיג!" אומר צ'ופי בתדהמה.
טוטודייל שמח על שצירפתם אותו לצוות ואומר "אז מה עכשיו?"
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 29 2009, 09:39 PM
[b] צ'ופי וטרי:"טוב,אתה המנהיג ואץתם חברי הצוות" אומר אלקאזם "לא אמרתי לו שאני המנהיג!" אומר צ'ופי בתדהמה.
טוטודייל שמח על שצירפתם אותו לצוות ואומר "אז מה עכשיו?" [/b][/quote]
"אני לא יודע, צ'ופי המנהיג, אז שהוא יחליט" אני אומר ומחייך.
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 29 2009, 05:04 PM
[b] טוקסי:אתה משתמש בדחיפה ופוגע בשריונו של טורקול "אתה עלוב..." אומר טורקול
[/b][/quote]
אסתובב כאילו שאני הולך ומוותר.
ואז בזינוק של נמר אקפוץ עליו ואכוון לו לפרצוף הפצת ריח.
טרי:צריך לחכות לצ'ופי...
טוקסי:אתה מסובב את ראשך כשאתה שומע את גרוטל צועק "חוק ראשון של צוות לבה! לעולם אבל לעולם אל תפנה גב ליריב!" הוא צועק ומשתמש עליך בלהביור שבמרתק אותך לרצפה,אתה לא יכול להילחם יותר
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 29 2009, 10:03 PM
[b] טוקסי:אתה מסובב את ראשך כשאתה שומע את גרוטל צועק "חוק ראשון של צוות לבה! לעולם אבל לעולם אל תפנה גב ליריב!" הוא צועק ומשתמש עליך בלהביור שבמרתק אותך לרצפה,אתה לא יכול להילחם יותר [/b][/quote]
'שחצן מעצבן!' אחשוב לעצמי.
אקום ופשוט אלך לי.
"צוות מטומטם,חבורת אגואיסטים."
אסנן ואלך לי משם.
[color=RED]הפוקימון: טורצ'יק~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa255.png[/img]
שם הפוקימון: טורי
רקע: "רוץ טורי, רוץ!" צעק אביו של טורי, בלייזיקן עצום ועוצמתי מאוד. "רוץ לפני שיתפסו אותך, רוץ על נפשך!" צעק אביו של טורי בזמן שכמה מאמנים נלחמו עם אביו, שעמד מולם והגן על בנו בגופו. טורי רץ בשיא המהירות, וכעבור כמה דקות הביט אחורה וראה כיצד אביו נלכד בידי המאמנים האכזריים. "נו טוב, בלייזיקן זה גם משהו" אמר אחד המאמנים והם הלכו משם לדרכם. מאותו הרגע טורי נשבע לעצמו שהוא לעולם לא ילכד, שאף אחד לא יקח ממנו את חירותו, וביום מן הימים, יהיה הפוקימון החזק בעולם![/color]
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 29 2009, 09:39 PM
[b] צ'ופי וטרי:"טוב,אתה המנהיג ואץתם חברי הצוות" אומר אלקאזם "לא אמרתי לו שאני המנהיג!" אומר צ'ופי בתדהמה.
טוטודייל שמח על שצירפתם אותו לצוות ואומר "אז מה עכשיו?" [/b][/quote]
שמע בשישי תעה לטרי איזה טיול משלו והכל
כי בשישי אני בעבודה חח
אז שלא יתקע
--
"בואו נעשה משימה" אני אומר "אבל איפה המשימות?"
אני מסתכל על קיט כי הוא היחידי שמבין
--
אגב אחי, תעדכן את הטפסים עם כל מה שקורה
[quote][i]Originally posted by Dark Hunter[/i]@Jul 29 2009, 06:51 PM
[b] "הי נאט, נאט תתעורר!" אני אומר ואעורר את נאט "פאנפ עוד לא חזר מאתמול בלילה, משהו רע קרה לו. אני בטוח בזה!" אני אומר לנאט ברגע שהוא מתעורר "בוא, חייבים ללכת לחפש אותו!" אני אומר בבהלה ואלך לכיוון שאליו פנה אתמול, מקווה למצוא עקבות ריח שלו או משהו שיעיד על נכוחתו. [/b][/quote]
אהם זאת מילה לחיים =]
טוקסי:"לאן אתה חושב שאתה הולך?!" אומר לך טורקול "אתה חבר בצוות הזה ואתה תלך לאן שאני אגיד לך!"
צ'ופי וטרי:"אני לא יודע,זאת הפעם הראשונה שלי מבפנים,אבל מה זה?" הוא מצביע על לוח עם הרבה מודעות שמסביבו מתקהליםהרבה פוקמונים "יש עוד אחד שם" מבחין טוטודייל ומצביע לצד השני של החדר
----------------------------------------------
באי רצון רב נאט קם ונראה שהוא ממלמל כמה דברים שאתה לא מצליח להבין בכעס,אתם מתקדמים ומחפשים את פאנפ שעות עד שאתם מגיעים לירידה לתוך ההר,לפתע אתם רואים שלושה קרובאטים[[img]http://i25.tinypic.com/1pcox5.gif[/img]] "אל תתקרבו עם אתם יודעים מה טוב לכם" הם אומרים באיום
הוספתי פרסים סודיים,תתעדכנו בדף הראשי
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 30 2009, 10:02 AM
[b] גיל:אני חושב שהמשכתי לך על זה כבר O:
----------------------------------------------
באי רצון רב נאט קם ונראה שהוא ממלמל כמה דברים שאתה לא מצליח להבין בכעס,אתם מתקדמים ומחפשים את פאנפ שעות עד שאתם מגיעים לירידה לתוך ההר,לפתע אתם רואים שלושה קרובאטים[[img]http://i25.tinypic.com/1pcox5.gif[/img]] "אל תתקרבו עם אתם יודעים מה טוב לכם" הם אומרים באיום
[/b][/quote]
"אל תדאגו, לא באנו להזיק ובטח שלא לפלוש לכם לשטח. יש לנו רק שאלה קטנה, ראיתם או כלאתם לאחרונה פאנפי קטן בשם פאנפ? אמא שלו מאוד מודאגת ומחפשת אותו יחד עם כל העדר של הדולפנים, נראה לי כשלושים או ארבעים" אני אשאל אותו בקול תמים,כך שאם הם חטפו את פאנפ או משהו הפחד מהדולפנים יגרמו להם להחזיר אותו.
[quote][i]Originally posted by Dark Hunter[/i]@Jul 30 2009, 09:24 AM
[b] "אל תדאגו, לא באנו להזיק ובטח שלא לפלוש לכם לשטח. יש לנו רק שאלה קטנה, ראיתם או כלאתם לאחרונה פאנפי קטן בשם פאנפ? אמא שלו מאוד מודאגת ומחפשת אותו יחד עם כל העדר של הדולפנים, נראה לי כשלושים או ארבעים" אני אשאל אותו בקול תמים,כך שאם הם חטפו את פאנפ או משהו הפחד מהדולפנים יגרמו להם להחזיר אותו. [/b][/quote]
"לך תביא אותם" אומר לך אחד הקרובאטים ומעיף אותך במשב רוח
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 30 2009, 10:32 AM
[b] "לך תביא אותם" אומר לך אחד הקרובאטים ומעיף אותך במשב רוח [/b][/quote]
"אבל הם לא אמרו לי לאן הם הלכו והם יכולים להיות בכל האיזור" אני אומר תמה "אבל לא עניתם על השאלה שלי, זה מאוד לא מנומס אתם יודעים" אני אומר בהטפת מוסר חינוכית ומעצבנת.
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Jul 30 2009, 09:02 AM
[b] טוקסי:"לאן אתה חושב שאתה הולך?!" אומר לך טורקול "אתה חבר בצוות הזה ואתה תלך לאן שאני אגיד לך!"
[/b][/quote]
"כמה שיותר רחוק מכם..
במקום לעזור לי כי אני חלש אתם לועגים לי."
גיל:"על מי אתה חושב שאתה עובד?! דונפנים לא יעשו את כל הדרך עד לכאן,הם כבדים מדי!" אומר האמצעי ומתכונן לשתמש בכנף ברזל
טוקסי:"טוב" אומר טורקול "קדימה מאצ'וק,בו נלך לספר למאסטר אלקאזם על הבכיין הזה
גיל:"על מי אתה חושב שאתה עובד?! דונפנים לא יעשו את כל הדרך עד לכאן,הם כבדים מדי!" אומר האמצעי ומתכונן לשתמש בכנף ברזל
טוקסי:"טוב" אומר טורקול "קדימה מאצ'וק,בו נלך לספר למאסטר אלקאזם על הבכיין הזה"