מצטער שכחתי :sorry::sorry::sorry: [B][SIZE="7"][COLOR="Red"]והספרטנים הרבה יותר ותיקים פה בפורום ואנחנו שולטים על הפורום הזה!!!!![/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE="7"][COLOR="Black"]כול הספרטנים אההההוווווו!!!!!![/COLOR][/SIZE]
Printable View
מצטער שכחתי :sorry::sorry::sorry: [B][SIZE="7"][COLOR="Red"]והספרטנים הרבה יותר ותיקים פה בפורום ואנחנו שולטים על הפורום הזה!!!!![/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE="7"][COLOR="Black"]כול הספרטנים אההההוווווו!!!!!![/COLOR][/SIZE]
[quote=White Magical Hat;639840]לול קוראים לי אביב, מצחיק ששואלים כאן מה שמי Xddddddddd[/quote]מצחיק שאני דווקא שאלתי כי גם לי קוראים אביב...ואני חדש יחסית אליך אז לא הכרתי....
כן ניחשתי שאתה חדש מעצם השאלה חח, תגידו, חתם עדיין במצב שכל משחק ננעל אחרי כמה זמן ולא מסתיים כמו שצריך?
תלוי ....יש כאלה שכן יש כאלה שלא...
כמה משחקים פה הסתיימו כשהעלילה הסתיימה ולא ננעלו סתם באמצע המשחק? ><
היו בודדים....והיו כאלה שננטשו..
לשמוע שהיה יותר מאחד זה כבר הישג ><"
לא שאני מניח שהרמה עלתה בהרבה אבל...זה גם משהו.
אתה דלוק על עדי המלבלוי
[quote=חחממווססססס-חי!!!!;639841]מצטער שכחתי :sorry::sorry::sorry: [B][SIZE=7][COLOR=red]והספרטנים הרבה יותר ותיקים פה בפורום ואנחנו שולטים על הפורום הזה!!!!![/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=7][COLOR=black]כול הספרטנים אההההוווווו!!!!!![/COLOR][/SIZE][/quote]
אתם לא שולטים על הפורום.רק שתדעו.
ואתם לא ותיקים יותר מהחתולים בפורום.
ואני חושב שספרטנים רק עושים שטויות כל היום וכשהם נלחמים בפרסים [B][U]שכבר מתו הם לא יכולים לשפד אותם[/U][/B]
[B]עזוב אותך[/B]
[B]העיקר זה להגיד מיאוו ולגרד בבטן :)אלו החיים האימתיים:)[/B]
לא פשוט שיש לה......לחיים ממש ממש גדולים.
[quote=חחממווססססס-חי!!!!;639841]מצטער שכחתי :sorry::sorry::sorry: [B][SIZE=7][COLOR=red]והספרטנים הרבה יותר ותיקים פה בפורום ואנחנו שולטים על הפורום הזה!!!!![/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=7][COLOR=black]כול הספרטנים אההההוווווו!!!!!![/COLOR][/SIZE][/quote]
[B][U][SIZE=5]רק שתדע שחתולים (לפחות חתול אחד שהוא אלכס המנהל)היו פה הרבה לפני הספרטה[/SIZE][/U][/B]
אתם סתם עצלנים מיאו שיאו
אביעד הקים כאן את ספרטה
והרמה של הפורום ירדה למתחת לאפס
ולפי הביוגרפיה שלך אתה ממש מתאים לחתולים
כן אבל אנחנו יותר מאוחדים הוקמנו לפניכם ויותר!
יאללה ספרטנים!
שפדו את החתולים!
מי איתי?!
אה ותיזהרו על אלכס,אסור לשפד אותו,כל השאר מותר