-
[QUOTE=nivX10;797543][U][B]ג'ון:[/B][/U]
אחי נהמה זה לא עושה ממש משהוא.. זה כמו growl, כל עוד הוא לא תוקף אותך זה לא משפיע כלל..
- - - - - - - - - - - - - -
מאדקיפ תוקף בבועות אך פריסאן תוקף בזנב ברזל ומעיף את כל הבועות לצדדים, הוא תוקף את מדקיפ בזנב ברזל שמעיף אותו על הקרקע בחזקה!
מדקיפ עם הרבה שריטות ושפשופים מצליח לעמוד, הוא מסתכל עליך ומחייך קצת הוא מראה שהוא עדיין סומך עלייך.
פרסיאן לא עוצר פה, הוא שוב מסתער במהירות על מאדקיפ הפעם עם מתקפת זעם!
[B]מה תעשה?[/B]
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
אחי הוא עוד לא תקף, שים לב היטב למה שאני כותב לך.. לא משנה חפיף.
צ'ימצ'אר ממהר לברוח מכדור הצל בחפירה, לפתע הודיני אומר בחיוך "שוב פעם? הפעם זה לא יעבוד!".
הוא מורה לשאפט לשגר את כדור הצל לתוך הבור מהחפירה של צ'ימצ'אר, כדור הצל פוגע בוא ומעיף אותו החוצה מבור!!
צ'ימצ'אר נחבל קשה אך הוא עומד על רגליו ומפתיע את שאפט והודיני בלהביור אמתני.. הקרב נראה כי מגיע לקיצו, שני הפוקימונים תשושים ועייפים!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][U][B]יגאל:[/B][/U]
ברוק מחייך עליך ואומר "קרב מעולה, נהנתי מאוד.. אבל חכה ותראה!" ואז הוא מוציא את סטיליקס!
אתה עומד ומולך סטילקס עצום וקשוח שואג ודופק בזנבו בחזקה בקרקע...
ברוק מסתכל עליך ואז שואל "אתה ממשיך עם צ'רמנדר? או בוחר פוקימון אחר?"
[B]איך תגיב? מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Olive][U][B]דן:[/B][/U]
טורצ'יק מנזק מעל לעוקץ הרעל בקלות ועובר לגחלת, הגחלת פוגעת גם בסילקון וגם בקסקון ומשפיעה עליהם מאד!
הם מתרגזים.. טורצ'יק יוצא בניקור אך קסקון עוצר אותו בבלימה שמעיפה את שניהם לאחור.. לאחר מכן שניהם תוקפים בתווי חוטים שקושר טורצ'יק מרגליו ועד ראשו.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=SlateGray][U][B]ניב:[/B][/U]
סנדקוויל מזנק הצידה ומתחמק בזריזות מהלהביור של צ'ימצ'אר, לאחר מכן סנדקוויל עושה כדבריך ורץ לעבר צ'ימ'צאר עם נגיחת ראש.
"חחחח... ממש לא מקורי!" אומר לך ניב בגיחוך, "צא צ'ימצ'אר תתחמק מעל סנדקוויל במהירות ואת תקוף בגחלת!"
וכך צ'ימצ'אר עושה הוא מזנק על ראשו של סנדקוויל ומפיל אותו אז תוקף בחזקה את גבו של סנדקוויל בגחלת..
סנדקוויל נופל ארצה, הוא מתקשה לקום!
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
"אתה לא מבין שום דבר האא? הצ'ימצ'אר שלי יחסל את הטריקו שלך קליל!" הוא אומר בשחצנות.. לאחר מכן הוא מצביע לכיוון מסויים ואומר "שם העיר סטון-וויל, לך תרפא במרכז.."
הוא אומר לך מסתובב וממשיך לדרכו.. אתה חושב לעצמך "מי הוא חושב שהוא, מתנסה עליי ככה, אני עוד יראה לו למה אני מסוגל!".
[COLOR=Teal][U][B]אדם:[/B][/U]
לא כל-כך הבנתי את העדכון, הוא נראה קצת לא הגיוני.. לא היה יותר פשוט לנפץ את הסלעים בניקור מקדחה ואז להיכנס ללב הסערה? (איפה שאין לחץ).. אני ינסה לזרום!
- - - - - - - - - - - - - - -
פרינפלאפ מתחיל להסתחרר ומשחרר קרן בועות שמנפצת את הסלעים ומעטה את המערבולת.
לאחר מכן הוא שולח פעימת מים חזקה היישר לסטיליקס!
סטיליקס נפגע אך מתאושש ושולח שוב פעימת דרקון שמעיפה שוב את צ'ימצ'אר גבוהה לאוויר..
"לעזזל זה פשוט לא מספיק, שום התקפה מרחוק לא עובדת!" אתה חושב לעצמך..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני חושב מעט ומחזיר את צ'רמנדר ואחרי זה אני מוציא את ביוטיפלי ואומר לו לתקוף ברוח כסופה
-
[COLOR=Black][B][U]סם:[/U][/B][/COLOR]
[spoiler][COLOR=Black]עלללל מממהההה אתתההה מדבר עכשיו??????? אני עברתי כמה פעמים ואתה לא כתבת שום התקפה לטריקו!!!
ואחי שאתה עשית את הסיבובים האלה סביב פוקימונים ולא הערתי על זה שהסתחרת אמרת משהוא?! אז למה לא ליהיות פר עד הסוף ולהגיד גם שם זה לא הגיוני???
למה שזה יפגע בקרוגאנק אז מה עם הוא בתוך השיריון שלו? מזה יהלום?? זרוק לבנה מגובה על שיריון של צב אני חרא עם לא תמצא אותו מרוח כמו ריבה.
למה שהרעידת אדמה תפגע בקרוגאנק עם הוא קפץ בשביל לתקוף בשבירת לבנים.. שזה יפגע בקרוגאנק..
זה שזה לא הצליח לך אני לא אשם אולי פעם הבאה יותר ילך.[/COLOR][/spoiler][COLOR=Black]- - - - - - - - - - - - - - - - -
טריקו עומד מול קרוגאנק, הם מסתכלים אחד על השני, מריחים כבר ריח של סיום באוויר..
טריקו יוצא ראשון, הוא טס לקרוגאנק עם מהירות ונע מצד לצד על מנת לבלבל אותו, לאחר מכן טריקו תוקף בקליע זרעים.
קרוגאנק לא נרתע הוא מזנק לאחור ללא הרף ומתחמק מקליע הזרעים.. אך לפתע הוא מועד מאבן שהייתה מאחוריו וקליע הזרעים מצליח להדביק אותו ולפגוע בוא!
קרוגאנק לא מתוור הוא קם ומשתמש בריקוד חרבות ויוצא ועובר למתקפת מהירות! לפתע הוא מזנק אל מול פניו של טריקו ומחדיר לעניו מתקפת מבט מפחיד.
טריקו נתקף פחד הוא שם ידיים על עניו ועומד במקום מפוחד, קרוגאנק לא מרחם עליו, הוא משתמש בריקוד החרבות ממקודם ותוקף בנעיצת רעל.
נעיצת הרעל מעיפה אותו כמעט אל מחוץ לזירה, טריקו נפגע חזק מאוד מנעיצת הרעל אך המכה עוררה אותו מהמבט המפחיד!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
סנדקוויל מנצל את ההזדמנות ותוקף בגחלת שמתיחה את צ'ימצ'אר לאוויר,סנדקוויל רץ לעבר צ'ימצ'אר עם נגיחת ראש.
לפתע ניב צועק "קדימה צ'ימצ'אר, אתה לא מתאמץ מספיק!".. צ'ימצ'אר לפתע צולל במהירות לתוך האדמה עם חפירה!
אתה מחפש אותו ולפתע הוא יוצא עם שריטות שחובטות שוב ושוב בפניו של סנדקוויל המסכן.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=nivX10;802795][COLOR=Black][B][U]סם:[/U][/B][/COLOR]
[spoiler][COLOR=Black]עלללל מממהההה אתתההה מדבר עכשיו??????? אני עברתי כמה פעמים ואתה לא כתבת שום התקפה לטריקו!!!
ואחי שאתה עשית את הסיבובים האלה סביב פוקימונים ולא הערתי על זה שהסתחרת אמרת משהוא?! אז למה לא ליהיות פר עד הסוף ולהגיד גם שם זה לא הגיוני???
למה שזה יפגע בקרוגאנק אז מה עם הוא בתוך השיריון שלו? מזה יהלום?? זרוק לבנה מגובה על שיריון של צב אני חרא עם לא תמצא אותו מרוח כמו ריבה.
למה שהרעידת אדמה תפגע בקרוגאנק עם הוא קפץ בשביל לתקוף בשבירת לבנים.. שזה יפגע בקרוגאנק..
זה שזה לא הצליח לך אני לא אשם אולי פעם הבאה יותר ילך.[/COLOR][/spoiler][COLOR=Black]- - - - - - - - - - - - - - - - -
טריקו יוצא ראשון, הוא טס לקרוגאנק עם מהירות ונע מצד לצד על מנת לבלבל אותו, לאחר מכן טריקו תוקף בקליע זרעים.
קרוגאנק לא נרתע הוא מזנק לאחור ללא הרף ומתחמק מקליע הזרעים.. אך לפתע הוא מועד מאבן שהייתה מאחוריו וקליע הזרעים מצליח להדביק אותו ולפגוע בוא!
קרוגאנק לא מתוור הוא קם ומשתמש בריקוד חרבות ויוצא ועובר למתקפת מהירות! לפתע הוא מזנק אל מול פניו של טריקו ומחדיר לעניו מתקפת מבט מפחיד.
טריקו נתקף פחד הוא שם ידיים על עניו ועומד במקום מפוחד, קרוגאנק לא מרחם עליו, הוא משתמש בריקוד החרבות ממקודם ותוקף בנעיצת רעל.
נעיצת הרעל מעיפה אותו כמעט אל מחוץ לזירה, טריקו נפגע חזק מאוד מנעיצת הרעל אך המכה עוררה אותו מהמבט המפחיד!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני חושה שהשיריון של טורוקל קצת יותר קשיח מאשר של צב רגיל,ואמרתי לטריקו להתקיף את מי שעומד בקליע זרעים
"טריקו!" אקרא בקול ואקווה שנשאר לו עוד כוח לקרב "תנסה לקפוץ לעבר קרוגאנק,באוויר תשתמש בסינטזה במהירות האפשרית ואחר כך תירה עליו את קליע הזרעים הכי חזק שאתה יכול! תנסה להתחמק מההתקפות שלו!" אומר לו
-
[quote]דן:
טורצ'יק מחייך ומקפץ, הוא נהנה מהקרב.. לפתע הוא מזנק ומפתיע את סליקון וקסקון!
הוא צולל למטה במהירות תוך כדי סחרור ומשתמש בגחלת.. לחפע נוצרת מערבולת קטנה של אש שפוגעת חזק בשניהם, הם מנסים להתנגד עם תווי חוטים אך מערבולת האש שורפת אותם קליל..
סילקון וקסקון מתעלפים ולא מסוגלים להילחם עוד... טורצ'יק חוזר לקרקע ומרים אותם קרוב לעץ כדי שיוכלו לתפס בחזרה.
ואז קופץ עליך בחיוך ומנקר קלות את ראשך מתוך שמחה!
איך תגיב? מה תעשה?[/quote]
"טורציק אני אומר" בשמחה ואמשיך לעודד אותו "אתה אחד הפוקימונים החזקים שיש" אני ממשיך לדבר אתו בזמן שאני מתקדם לעבר העיר הבאה.
-
[QUOTE=nivX10;802424][COLOR=Teal][U][B]
ארון יוצא מיד, הוא מסמן לך כן עם ראשו שהבין.. ויוצא במהירות עם נשיכה, ג'יודוד מתחמק אך ארון עושה כדבריך ועובר לדחיפה שפוגעת ישירות.
ג'יודוד נעדף לאחור.. לפתע קורא ברוק "קדימה ג'יודוד זה כלום,גלגול צא!" , והוא יוצא בגלגול בגלגול ומנגלגל מימין לשמאל.
ארון מסתכל מימין לשמאל ומתחיל טיפה לחשוש..
[B]מה תעשה?[/B]
[/COLOR]
[[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לארון"תתחמק ואז נשיכה על ג'יודוד"
-
[QUOTE=nivX10;802609][U][B]ג'ון:[/B][/U]
פרסיאן ממשיך חבטה ועוד חבטה אך לא פוגע במדקיפ הוא מתחמק שוב ושוב.. עם הזמן פרסיאן מתחיל ליתייאש ומאבד ריכוז!
"עכשיו מדקיפ, סטירה כפולה!" אתה קורא לו.. מאדקיפ מזנק לפניו של פרסיאן וחובט בוא.. פרסיאן נעדף לאחור!
ואז תוקף בזנב ברזל, זנב הברזל והסטירה הכפולה מתנגשות זו בזו מעיפות את מדקיפ על אחד העצים ואת פרסיאן אל בין השיחים..
פרסיאן קם ראשון ויותר לעברך שוב בזעם.
[B]מה תעשה?[/B]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"מאדקיפ נסה לחסום אותו עם סטירה כפולה בכל הכוח!" אני צועק.
------------------------------------
שאלה - פצצת בוץ זו מתקפה? או כמו נהמה?
-
[quote=nivX10;802609][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]"וווואווו איזה מגניב אוניקס!" אומר רוני בהתלהבות ואז שולח צעקה "צא פינסיר!" הוא מבקש רשות להלחם ברטיקייט.. ואתה עונה לו שבסדר.[/COLOR]
[COLOR=teal]אקנס מראה מהירות רבה ומתפס על גבו של אוניקס![/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"אוניקס תשתמש בחפירה כדי להשתחרר מאקנס ואז תתקוף בזנב ברזל" אצעק
"רוני תזהר הרטיקט הזה נראה לי מהיר" אגיד
-
[quote=nivX10;802795][COLOR=Black][B][U]סם:[/U][/B][/COLOR]
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
סנדקוויל מנצל את ההזדמנות ותוקף בגחלת שמתיחה את צ'ימצ'אר לאוויר,סנדקוויל רץ לעבר צ'ימצ'אר עם נגיחת ראש.
לפתע ניב צועק "קדימה צ'ימצ'אר, אתה לא מתאמץ מספיק!".. צ'ימצ'אר לפתע צולל במהירות לתוך האדמה עם חפירה!
אתה מחפש אותו ולפתע הוא יוצא עם שריטות שחובטות שוב ושוב בפניו של סנדקוויל המסכן.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
אני יגיד לו:"תעשה שוב נגיחת " ואני מחייך חיוך כאילו יש לי איזה תכסיס בשרוול
------------------------------------------------------------
אחי הפעם אחראי שהוא ניכנס לאדמה אני רוצה להגיד לו מה לעשות
-
[quote][color=#006400][b][u]אביב:
[/u][/b]טוטודייל ממהר להסכים ומזנק ומחכה כמה שניות לרגע הנכון ומזנק מעל טיילו, טיילו המופתע לא מבין לאן הוא נעלם, הוא מביט לאחור אך זה מאוחר מידי טוטודייל מתיח בוא קרן בועות שזורקת אותו לרצפה!
טיילו קם במהירות הוא משתמש בצוות קפול כדי לבלבל אותך ואז מפתיע את טוטודייל עם מתקפת כנף, מתקפת הכנף עודפת בחזקה את טוטודייל אל אחד העצים!
טוטודייל מתנער מהר ועומד על רגליו אך שוב פעם טיילו בצוות כפול, טוטודייל מתחיל לחשוש.
[b]מה תעשה?[/b][/color]
[/quote]
"טוטודייל תתעושש ותשתמש בשריטה חזקה!ואז קרן בועות מטווח אפס"אומר לו בלי להראות לו חשש ועם הרבה ביטחון.
-
[COLOR=Red][B]אני עושה את העדכון בחלקים כי זה כולכם.. קודם כל לאללה שמחוברים.. אחר כך לאלה שלא![/B][/COLOR]
[B]מחוברים כרגע: (לשעה 18:19)[/B]
[COLOR=DarkGreen][U][B]אביב:[/B][/U]
אחי.. שים לב שלא ביקשת שאתקוף את כל שכפולי הצוות הכפול של טיילו, תקרא עד הסוף, אבל אתה חדש במשחק אז בסדר.
טוטודייל תוקף בקרן בועות את כל השכפולים של טיילו ומעלים אותם, לפתע הוא ממשיך ופוגע בטיילו האמיתי שנעדף טיפה לאחור.
טוטודייל לא מסיים בזה, הוא ממשיך בריצה ל טיילו ותוקף ללא רחמים בשריטות חזקות ששורוטות את כניפיו וחובטות בטיילו שוב ושוב..
אך טיילו מצליח להתחמק, הוא עולה לאוויר עושה "לופ" (לופ זה סיבוב באוויר) וחוזר לעבר טוטודייל עם הטלה ססמית!
טיילו אוחז את ידיו של טוטודייל בציפורניו ומרים אותו גבוה באוויר, לאחר מכן הוא מסתובב באוויר שוב ושוב ושוב כדי לצבור תאוצה ולפתע משליח בחזקה את טוטודייל לאדמה..
טוטודייל צולל לאדמה במהירות, אתה חייב לעשות משהוא ליפני שטוטודייל יפגע בקרקע אחרת זה יגמר!
[B]מה תעשה?[/B]
*שים לב שטוטודייל עוד לא פגגע בקרקע, רק נזרק!*[/COLOR]
[COLOR=SlateGray][U][B]ניב:
[/B][/U]אחי כותבים אחריי לא אחראי או אחארי.. זה נשמע ממש מוזר וזה מבלבל, תתקן שתדע להבא..
- - - - - - - - - - - - -
סנדקוויל לא מוותר, הוא קם על רגליו ורץ לעבר צ'ימצ'אר עם נגיחת ראש נוספת.. אך צ'ימצ'אר מזנק אחורה ומתחמק.
לפתע אתה מבחין שהוא עומד לתקוף בלהביור!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
זה לא ביוטיפליי אלה באטרפליי..
- - - - - - - - - -
אתה חושב קצת, ומחזיר לבסוף את צ'רמנדר ומוציא את ביוטפליי החוצה, ביוטיפליי ממהר להשתמש ברוח כסופה אך סטיליקס לא מתרשם..
הוא תוקף בנשימת דרקון חזקה ששוברת את הרוח הכסופה ופוגעת ישירות בבאטרפליי והוא נופל לרצפה!
לאחר מכן סטיליק משתמש במפולת סלעים, הוא משליח סלעים גדולים וקטנים והרבה חול לעבר באטרפליי..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote][color=#006400][b][u]אביב:
[/u][/b]אחי.. שים לב שלא ביקשת שאתקוף את כל שכפולי הצוות הכפול של טיילו, תקרא עד הסוף, אבל אתה חדש במשחק אז בסדר.
טוטודייל תוקף בקרן בועות את כל השכפולים של טיילו ומעלים אותם, לפתע הוא ממשיך ופוגע בטיילו האמיתי שנעדף טיפה לאחור.
טוטודייל לא מסיים בזה, הוא ממשיך בריצה ל טיילו ותוקף ללא רחמים בשריטות חזקות ששורוטות את כניפיו וחובטות בטיילו שוב ושוב..
אך טיילו מצליח להתחמק, הוא עולה לאוויר עושה "לופ" (לופ זה סיבוב באוויר) וחוזר לעבר טוטודייל עם הטלה ססמית!
טיילו אוחז את ידיו של טוטודייל בציפורניו ומרים אותו גבוה באוויר, לאחר מכן הוא מסתובב באוויר שוב ושוב ושוב כדי לצבור תאוצה ולפתע משליח בחזקה את טוטודייל לאדמה..
טוטודייל צולל לאדמה במהירות, אתה חייב לעשות משהוא ליפני שטוטודייל יפגע בקרקע אחרת זה יגמר!
[b]מה תעשה?[/b]
*שים לב שטוטודייל עוד לא פגגע בקרקע, רק נזרק!*[/color][/quote]"טוטודייל תירה קרן בועות לריצפה!ואז כוון אותם לטיילו!"אומר לו בבהלה
-
[QUOTE=nivX10;803756][COLOR=Red][B]אני עושה את העדכון בחלקים כי זה כולכם.. קודם כל לאללה שמחוברים.. אחר כך לאלה שלא![/B][/COLOR]
[B]מחוברים כרגע: (לשעה 18:19)[/B]
[COLOR=DarkGreen][U][B]אביב:[/B][/U]
אחי.. שים לב שלא ביקשת שאתקוף את כל שכפולי הצוות הכפול של טיילו, תקרא עד הסוף, אבל אתה חדש במשחק אז בסדר.
[B]מה תעשה?[/B]
*שים לב שטוטודייל עוד לא פגגע בקרקע, רק נזרק!*[/COLOR]
לא הבנתי את הבקשה שלך.. בוא לפרטי!
- - - - - - - - - -
...[/COLOR]
זה לא ביוטיפליי אלה באטרפליי..
- - - - - - - - - -
אתה חושב קצת, ומחזיר לבסוף את צ'רמנדר ומוציא את ביוטפליי החוצה, ביוטיפליי ממהר להשתמש ברוח כסופה אך סטיליקס לא מתרשם..
הוא תוקף בנשימת דרקון חזקה ששוברת את הרוח הכסופה ופוגעת ישירות בבאטרפליי והוא נופל לרצפה!
לאחר מכן סטיליק משתמש במפולת סלעים, הוא משליח סלעים גדולים וקטנים והרבה חול לעבר באטרפליי..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לבאטרפליי לחמוק ואחר כך להישתמש באבקת שינה על סטיליקס
ואחרי זה באס אווירי משולב עם מתקפת כנף
-
[COLOR=Red][B]~עדכון בשביל אלה שלא התחברו~ (נכון לשעה 18:44)[/B][/COLOR]
אחי תעודד קצת את הפוקימונים, תביע ליפעמים מחשבות, תגיד ליריב משהוא.. תעשה את זה יותר אמיתי!
ארון מסמן אוקיי עם ראשו, הוא מזנק מעל ג'יודוד וכך מתחמק ממתקפת הגלגול שלו..
ג'יודוד מבולבל הוא לא רואה את ארון שנמצא בדיוק מאחוריו, ארון יוצא לעבר ג'יודוד בנשיכה, "ג'יודוד תיזהר מאחוריך!" אך זה מאוחר מידי.
ארון נושך את ידו של ג'יודוד בחזקה ולא מרפה, ג'יודוד מראה כאבים הוא מנסה לרוץ לנער את ארון מהיד שלו אך ארון לא משחרר!
"ג'יודוד אל תלחץ, תשמתש בכדור ג'יירו בעוד ארון עליך, עכשיו!" ברוק צועק וחיוך של בטחון נמרח על פניו.
ג'יודוד מזנק לאוויר עם ארון על ידו ומתחיל להסתובבב במהירות רבה!
"תשאר במקום ג'יודוד ואל תזוז.." אומר ברוק וכך ג'יודוד עושה, כדור הג'יירו לא זז.. וארון מתחיל להסתחרר..
לפתע ארון מאבד אחיזה ונזרק לעבר אחד הסלעים בעצמה!
ארון נחבט חזק מאוד, הוא בקושי מצליח לקום!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Teal][U][B]אדם:[/B][/U]
אוניקס יוצא בחפירה אל תוך האדמה ומשתחרר מאקנס... אקנס מחפש איפה אוניקס ולא מבין, הוא מתחיל לחשוש..
הוא מזדחל לאחור במטרה לברוח אך אוניקס מקדים אותו, הוא פורץ מהאדמה ושואג בחזקה ולאחר מכן תוקף בזנב ברזל חזק שחובט היישר פניו של אקנס!
אקנס הקטן נזרק לאחד העצים בחזקה רבה..
בנתיים בקרב של רוני פינסיר ורטיקייט עומדים זה מול זה, פינסיר בעמידת מוצא ואילו רטיקייט משתוקק לתקוף.. רטיקייט יוצא במתקפה מהירה ולא נראה שפינסיר עושה דבר.
"תזהר הוא נראה מהיר" אתה קורא לעבר רוני, הוא מחייך חיוך בטוח ומשיב לך "אל תדאג, פשוט תהנה מההצגה!".
רטיקייט מקרב לעבר פינסיר הוא מזנק לעברו ולפתע רוני צועק "עכשיו זה הזמן, פינסיר אחיזת צוות!" לפתע הצוותות על ראשו של פינסיר נפתחות, לוחדות את רטיקייט וסוגרות עליו בחזקה!
פינסיר רץ על עבר העץ עליו נמצע אקנס ומנגח שם את גם את רטיקייט.. "נסיים את זה?!" שואל רוני בחיוך...
[U][B]ג'ון:[/B][/U]
בטח, לא סתם אלה אחלה מתקפה.. ונהמה זה עובד כשהיריב תוקף אותך זה גורם לו לאבד ריכוז ואז כאילו או שהוא תוקף חלש, איטי, מחמיץ וכו'...
פרסיאן בזעם ומדקיפ בסטירה כפולה, חוסמים אחד את השני מלפגוע שוב ושוב.. לפתע פרסיאן מזנק קצת אחורה ותוקף בגל הלם!
מדקיפ עף לאחור אך לא מושפגע כמעט בכלל בעקבות היותו פוקימון אדמה, פרסיאן מתחיל להתנשף.. הוא נראה עייף כבר מהקרב..
[B]מה תעשה?[/B]
[COLOR=Black][U][B]סם:
[/B][/U]טריקו נעזר בקצת כוח ומצליח לקום ממהלומת חימום היתר שספג.. גם קרוגאנק נראה עייף הוא נפגע קצת מחימום היתר בעצמו..
טריקו הוא זה שמתחיל, הוא מתקדם לעבר קרוגאנק ולפתע מזנק לאוויר ומשתמש בסינטזה, קרוגאנק ובלו לא נשארים שעננים הפעם קרוגאנק משתמש במהירות ויוצר בנעיצת רעל!
אך טריקו מצליח להטעון כוחות ומשחרר קליע זרעים חזק שמפיל את קרוגאנק בחזרה לקרקע, הוא נחבל קצת אך עדיין מצליח לקום.
לאחר מכן הוא שוב יוצא לעבר טריקו עם מהירות ושבירת אבנים.. טריקו עומד מולו ולפתע קרוגאנק תוקף את הקרקע ויוצר קצת אבק וסלעים שמפריעים לטריקו לראות!
קרוגאנק מזנק מעליו ותוקף בעוקץ רעל שמעיף את טריקו לפנים..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Olive][U][B]דן:[/B][/U]
אתם ממשיכים את דרכם, טורצ'יק כהרגלו עם פרצוף מחיוך מדגל ומצייץ לו.. אתם ממשיכים בעקבות הקרב.. הפוקימונים שהיו קרובים לאיזור דיי פוחדים לצאת עליכם.
לפתע אתם מבחינים בפינסיר שיושב לו ליד סייח ואוכל לא גרגרים להנאתו, טורצ'יק בכוונה טובה נגש אל פינסיר ומתחיל לאכול יחד איתו!
פינסיר המופתע מתרגז מזה, כנראה הסייח הזה ביער הוא של פינסיר.. הוא רוקע ברגליו ומזמין את טורצ'יק לקרב.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=nivX10;804006][COLOR=Red][B]
[COLOR=Black][U][B]סם:
[/B][/U]טריקו נעזר בקצת כוח ומצליח לקום ממהלומת חימום היתר שספג.. גם קרוגאנק נראה עייף הוא נפגע קצת מחימום היתר בעצמו..
טריקו הוא זה שמתחיל, הוא מתקדם לעבר קרוגאנק ולפתע מזנק לאוויר ומשתמש בסינטזה, קרוגאנק ובלו לא נשארים שעננים הפעם קרוגאנק משתמש במהירות ויוצר בנעיצת רעל!
אך טריקו מצליח להטעון כוחות ומשחרר קליע זרעים חזק שמפיל את קרוגאנק בחזרה לקרקע, הוא נחבל קצת אך עדיין מצליח לקום.
לאחר מכן הוא שוב יוצא לעבר טריקו עם מהירות ושבירת אבנים.. טריקו עומד מולו ולפתע קרוגאנק תוקף את הקרקע ויוצר קצת אבק וסלעים שמפריעים לטריקו לראות!
קרוגאנק מזנק מעליו ותוקף בעוקץ רעל שמעיף את טריקו לפנים..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"טריקו! את המעולה! הישאר חזק!" אקרא בניסיון לעודד אותו "תשתמש מהר בחבטה כדי להעיף אותו על הרצפה! ואז קליע זרעים! תנסה לטשטש אותו עם תנועות הגוף שלך!" אומר לו
-
[QUOTE=nivX10;804006][COLOR=Red][B]~עדכון בשביל אלה שלא התחברו~ (נכון לשעה 18:44)[/B][/COLOR]
אחי תעודד קצת את הפוקימונים, תביע ליפעמים מחשבות, תגיד ליריב משהוא.. תעשה את זה יותר אמיתי!
ארון מסמן אוקיי עם ראשו, הוא מזנק מעל ג'יודוד וכך מתחמק ממתקפת הגלגול שלו..
ג'יודוד מבולבל הוא לא רואה את ארון שנמצא בדיוק מאחוריו, ארון יוצא לעבר ג'יודוד בנשיכה, "ג'יודוד תיזהר מאחוריך!" אך זה מאוחר מידי.
ארון נושך את ידו של ג'יודוד בחזקה ולא מרפה, ג'יודוד מראה כאבים הוא מנסה לרוץ לנער את ארון מהיד שלו אך ארון לא משחרר!
"ג'יודוד אל תלחץ, תשמתש בכדור ג'יירו בעוד ארון עליך, עכשיו!" ברוק צועק וחיוך של בטחון נמרח על פניו.
ג'יודוד מזנק לאוויר עם ארון על ידו ומתחיל להסתובבב במהירות רבה!
"תשאר במקום ג'יודוד ואל תזוז.." אומר ברוק וכך ג'יודוד עושה, כדור הג'יירו לא זז.. וארון מתחיל להסתחרר..
לפתע ארון מאבד אחיזה ונזרק לעבר אחד הסלעים בעצמה!
ארון נחבט חזק מאוד, הוא בקושי מצליח לקום!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אני אומר לארון תנסה לקום
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לארון"אני מאמין שתצליח לקום אז עכשיו שתמש בבהגנת ברזל ואז הפלה על ג'יוד"