רגע אז זה רומה
Printable View
רגע אז זה רומה
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;743864]הוא צילם אותי בעירום ופרסם באינטרנט.
סתם לא, הוא פשוט קילל אותי, והרבה.[/QUOTE]
איפה התמונות האלו!?!?
יואו אני חייב אותם!! נדב תביא לי לינק.
ורומה , באמשלי שאתה ילד מוזר. קודם מקלל ואז דף חדש?
במילא עוד חודש אתה חוזר לבאן.
יש לכם מסן לקלל אחד את השני כדי שאני אהנה?
[QUOTE=logih;743865]נדב אחרי ההיסטורייה הארוכה שלי איתך זה מובן מאליו שאני אקלל אותך אבל בזכות נתי למדתי להיתעלם מאנשים כמוך ...
ושתידע שאם אתה כל כך מתנגד אליי ולכל דבר שאני עושה.. על תישתמש בעדכון גרסא הבא שיכיל תיקון לתירגום כי אני עזרתי לנתי לתרגם ואם אתה רוצה הוכחות שנתי הוא זה שמתרגם את זה בדף פתיחה של האונליין יש קטגורייה קרידיטס תחפש שמה Hedrew ןתראה מה רשום אחרי זה ...[/QUOTE]
מאנשים כמוני?
מאנשים שכועסים עליך כי אתה מעליב אותם, יורד עליהם ומקלל אותם? ואז עוד אתה מצפה שהם יבואו אליך בזרועות פתוחות ויסלחו לך על הכל. תשכח מזה רומה, אני לא סולח בכזאת קלות, ובטח שלא על מה שאתה עשית.
מיכאל, רומה הוא כמו ראפ פריז, רק שיותר קשה להיפטר ממנו.
הוא ראפ פריז ג'וניור
[QUOTE=MCshay;743871]רגע אז זה רומה[/QUOTE]
:what: אלוהים אדירים אתה רציני?
התחרטתי Xd שוב >.~
אני לא מבין את זה... הוא מקלל אנשים ופותח משתמשים כפולים ועוד הוא מקבל על זה פרס. מה לעזאזל?
אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל אני מתגעגע לאלמוג ואביזי...
[QUOTE=killerbee;743874]:what: אלוהים אדירים אתה רציני?[/QUOTE]
-_-
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;743873]מאנשים כמוני?
מאנשים שכועסים עליך כי אתה מעליב אותם, יורד עליהם ומקלל אותם? ואז עוד אתה מצפה שהם יבואו אליך בזרועות פתוחות ויסלחו לך על הכל. תשכח מזה רומה, אני לא סולח בכזאת קלות, ובטח שלא על מה שאתה עשית.
מיכאל, רומה הוא כמו ראפ פריז, רק שיותר קשה להיפטר ממנו.
הוא ראפ פריז ג'וניור[/QUOTE]
XDDDDDDD עוד ילד כאפות!!! רק בן חזר לי ואז תיהיה לי נוסטלגיה.
חחחח איזה מפגר הראפ פריז הזה.
"עשר חלקי עשר זה יותר קטן ממאה חלקי מאה" XDDDDDDDDDDDD קרעעע אותי הילד הזה.
חזרתי, קראתי את כל מה שהפסדתי, לדעתי אתם סתם רבים, אני בטוח בכל הזמן שאני מכיר את רומה (ואני מכיר אותו הרבה מאוד זמן) שכל מה שגרם לכם להתחיל לחשוב עליו את מה שחשבתם עליו זה לא היה ברצינות ואמיתי, אתם צריכים לתת לאנשים לפתוח דף חדש ולהראות שהם יכולים להיות אנשים יותר טובים ויותר נחמדים... אתם לא נותנים לו את הצ'אנס הזה אפילו לראות איך הוא מתנהג עכשיו, לא כמו פעם.
[QUOTE=The Joker;743884]חזרתי, קראתי את כל מה שהפסדתי, לדעתי אתם סתם רבים, אני בטוח בכל הזמן שאני מכיר את רומה (ואני מכיר אותו הרבה מאוד זמן) שכל מה שגרם לכם להתחיל לחשוב עליו את מה שחשבתם עליו זה לא היה ברצינות ואמיתי, אתם צריכים לתת לאנשים לפתוח דף חדש ולהראות שהם יכולים להיות אנשים יותר טובים ויותר נחמדים... אתם לא נותנים לו את הצ'אנס הזה אפילו לראות איך הוא מתנהג עכשיו, לא כמו פעם.[/QUOTE]
שמע, המשתמש פתח כבר דף חדש כמה פעמים וקיבל באן כל הזמן, הוא כל פעם השתנה לכמה ימים וחזר לקלל. הוא קיבל את הצ'אנס שלו כבר יותר מדי פעמים, אז מספיק עם זה.
[quote=The Joker;743884]חזרתי, קראתי את כל מה שהפסדתי, לדעתי אתם סתם רבים, אני בטוח בכל הזמן שאני מכיר את רומה (ואני מכיר אותו הרבה מאוד זמן) שכל מה שגרם לכם להתחיל לחשוב עליו את מה שחשבתם עליו זה לא היה ברצינות ואמיתי, אתם צריכים לתת לאנשים לפתוח דף חדש ולהראות שהם יכולים להיות אנשים יותר טובים ויותר נחמדים... אתם לא נותנים לו את הצ'אנס הזה אפילו לראות איך הוא מתנהג עכשיו, לא כמו פעם.[/quote]
כנ"ל
[QUOTE=The Joker;743884]חזרתי, קראתי את כל מה שהפסדתי, לדעתי אתם סתם רבים, אני בטוח בכל הזמן שאני מכיר את רומה (ואני מכיר אותו הרבה מאוד זמן) שכל מה שגרם לכם להתחיל לחשוב עליו את מה שחשבתם עליו זה לא היה ברצינות ואמיתי, אתם צריכים לתת לאנשים לפתוח דף חדש ולהראות שהם יכולים להיות אנשים יותר טובים ויותר נחמדים... אתם לא נותנים לו את הצ'אנס הזה אפילו לראות איך הוא מתנהג עכשיו, לא כמו פעם.[/QUOTE]
תאמין לי שאני מכיר את נדב יותר ממה שאתה זוכר את עצמך (ארבעה ימים) ובכל התקופה שאני חבר שלו (3>) לא ראיתי אותו כל כך רציני , לרוב הוא יותר רגוע וכיפי ונחמד ורך ורזה וחתיך ומדהים ועושה מסאז' נהדר.. בקיצור הוא כבר מזמן היה מקבל ילד שקילל אותו , אבל רומה הוא מיוחדדד!!
נדב לא עם פלופי? O.o
[quote=Stranger in a Strange Land;743890]שמע, המשתמש פתח כבר דף חדש כמה פעמים וקיבל באן כל הזמן, הוא כל פעם השתנה לכמה ימים וחזר לקלל. הוא קיבל את הצ'אנס שלו כבר יותר מדי פעמים, אז מספיק עם זה.[/quote]
בזמן שלא ידעת שהוא רומה, הוא הפריע לך? הוא קילל? אני רוצה לראות שיתנו לו צ'אנס אחרון, אם עדיין הוא יתנהג כמו קודם, סבבה תעשו מה שאתם רוצים המהנהלים, אבל אם הוא לא יעשה כלום, אז שהוא יוכל להישאר ולהיות כאן כרגיל... אתה צריך לדעת לסלוח, לכל בן אדם מגיעה מחילה.
הוא אנטישמי ומגעיל אז אני אנטירומה וטפיל!
סיסמת האנטירומאים (זה רק אני בינתיים לא להיבהל...)