-
[quote=killerbee;799820]אחי הכל יחסי... יכול להיות שלא השמש תמות פשוט כדור הארץ ימות.... גם יכול להיות שמתי שאתה קופץ אתה דוחף את כדור הארץ למטה...[/quote]
זה אגב, נכון.
כשאתה קופץ לפי חוק שלישי של ניוטון אתה גם דוחף את כדור הארץ למטה.
אבל בגלל שהמסה של כדור הארץ גדולה לאין ערוך מהמסה שלך (הבדל של פי 10 בחזקת 23 בערך) אז מתקבל שכדור הארץ כמעט ולא זז.
-
[QUOTE=LordAbizi;799829]זה אגב, נכון.
כשאתה קופץ לפי חוק שלישי של ניוטון אתה גם דוחף את כדור הארץ למטה.
אבל בגלל שהמסה של כדור הארץ גדולה לאין ערוך מהמסה שלך (הבדל של פי 10 בחזקת 23 בערך) אז מתקבל שכדור הארץ כמעט ולא זז.[/QUOTE]
אני יודע... אבל יכול להיות שזה הפוך לגמרי וכל חוקי הפיזיקה שאנחנו יודעים הפוכים...
-
-
[quote=killerbee;799830]אני יודע... אבל יכול להיות שזה הפוך לגמרי וכל חוקי הפיזיקה שאנחנו יודעים הפוכים...[/quote]
הכל יכול להיות.
לך תמצא הוכחה שתומכת בתיאוריה שלך.
בינתיים כל הניסויים מצביעים על כך שהפיסיקה כיום נכונה.
ברגע שימצאו שמשהו לא בסדר אז יעשו חוקים חדשים.
-
דניס אני מציע לך ללכת כל עוד אתה יכול כי אתה תישמע שיחה שלי ושל אביזי אם לא ... אביזי התגובות שלך משפיעות באופן מוזר על שלי אם אתה מגיב ואני מגיב אחריך אבל מתי שלא ראיתי את התגובה שלך אז זה לא מראה את התגובה שלי ואצל כל השאר כן! מוזר...
-
-
טוב תהנה! אביזי אני יודע את זה שהמחקרים מצביעים על זה אבל לך תדע! וגם אם זה הפוך זה לא ממש משנה לנו כי עובדה שעד עכשיו חיינו עם זה...
-
-
[QUOTE=ErWiN;799838]שלום[/QUOTE]
גם לך גבירתי הנאווה...
-
[quote=killerbee;799837]טוב תהנה! אביזי אני יודע את זה שהמחקרים מצביעים על זה אבל לך תדע! וגם אם זה הפוך זה לא ממש משנה לנו כי עובדה שעד עכשיו חיינו עם זה...[/quote]
נו בדיוק, הכל [B]יכול[/B] להיות, אבל תמצא ראיה בשטח שתומכת בזה.
גם אני יכול לאמר שאם יש תנאים מספיק נוקשים על כדור הארץ אז יכול להיווצר שם תרנגולת יש מאין, אבל אין לי הוכחה כי עדיין לא התקבלנו התנאים האלה.
כל עוד אני לא אראה ניסוי שבו נוצרת תרנגולות יש מאין אני מדבר שטויות.
-
-
-
[QUOTE=LordAbizi;799842]נו בדיוק, הכל [B]יכול[/B] להיות, אבל תמצא ראיה בשטח שתומכת בזה.
גם אני יכול לאמר שאם יש תנאים מספיק נוקשים על כדור הארץ אז יכול להיווצר שם תרנגולת יש מאין, אבל אין לי הוכחה כי עדיין לא התקבלנו התנאים האלה.
כל עוד אני לא אראה ניסוי שבו נוצרת תרנגולות יש מאין אני מדבר שטויות.[/QUOTE]
נכון...
-
-