-
[QUOTE=מאסטר פלריון;841755][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]*או יופי ירד לך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר עונה לך:"אני אלוף ליגות או פוקימון מאסטר אם תרצה ואתה מאמן שרק התחיל דרכו,אין מה לעשות גם אם תשתמש באינפרנייפ ואני באגרון שלי התוצאה תהיה זהה בדיוק באותו אופן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה שהיא מתעלמת מין סופת הברקים של אלקיד שנראה מוכן לקרב חזיתי,אתה רואה את האלקיד משתמש באגרוף רעם שדוחף את טורצ'יק לתוך אחד הברקים שמתחיל להשתגע בגלל החשמל.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"וולקנר אתה לוחם ממש טוב כנראה שאני צריך חשוב טוב בכל מהלך שאני עושה". ואגיד לטורצ'יק: "קדימה את יכולה!!, תנסי למקד את האנרגיה שלך במקור, ותשתמשי בניקור שהאנרגיה ממוקדת במקור".
-
כינוי:nilasak
שם במשחק:ניר סתם.
תמונה:[IMG]http://i42.tinypic.com/15p4ri0.jpg[/IMG]
פוקימוןהתחלתי:מדקיפ
פוקימונים:לאלגעת
תגי מכון:לא לגעת.
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה של המחוז,תיק ברים,אוכל פוקימונים,אוכל לבני אדם.
בקשות:הרג'ים,גיבט,מיג'מרו.
-
[quote=מאסטר פלריון;841538][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפוקדע אומר לך:"היכולת של הפוקימון מיג'ומרו היא היכולת מבול,שגורמת לזה שאם הפוקימון נמצא על סף הפסד מתקפות מסוג מים כוחם יוכפל פי שלושה,היכולת הזו יכולה להשתלב מצוין עם גשם ופוקימון שיודע משאבת הידרו".[/FONT][/COLOR][/quote]
"הממ מעניין טוב בא נבדוק מה שלום הפוקדור שלנו עם סיזור" אומר ואז היסתכל אם אצלחתי ליתפוס את סיזור בפוקדור שזרקתי עליו מיקודם
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]נדנוד ראשון,שבירה,הפוכדור חוזר אליך והסייטר ממשיך להתקיף בחוזקה למרות השיתוק שלו,אתה מרגיש משהו מאוד מוזר קורה עם הסייטר הפראי הזה,אתה רואה ילד קטן עם משקפיים צופה בקרב הזה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר מחייך אליך ואומר לך:"העיר ג'ול-ריו מתמחה בסוג אש,אל תיקח את שיימין ותפוס לך איזה קורפיש בעזרת חכה,להתראות",עומר רץ לדרכו והוא מוציא את אגרון שלו והוא רוכב אליו אל הדרך הבא,דרך ג'ול-ריו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]בלי הצלחה טורצ'יק מנסה,מכות שדי הרעם של אלקיד ממשיכים להכות בחוזקה רבה מאוד,אתה רואה אותה סובלת שוב ושוב,אתה רואה את וולקנר ממשיך לצוות על האלקיד שלו להתקיף,אתה רואה את טורצ'יק מתמוטטת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]Nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]תגיב להתחלה בסוף ע''מ 1.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;842981]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]עומר מחייך אליך ואומר לך:"העיר ג'ול-ריו מתמחה בסוג אש,אל תיקח את שיימין ותפוס לך איזה קורפיש בעזרת חכה,להתראות",עומר רץ לדרכו והוא מוציא את אגרון שלו והוא רוכב אליו אל הדרך הבא,דרך ג'ול-ריו.[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"תודה על הטיפ שנתת לי זה יעזור לי" אני הולך אל העיר ג'ול ריו הכי מהר שאני יכול כדי שאני יגיע אליה תוך מס' דקות
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;819446][B][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]התחלה:[/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]יצאת מין המעבדה של פרופסור איקרן,הפוכדור שלך ביד שלך,אתה מרגיש את הרוח הנעימה של העיירה מרופי מתחילה לנשב לה,אתה רואה ילד קטן מותקף על ידי פוקימון פראי.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
איזה פוקימון?
---------------
אני רץ אל הילד ומוציא את מדקיפ,עכשיו מדקיפ חבטה על הפוקימון הזה!
-
[quote=מאסטר פלריון;842981][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]נדנוד ראשון,שבירה,הפוכדור חוזר אליך והסייטר ממשיך להתקיף בחוזקה למרות השיתוק שלו,אתה מרגיש משהו מאוד מוזר קורה עם הסייטר הפראי הזה,אתה רואה ילד קטן עם משקפיים צופה בקרב הזה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"אז הסייטר הזה שלך נכון?" אומר לו והצחק "הוא חלש לפי דעתי, בטרי גמור את זה עם טעינת אגרוף חשמל (טעינה בעזרת מכת ברק ואז אגרוף ברק ) ואז בואו נלך לחפש ברי לחץ במקום אחר" התעלם מהילד ואלך חזרה לכיוון העיר
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;841392][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]*מה פתאום זה לא אפשרי זה כמו סטטוס הרעלה מה שיש לטרטוויג.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את הקרינדוס הזוהר מתקרב אל עברו של טרטוויג בעזרת ראשיית-זן חזקה שהחבטה של טרטוויג ומתקפת ראשיית-הזן מתקרבות אתה רואה את צ'ימצ'אר מתערב בעזרת גלגל להבה שהודף את טרטוויג ואת הקרינדוס הזוהר.[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
(אהה.. לא נורא)
----------------
"יופי!" אומר "טרטוויג תנסה למשוך את קריינידוס אליך!" "צ'ימצ'אר, כשאתה רואה שדאתו של קריינידוס מוסחת תשלח אליו גחלת!" אצעק אליהם
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;842981][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]בלי הצלחה טורצ'יק מנסה,מכות שדי הרעם של אלקיד ממשיכים להכות בחוזקה רבה מאוד,אתה רואה אותה סובלת שוב ושוב,אתה רואה את וולקנר ממשיך לצוות על האלקיד שלו להתקיף,אתה רואה את טורצ'יק מתמוטטת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]תגיב להתחלה בסוף ע''מ 1.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
הוריד את הראש למטה בעצב והגיד בטון נמוך: "חזרי טורצ'יק כל הכבוד לך על הלחימה" ואגיד לוולקנר: "כל הכבוד לך נצחת אותי פעם הבאה אני ינצח אותך אתה תראה, יש לך אוליי טיפים לאמן את הפוקימונים שלי?"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ושחכת ניראה לי את המתקפה עתידית XD
-
[COLOR=#000000]כינוי:death note
[FONT=Arial]שם במשחק:תומר[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]תמונה:[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr000.png[/IMG][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]גיל: 12[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]פוקימון[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]התחלתי:[COLOR=black]טסוטג'ה[/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]פוקימונים:לא[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]לגעת[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]תגי מכון:לא לגעת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]כסף:3000$[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]ציוד:5 פוכדורים[/FONT][/COLOR][I][COLOR=#4d528c][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/I][COLOR=black][FONT=Arial],פוקדע,חכה ישנה,מפה של המחוז,תיק ברים,אוכל פוקימונים,אוכל לבני אדם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]בקשות: ליתפוס מארקרו[/FONT][/COLOR]
-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]הקרינדוס הזוהר רץ לעברו של צ'ימצ'אר בעזרת ראשיית זן צ'ימצ'אר מנסה להתחמק ובחצי סנטימטר הוא מצליח לחמוק מין המתקפה הקטלנית הזו של הקרינדוס הזוהר של קלירו.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הילד הקטן אומר לך:"לא הוא פראי,אני עושה עבודה בבית הספר שלי על פוקימוני חרק בינתיים מצאתי סיזור,סייטר ובידריל,מה אתה עושה במקום הקטן והמוזר הזה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שלט כתב עשוי עץ עם טחב קטן בצד שמאל שבו כתוב:"העיר ג'ול-ריו בעוד שני מטרים,בהליכה שלוש דקות,בריצה חצי דקה",אתה רואה עיר קטנה ליד השלט הכתב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]*חכה שנייה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה שוב פתח מעבר מוזר ואז מכת המתקפה העתידית מנסה להתנקש בחייו של וולקנר,וולקנר רץ במהירה בגלל שמתקפות העתידית ממשיכות להגיע ולפגוע בו.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]הפסדת לוולקנר![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]*אני לא אמור להגיד...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה שהמדקיפ שלך רץ לכיוונו של הפוקימון הפראי,הילד אומר לך:"תיזהר זה גיבל!",אתה רואה את הגיבל נותן ביס גדול לראשו של המדקיפ שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]Death Note[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial]תגיב להתחלה בע''מ 1 בסוף[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;844207][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]הקרינדוס הזוהר רץ לעברו של צ'ימצ'אר בעזרת ראשיית זן צ'ימצ'אר מנסה להתחמק ובחצי סנטימטר הוא מצליח לחמוק מין המתקפה הקטלנית הזו של הקרינדוס הזוהר של קלירו.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הילד הקטן אומר לך:"לא הוא פראי,אני עושה עבודה בבית הספר שלי על פוקימוני חרק בינתיים מצאתי סיזור,סייטר ובידריל,מה אתה עושה במקום הקטן והמוזר הזה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה שלט כתב עשוי עץ עם טחב קטן בצד שמאל שבו כתוב:"העיר ג'ול-ריו בעוד שני מטרים,בהליכה שלוש דקות,בריצה חצי דקה",אתה רואה עיר קטנה ליד השלט הכתב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה שוב פתח מעבר מוזר ואז מכת המתקפה העתידית מנסה להתנקש בחייו של וולקנר,וולקנר רץ במהירה בגלל שמתקפות העתידית ממשיכות להגיע ולפגוע בו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה רואה שהמדקיפ שלך רץ לכיוונו של הפוקימון הפראי,הילד אומר לך:"תיזהר זה גיבל!",אתה רואה את הגיבל נותן ביס גדול לראשו של המדקיפ שלך.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial]Death Note[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial]תגיב להתחלה בע''מ 1 בסוף[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
יופי מדקיפ,עכשיו תפעיל צעקה שאתה בתוךך הגרון של גיבל!
ואז תפעיל דחיפה,ותתחיל לנגוח בגיבל.
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;844207][
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
'טוב אם תוך חצי דקה אני מגיע לעיר אז למה לא שנרוץ הכי מהר לעיר ג'ולי ריו.אוקי אני רץ'אני רץ הכי מהר שאני יכול לעיר ג'ולי ריו ומנסה להגיע אליה זמן קצר מחצי דקה
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;844207][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial]תגיב להתחלה בע''מ 1 בסוף[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"צ'ימצ'אר תשתמש בגחלת על קריינידוס ואז בגלגל להבה!" אצעק לו, בתקווה שזה יהיה המהלך המנצח
-
[quote=מאסטר פלריון;840272]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]ErWin[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]אתה רואה אותו מתקרב אליך ספוג מים ומלא פצעים,אתה רואה את הפיקאצ'ו משתמש במכת ברק על הסינדווקויל שלך,אתה רואה שהוא עצבני מאוד,אתה רואה את שניהם מתחילים להילחם בקרב מאוד צמוד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"היי תירגע אני רק מנסה לעזור לך!" אני אומר לפיקאצ'ו בעודי מנסה להפריד.
"סינדיקוויל אל תתקוף אותו ,תנסה לדבר איתו" אני אומר.