במה איתי
Printable View
במה איתי
[QUOTE=Inuzuka Kiba;857551][EMAIL="Amirmul@Hotmail.com"]Amirmul@Hotmail.com[/EMAIL]
לא לשלוח לי ספאם או להציק לי בשום אופן.[/QUOTE]
לא לדאוג.
שלחתי בקשה.
[QUOTE=Inuzuka Kiba;857549]~אישור~אישור~אישור~
*רוקד את ריקוד האישור*
=====================
BW1234 - מאוד התרשמתי מהתגובות שלך O:[/QUOTE]
ויש לי דרך לעשות אותך מרוצה .
דבר ראשון ,אני כותבת תיאור ולא ספרייט,כי דבר ראשון שישקיעו אני לא מכניסה אנשים שלא משקיעים וחוץ מזה אהיו מלא אנשים ואני לא רוצה שהם יהיו דומים .
והתגובות ,אני אכתוב את הפוקימונים באנגלית ,ואז אני ישים בסוגריים ספרייט לעצלנים שלא רוצים ללכת לסרבי D:
חזרתי היי כולם ואיתי (ניראה לי שככה קוראים לך אם לא אז ביקורת חת"ם :sorry:) תבדוק את המשחק שלי אני עושה גם המשכים ארוכים ואני רוצה לשפר אותו :) ובר שהיתכוונת למשחק שלי או של עומר אספיון? :( כי אני משתתף הרבה :)
להספים?
יגאל
[QUOTE=OmerFake;857562]חזרתי היי כולם ואיתי (ניראה לי שככה קוראים לך אם לא אז ביקורת חת"ם :sorry:) תבדוק את המשחק שלי אני עושה גם המשכים ארוכים ואני רוצה לשפר אותו :) ובר שהיתכוונת למשחק שלי או של עומר אספיון? :( כי אני משתתף הרבה :)[/QUOTE]
של עומר האספיוני.
אני מקווה שאנשים יאהבו אותו.
התלמות.
[QUOTE=Inuzuka Kiba;857549]~אישור~אישור~אישור~
*רוקד את ריקוד האישור*
=====================
BW1234 - מאוד התרשמתי מהתגובות שלך O:[/QUOTE]
תודה:)
[QUOTE=Spamer Girl;857561]ויש לי דרך לעשות אותך מרוצה .
דבר ראשון ,אני כותבת תיאור ולא ספרייט,כי דבר ראשון שישקיעו אני לא מכניסה אנשים שלא משקיעים וחוץ מזה אהיו מלא אנשים ואני לא רוצה שהם יהיו דומים .
והתגובות ,אני אכתוב את הפוקימונים באנגלית ,ואז אני ישים בסוגריים ספרייט לעצלנים שלא רוצים ללכת לסרבי D:[/QUOTE]
חח,תמצאי לי סיבה למה אני מפחית בתמונות במשחק שאני כותב,גם כי זה מפתח את הדמיון,ומה עוד?
כדי להרשים את אמיר...
בלעשות 129 הודעות
[quote=Spamer Girl;857561]ויש לי דרך לעשות אותך מרוצה .
והתגובות ,אני אכתוב את הפוקימונים באנגלית ,ואז אני ישים בסוגריים ספרייט לעצלנים שלא רוצים ללכת לסרבי D:[/quote]
אני חושב שאני עלול עוד להרשם למשחק הזה T-T
היי
אני מחר\תיים מקדיש.
[QUOTE=Inuzuka Kiba;857575]אני חושב שאני עלול עוד להרשם למשחק הזה T-T[/QUOTE]
איזה כיף לי.D:
[quote=the necromancer nilasak;857577]אני מחר\תיים מקדיש.[/quote]
שפאמר S: