אם אני פוחת מ"ת על הסיפור שלי מי יירשם חוץ מאלמוג ואלייקס
Printable View
אם אני פוחת מ"ת על הסיפור שלי מי יירשם חוץ מאלמוג ואלייקס
פרק חדש פורסם
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=32588[/url]
לא, אלכס לא מחובר למסן ולא לפורום,בדוק אם אתה רוצה. רציתי לעשות עם אלכס אבל החליטו שלא עושים בסוף. כבר אמרתי לך,תחשוב שאני משקר,אבל זכור שבמקום שנהנה ביחד אתה רב אריתי. אני מחכה כבר לקו החוצה,זה יראה מגניב :x נעים להכיר סטיבן . תהנה בהמשך,ואני ממשיך להגיב בשביל להנות איתכם,אבל אם אתם רוצים אני יכול להפסיק
[QUOTE=scizor-x;912099]אם אני פוחת מ"ת על הסיפור שלי מי יירשם חוץ מאלמוג ואלייקס[/QUOTE]
מה הסיפור שלך?
והיי ליאור ואיתי סוף סוף לא מתעלמים ממני
תקראו תסיפור שלי
Gallade מה שמך הפרטי? אני רוצה להיפרד ממך כמו שצריך :)
חזרתי.
[quote=~Pika Chef~;912101]לא, אלכס לא מחובר למסן ולא לפורום,בדוק אם אתה רוצה. רציתי לעשות עם אלכס אבל החליטו שלא עושים בסוף. כבר אמרתי לך,תחשוב שאני משקר,אבל זכור שבמקום שנהנה ביחד אתה רב אריתי. אני מחכה כבר לקו החוצה,זה יראה מגניב :x נעים להכיר סטיבן . תהנה בהמשך,ואני ממשיך להגיב בשביל להנות איתכם,אבל אם אתם רוצים אני יכול להפסיק[/quote]
בוא נראה כמה זמן תהיה בבאן...
אני עדיין חושב שזאת מתיחה.
בכל מקרה, אני לא בא לריב אלא [B]להתווכח[/B] שאלו דברים שונים לגמרי.
תשאל את דניאל(LordAbizi)
הי ניר
נובים, אני משועמם. שעשעו אותי.
טוב סטיבן,אני מבקש שאם זה מה שיש לך להגיד,אל תגיב בשבילי,אני לא רוצה לבזבז את הדקות האחרונות עם כאלה שלא רוצים להיות חברים שלי,תפנים :),תחשוב מה שאתה רוצה,וכבר אמרתי,באן לצמיתות.
טוב, אני מפסיק.
להתראות עומר.
מקווה לראות אותך מצליח מחוץ לפורום:)
[QUOTE=Inuzuka Kiba;912112]נובים, אני משועמם. שעשעו אותי.[/QUOTE]
אז תעזור לי....
[QUOTE=~Pika Chef~;912105]Gallade מה שמך הפרטי? אני רוצה להיפרד ממך כמו שצריך :)[/QUOTE]
קוראים לי תומר ולמה אתה עוזב?
להתראות עומר