-
[quote=שלושה מחוזות;963035]
[B][COLOR=Red]לוקאס
חן אומר לך"כן יש לי המספר הוא"054054054 זה המספר שלי.אז ביי שוב"חן שוב ממשיך בדרכו.אתה רושם את המספר שלו בפוקיטץ' שלך .לאחר מכן אתה נכנכס למרכז הפוקימונים.שם אתה מגיש לאחות ג'וי את הפוקימונים שלך.האחות ג'וי מרפא לך אותם ומחזירה לך אותם בראים ושלמים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Cyan][/COLOR][/B][/quote]
"האחות גוי,את יודעת במקרה איפה המכון של העיר?" אשאל אותה ואז אזכר שרציתי לשאול את חן משהו אתקשר אליו ואחכה שיענה
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;963035][B][COLOR="Green"]סטיבן
אתה מעווד את סניביי במילות של שמחה ואז מחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה הולך לבדוק אם יש פה מכון.כעבור דקה אתה רואה מבנה ענק בראשו צורה של פוכדור ועל הקירות תמונו של פוקימונים.ויש עליו שלט גדול בצע חום שכתוב עליו"מכון האדמה של העיר קלרק"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
חן אומר לך"כן יש לי המספר הוא"054054054 זה המספר שלי.אז ביי שוב"חן שוב ממשיך בדרכו.אתה רושם את המספר שלו בפוקיטץ' שלך .לאחר מכן אתה נכנכס למרכז הפוקימונים.שם אתה מגיש לאחות ג'וי את הפוקימונים שלך.האחות ג'וי מרפא לך אותם ומחזירה לך אותם בראים ושלמים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]בר
אין מרכז פוקימונים בעיר גראס יש בסוף דרך 1
אתה הולך לסוף דרך 1 כדי להגיע למרכז הפוקימונים.אתה מגיע לסוף דרך 1 ומולך נמצא מרכז הפוקימונים ולידו סופות המוות.אתה נכנס למרכז הפוקימונים והולך לדלפק.האחות ג'וי אומרת לך"שלום תכניס את הפוקימונים לפוכדורים שלך אם אתה רוצה שארפא לך אותם"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוק
אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם וכך גם ריין.ריין אומר לך"תודה גם שלך חזקים מאוד".אתה מתחיל לחפש על החילים חפצים שימושים בשבילך אך אתה לא מוצא כלום עליהם.ריין אומר לך"תסתכל לשם".ריין מצביע על חדר מוזר שממנו בא אור כחול תכלת מוזר.ואז הוא מוסיף"נדמה לי שארטיקונו נמצא בחדר הזה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה שמח שהשופט מת לך ואז אתה ניגש אל השופט ומתחיל לחפש את תג המכון.לאחר דקה של חיפושים את מוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_sprites/408.png[/IMG]את תג כרינדוס.אתה שם את התג בכיסך
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]ברוס
אתה נהיה עצוב שמיהו ולכן אתה מחליט ללכת להלויה של רוקר.אתה מגיע להלויה של רוקר בשעה רבע ל2 בצהריים אתה מבין שהקדימו אותה.אחד האנשים עומד בפלטה גדולה עגולה ולידו קבר.האיש אומר"כולנו התכנסו כאן כדי ללות את רוקר מנהיג מכון נרצח על ידי מתנקש אכזרי שעשה נגדו קרב רחוב מכון פוקימונים ורצח את רוקר שלנו.מי שיתפוס את הרוצח הזה יקבל ממני באופן אישי מיליון שקל.בינתיים אני מחפש מנהיג מכון חדש לעיר" [/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]
תומר
צ'ארמנדאר מתחמק ממטר פצצות הבוץ של סוינב.לאחר מכן הוא מתקרב על קצה הפלטה כדי שהגחלת תגיע לסוינב.הוא יורה גחלת אל סוינב.אך עדיין הגחלת לא מגיעה לסוינב אפילו שצ'ארמנדאר התקקרב.הגחלת שלו לא מגיעה לטווח ארוך.מילין אומרת"סוינב הגיע הזמן לגמור תקרב רסיסי קרח"סוינב יורה רסיסי קרח על צ'ארמנדאר[/COLOR][/B]
[I][B][COLOR="Green"]איייס
פאלי מתחמק מן הגילגול של שנדלש.פאלי יורה אקדח מים על שנדלש.שנדלש נפגע חזק מזה.לאחר מכן פאלי יורה בועות חזקות על שנדלש.שנדלש לא מצליח להתחמק מן הבועות ונפגע קשה.אתה מבחין שנדלש תשוש מאוד והוא עייף כבר[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR="Cyan"]איתי
פיפ]לאפ קופץ לגבוה וכך מתחמק מהראשיה של כריינדוס.לאחר מכן פיפלאפ יורה בועות על הגב של כריינדוס.כריינדוס לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קצת.לאחר מכן פיפלאפ יורה אקדח מים על כריינדוס.כרינדוס מתחמק בקלות מהאקדח המים של פיפלאפ.כרינדוס משתמש במפולת סלעים[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לפיפלאפ לא לחמוק ואחרי זה לתקוף את כריינדוס בניקור ואחרי זה באקדח מים בכל הכוח
-
[quote]ברוס
אתה נהיה עצוב שמיהו ולכן אתה מחליט ללכת להלויה של רוקר.אתה מגיע להלויה של רוקר בשעה רבע ל2 בצהריים אתה מבין שהקדימו אותה.אחד האנשים עומד בפלטה גדולה עגולה ולידו קבר.האיש אומר"כולנו התכנסו כאן כדי ללות את רוקר מנהיג מכון נרצח על ידי מתנקש אכזרי שעשה נגדו קרב רחוב מכון פוקימונים ורצח את רוקר שלנו.מי שיתפוס את הרוצח הזה יקבל ממני באופן אישי מיליון שקל.בינתיים אני מחפש מנהיג מכון חדש לעיר"[/quote]
"אינני יכול להיות מנהיג מכון!רק התחלתי את המסע!" אחשוב לעצמי ואסתכל מסביב לראות אם מישהו מציע את עצמו.
-
[B][COLOR="Blue"]עמית
לפתע איש אחד אומר"אני אהי המנהיג המכון הבא".[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/76.png[/IMG]עולה לבמה ואז אומר"שמי ג'קסון ואני יכול להיות מנהיג המכון האבן אז תנו לי את התפקיד.".האיש שנאם מקודם אוקי"אני ממנה את ג'קסון למנהיג המכון החדש שלנו.אז אם יש פה מישהו קהל שרוצה להילחם נגד המנהיג שלנו?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Purple"]איתי
פיפלאפ לא מתחמק מפולת האבנים של כריינדוס ונפגע קצת.פיפלאפ רץ אל כרינדוס ומשתמש עליו במתקפת ניקור חזקה.כרינדוס נפגע קצת מזה.פיפלאפ משתמש באקדח מים על כריינדוס.כריינדוס מתחמק מהאקדח המים בקלות רבה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
האחות ג'וי אומרת לך"כן המכון ה1 נמצא בעיר סנוי.העיר סנוי נמצאת אחרי מערת הקרח אלסק.מערת הקרח נמצאת פה ליד המרכז.סוג המכון הוא קרח שתדע".אתה מתקשר לחן כדי לשאול אותו משהו.חן עונה"כן לוקאס מה רצית לשאול אותי?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם ונותןן אותם לאחות ג'וי.האחות ג'וי לוקחת את הפוכדורים מימך והולכת אל מכונה גדולה ושמה שם את הפוכדורים.אתה מתיישב על ספסל במרכז ומחכה לאחות ג'וי שתסיים לרפא את הפוקימונים.אתה רואה שהיא סימה אתה קם ולוקח את הפוכדורים שלך מימנה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ניר
אתה מוציא את ארקניין החוצה כדי להראות לו את התג שזכית בו הרגע.אתה ושלגון עולים על ארקנין.ארקניין משתמש במהירות על ורץ במהירות מטורפת אתם יוצאים מהעיר ומגיעים לדרך 2.ארקנין משתמש בגיצים ושורף קצת את הדרך.לפתע מבין העצים בא סיטר עצבני.סייטר תוקף אותך באס אוירי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוק
אתה וריין הולכים לחדר ובדרך אתה מכין את הסכיןן שלך.אתם נכנכסים לחדר ומתחבאים מאוחרי אבנים גדולות.אתם רואים את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr104.png[/IMG] טריס קצין האש ולידו אריקונו עייף ומותוש.ריין אומר"הטריס הזה מצצות ניוטק הם מנסים ללכוד ארקטיקונו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]סטיבן
אתה נכנכס למכון ואתה רואה זירה שעשויה מאדמה ובסוף הזירה עומד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr078.png[/IMG].אומר לך"שמי תום ואני מנהיג האדמה של העיר קלרק.הקרב פה הוא 1 על 1 אסור להחליף פוקימונים באמצע הקרב.אז בהצלחה לך אם תצליח לנצח אותי.אתה מוכן לקרב?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]תומר
צ'ארמנדאר משתמש באגרוף חשמל ומנפץ לו קרחון שהיה לו משטח להתקרב לסוינב.לאחר מכן צ'ארמנדאר קופץ לקרחון וכמעט נופל למיים.ואז הוא משתמש בגחלת על סוינב.סוינב לא מצליח להתחמק מהגחלת ונפגע אך לא מוותר להפסיד.סוינב יורה רסיסי קרח על צ'ארמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
פאלי יורה אקרדח מים על שנדלש המותש.מכיון שנדלש מותש כבר הוא לא מתחמק ונפגע.שנדלש נופל על רגליו לאדמה ומובס בקרב.סאלי אומרת לך"כול הכבוד לך אייס ניצחת את שנדלש עכשיו זרוק עליו פוכדור.כדי שהיה לך אותו.הרי רצית לתפוס אותו לא?"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;963803]
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם ונותןן אותם לאחות ג'וי.האחות ג'וי לוקחת את הפוכדורים מימך והולכת אל מכונה גדולה ושמה שם את הפוכדורים.אתה מתיישב על ספסל במרכז ומחכה לאחות ג'וי שתסיים לרפא את הפוקימונים.אתה רואה שהיא סימה אתה קם ולוקח את הפוכדורים שלך מימנה[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"תודה רבה האחות ג'וי להתראות" אגיד לאחות ג'וי אצה ממרכז הפוקימונים לכיוון סופות המוות בידיעה שיש פוקימוני אדמה שפוליאוג מסוג מים אפקטיבי עליהם
-
[quote]ניר
אתה מוציא את ארקניין החוצה כדי להראות לו את התג שזכית בו הרגע.אתה ושלגון עולים על ארקנין.ארקניין משתמש במהירות על ורץ במהירות מטורפת אתם יוצאים מהעיר ומגיעים לדרך 2.ארקנין משתמש בגיצים ושורף קצת את הדרך.לפתע מבין העצים בא סיטר עצבני.סייטר תוקף אותך באס אוירי[/quote]
אני אומר לארקניין: "תפגע מהמתקפה ותנשך לו את הראש ברגע שהוא תוקף, ואז להביור אמתני על הראש שלו!. זאת אומרת, שתנשך לו את הראש כדי לחזק מאוד את המתקפה שלך ולפגוע לו חזיתית בראש!"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;963803][B][COLOR="Blue"]
צ'ארמנדאר משתמש באגרוף חשמל ומנפץ לו קרחון שהיה לו משטח להתקרב לסוינב.לאחר מכן צ'ארמנדאר קופץ לקרחון וכמעט נופל למיים.ואז הוא משתמש בגחלת על סוינב.סוינב לא מצליח להתחמק מהגחלת ונפגע אך לא מוותר להפסיד.סוינב יורה רסיסי קרח על צ'ארמנדאר[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צראמנדר אגרופי חשמל על הרסיסי הקרח!"אני אומר.
ואז אוסיף"תתקרב לסווינב,תעשה צעקה שתשתק אותו ואז גחלת בכול הכוח!"
-
[quote=שלושה מחוזות;963803]
[B][COLOR=Red]לוקאס
האחות ג'וי אומרת לך"כן המכון ה1 נמצא בעיר סנוי.העיר סנוי נמצאת אחרי מערת הקרח אלסק.מערת הקרח נמצאת פה ליד המרכז.סוג המכון הוא קרח שתדע".אתה מתקשר לחן כדי לשאול אותו משהו.חן עונה"כן לוקאס מה רצית לשאול אותי?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Green][/COLOR][/B][/quote]
"אתה עברת את המכון הריאשון?" אשאל אותו בזמן שאאססוף את הפוקדורים שלי וארוץ לעבר המערה,ואז הוציא את צימצאר ואצעק לו:"קדימה חבר" ואמשיך איתו לרוץ אל המערה
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;963803][B][COLOR="Blue"]עמית
לפתע איש אחד אומר"אני אהי המנהיג המכון הבא".[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/76.png[/IMG]עולה לבמה ואז אומר"שמי ג'קסון ואני יכול להיות מנהיג המכון האבן אז תנו לי את התפקיד.".האיש שנאם מקודם אוקי"אני ממנה את ג'קסון למנהיג המכון החדש שלנו.אז אם יש פה מישהו קהל שרוצה להילחם נגד המנהיג שלנו?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Purple"]איתי
פיפלאפ לא מתחמק מפולת האבנים של כריינדוס ונפגע קצת.פיפלאפ רץ אל כרינדוס ומשתמש עליו במתקפת ניקור חזקה.כרינדוס נפגע קצת מזה.פיפלאפ משתמש באקדח מים על כריינדוס.כריינדוס מתחמק מהאקדח המים בקלות רבה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
[B][COLOR="Green"]בר
[B][COLOR="Navy"]ניר
אתה מוציא את ארקניין החוצה כדי להראות לו את התג שזכית בו הרגע.אתה ושלגון עולים על ארקנין.ארקניין משתמש במהירות על ורץ במהירות מטורפת אתם יוצאים מהעיר ומגיעים לדרך 2.ארקנין משתמש בגיצים ושורף קצת את הדרך.לפתע מבין העצים בא סיטר עצבני.סייטר תוקף אותך באס אוירי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוק
אתה וריין הולכים לחדר ובדרך אתה מכין את הסכיןן שלך.אתם נכנכסים לחדר ומתחבאים מאוחרי אבנים גדולות.אתם רואים את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr104.png[/IMG] טריס קצין האש ולידו אריקונו עייף ומותוש.ריין אומר"הטריס הזה מצצות ניוטק הם מנסים ללכוד ארקטיקונו"[/COLOR][/B]
אתה נכנכס למכון ואתה רואה זירה שעשויה מאדמה ובסוף הזירה עומד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr078.png[/IMG].אומר לך"שמי תום ואני מנהיג האדמה של העיר קלרק.הקרב פה הוא 1 על 1 אסור להחליף פוקימונים באמצע הקרב.אז בהצלחה לך אם תצליח לנצח אותי.אתה מוכן לקרב?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
פאלי יורה אקרדח מים על שנדלש המותש.מכיון שנדלש מותש כבר הוא לא מתחמק ונפגע.שנדלש נופל על רגליו לאדמה ומובס בקרב.סאלי אומרת לך"כול הכבוד לך אייס ניצחת את שנדלש עכשיו זרוק עליו פוכדור.כדי שהיה לך אותו.הרי רצית לתפוס אותו לא?"[/COLOR][/B][/QUOTE]
ואני אומר לפיפלאפ ''זהו אין לי כוח עליו תגמור אותו בבועות ואחרי זה תתקוף מהר באקדח מים בכל הכוח'' ואני אומר אחרי זה לפיפלאפ ''אני יודע שאתה יכול לנצח''
-
[quote]עמית
לפתע איש אחד אומר"אני אהי המנהיג המכון הבא".עולה לבמה ואז אומר"שמי ג'קסון ואני יכול להיות מנהיג המכון האבן אז תנו לי את התפקיד.".האיש שנאם מקודם אוקי"אני ממנה את ג'קסון למנהיג המכון החדש שלנו.אז אם יש פה מישהו קהל שרוצה להילחם נגד המנהיג שלנו?"[/quote]
"אני אלחם נגדו!" אומר בתקיפות.
-
[quote=שלושה מחוזות;963803]
[B][COLOR=darkgreen]סטיבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה נכנכס למכון ואתה רואה זירה שעשויה מאדמה ובסוף הזירה עומד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr078.png[/IMG].אומר לך"שמי תום ואני מנהיג האדמה של העיר קלרק.הקרב פה הוא 1 על 1 אסור להחליף פוקימונים באמצע הקרב.אז בהצלחה לך אם תצליח לנצח אותי.אתה מוכן לקרב?"[/COLOR][/B]
[/quote]
"נעים מאוד תום, שמי סטיבן" אומר ואושיט את ידי ללחיצה.
"אני מוכן ומזומן. סנייבי שלי ינצח כל פוקימון שלך" אומר לו בהתנשאות והוציא את סנייבי מהפוכדור.
"מי הפוקימון שאתה תשתמש בו?" אשאל ואחכה לתשובה.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;963803][B][COLOR="Blue"]עמית
[B][COLOR="Purple"]איתי
[B][COLOR="Red"]לוקאס
[B][COLOR="Green"]בר
[B][COLOR="Navy"]ניר
[B][COLOR="DarkRed"]לוק
[B][COLOR="Green"]אייס
פאלי יורה אקרדח מים על שנדלש המותש.מכיון שנדלש מותש כבר הוא לא מתחמק ונפגע.שנדלש נופל על רגליו לאדמה ומובס בקרב.סאלי אומרת לך"כול הכבוד לך אייס ניצחת את שנדלש עכשיו זרוק עליו פוכדור.כדי שהיה לך אותו.הרי רצית לתפוס אותו לא?"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"ריין תוציא מהר את אחד הפוקימונים שלך שייעשה היפנוזה פה על כולם ואז אני אצא ואקח את ארטיקונו מפה ואם יהיה לי מזל אני אהרוג את כריס" אומר לו בהתרגשות על התוכנית הנפלאה...
-
[B][COLOR="Red"]לוק
רייןן אומר לך"בסדר.צא קלידוק"ריין מוציא את קלידוק מן הפוכדור שלו.קלידוק משתמש בהיפנוזה על טריס וארטיקונו.קלידוק חוזר לפוכדור שלו.ואז אתם גוורים את ארטיקונו מהחדר.לפתע מהחדר בוקע קול"הי תחזירו את הארטיקונו שלי.תעצרו הוא לא שלככם"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]סטיבן
אתה לוחץ יד עם תום ואז מוציא לקרב את סנייבי שלך.סנייבי יוצא לקרב.תום מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/50.png[/IMG] דיגלט של תום.תום אומר לך"תרצה להתחיל או שאני יתחיל בקרב.לי זה לא משנה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Purple"]ברוס
האיש שעומד על הפלטה אומר לך"אוקי אתה תערוך את הקרב שלך כן על הבמה שלנו.האם זה בסדר שהקהל שלנו יצפה בקרב שלך נגד ג'קסון.תעלה לבמה".אתה עולה לבמה הגדולה ואז האיש אומר"הקרב בינך לבין ג'קסון הוא 1 על 1.אסור להחליף פוקימונים.אז תרצה שהקהל יצפה בך?תרצה להתחיל<?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]איתי
פיפלאפ יורה בועעות על כריינדוס ונפגע קצת.אך ממשיך בקרב.ואז הוא יורה אקדח מים על כריינדוס.כריינדוס קופץ לאויר ומתחמק מהאקדח המים של פיפלאפ.רוקר אומר"כרינדוס ראשיה"כריינדוס רץ ומשתמשד בראשיה על פיפלאפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
חן אומר לך"כן ברתי את המכון ה1.יש לי כרגע 2 תגים ואני בדרך לתג השלישי שלי.היה לי קל להשיג תתג 1 אם קילובה שלי."אתה אוסף את הפוכדורים שלך מהאחות ג'וי יוצא מהמרכז ואז הכהכס למערת הקרח.נהיה לך שם קור איימים.אתה מוציא אתץ צ'ימצ'אר לקרב.מולך עומד סניזל[/COLOR][/B]
צ'ארמנדאר משתמש באגרוף חשמל על רסיסי הקרח של סוינב.האגרוף חשמל מחסל את הרסיסי הקרח של סוינב.צ'אארמנדאר משתמש בצעקה שמשתקת לגמרי את סוינב.עכשיו הוא חסר אונים[/COLOR][/B].
[B][COLOR="RoyalBlue"]ניר
ארקנין נפגע מהאס האוירי של סייטר.ואז נושך לו תראש.ארקניין יורה להביור לעבר סייטר.מכיוון שסיטר תקוע בפה של ארקניין הוא לא מצליח להתחמק מהלהביור של ארקניין.סייטר נפגע מהלהביור ומובס בקרב.סייטק מתעלף לו על האדמה[/COLOR][/B].
[B][COLOR="DarkGreen"]בר
אתה יוצא מהמרכז לפוקימונים והולך אל סופות המוות.אתה נכנכס ורואה שהכול חול ויש בו הרבה סופות חול.אתה מתחיל ללכת בסופות המוות הסופות מקשות על הליכה שלך אך אתה לא מוותר.לפתע בחול אתה פוגש את [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/529.png[/IMG]מוקרו פוקימון חפרפרת החול[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;964236][B][COLOR="Red"]לוק
רייןן אומר לך"בסדר.צא קלידוק"ריין מוציא את קלידוק מן הפוכדור שלו.קלידוק משתמש בהיפנוזה על טריס וארטיקונו.קלידוק חוזר לפוכדור שלו.ואז אתם גוורים את ארטיקונו מהחדר.לפתע מהחדר בוקע קול"הי תחזירו את הארטיקונו שלי.תעצרו הוא לא שלככם"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]סטיבן
אתה לוחץ יד עם תום ואז מוציא לקרב את סנייבי שלך.סנייבי יוצא לקרב.תום מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/50.png[/IMG] דיגלט של תום.תום אומר לך"תרצה להתחיל או שאני יתחיל בקרב.לי זה לא משנה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Purple"]ברוס
האיש שעומד על הפלטה אומר לך"אוקי אתה תערוך את הקרב שלך כן על הבמה שלנו.האם זה בסדר שהקהל שלנו יצפה בקרב שלך נגד ג'קסון.תעלה לבמה".אתה עולה לבמה הגדולה ואז האיש אומר"הקרב בינך לבין ג'קסון הוא 1 על 1.אסור להחליף פוקימונים.אז תרצה שהקהל יצפה בך?תרצה להתחיל<?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]איתי
פיפלאפ יורה בועעות על כריינדוס ונפגע קצת.אך ממשיך בקרב.ואז הוא יורה אקדח מים על כריינדוס.כריינדוס קופץ לאויר ומתחמק מהאקדח המים של פיפלאפ.רוקר אומר"כרינדוס ראשיה"כריינדוס רץ ומשתמשד בראשיה על פיפלאפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
חן אומר לך"כן ברתי את המכון ה1.יש לי כרגע 2 תגים ואני בדרך לתג השלישי שלי.היה לי קל להשיג תתג 1 אם קילובה שלי."אתה אוסף את הפוכדורים שלך מהאחות ג'וי יוצא מהמרכז ואז הכהכס למערת הקרח.נהיה לך שם קור איימים.אתה מוציא אתץ צ'ימצ'אר לקרב.מולך עומד סניזל[/COLOR][/B]
צ'ארמנדאר משתמש באגרוף חשמל על רסיסי הקרח של סוינב.האגרוף חשמל מחסל את הרסיסי הקרח של סוינב.צ'אארמנדאר משתמש בצעקה שמשתקת לגמרי את סוינב.עכשיו הוא חסר אונים[/COLOR][/B].
[B][COLOR="RoyalBlue"]ניר
ארקנין נפגע מהאס האוירי של סייטר.ואז נושך לו תראש.ארקניין יורה להביור לעבר סייטר.מכיוון שסיטר תקוע בפה של ארקניין הוא לא מצליח להתחמק מהלהביור של ארקניין.סייטר נפגע מהלהביור ומובס בקרב.סייטק מתעלף לו על האדמה[/COLOR][/B].
[B][COLOR="DarkGreen"]בר
אתה יוצא מהמרכז לפוקימונים והולך אל סופות המוות.אתה נכנכס ורואה שהכול חול ויש בו הרבה סופות חול.אתה מתחיל ללכת בסופות המוות הסופות מקשות על הליכה שלך אך אתה לא מוותר.לפתע בחול אתה פוגש את [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/529.png[/IMG]מוקרו פוקימון חפרפרת החול[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מי זה? כריס???" אני אומר בזעם "זה לא ארטיקונו של אף אחד!"אומר ואז אחפש אצלי בקבוק מים ואשפוך אל ארטיקונו
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;964236][B][COLOR="Red"][B][COLOR="DarkOrange"]תומר
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למילין:"מילין הקרב נגמר עכשיו!"
ואז אוסיף:"צראמנדר עכשיו תעשה גחלת בכול הכוח על סווינב שתחסל אותו!"