-
כינוי:סלמנס
שם במשחק:ברק לוי
תמונה: [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/5713a20d089a7014c44d63f623c40b97.gif[/IMG][/URL]
פוקימון התחלתי:סינדקוויל
פוקימונים:לא לגעת
תגי מכון:לא לגעת.
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה של המחוז,תיק ברים,אוכל פוקימונים,אוכל לבני אדם.
בקשות:להיות בצוות המאמנים(מנהיג: אש קאצ'ם)
-
[quote=טום רידל;999651]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]Pika Food[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה לא מצליח להוציא את אבן האש ההיא,אתה מרגיש שמשהו הודף אותך מהקיר,אתה רואה את מנהיג המכון,עיניו נעוצות בך בשנאה הוא צועק אליך:"עוף מפה!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"לא!" אומר בתשוב,אחייך חיוך בפה סגור ואסתובב. אומר למקום שדיבר אליי:"אני לוקאס ובאתי לאתגר אותך,לא באתי לשמוע לא" אחזיר את וולפיקס ואלך אל מקום המאמן המאתגר בזירה.
-
[QUOTE=טום רידל;1001088][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את המתקפה של אוניקס לא מגיעה,אתה רואה שפוקאבו מוכנה כול רגע,אתה רואה שיוליוס מחייך שנייה,אתה שומע אותו אומר:"עשר,תשע,שמונה,שבע,שש,חמש,ארבע שלוש,שתיים,אחד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE][COLOR=red][FONT=Arial]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]BarMaster[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שטורטרה אינו משתמש במתקפת רעידת אדמה,אתה רואה את אחד הצמחים המשתוללים פוגע בצילו של סלבי,הצל נעלם במהירות סלבי אומר לך:"טורטרה אינו משתמש במתקפות אדמה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]Eliyaex[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שסולרוק משתמש במתקפת הדף על חושי שפוגע בצ'רמנדר,אתה רואה שהוא ממשיך להתרומם,אתה מבין שיש משהו בזירה הזו שגורמת לפוקימונים לרחף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שגיבל מתיישב על רצפת המכון,יוליוס צופה בפה פעור מצחוק מאיך שאתה לא שולט בפוקימון שלך יוליוס אומר לך:"טוב,לי לא אכפת יש לי את כול הזמן שבעולם".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]Dor_T[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה טדיאורסה קטן מאוד יוצא מהאגם אתה רואה מאמן מתקרב אל הטדיאורסה ואומר לו:"טדי פעם אחרונה שאתה עושה מה שבא לך,בוא,הולכים למרכז הפוקימונים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#33cccc][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/SIZE]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]דיימונד אומרת לך:"יש כמה סוגים,לחימה,עשב,אדמה,פלדה ומים,אני חושבת שיש מקום ממש אבל ממש קרוב לתפוס פוקימונים מאחד הסוגים האלה,עשב יש לנו כמובן אבל אם נתפוס פלדה זה יהיה שימושי".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Itai[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]*בחר סוג מבין הסוגים הבאים:עשב,אש,מים ותקבל ביצת פוקימון נדיר יחסית מהסוג,הפוקימון צריך להיות טהור ושלח לי ה''פ.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]הדמות צוחקת צחוק קר והיא אומרת לך:"פוקימונים הם לא שווים לבני התמותה,הם יותר מהם,הם בעלי כוחות על טבעיים,שליטה בזמן,בחלל,באוויר,ביבשה ובכול דבר אחד".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אהה אוקי, הבנתי אז נתשתמש במתקפות עשב כדי לנצח" אגיד לסלבי.
"קדימה טורטרה תשתמש בקרן סולארית חזקה במיוחד!!!" אגיד לטורטרה
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה עוקב אחרי יוליוס בשקט רב,ממש חצי שנייה לפני שאתם מגיעים לשבט האוניקס הוא אומר:"אני יודע שאתה עוקב אחרי ילד,תסתלק מפה עכשיו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]BarMaster[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שסלבי חוסם את השמש ומתקפת הקרן הסולרית נחלשת ולא מצליחה לפגוע בסלבי,אתה שומע קול רך,קול חדש שאומר לך:"בשביל לנצח אגדי אתה צריך פוקימון חזק שאתה יודע לשלוט בו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהגחלת שיורה צ'רמנדר סולרוק הודף במתקפת על-חושי,אתה מבין שהגחלת של צ'רמנדר הופך להיות אש רפאים שסולרוק משתמש בא ובאופן מוחלט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יוליוס אומר לך:"נצטרך לדחות את הקרב שלנו ליום אחר,צריכים אותי,ולפני שאתה שואל למה,גורל העולם מוטל על הכף,אוניקס חזור" אתה רואה שאוניקס נעלם ואיתו גם יוליוס והאיש המוזר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]מנהיג המכון נועל את הדלת של זירת המכון,ואתה לא להיכנס למכון עצמו,אתה רואה שוולפיקס מוכן להילחם בכול הכוח שלו בדלת עשוית המתכת הקרה הזו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]*אתם לא הגעתם אליו![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ודיימונד ממשיכים לכיוון היער,אתם נכנסים עמוק יותר ועמוק יותר אל תוך היער,אתה רואה שני דרכים האחת מובילה לעיר הבאה,הדרך השנייה מובילה למגדל גבוה מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Itai[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שדמות המים מחייכת ואומרת לך:"כמה דברים:הראשון,אתה באמת מוזר,אתה רוצה את הנשק שינתן לי להשמיד אותך,השני הוא שאני לא רוצה שבן תמותה עלוב יגע בחפצים האלה,שלישית אתה צריך להתמודד במבחני היסודות".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#666699][FONT=Arial][SIZE=2]סלמנס[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#666699][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב להתחלה שבע''מ 1.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial][SIZE=2]נא לצטט ולהשקיע.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=טום רידל;1001841]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ודיימונד ממשיכים לכיוון היער,אתם נכנסים עמוק יותר ועמוק יותר אל תוך היער,אתה רואה שני דרכים האחת מובילה לעיר הבאה,הדרך השנייה מובילה למגדל גבוה מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"דיימונד באיזה שביל צריך להתקדם לעבר העיר או לעבר המגדל?"אשאל אותה והתלבלט איפה כדי לחפש אותו.
-
[QUOTE=טום רידל;1001295][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]Eliyaex[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שצ'רמנדר מתקשה להשתמש ביכולת הזירה המשונה הזו,אתה שומע רעם גדול והכלוב נעלם,אתה רואה שסולרוק ממשיך לרחף ואם זאת צ'רמנדר נופל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שיוליוס מצמצם את עיניו בזעם דחוס,אתה רואה את גיבל רץ לכיוונו של ליירון שמשתמש במתקפת כדור פלאש שפוגע בגיבל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן מסתכל אליך במבט חשדני ואומר לך:"מצטער,אבל הטדיאורסה שלי אינו מוכן לציית לי בזמן האחרון,מוזר,הוא עכשיו ברח לי ויצא לשחיות".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שדיימונד חושבת והיא מלמלת משהו כמו:"אולי הוא יוכל לעזור לנו" היא מסתכלת אליך ואומרת לך:"אני יודעת מי יוכל לעזור לנו,מאסטר סליון,מאסטר הפלדה האגדי,אחד משבעת חכמי האורטלון".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Itai[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]*הפרס הושמד כליל,דרשתי לשלוח ה''פ![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהדמות מושיטה את יד ימינה אתה רואה גל הדף כחול פוגע בבאלבזור שנעלם הדמות אומרת לך:"אם תרצה לראות שוב את הפוקימון שלך אליך לבצע את שלושת משימות היסוד,אש,עשב ומים,ברור!".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אומר לו:"בסדר ,אין בעיה" ואמשיך לצעוד יחד עם צ'ימצ'אר לעבר העיר הראשונה וקרב המכון הראשןו
-
[QUOTE=טום רידל;974422][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]התחלה לכולם:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]יצאת מין המעבדה של פרופסור איקרן שנתן לך את הפוקימון הראשון,רוח נעימה מתחילה לנשב על העיירה שבה גדלת,השמש יוקדת על האגם הקטן של העיירה וממנה יוצא פוקימון מים אדום וקטן,זה היה מג'יקרפ.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אם..., מג'יקרפ, בוא נראה לו!, קדימה סינדקוויל, צא!!, עכשיו השתמש בחבטה!!" צעקתי והוצאתי את סינקוויל מהפוכדור
*הערה:אני ישקיע ויגיב כל הזמן.
-
[QUOTE=טום רידל;1001841][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה עוקב אחרי יוליוס בשקט רב,ממש חצי שנייה לפני שאתם מגיעים לשבט האוניקס הוא אומר:"אני יודע שאתה עוקב אחרי ילד,תסתלק מפה עכשיו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר ליוליוס"לא אסתלק מפה.קודם תגיד לי יש לך קשר עם האוניקס הקרסיל הזה.?אם כן אני יכול לקבל אוניקס קריבטחל אחד פליז"
-
[QUOTE=טום רידל;1001841][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]Food Fighter[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]יוליוס אומר לך:"נצטרך לדחות את הקרב שלנו ליום אחר,צריכים אותי,ולפני שאתה שואל למה,גורל העולם מוטל על הכף,אוניקס חזור" אתה רואה שאוניקס נעלם ואיתו גם יוליוס והאיש המוזר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"טוב תחזור גיבל"אומר לגיבל,אצא מהמכון,אלך למרכז הפוקימונים וארפא את הפוקימונים שלי.
אחרי זה אלך למקמות עם פוקימונים בשביל לאתמן עם גיבל ופיפלאפ שלי.
-
[QUOTE=טום רידל;1001841][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]Tsubasa[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שסלבי חוסם את השמש ומתקפת הקרן הסולרית נחלשת ולא מצליחה לפגוע בסלבי,אתה שומע קול רך,קול חדש שאומר לך:"בשביל לנצח אגדי אתה צריך פוקימון חזק שאתה יודע לשלוט בו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהגחלת שיורה צ'רמנדר סולרוק הודף במתקפת על-חושי,אתה מבין שהגחלת של צ'רמנדר הופך להיות אש רפאים שסולרוק משתמש בא ובאופן מוחלט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]מנהיג המכון נועל את הדלת של זירת המכון,ואתה לא להיכנס למכון עצמו,אתה רואה שוולפיקס מוכן להילחם בכול הכוח שלו בדלת עשוית המתכת הקרה הזו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שדמות המים מחייכת ואומרת לך:"כמה דברים:הראשון,אתה באמת מוזר,אתה רוצה את הנשק שינתן לי להשמיד אותך,השני הוא שאני לא רוצה שבן תמותה עלוב יגע בחפצים האלה,שלישית אתה צריך להתמודד במבחני היסודות".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial][SIZE=2]נא לצטט ולהשקיע.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו ''אז תתחיל במבחנים אני רוצה לקבל את בלבאזור''
-
[COLOR=#666699][FONT=Arial][SIZE=2]נא לצטט ולהשקיע.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"תמשיך להפגיז אותו צארמנדר!"אני צורח לצארמנדר ואומר ללעצמי אוף אסור לי לפתח תקות שוא כל כך גדולות אבל לא להיות מדוכא יותר מידי כי עדין יש לי סיכוי
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Tsubasa[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]יוליוס אומר לך:"כן ולא,כן אני קשור לשבט האוניקס ולא אני לא אתן לך אוניקס כה חזק,כה מסוכן,כה עוצמתי,הנה הפוקימון הישן שלי,בוא אליי סטיליקס הקריסטל!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שאש הרפאים שסולרוק מנצל חוסמת את מתקפות הגחלת שלך ושל צ'רמנדר,אתה מבין שקרב נגד מנהיג המכון יוליוס יהיה קשה מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא מהמכון ואתה רואה שהעיירה ג'ול-ריו היפה הפכה להיות שדה קרב,אתה רואה מאות אנשים עם פוקימונים שונים ומשונים נלחמים נגד מי שנראה כמו אנשי העיר,אתה שומע קול קר שאומר:"יוליוס,כדי לך לתת למלך השאול את האבן".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מגיע למכון ואתה רואה נער בגילך יוצא מהמכון משחק לו עם תג זהוב,אתה מבין שהילד הזה ניצח במכון העיר,אתה רואה נער יותר מבוגר ממך יוצא בעקבות הילד אומר לו:"בהצלחה במכון הבא".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שדיימונד מצביעה על המגדל והיא אומרת לך:"צריך להגיע לקומה האחרונה,לעבור חמש משימות עתיקות מאוד,חידות לוגיות וקרביות,אנשים מאבדים לא רק את הדרך שמה,גם את עצמם,זכור את עצמך ותקבל את מבוקשך,אם תשכח,תהיה בסכנה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהיצור המסתורי מחייך אליך ואומר לך:"בשביל להשיג את רצונך אליך לבצע שלוש משימות,משימות היסודות,אש,מים ועשב,בשביל להתחיל בחר את היסוד שאתה רוצה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שסינדווקויל מתקפל לתוך עצמו ותוך שניות מספר אתה שומע נהימות שינה מסינדווקויל,אתה מבין שהוא נרדם שנת ישרים הוא ישן לו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1002320][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#666699][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שסינדווקויל מתקפל לתוך עצמו ותוך שניות מספר אתה שומע נהימות שינה מסינדווקויל,אתה מבין שהוא נרדם שנת ישרים הוא ישן לו.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
סינדקוויל?, אתה עייף?, נו קדימה רק נילחם ואז אני יתן לך לישון...
קדימה, אני יודע שאתה יכול!
-
[quote=טום רידל;1002320]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מגיע למכון ואתה רואה נער בגילך יוצא מהמכון משחק לו עם תג זהוב,אתה מבין שהילד הזה ניצח במכון העיר,אתה רואה נער יותר מבוגר ממך יוצא בעקבות הילד אומר לו:"בהצלחה במכון הבא".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=green][FONT=Arial].[/FONT][/quote]
אומר לעצמי:"למרות הקרבות והאימונים הרבים שצ'ימצ'אר עבר. אף פעם לא מזיק עוד אימון ועוד אימון לפני המכון"
אפנה אל הילד ואומר:"אני רואה שצלחת לעבור את המכון, כל הכבוד! אני ביוק ניגש לקרב במכון הזה. אתה רוצה להילחם נגדי?"[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=טום רידל;1002320][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Tsubasa[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]יוליוס אומר לך:"כן ולא,כן אני קשור לשבט האוניקס ולא אני לא אתן לך אוניקס כה חזק,כה מסוכן,כה עוצמתי,הנה הפוקימון הישן שלי,בוא אליי סטיליקס הקריסטל!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שאש הרפאים שסולרוק מנצל חוסמת את מתקפות הגחלת שלך ושל צ'רמנדר,אתה מבין שקרב נגד מנהיג המכון יוליוס יהיה קשה מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא מהמכון ואתה רואה שהעיירה ג'ול-ריו היפה הפכה להיות שדה קרב,אתה רואה מאות אנשים עם פוקימונים שונים ומשונים נלחמים נגד מי שנראה כמו אנשי העיר,אתה שומע קול קר שאומר:"יוליוס,כדי לך לתת למלך השאול את האבן".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שדיימונד מצביעה על המגדל והיא אומרת לך:"צריך להגיע לקומה האחרונה,לעבור חמש משימות עתיקות מאוד,חידות לוגיות וקרביות,אנשים מאבדים לא רק את הדרך שמה,גם את עצמם,זכור את עצמך ותקבל את מבוקשך,אם תשכח,תהיה בסכנה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהיצור המסתורי מחייך אליך ואומר לך:"בשביל להשיג את רצונך אליך לבצע שלוש משימות,משימות היסודות,אש,מים ועשב,בשביל להתחיל בחר את היסוד שאתה רוצה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שסינדווקויל מתקפל לתוך עצמו ותוך שניות מספר אתה שומע נהימות שינה מסינדווקויל,אתה מבין שהוא נרדם שנת ישרים הוא ישן לו.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"צארמנדר תירה מהר על האדמה ומההדף תנסה לקפוץ עליו ואם זה לא עובד תתחבא בעשן ותחכה שהוא יתקרב ותשתמש בחבטה"אני אומר לצארמנדר