-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שמרצ'ומפ משתמש במתקפת כדור בוץ סתם ככה,הוא אינו משתמש במתקפה שאותה ביקשת,אתה רואה מאמן שמחייך אליך ואומר לך:"מרצ'ומפ נחשב איטי וכבד יחסית אז מתקפות זריזות כמו סילון אקווה לא יצליחו איתו".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלמח''הם[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"סתם עברתי פה,ראיתי את הקרב ורציתי לצפות בו,זו לא אמורה להיות בעיה,פשוט אני גם מחפש קרב מעניין,אך הפוקימונים שלך חלשים עכשיו ולכן לא נילחם עכשיו,נעים מאוד,צ'רן".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]פגשת בצ'רן.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE]
Bhrui10
אתה רואה שברגע שצ'רמנדר נוגע בעץ שלושת הטריקו קופצים וכול אחד מהם משתמש במתקפה אחרת,הטריקו השמאלי משתמש בכדור אנרגיה,אחד משתמש במתקפה זריזה והימני משתמש באגרוף עשב.[/QUOTE]
"תתחמק מכדור האנרגיה ותבוא מאחור לאחד שעושה אגרוף עשב ושרוט אותו מאחורי גבו"
"תתנפל עליו ותמשיך לשרוט אותו בשריטות חזקות תשתמש בצעקה ותשתמש בעוד שריטה על ראשו"
-
[QUOTE=טום רידל;1043676][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שמרצ'ומפ משתמש במתקפת כדור בוץ סתם ככה,הוא אינו משתמש במתקפה שאותה ביקשת,אתה רואה מאמן שמחייך אליך ואומר לך:"מרצ'ומפ נחשב איטי וכבד יחסית אז מתקפות זריזות כמו סילון אקווה לא יצליחו איתו".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]
"אוקיי רוצה קרב נגדי?דרך אגב קוראים לי תומר!"אומר למאמן הצעיר תוך כדי שאני לוחץ את ידו ומחכה לתשובה שלו לגבי הקרב.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]המאמן אומר לך:"אחרי שתזכה בתג שלך מול אחי,טוד,שמעתי על הקרב שלך מולו,ראיתי שהשגת באגון תשתמש בו אחרון,כמו שאני מכיר אותו,הוא ישלוף קודם את הנשק הכבד שלו,זה פוקימון שלא ראית שלו,הוא מסוג רעל טהור,ואז הוא ישתמש בנינדורן ואז הוא ישתמש באיווזור,הבנת?".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]Bhrui10[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אומנם צ'רמנדר מתחמק ממתקפת כדור האנרגיה אך המתקפה הזריזה פוגעת וגורמת לצ'רמנדר נופל על הרצפה והטריקו האחרון משתמש באגרוף עשב שמנטרל את צ'רמנדר,אתה רואה שצ'רמנדר מובס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1043686][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]המאמן אומר לך:"אחרי שתזכה בתג שלך מול אחי,טוד,שמעתי על הקרב שלך מולו,ראיתי שהשגת באגון תשתמש בו אחרון,כמו שאני מכיר אותו,הוא ישלוף קודם את הנשק הכבד שלו,זה פוקימון שלא ראית שלו,הוא מסוג רעל טהור,ואז הוא ישתמש בנינדורן ואז הוא ישתמש באיווזור,הבנת?".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]
"אני חושב שכן..."אומר לאח של טוד בחשש ואז אחזיר את מרשטומפ לפוקדור שלו ואז אלך למכון של טוד כדי לאתגר אותו שוב לקרב מכון.
-
[QUOTE]Bhrui10
אומנם צ'רמנדר מתחמק ממתקפת כדור האנרגיה אך המתקפה הזריזה פוגעת וגורמת לצ'רמנדר נופל על הרצפה והטריקו האחרון משתמש באגרוף עשב שמנטרל את צ'רמנדר,אתה רואה שצ'רמנדר מובס.[/QUOTE]
אלך למקום שבו אוכל לרפא את צ'ארמנדר במהירות
-
[QUOTE=טום רידל;1043676][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלמח''הם[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"סתם עברתי פה,ראיתי את הקרב ורציתי לצפות בו,זו לא אמורה להיות בעיה,פשוט אני גם מחפש קרב מעניין,אך הפוקימונים שלך חלשים עכשיו ולכן לא נילחם עכשיו,נעים מאוד,צ'רן".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]פגשת בצ'רן.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רן"אוקי טוב שמי לי נעים להכיר אותך צ'רן.טוב אני הולך מפה וומשיך ללכת לעיר הבה אז ביי נתראה מתישהו".אני ניפרד מימנו וממשיך לעיר הבאה
-
[QUOTE=טום רידל;1043665]
[SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]Pokefan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]טוביאס מחייך ואומר:"יש הרבה לטיאס ולטיאוס בעולם,אין הרבה סיכויים שהלטיאוס שלי והלטיאוס שאתה פגשת הם אותו הלטיאוס,תפסתי אותו לפני שנים כה רבות".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
''אה טוביאס יש לי שאלה,האם תוכל ללמד אותי דבר או שניים על איך להיות טוב בקרב כמוך,
אתה מבין מאז שאני זוכר את עצמי רציתי להיות האלוף אשמח אם תלמד אותי דבר או שניים'',
אומר לטוביאס מקווה לתשובה חיובית.
-
[quote=טום רידל;1043665]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר קנלייב,בסופם של חמש דקות של ריצה אתה מגיע לעיר הנמל,העיר קנלייב,אתה רואה מאמן צעיר יוצא מהבית שלו ומגיע למכון העיר,אתה מבין שזה מנהיג המכון.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"זה מנהיג המכון כן ? " אשאל את הנערה.
ואז אחשוב 'סופסוף..'
ואז אני צועק לו "היי ! בוא נלחם ! אני מאתגר אותך לקרב פוקימונים במכון ! "
אפרד מהנערה ואומר לה "תחכי לי בסנוופוינט מתישהוא.." ואלך לכיוון המנהיג.
-
[QUOTE]YamiYugi
*שיט זה לא קללה XD
אתה רואה שריקואזה מעוות את פניך ואומר לך בזעם:"תגיד לי איפה רג'יגיגאס אתה לא יודע מה קורה שפוקימונים אגדיים הופכים להיות שייכים לבני תמותה,האיזון מופר,בגלל זה ארסיאוס מגייס את כול הפוקימונים האגדיים בשביל ליצור את הפוקימון השולט,הפוקימון הנצחי,אלפא".[/QUOTE]
"אוקיי אנשים טועים!" אומר לריקואזה ואדחוף את ידיו מהפנים שלי "קדימה,בוא נחפש את הילד הזה!" ואקח את ריקואזה בעצבנות לחיפוש הילד.
-
[SIZE=2][COLOR=black][U][B]The Saw[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אתה רואה שטוד מתקרב ואחיו בורח משם כול עוד נפשו בו,אתה שומע שטוד אומר לך:"אני מעוניין להילחם בך בקרב נוסף של שלושה על שלושה,אם תנצח תקבל את תג החרק העתיק".[/COLOR][/SIZE]
[B][U][SIZE=2][COLOR=#000000]Bhrui10[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000000]*להבא יותר מושקע.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אתה רואה שהטריקו האלה לא מוכנים לעזוב את צ'רמנדר שלך,אתה מבין שהם מאוד כועסים על כך שאתה והצ'רמנדר שלך מנסים להתקיף אותם.[/COLOR][/SIZE]
[B][U][SIZE=2][COLOR=#000000]שלמח''הם[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000000]צ'רן אומר לך בידידות:"אני בדרכי אל העיר אורבורג,אתה יודע בשביל להשיג את תג המכון וגם השגתי מאובן מידיד וותיק,גרין שמו אני רוצה להחיות את המאובן לדעתי זה ארודקטייל,מה דעתך תתלווה אליי לעיר אורבורג?".[/COLOR][/SIZE]
[B][U][SIZE=2][COLOR=black]Pokefan[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000000]טוביאס אומר לך:"אני יכול לעזור לך,אבל רק שתדע באימון התחלתיים אני לא טוב באימון פוקימוני היסודות:חשמל,אש,מים ועשב,אני גם לא טוב בסוגים המשניים הסוגים שאני יכול לעזור לך הם סוגים חזקים במיוחד,על חושי,אופל,דרקון ופלדה".[/COLOR][/SIZE]
[B][U][SIZE=2][COLOR=#000000]KoDaK[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=black]הילדה אומרת לך:"אני יכולה לבוא איתך לראות את קרב המכון שלך?" אתה רואה שמנהיג המכון מתקרב אליך ואומר לך:"אין שום בעיה שתילחם מולי,בוא נלך שלושתנו למכון,הקרב הוא אחד על אחד,ברור?".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][U][B]⎈YamiYugi⎈[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]ריקואזה עוצם את עיניו ואומר בלחש:"אקווה איניטו ווארה" אתה רואה את הילד שלקח את רג'יגיגאס נלכד בכלוב מים,ריקואזה אומר לילד בזעם:"איפה הוא?" הילד עונה:"הוא לקח אותו,הבחור עם השיער הכחול המצחיק,הוא אמר ששמו סטרון או משהו כזה" ריקואזה פוער את עיניו ומלמל:"סטרון?".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE]
[B][U][SIZE=2][COLOR=#000000]הודעות:[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000000]מחר יחולקו האגדיים.[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=טום רידל;1044320][SIZE=2][COLOR=black][U][B]The Saw[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אתה רואה שטוד מתקרב ואחיו בורח משם כול עוד נפשו בו,אתה שומע שטוד אומר לך:"אני מעוניין להילחם בך בקרב נוסף של שלושה על שלושה,אם תנצח תקבל את תג החרק העתיק".[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
"ברור טוד!אז אני אוציא את מרשטומפ!"אומר בשמחה ואז אוציא את הפוקדור של מרשטומפ החוצה ואז אוציא את מרשטומפ החוצה כדי שהוא ילחם נגד הפוקימונים של טוד.
-
[QUOTE]⎈YamiYugi⎈
ריקואזה עוצם את עיניו ואומר בלחש:"אקווה איניטו ווארה" אתה רואה את הילד שלקח את רג'יגיגאס נלכד בכלוב מים,ריקואזה אומר לילד בזעם:"איפה הוא?" הילד עונה:"הוא לקח אותו,הבחור עם השיער הכחול המצחיק,הוא אמר ששמו סטרון או משהו כזה" ריקואזה פוער את עיניו ומלמל:"סטרון?".[/QUOTE]
מקווה שאקבל את הלוגיה שלי..
---------------------------------------
"לא הולך לי היום" אומר בתחושת עצבות קלה "בוא נמצא עכשיו את סאטורן!" אומר לריקואזה באומץ.
-
[QUOTE=טום רידל;1044320][SIZE=2][COLOR=black][U][B]The Saw
[B][U][SIZE=2][COLOR=#000000]שלמח''הם[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000000]צ'רן אומר לך בידידות:"אני בדרכי אל העיר אורבורג,אתה יודע בשביל להשיג את תג המכון וגם השגתי מאובן מידיד וותיק,גרין שמו אני רוצה להחיות את המאובן לדעתי זה ארודקטייל,מה דעתך תתלווה אליי לעיר אורבורג?".[/COLOR][/SIZE]
.[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אומר לצ'רן"אוקי במילא גם אני רוצה להשיג את תג מכון אורבוג.אהנני אתלווה אליך לעיר אורבוג ואולי אצפה בקרב המכון שלך בתנאי שאתה מרשה.טוב בוא נתחיל ללכת לעיר אורבוג אני רוצה להגיע לעיר אורבוג הכי מהר שאפשר".אני מתחיל ללכת לעיר אורבוג עם צ'רן
-
[QUOTE=טום רידל;1044320][/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[B][U][SIZE=2][COLOR=black]Pokefan[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000000]טוביאס אומר לך:"אני יכול לעזור לך,אבל רק שתדע באימון התחלתיים אני לא טוב באימון פוקימוני היסודות:חשמל,אש,מים ועשב,אני גם לא טוב בסוגים המשניים הסוגים שאני יכול לעזור לך הם סוגים חזקים במיוחד,על חושי,אופל,דרקון ופלדה".[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
''טוב אז אשמח אם תחלוק איתי את הידע שלך על סוגים אלו,אחרי הכל ללמוד מאדם חזק כמוך זהו כבוד גדול מאוד'',
אומר לטוביאס ואז אמשיך,
''דרך אגב טוביאס אם תואיל בבקשה בבקשה להראות לי את הדארקראי שלך,
תמיד חשבתי שדארקראי הוא מדליק,יהיה קול לראות אותו פנים מול פנים'',
אומר לטוביאס להוט לראות את דארקראי.