-
[quote=Woodpecker;1115119][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]איוי מכין במהירות כדור צל ואז מעיף את כדור הצל שלו לעבר פצצת הבוץ של סנדרושו.פצצת הבוץ וכדור הצל מתנגשים זה בזה ונעלמים מיד אחרי זה.איווי שוב מנסה ליצור סופת חול.הוא מצליח ליצור סופת חול שוב קטנה.הפםעם הוא מעיף את סופת החול שלו לעבר סנדרושו.רגע לפני שהיא פוגעת בסאנדרושו היא נעלמת. סנדרושו מייצר סופת חול גדולה ומעיף אותה לעבר איווי שלך.[/COLOR][/B]
[/quote]
"תשתמש בסופת חול כדי לעצור את שלו!" אורה לו "אתה מסוגל איוו!"
"תשתמש בכדור צל!" אגיד לו ברגע שהסופות ייתפוגגו.
-
[quote=Woodpecker;1115035][B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הפרצוף של האישה אומרת לכם " הקרן שאותה ראיתם לא אני שיגרתי אותה אלה מישהו אחר.המישהו האחר נמצא פה בטירה שמאחורינו.כדי שתדברו איתו ".אתה מחליט להיכנס לטירה.אתה פותח את דלת הטירה ומיד אחריך למפרט ופליגון נכנסים לטירה.גם האישה נכנסת לטירה.מולך נצבים 2גרם מדרגות ענקיתם.לפתע מתוך גרם הדרגות הימני יורד בחור [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/88.png[/IMG] עם גלימה שמכסה את כול גופו.הבחור אומר" שלום שמי גיסו.ברוכים הבאים לטירה שלי "[/COLOR][/B]
[/quote]
"שלום ג'יסו" אומר לו.
"למה שיגרת את הקרן אור הזאת?" אשאל אותו.
-
[QUOTE=Woodpecker;1115035][[B][COLOR="Red"]דארן
אתה מלטף את ראשו של צ'ארמנדאר ואומר לו" בוקר טוב " .אתה הולך למקלחת ושם מתקלח.לאחר מכן אתה מתלבש ומארגן את חפציך להמשך המסע שלך בעולם החדש.אתה יוצא מהחדר עם צ'ארמנדאר.בעזרת המפתח אתה נועל את חדרך.אתה יורד מהמדרגות ומחזיר לפקידה את המפתח שנתנה לך.אתה ביחד עם צ'ארמנדאר יוצאים מהאכסניה והולכים לכיון היציאה מן העיר.כעבור הליכה קצרה אתם רואים 2ששומרים שמאחוריהם נמצא שער.השומר הימני אומר לך " תראה לנו את הסמל שמוכיח שניצחת בקרב אגדי ואז ניתן לעבור לך בשער"[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
"הנה," אני אומר בחיוך קטן, ומוציא מכיסי את סמל האגדי שהרווחתי בקרב נגד ג'יראצ'י, ואני מראה לו אותו, אך אנסה בכל זאת להחזיק אותו חזק לכל מקרה שאולי יכול לקרות.
לאחר מכן, אני ממשיך ללכת לכיוון היציאה ולקראת העיר הבאה.
-
[B][COLOR="Red"]דארן
אתה מוציא מהכיס שלך את הסמל שמוכיח שניצחת את ג'יראצ'י.שני החיילים מביטים מבט בסמל ואז אומרים לך" אוקי אתה רשאי לצת מן העיר " .שני החיילים פותחים את השר שמולך לרווחה.ואז אומרים לך" שהיה לך יום נעים ובהצלחה במסע שלך" .אתה מודה לשניהם ואז ביחד עם צ'ארמנדאר אתה יוצא מן העיר.שניכם ממשיכים ללכת ישר.כעבור כמה דקות מולכם מופיע שלט" כפר דרייק נה ימינה.כפר אוקסרוב פנה שמאלה(למידע עליהם בדוק במפה )"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
גיסו אומר לך " אז אני רואה שראית את קרן האור שיגרתי לעבר כפר דרייק.זה פשוט מאוד מתחת לכפר דרייק מסתתר עולם נפלא מאוד.העולם שמתחת.החור שראית מוביל לפתח של העולם שמתחת.בעזרת אנשי העולם המתכת.אני אשיג כוח ואעזור לצוות בלאק להשלט על מחוז 6.לאחר מכן הם יהפכו אותי לאחד משלהם ויהפכו אותי לעשיר.מכייון שאתה יודע על תוכניתי הגיע הזמן שתמות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]אייס
איווי מייצר סופת חול ומעיף את סופת החול שלו לעבר סופת החול של סאנדרושו.איווי מאמין בעצמו שהוא מסוגל להביס את סופת החול של סאנדרושו.סופת החול של איוי ושל סאנדרושו מתנגשות זו בזו ונעלמות לאחר דקה.סאנדרושו נדהם מעוצמת סופת החול של איווי.איווי למד סופת חול.איווי מייצר כדור צצל ואז מעיף אותו לעבר סנדרושו.סנדרושו לא מצליח להתחמק ונפגע.סנדרושו משתמש במתקפת גלגול על איווי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
ראלסט משתמש בעל חושי על סופת החול.העל חושי תופס את סופת החול ומתחיל לשלוט בסופת החול.ראלסט מעיף את סופת החול של פליגון בתוספת של מתקפת עלים קסומים לעבר ורטלז.ורטלז לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.פרולסאס יורה קרן קרח לעבר פליגון ושולחת כדור צל לעבר ורטלז.ורטלז ופליגון מתחמקים. קרל אומר לך , מהלך יפה ראלסט עשה.פליגון זעם דרקון על ראלסט.ורטלז גלישה על שניהם " .ורטלז גולש על גל גדול ופליגון תוקף בזעם דרון את פרולסאס.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1115288][B][COLOR=darkgreen]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]איווי מייצר סופת חול ומעיף את סופת החול שלו לעבר סופת החול של סאנדרושו.איווי מאמין בעצמו שהוא מסוגל להביס את סופת החול של סאנדרושו.סופת החול של איוי ושל סאנדרושו מתנגשות זו בזו ונעלמות לאחר דקה.סאנדרושו נדהם מעוצמת סופת החול של איווי.איווי למד סופת חול.איווי מייצר כדור צצל ואז מעיף אותו לעבר סנדרושו.סנדרושו לא מצליח להתחמק ונפגע.סנדרושו משתמש במתקפת גלגול על איווי.[/COLOR][/B][/quote]
"תשתמש בסופת חול ומכת חול ביחד כדי לפגוע בו וכדי לעצור אותו!" אורה לו
-
[quote]ג'ון
ראלסט משתמש בעל חושי על סופת החול.העל חושי תופס את סופת החול ומתחיל לשלוט בסופת החול.ראלסט מעיף את סופת החול של פליגון בתוספת של מתקפת עלים קסומים לעבר ורטלז.ורטלז לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.פרולסאס יורה קרן קרח לעבר פליגון ושולחת כדור צל לעבר ורטלז.ורטלז ופליגון מתחמקים. קרל אומר לך , מהלך יפה ראלסט עשה.פליגון זעם דרקון על ראלסט.ורטלז גלישה על שניהם " .ורטלז גולש על גל גדול ופליגון תוקף בזעם דרון את פרולסאס.[/quote]
"פרוסלאס תקפאי את הזעם דרקון ואז תשלחי כדור צל ואתה ראלטס תתקוף בעל-חושי על הגל, תשמיד אותו ובדיוק שורטל נופל תשלח עלים קסומים לעברו!" אצווה על הפוקימונים שלי.
-
[quote]סטיב
אתה מחליט להשתמש באוניקס שלך בקרב הזה.אוניקס יוצא מתוך קלף התפיסה שלו.אתה מוציא את הפוקידע שלך ובודק מידע על קראקונה.הפוקידע אומר " קרוקונאה התפחות של טודיל.סוג מים.יכולת מיוחדת-שיני מים.השינים שלחו הופכות למים והוא יכול להעיף אותם לעבר היריב.כשהמים נוגעים ביריב השנים חוזרות ונושכות בחזקה את היריב.". אוניקס משתמש בזנב ברזל על קרוקונאה. קרוקונאה מתחמק מזה בקלות.לאחר מכן הוא יורה אקדח מים לעבר אוניקס.[/quote]
"תשתמש בחפירה אוניקס!" אומר לאוניקס ואחשוב לעצמי:'אני מקווה שאני אעבור את הקרב הזה בשלום'.
-
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אוניקס במהירת משתש בחפירה.הוא חופר בור גדול ונכנס אליו.בבור שלו הוא מתחבא מפני האקדח המים של קרוקונאה .אקדח המים של קרוקונאה מפספס את אוניקס. קרוקונאה לא מוותר לאוניס והוא ממשיך לירות לעבר הבור של אוניקס אקדחי מים.האקדחי המים של קרוקונאה פוגעים בור של אוניקס ולמזלו לא פוגעים באוניקס.לבסוף קרוקונאה מחליט לוותר להשתמש באקדחי המים כי הם לא פוגעים באוניקס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
פרולסאס משתמשת בקרן קרח.היא שולחת קר קרח לעבר זעם הדרקון של פליגון.קרן הקרח מקיפא את זעם הדרקון.פרולסאס מכינה כדור צל ומעיפה אותו לעבר פליגון.פליגון מצליח להתחמק מזה בקלות.ראלסט משתמש בעל חושי על הגלישה של ורטלז.העל חושי מחסל את הגל.לאחר מכן ראלסט שולח עלים קסומים לעבר ורטלז.ורטלז נכנס במהרה לשריון שלו.השריון שלו מגן עליו מהעלים הקסומים של ראלס.טפליגון תוקף בקרן על את ראלסט.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
איוי מייצר סופתת חול ואז משתמש במכת חול על סופת החול של עצמו.מכת החול מחזקת בהרבה את סופת החול של איווי.סופת החול זזה במהירות לעבר סאנדרושו.סופת החול עוצרת את סאנדרושו מלתקוף ופוגעת בו.סאנדרושו נלכד בסופת חול ומסתובב יד איתה.כעבור כמה דקות סופת החול נעלמת וסאנדרושו נופל מהסופה מעולף.איווי ניצח בקרב[/COLOR][/B].
-
[quote=Woodpecker;1115672][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]איוי מייצר סופתת חול ואז משתמש במכת חול על סופת החול של עצמו.מכת החול מחזקת בהרבה את סופת החול של איווי.סופת החול זזה במהירות לעבר סאנדרושו.סופת החול עוצרת את סאנדרושו מלתקוף ופוגעת בו.סאנדרושו נלכד בסופת חול ומסתובב יד איתה.כעבור כמה דקות סופת החול נעלמת וסאנדרושו נופל מהסופה מעולף.איווי ניצח בקרב[/COLOR][/B].[/quote]
"צא פוקדור!" אזרוק פוקדור על סנדשרו "היית מעולה איוו!"
-
[quote=Woodpecker;1115050][B][COLOR=red]ג'יסון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]האיש ברמקול אומר לך, טוב אם תה מוכן אז בוא נתחיל אתגר הראשון.האתגר הראשון שלך הוא פשוט.עליך להביס פוקימון על ידי אחד הפוקימונים שלך.טוב מיד יופיע מולך פוקימון ותצטרך להביס אותו" מולך מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/82.png[/IMG] מגנטון.האיש בהרמקול אומר לך" טוב עליך להביס את המגנטון הזה על ידי אחד הפוקימונים שלך.טוב היה לך בהצלחה בקרב אתה תוקף ראשון.אז תחיל בקרב "[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר אל הבחור: "בסדר גמור, בוא נתחיל בקרב, צא אוניקס" ואז אני ממשיך: "אוניקס תשתמש בחפירה ואז תשתמש בזנב ברזל הכי חזקים שלך" ואז אחכה למהלך.
-
[quote]ג'ון
פרולסאס משתמשת בקרן קרח.היא שולחת קר קרח לעבר זעם הדרקון של פליגון.קרן הקרח מקיפא את זעם הדרקון.פרולסאס מכינה כדור צל ומעיפה אותו לעבר פליגון.פליגון מצליח להתחמק מזה בקלות.ראלסט משתמש בעל חושי על הגלישה של ורטלז.העל חושי מחסל את הגל.לאחר מכן ראלסט שולח עלים קסומים לעבר ורטלז.ורטלז נכנס במהרה לשריון שלו.השריון שלו מגן עליו מהעלים הקסומים של ראלס.טפליגון תוקף בקרן על את ראלסט.[/quote]
"ראלטס שיגור!" אפקוד על ראלטס בלחץ, "ואז שניכם תתקפו ביחד בקרן קרח עם עלים קסומים את וטרל ואת פלייגון!" אוסיף.
-
[quote]סטיב
אוניקס במהירת משתש בחפירה.הוא חופר בור גדול ונכנס אליו.בבור שלו הוא מתחבא מפני האקדח המים של קרוקונאה .אקדח המים של קרוקונאה מפספס את אוניקס. קרוקונאה לא מוותר לאוניס והוא ממשיך לירות לעבר הבור של אוניקס אקדחי מים.האקדחי המים של קרוקונאה פוגעים בור של אוניקס ולמזלו לא פוגעים באוניקס.לבסוף קרוקונאה מחליט לוותר להשתמש באקדחי המים כי הם לא פוגעים באוניקס.[/quote]
"אוניקס-צא מהבור ותשתמש בזנב ברזל חזק במיוחד!" אומר לאוניקס "אחר כך תשתמש ביכולת הפירוק שלך על הקרוקונה!"
-
[quote=Woodpecker;1115288]
[B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]גיסו אומר לך " אז אני רואה שראית את קרן האור שיגרתי לעבר כפר דרייק.זה פשוט מאוד מתחת לכפר דרייק מסתתר עולם נפלא מאוד.העולם שמתחת.החור שראית מוביל לפתח של העולם שמתחת.בעזרת אנשי העולם המתכת.אני אשיג כוח ואעזור לצוות בלאק להשלט על מחוז 6.לאחר מכן הם יהפכו אותי לאחד משלהם ויהפכו אותי לעשיר.מכייון שאתה יודע על תוכניתי הגיע הזמן שתמות"[/COLOR][/B]
[/quote]
"חכה רגע! אני רוצה לעזור לך,אפילו שלחתי את האוניקס שלי ללכת ולעזור לך להגיע לעולם המתחת,אני אעזור לך להשתלט על מחוז 6" אומר לו ואפנה אל למפנט "אם הוא ירה או משהו,תשתמש בבלבול".
-
[QUOTE=Woodpecker;1115288][B][COLOR="Red"]דארן
אתה מוציא מהכיס שלך את הסמל שמוכיח שניצחת את ג'יראצ'י.שני החיילים מביטים מבט בסמל ואז אומרים לך" אוקי אתה רשאי לצת מן העיר " .שני החיילים פותחים את השר שמולך לרווחה.ואז אומרים לך" שהיה לך יום נעים ובהצלחה במסע שלך" .אתה מודה לשניהם ואז ביחד עם צ'ארמנדאר אתה יוצא מן העיר.שניכם ממשיכים ללכת ישר.כעבור כמה דקות מולכם מופיע שלט" כפר דרייק נה ימינה.כפר אוקסרוב פנה שמאלה(למידע עליהם בדוק במפה )"[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
'אממ... כפר סוקרוב או כפר דרייק...' אני תוהה לעצמי ומגרד את ראשי, 'נראה לי שאני אלך לכפר סוקרוב, נשמע יותר מעניין...' אני מקבל החלטה בחיוך קטן ופונה שמאלה לכיוון כפר סוקרוב.
-
[B][COLOR="Red"]דארן
לאחר חשיבה קצרה אתה מחליט ללכת לכפר סוקרוב.אתה פונה שמאלה לכיוון שהשלט מראה וממשיך ללכת עם צ'ארמנדאר שלך לכיוון כפר סוקרוב.לאחר הליכה של כמה דקות אתה כבר מגיע לפתח כפר סוקרוב.אתה מעיף מבט על הכפר ורואה שכמעט לכול איש שנמצא בכר לידו נמצא ריולו קטן.אתה וצ'ארמנדאר נכנסים לכפר.זקנה אחת רואה אותכם ופונה אליכם " שלום יילד תרצה להשתתף בתחרות שנערכת היום בכפר? תוכל לזכות בריולו"[/COLOR][/B]
[COLOR="Green"][B]קודאק
ג'יסו אומר לך " אוקי אתה בא איתי אבל טעות אחת שלך שאתה עושה.אתה מת וגם 2 הפוקימונים שלך.תגיד לפליגון שלך שיעלה אותנו על גבו ושיעוף לחור שמתחתינו". ג'יסו עולה על פליגוןם יחד איתך ולמפרט.פליגון ממריא אל השמיים ועף לכיוון החור.כעבור כמה ניות אתה רואה כבר החור ומימנו יוצאים יצורים בצבע שחור שדומים לזאבים ותוקפים את אוניקס שלך.אוניקס לא מצליח להתמודד איתם. ג'יסו אומר לך " זה האוניקס שלך ?"[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אוניקס יוצא מהבור שלו במהירות ומיד תוקף בזנב ברזל את קרוקונה.קרוקונה הפעם לא מצליח להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס ונפגע קצת.לאחר מכן אוניקס משתמש בפירוק.הוא מפרק 2אבנים מגופו ומעיף אותם הישר לעבר קרוקונה.קרוקונה מצליח להתחמק מאחת האבנים ומהאב השניה הוא לא מצליח להתחמק ונפגע.יוסי אומר לקרוקונה" תשתמש בשיני מים". שינו של קרוקונה הופכות למים ונעלמות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה נהיה לחוץ בתקוו שראלסט יצליח להתחמק מהקרן על.ראלסט משתמש במתקפת שיגור בזמן ומצליח להתחמק מן קרן העל של פליגון.לאחר ראלסט ופרולסאס משלבים כוחות.הם משתמשים בקרן קרח עם עלים קסומים.הם יוצרים קרן קרח עלים קסומים.המתקפה המשולבת שלהם עפה לעבר פליגון ורטלז. קרל אומר " פליגון סופת חול ". פליגון מייצר סופת חול.סופת החול מגנה על פליגון ורטלז מן שתי המתקפות של פרולסאס וראלסט.שלושת המתקפות מבוטלות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ג'יסון
אתה מסכים להוראות הבחור שברמקול.אתה מחליט השתמש באוניקס בקרב.אוניקס יוצא מקלף התפיסה שלו.אוניקס מיד משתמש בחפירה.הוא חופר בור ואז נכנס אליו.אוניקס יוצא מהבור שלו ומצליח להפתיע את מגנטון.הוא תוקיף מיד בזנב ברזל הכי חזק שלו את מגנטון.מגנטון לא מצליח להתחמק מזנב הברזל של אוניקס ונפגע קצת.מגנטון תוקף בגל הלם את אוניקס שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]אייס
תזכור שאין פוכדורים במשחק. יש קלף תפיסה
---------------------------------
אתה מוציא את קלף התפיסה שלך וזורק אותו אל סאנדרושו המעולף.קלף התפיסה מרחף לעבר סאנדרושו.כשהוא מעליו הוא יוצר משולש כלא חשמלי כזה שלוכד את סאנדרושו בתוכו.ולאחר כמה שניות קלף התפיסה שואב לתוכו את סאנדרושו.וכעבור שניה קלף התפיסה חור אליך.איווי שמח מהמחמאה שאצרת לו.תפסת סנדשרו יעודכן מיד.[/COLOR][/B]